Forum » Šola » Izredni študent
Izredni študent
Quantum ::
Pozdravljeni! Sem izredni študent star 24 let. Še vedno živim doma pri starših. Zanima me koliko lahko jaz osebno zaslužim preko študentskega servisa mesečno ne da bi vplivalo na družinski proračun. Oba starša nista več v službi. Oče je invalidsko upokojen mama pa je prijavljena na zavodu za zaposlovanje. Imam še 2 mlajša brata in eno mlajšo sestro. Kakor sem informiran dobivajo denarno socialno pomoč oz. imajo uveljavljeno pravico iz javnih sredstev. Koliko potem lahko zaslužim mesečno ne da bi starši prejemali manj javnih sredstev.
Za odgovore se vam lepo zahvaljujem!
Za odgovore se vam lepo zahvaljujem!
eric_cartman ::
Kratek odgovor.. Razen na črno, ne moreš. Gledajo se namreč vsi prilivi na TRR vseh družinskih članov.
Torej kolikor vem, če preideš mejo tistih 450€ ali nekaj takega, potem bi že zaradi tega lahko bili problemi. Na žalost je tako...
Torej kolikor vem, če preideš mejo tistih 450€ ali nekaj takega, potem bi že zaradi tega lahko bili problemi. Na žalost je tako...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Socialna pomoč (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 34394 (15188) | St235 |
» | Zavarovanje študenta po 26. letu kot občana?Oddelek: Šola | 3131 (2280) | hojnikb |
» | Dohodnina-študentiOddelek: Šola | 3697 (2227) | Ice-Heki |
» | Pravica do svobodnega izražanjaOddelek: Problemi človeštva | 4006 (3572) | jype |
» | A je res štipendija samo do decembra?Oddelek: Loža | 2711 (1977) | St235 |