Forum » Problemi človeštva » Begunska kriza v Sloveniji 2015
Begunska kriza v Sloveniji 2015
Temo vidijo: vsi

AC_DC ::
Švedi vzeli zakon v svoje roke, ker nesposobna oblast ne ukrepa:
http://www.bbc.com/news/world-europe-35...
http://www.bbc.com/news/world-europe-35...

krneki0001 ::
nebivedu ti pa bi rad imel ta taborišča, ampak zelo pomembno ti je, da so daleč od tebe in se ne rabiš soočat s to bedo.
To je laž. Jaz nočem ne taborišč in ne islama tukaj.
Moja prvotna želja je, da se tem ljudem pomaga v njihovi državi in da ostanejo tam, kjer je njihov dom. Nikakor pa jih nočem sem.

Keyser Soze ::
@jype
Seveda da je. Ljudje so zrastli v tej veri, ji sledili in ji še vedno sledijo. Zato so takšni kot so. Če ne, bi verjetno sedajle klikali kakšno online peticijo in selektivno izbirali svoje boje glede na medijsko odnevnost teh. Ane? =)
Te pa razumem, da moraš za voljo svojih občutkov/samopodobe stvari postavit na "prava" mesta. Jim dodelit malce prirejene moralne vrednosti, da lahko mirno zafuraš naprej svoje poglede na ta svet in seveda upravičiš svoje "svetovljansko samaritanstvo". Seveda, plemenitejše od "hribovskega samaritanstva".
Seveda da je. Ljudje so zrastli v tej veri, ji sledili in ji še vedno sledijo. Zato so takšni kot so. Če ne, bi verjetno sedajle klikali kakšno online peticijo in selektivno izbirali svoje boje glede na medijsko odnevnost teh. Ane? =)
Te pa razumem, da moraš za voljo svojih občutkov/samopodobe stvari postavit na "prava" mesta. Jim dodelit malce prirejene moralne vrednosti, da lahko mirno zafuraš naprej svoje poglede na ta svet in seveda upravičiš svoje "svetovljansko samaritanstvo". Seveda, plemenitejše od "hribovskega samaritanstva".
OM, F, G!

yero7 ::
Meni ni jasno zakaj ljudje se zavzemajo za multikulti. Npr. kaj ni bolje da se vsedeš na letalo in greš avanturo v Indijo ter tam spoznaš njihovo kulturo zakaj bi si želel imeti idijske četrti v Ljubljani. In obratno Idijci bi prišli v Slovenijo in spoznali našo kulturo. Vsi bi imeli svoj prostor na zemlji in s tem bi bilo manj konfliktov če pa gledaš Ameriko kjer imajo gange kaj si to želite v prihodnosti Detroit v Sloveniji.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yero7 ()

krneki0001 ::
Meni ni jasno zakaj ljudje se zavzemajo za multikulti. Npr. kaj ni bolje da se vsedeš na letalo in greš avanturo v Indijo ter tam spoznaš njihovo kulturo zakaj bi si želel imeti idijske četrti v Ljubljani. In obratno Idijci bi prišli v Slovenijo in spoznali našo kulturo. Vsi bi imeli svoj prostor na zemlji in s tem bi bilo manj konfliktov če pa gledaš Ameriko kjer imajo gange kaj si to želite v prihodnosti Detroit v Sloveniji.
Čez par let bo detroit za slovenijo kot gardaland, če bodo jype in njemu podobni imeli kej dost besede. Že če pride 10k migrantov, jih slovenija ne more kontrolirat. Če nam jih samo švedska tistih 80k vrne, se nam pa vse skupaj sesuje.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Fritz ()

yero7 ::
krneki0001 je izjavil:
Čez par let bo detroit za slovenijo kot gardaland, če bodo jype in njemu podobni imeli kej dost besede. Že če pride 10k migrantov, jih slovenija ne more kontrolirat. Če nam jih samo švedska tistih 80k vrne, se nam pa vse skupaj sesuje.
Resnično upam da se bomo izognili temu metku in da jih bodo čartersko vozili ven iz EU.

