» »

Amazon pa to

Amazon pa to

SloBiscuit ::

A kdo mogoče ve kje lohka dobim kaj iz amazona pa mi bojo prpelal v slovenijo.
Mislim pač maš amazon.de, kere so še druge amazon.[neki] strani kjer tudi pelejo v slo?

Namreč amazon.com ma zdej popuste nad 50% in kaj kurc ko ne pelejo v SLO. Na .de pa so popusti tolk majhni v primerjavi z .com da je smešno
neznanec555

rook912 ::

Ne pozabi da moraš dodat DDV na .com.

SloBiscuit ::

Nekaj sam bral pri .com, pri nekaterih podjetjih ki tam prodajajo (tam kjer vidš kdo vse drug še prodaja isti izdelk) in sem videl da je pri enemu podjetju pisalo, da je 20% DDV že uštet v ceno in če ti zaračunajo še dodatn DDV, da njim to pošlješ in ti vrnejo toliko kolikor si plačal. Vsekakor pa to ni pri vseh podjetjih.

Drugače pa hvala za heads up ^^
neznanec555

freesty ::

Gledal sem na amazon.de, naletel sem na "oglas", ce vpisem kreditno kartico, dobim 50€ bonusa, ki ga lahko pri nakupu koristim. A je kdo ze to sprobal? Placati pa drugace kot s kreditno tako ne gre?
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

bluefish ::

Tisto je verjetno Amazon Visa kartica, ki je na voljo le v DE.

estons ::

Na Amazon.co.uk sem nekaj kupil v funtih - nisem uporabil njihove storitve nakupa v "lokalni" valuti, torej evrih. V spletni banki v izpisu prometa za kreditno vidim za Amazon.co.uk najprej en manjši znesek (približno 1% od zneska nakupa), potem cca 1 uro kasneje še taprav znesek: preračunan znesek v evrih po današnjem tečaju Mastercarda. Zdaj, kaj je tisti taprvi znesek? A to Amazon zaračuna privilegij, da kupiš v originalni valuti in banki prepustiš konverzijo? Al mi je kdo ukradel podatke od kreditne in jih sprobal glih, ko sem se odločal za nakup? Al kaj tretjega?

St235 ::

Lahko da je šlo za test amazona, če je kartica OK. Načerloma gre v takem primeru samo za rezervacijo sredstev, plačilo pa se potem dejansko ne izvede.

estons ::

Zgleda, da bo to res to. Sem se spomnil, da sem par mesecev nazaj dobil novo kreditno, pa očitno vmes nisem še nič plačeval z njo. Hvala za info.

Machete ::

Nevem točnih okoliščin, ampak ko sem pred kakim letom in pol prvič nekaj kupil na Amazon.de in plačal z obično VISA, sem dejansko dal za en gadget 50eur manj od cene za katero se je zadeva prodajala. Meni je delovalo kot nek welcome gift, nisem pa raziskoval za kaj se je šlo.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Amazon.com ali Amazon.de ?

Oddelek: Pomoč in nasveti
188896 (2537) Skyman
»

Amazon in Bezos rekordno

Oddelek: Novice / Rezultati
129080 (7755) Nebomgabiksa
»

Nakup Motorolinega Moto G telefona

Oddelek: Mobilne tehnologije
255651 (5012) Reaper
»

Playstation 3 wireless stere hadphones

Oddelek: Pomoč in nasveti
172497 (2407) opeter

Več podobnih tem