Forum » Kaj kupiti » Prenosnik za podjetje in teren
Prenosnik za podjetje in teren
He-Man ::
Pozdravljeni,
iščem prenosnik za podjetje, zanesljiv in trpežen, za v pisarno in dosti tudi na teren. Maloprodajna cena do res absolutno največ 1300 EUR.
Najraje 15" IPS 1600x900 mat zaslon, zmogljiv i5 CPU, 8 GB RAM, SSD in HDD, DVD-RW, dobra avtonomija baterije in po možnosti še WWAN modul. Intelova vgrajena grafika je OK, Windows morajo biti Pro.
Hkrati (izven cene) iščem še priklopno postajo za omenjeni prenosnik ter kvaliteten a še vedno poceni IPS monitor za priklop v pisarni (1920x1080, še raje 1920x1200, najmanj 21", raje več).
Preferiram Lenovo a Thinkpadi so žal malo nad ceno. Razmišljam o HP ProBook, odprt sem (oz. prosim) za dobre predloge iz vaših dobrih izkušenj.
Hvala!
iščem prenosnik za podjetje, zanesljiv in trpežen, za v pisarno in dosti tudi na teren. Maloprodajna cena do res absolutno največ 1300 EUR.
Najraje 15" IPS 1600x900 mat zaslon, zmogljiv i5 CPU, 8 GB RAM, SSD in HDD, DVD-RW, dobra avtonomija baterije in po možnosti še WWAN modul. Intelova vgrajena grafika je OK, Windows morajo biti Pro.
Hkrati (izven cene) iščem še priklopno postajo za omenjeni prenosnik ter kvaliteten a še vedno poceni IPS monitor za priklop v pisarni (1920x1080, še raje 1920x1200, najmanj 21", raje več).
Preferiram Lenovo a Thinkpadi so žal malo nad ceno. Razmišljam o HP ProBook, odprt sem (oz. prosim) za dobre predloge iz vaših dobrih izkušenj.
Hvala!
- spremenilo: He-Man ()
SaXsIm ::
Sam sem kupil rabljenega Lenovo x220. Dodal SSD, nadgradil na 8GB ram in je milina.
SaXsIm
He-Man ::
Lenovo x220 poznam in je fajn zadeva ampak jaz iščem v rangu 1000-1300 € in s specifikacijami navedenimi zgoraj. Prosim za predloge. :)
Ja no potem pa nič. :P
Ja no potem pa nič. :P
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: He-Man ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Programerski laptopOddelek: Kaj kupiti | 7351 (5360) | ragezor |
» | Lenovo IDEAPAD vs THINKPADOddelek: Kaj kupiti | 10589 (8495) | Invictus |
» | Kateri ultrabook? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 21387 (16058) | noob96 |