Gavran ::
To počenjajo "ubogi" ilegalci z darovanimi odejami.
Na razdalji dveh kilometrov sta ležali še vsaj dve, pa se mi ni dalo skakati s kolesa za slike.
Bodimo strpni do virusov. Tudi virusi gripe, prehlada in AIDSa morajo živeti.

jype ::
Keyser Soze> Seveda da je. Ljudje so zrastli v tej veri, ji sledili in ji še vedno sledijo. Zato so takšni kot so. Če ne, bi verjetno sedajle klikali kakšno online peticijo in selektivno izbirali svoje boje glede na medijsko odnevnost teh. Ane? =)
Daj se malo spomni, kako je bilo nazadnje, ko so lahko sledili tej veri, tukaj v bližini. 4 milijone beguncev in 140.000 mrtvih. Super religija. Če gledaš samo pozitivne reči, potem ti je pa tudi ISIS lahko všeč, ker "skrbijo za socialo".
Daj se malo spomni, kako je bilo nazadnje, ko so lahko sledili tej veri, tukaj v bližini. 4 milijone beguncev in 140.000 mrtvih. Super religija. Če gledaš samo pozitivne reči, potem ti je pa tudi ISIS lahko všeč, ker "skrbijo za socialo".
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: AC_DC ()

ZaphodBB ::
Teli so se odločili da bodo vse kar jim nudimo tudi strpnost ponucali do konca.
https://twitter.com/Franky_Reloaded/sta...
https://twitter.com/Franky_Reloaded/sta...
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

DarkSite ::
Kot rečeno, pozabite na Švedsko, oni so že izgubljeni. Zafurali so svojo državo in izdali svojo kulturo!
Rešiti je treba ostale države, če se sploh še da kaj storiti.

Keyser Soze ::
@jype
Kaj, bova gledala tukaj in zdaj situacijo. Al bova šla vrtat led na sever?
Plus, če bi vedel, kaj si spet privlekel na plano oz. kako daleč nazaj si se spustil, bi te bolj z gotovostjo lahko vprašal, ce nisi slučajno pomešal religije z nacionalizmom?
Kaj, bova gledala tukaj in zdaj situacijo. Al bova šla vrtat led na sever?
Plus, če bi vedel, kaj si spet privlekel na plano oz. kako daleč nazaj si se spustil, bi te bolj z gotovostjo lahko vprašal, ce nisi slučajno pomešal religije z nacionalizmom?
OM, F, G!

Keyser Soze> Plus, če bi vedel, kaj si spet privlekel na plano oz. kako daleč nazaj si se spustil, bi te bolj z gotovostjo lahko vprašal, ce nisi slučajno pomešal religije z nacionalizmom?
Aha, se pravi po tvoje obstaja pomembna razlika med pobijanjem ljudi, ker so jih narobe vzgojili, ter pobijanjem ljudi, ker so se rodili v napačnem kraju. Me veseli, da si tako tenkočuten.
ZaphodBB> Teli so se odločili da bodo vse kar jim nudimo tudi strpnost ponucali do konca.
Všeč mi je, kako si popolnoma pozabil obsoditi tista dekleta zgoraj. Čemu? Ker si nacist in verjameš, da "naši" lahko opravljajo potrebo na tak način, "oni" pa ne?
DarkSite> Kot rečeno, pozabite na Švedsko, oni so že izgubljeni. Zafurali so svojo državo in izdali svojo kulturo!
Ne, niso je. Njihova kultura temelji na liberalnih vrednotah, tvoja pa na islamističnih.
Aha, se pravi po tvoje obstaja pomembna razlika med pobijanjem ljudi, ker so jih narobe vzgojili, ter pobijanjem ljudi, ker so se rodili v napačnem kraju. Me veseli, da si tako tenkočuten.
ZaphodBB> Teli so se odločili da bodo vse kar jim nudimo tudi strpnost ponucali do konca.
Všeč mi je, kako si popolnoma pozabil obsoditi tista dekleta zgoraj. Čemu? Ker si nacist in verjameš, da "naši" lahko opravljajo potrebo na tak način, "oni" pa ne?
DarkSite> Kot rečeno, pozabite na Švedsko, oni so že izgubljeni. Zafurali so svojo državo in izdali svojo kulturo!
Ne, niso je. Njihova kultura temelji na liberalnih vrednotah, tvoja pa na islamističnih.
Zgodovina sprememb…

Unknown_001 ::
Kot rečeno, pozabite na Švedsko, oni so že izgubljeni. Zafurali so svojo državo in izdali svojo kulturo!
Rešiti je treba ostale države, če se sploh še da kaj storiti.
E, in temu se reče integracija? To je tisto kar so nam obljubljali levi?
Btw.
Mene fascinira kako to da v primerih ko policija ne more nič storiti ne pokličejo vojske da red naredi? Red mora bit pa makar loš.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt

