Forum » Kaj kupiti » Napajalnik in ohišje
Napajalnik in ohišje
gapyyy ::
Imam računalnik z komponentami
CPU:Intel quad core 9450 2.66ghz
graf: ATI 5770 1GB DDR5
RAM: DDR3 8GB
Plata: msiG41M-P23 , podnožje 775, kategorija m-atx
Simpl 420 W napajalnik
Skratka problem se nahaja v napajalniku, mislim, da je preobremenjen, saj se računalnik občasno samodejno ugasne in užge.
Opazil sem da je tudi napajalnik začel zelo moteče ružiti.
Odločo sem se, da bom napajalnik zamenjal skupaj z novim ohišjem, staro je tudi že dokaj znucano :|. Glede nato da v stari kišti nisem mel vgrajenih ventilatorjev, bi le te rad imel na novi. Ohišje in napalnik pa naj bosta primerna za dolgi rok, ko bom menjal tudi ostalo.
Kakšni napajalnik in ohišje za to plato bi mi priporočali sam sem že nekaj gledal, vendar se ne znam odločiti. Zelo bi ugajala tudi tišina računalnika.
Oboje bi rad nabavo za okoli 100-120€.
CPU:Intel quad core 9450 2.66ghz
graf: ATI 5770 1GB DDR5
RAM: DDR3 8GB
Plata: msiG41M-P23 , podnožje 775, kategorija m-atx
Simpl 420 W napajalnik
Skratka problem se nahaja v napajalniku, mislim, da je preobremenjen, saj se računalnik občasno samodejno ugasne in užge.
Opazil sem da je tudi napajalnik začel zelo moteče ružiti.
Odločo sem se, da bom napajalnik zamenjal skupaj z novim ohišjem, staro je tudi že dokaj znucano :|. Glede nato da v stari kišti nisem mel vgrajenih ventilatorjev, bi le te rad imel na novi. Ohišje in napalnik pa naj bosta primerna za dolgi rok, ko bom menjal tudi ostalo.
Kakšni napajalnik in ohišje za to plato bi mi priporočali sam sem že nekaj gledal, vendar se ne znam odločiti. Zelo bi ugajala tudi tišina računalnika.
Oboje bi rad nabavo za okoli 100-120€.
- spremenilo: gapyyy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalniška nadgradnja (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5870 (4083) | car100 |
» | Katero PC ohisje kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1230 (908) | gruntfürmich |
» | novo ohišje, počasnost kompaOddelek: Pomoč in nasveti | 1164 (694) | gruntfürmich |
» | koliko je vreden sledeci racunalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6322 (4494) | vinkl25 |
» | Nakup ohišjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1356 (1278) | msms |