Forum » Programska oprema » NEROVision Express in capture opcija
NEROVision Express in capture opcija
rap3r ::
V tem nerotu je opcija video capture. Sam ko kliknem na to mi reče no device found.
A je že kdo probu a on tv tuner prepozna kot capture device? Me zelo zanima, ker še zmeram nism najdu programa s katerim se sliko lepo zajema. Mam pa cinergy 400, za gledanje pa uporabljam DScaler.
A je že kdo probu a on tv tuner prepozna kot capture device? Me zelo zanima, ker še zmeram nism najdu programa s katerim se sliko lepo zajema. Mam pa cinergy 400, za gledanje pa uporabljam DScaler.
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | This aplication is invalid. You need to reinstall the aplication - Bandicam ErrorOddelek: Programska oprema | 2910 (2785) | nooby |
» | zanima me ali se bol splača ps4 al pc?Oddelek: Konzole | 10046 (9504) | Seljak |
» | BSplayer Pro 1.1 in zajem Videa s TV karticeOddelek: Zvok in slika | 1865 (1595) | Sami |
» | Zamenjava grafične -> slabša slika pri TV kartici ???Oddelek: Zvok in slika | 1651 (1444) | RC14 |
» | VHS na računalnik preko VIDEO INOddelek: Zvok in slika | 1135 (986) | polde66 |