Raptor F16> E, in temu se reče integracija? To je tisto kar so nam obljubljali levi?
Evo, sem pogledal. Glede na to da sem tam že večkrat bil in se mi ne zdi bistveno drugače kot Fužine v osemdesetih in devetdesetih, kaj točno je vaš problem?
Raptor F16> Mene fascinira kako to da v primerih ko policija ne more nič storiti ne pokličejo vojske da red naredi? Red mora bit pa makar loš.
Kakšen nered pa je, po tvoje?
Evo, sem pogledal. Glede na to da sem tam že večkrat bil in se mi ne zdi bistveno drugače kot Fužine v osemdesetih in devetdesetih, kaj točno je vaš problem?
Raptor F16> Mene fascinira kako to da v primerih ko policija ne more nič storiti ne pokličejo vojske da red naredi? Red mora bit pa makar loš.
Kakšen nered pa je, po tvoje?
Zgodovina sprememb…

razerznak> Jure uspesna integracija?
Ne, ni. Tvoj point pa je?
Zgodovina sprememb…

razerznak2 ::
razerznak> Jure uspesna integracija?
Ce pa se vedno govoris da takim "beguncem " treba pomagat?
Vesoljec nacist

razerznak> Ce pa se vedno govoris da takim "beguncem " treba pomagat?
Prvič, to niso begunci, ampak pripadniki oborožene paravojaške skupine v Libiji. Drugič, nikjer nisem napisal, da je treba "takim" pomagat, ne glede na to ali so begunci, ali niso.
Tretjič: Naciji pravite, da mora Evropa na ljudi streljat.
Prvič, to niso begunci, ampak pripadniki oborožene paravojaške skupine v Libiji. Drugič, nikjer nisem napisal, da je treba "takim" pomagat, ne glede na to ali so begunci, ali niso.
Tretjič: Naciji pravite, da mora Evropa na ljudi streljat.
Zgodovina sprememb…

razerznak2 ::
Ne naciji ne bomo strelnal na ljudi samo na muslimane,
Vesoljec nacist
Zgodovina sprememb…

razerznak> Ne naciji ne bomo strelnal na ljudi samo na muslimane,
Vem, kako to poteka, brez skrbi.
Vem, kako to poteka, brez skrbi.
Zgodovina sprememb…

AnitaTrump ::
svedski fantje so se sedaj malo okusili krvi in jih bojo tezko ustavili po takem 'high-u'. dokler ne bo svedska vlada na pomoc poklicala specialne sile, da krvavo zatlacijo ta 'podvig' in bo koncno tudi navadnemu levicarju postalo jasno koliko je ura.
'Hundreds-strong' mob of masked men rampage through Stockholm station beating up refugee children in revenge attack for female asylum centre worker killed by Somali 'boy
''children'' ha ha ha ha. zakaj niso napisali raje nedolzni dojencki z dudami (in brado) :D
'Hundreds-strong' mob of masked men rampage through Stockholm station beating up refugee children in revenge attack for female asylum centre worker killed by Somali 'boy
''children'' ha ha ha ha. zakaj niso napisali raje nedolzni dojencki z dudami (in brado) :D

oo7 ::
KALMAR - V begunskih centrih po Švedskem so razmere razgrete. Po ponedeljkovi kruti smrti 22-letne Alexandre, ki je umrla potem, ko jo je zabodel 15-letni migrant, se je v sredo zvečer zgodil nov incident. Tokrat v centru na jugu Švedske. Po poročanju švedskih medijev se je osebje v domu za begunske otroke v sredo zvečer moralo zapreti v eno od sob, saj ga je z orožjem napadla skupina 19 mladeničev, ki jih imajo na skrbi v centru, poroča spletna stran The Local Sweden. Zaposlene v centru je osvobodila šele policija, ki je prišla v center in aretirala razgrajače.
>Izbruhnilo je nasilje v centru, kjer so nameščeni begunski otroci, ki so v državo prišli brez spremstva,< je za Expressen dejala Ingela Crona z lokalne policijske postaje. V napad se je združilo 19 otrok. Napad so izvedeli orožjem, ki so ga izdelali sami.
http://www.slovenskenovice.si/novice/sv...
lp
>Izbruhnilo je nasilje v centru, kjer so nameščeni begunski otroci, ki so v državo prišli brez spremstva,< je za Expressen dejala Ingela Crona z lokalne policijske postaje. V napad se je združilo 19 otrok. Napad so izvedeli orožjem, ki so ga izdelali sami.
http://www.slovenskenovice.si/novice/sv...
lp

