Forum » Omrežja in internet » Brezžični internet - težave
Brezžični internet - težave
Plezalec ::
Živjo!
Imam iPad mini (prve generacije) in Cisco EPC3928S router. Ko se na primer želim povezati na omrežje z telefonom (Samsung) dela vse lepo in prav, ko pa želim povezati iPad se povezuje v neskončnost.
(Geslo sprejme potem pa se povezuje).
Ima kdo podobne izlušnje? Software je up to date(9.0.2), Probal sem vse kar sem našel na internetu (izklop, renew lease, itd)
Na routerju nisem zasledil nobenih blokiranim mac naslovov...
Kaj lahko še naredim? Ali je možno, da je kaj narobe z routerjem?
LP plezalec :-)
Imam iPad mini (prve generacije) in Cisco EPC3928S router. Ko se na primer želim povezati na omrežje z telefonom (Samsung) dela vse lepo in prav, ko pa želim povezati iPad se povezuje v neskončnost.
(Geslo sprejme potem pa se povezuje).
Ima kdo podobne izlušnje? Software je up to date(9.0.2), Probal sem vse kar sem našel na internetu (izklop, renew lease, itd)
Na routerju nisem zasledil nobenih blokiranim mac naslovov...
Kaj lahko še naredim? Ali je možno, da je kaj narobe z routerjem?
LP plezalec :-)
DIGITel ::
@Plezalec v nastavitvah na modemu pod Setup / Wlan poglej, če imaš nastavljen Encryption: TKIP + AES .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tablični računalniki - so za kaj ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 64401 (31377) | Opkow |
» | Novi iPadi že 22. oktobra?Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 8538 (5407) | noob96 |
» | Uporaba IPad 2Oddelek: Programska oprema | 1952 (1496) | F22raptor |
» | Apple priznal težave iPada z internetom (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 11380 (9449) | zee |