Forum » Izdelava spletišč » html - head težava
html - head težava
d_DJ ::
nisem še toliko vešč html-ja in me zanima sledeče:
V "head" želim dodati ukazi "base" zdej me pa zanima ali se da podstranem nekako povedat, da naj uporabljajo "head", ki je na začetni strani ali moram pač vse kar sem dodal v "head" na začetni srani prilimati tudi v ostale podstrani?
V "head" želim dodati ukazi "base" zdej me pa zanima ali se da podstranem nekako povedat, da naj uporabljajo "head", ki je na začetni strani ali moram pač vse kar sem dodal v "head" na začetni srani prilimati tudi v ostale podstrani?
[D]emon ::
Vsaka HTML datoteka mora vsebovati head tage.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Netrunner ::
Clean HTML strani z podstranmi so pain za izdelavo :) ... ti priporočam da namestiš kak wamp, .html spremeniš v .php in na vsaki strani narediš nekaj v stilu:
Ponavljajoče bloke daš v svoj html kateri ne vsebuje drugega kot samo tisti del in le tega includaš na podstraneh kjer to potrebuješ :)
<!DOCTYPE html> <html lang="en"> <head><?php include("head.html")?></head> <body> ... ostala html koda </body> </html>
Ponavljajoče bloke daš v svoj html kateri ne vsebuje drugega kot samo tisti del in le tega includaš na podstraneh kjer to potrebuješ :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | html/PHP kontakt obrazecOddelek: Izdelava spletišč | 2038 (1583) | Netrunner |
» | Html in CSSOddelek: Izdelava spletišč | 2269 (1822) | mte |
» | Validacija HTML kode in javascriptOddelek: Izdelava spletišč | 2024 (1788) | Baja |
» | Izdelava menija? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 7211 (6218) | Jackass |
» | izdelava podstraniOddelek: Izdelava spletišč | 2012 (1842) | Bob Rock |