AnitaTrump> svedski fantje so se sedaj malo okusili krvi in jih bojo tezko ustavili po takem 'high-u'. dokler ne bo svedska vlada na pomoc poklicala specialne sile, da krvavo zatlacijo ta 'podvig' in bo koncno tudi navadnemu levicarju postalo jasno koliko je ura.
Všeč mi je tvoje vidno navdušenje nad nasiljem.
Zdi se mi, da si na pravi poti, da se znajdeš med zaprtimi.
M-Power> Izbruhnilo je nasilje v centru
To ste prilepili že šestič, verjetno z namenom ustvarjanja strahu pred priseljenci.
Všeč mi je tvoje vidno navdušenje nad nasiljem.
Zdi se mi, da si na pravi poti, da se znajdeš med zaprtimi.
M-Power> Izbruhnilo je nasilje v centru
To ste prilepili že šestič, verjetno z namenom ustvarjanja strahu pred priseljenci.
Zgodovina sprememb…

Pšenični ::
https://www.rt.com/news/330697-sweden-i...
"Dozens of masked man went on an anti-immigrant rampage in Stockholm in an apparent retaliation for the stabbing death of a young Swedish woman at a refugee center earlier this week, local media reported.
The crowd of some 40 to 50 people went on a violent spree on Friday night at around 9 p.m. local time in and around the Swedish capital's main railroad station, according to the Aftonbladet daily. They were beating up anyone who didn't look like ethnic Swede. The attackers were wearing black balaclavas and armbands, the video obtained by the tabloid showed."
Zadeva je bila marginalna nasilja praktično sploh ni bilo, seveda so mediji zadevo takoj zagrabili z namenom, ve se kakšnim. šlo je za ravs na ki ni bil niti nivoju vaške veselice, kjer je znano, da veselica ni bla veselica, če niso koga zaštihali. Tle pa je kakšen dobil klofuto in to je bilo vse. Zdaj pa se iz teh lahko rečemo domoljubov poskuša naredit fašiste. Že videno......
Če skrivajo posilstva in druge grozote medijem pač ni za verjeti. V nobenem primeru.
"Dozens of masked man went on an anti-immigrant rampage in Stockholm in an apparent retaliation for the stabbing death of a young Swedish woman at a refugee center earlier this week, local media reported.
The crowd of some 40 to 50 people went on a violent spree on Friday night at around 9 p.m. local time in and around the Swedish capital's main railroad station, according to the Aftonbladet daily. They were beating up anyone who didn't look like ethnic Swede. The attackers were wearing black balaclavas and armbands, the video obtained by the tabloid showed."
Zadeva je bila marginalna nasilja praktično sploh ni bilo, seveda so mediji zadevo takoj zagrabili z namenom, ve se kakšnim. šlo je za ravs na ki ni bil niti nivoju vaške veselice, kjer je znano, da veselica ni bla veselica, če niso koga zaštihali. Tle pa je kakšen dobil klofuto in to je bilo vse. Zdaj pa se iz teh lahko rečemo domoljubov poskuša naredit fašiste. Že videno......
Če skrivajo posilstva in druge grozote medijem pač ni za verjeti. V nobenem primeru.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pšenični ()

Police officers reported "seasoned colleagues" who "with tears in his eyes stood in front of me", given the wave of hostility.
nemski policaji jokajo ker ne morejo razumeti zakaj jih nemci sovrazijo. le zakaj??????
After it is now official that police is in cahoots with criminal refugees and won't persecute them, no matter what they do, while persecuting ethnic Germans for the slightest crimes at full force
nemski policaji jokajo ker ne morejo razumeti zakaj jih nemci sovrazijo. le zakaj??????
After it is now official that police is in cahoots with criminal refugees and won't persecute them, no matter what they do, while persecuting ethnic Germans for the slightest crimes at full force
Zgodovina sprememb…

Pšenični> Nasilje z katerim pa nekdo že dalj časa nekaznovano grozi nam vsem na forumu, pa izgleda takole.
Vsem?
Ali zgolj nekaterim?
Pšenični> Zadeva je bila marginalna nasilja praktično sploh ni bilo
Tako je, pretepli so samo tiste migrante, ki niso mogli dovolj hitro pobegniti. Ostale so pustili pri miru. Učinkovita strategija.
AnitaTrump> After it is now official that police is in cahoots with criminal refugees and won't persecute them, no matter what they do, while persecuting ethnic Germans for the slightest crimes at full force
Nacistična propaganda v polnem razmahu, skratka. Opozarjam vas, pa se vas nič ne prime, vsi pa vemo, kako se bo to končalo. Podpihovalci nasilja boste ponovili zgodovino še enkrat.
Vsem?
Ali zgolj nekaterim?
Tako je, pretepli so samo tiste migrante, ki niso mogli dovolj hitro pobegniti. Ostale so pustili pri miru. Učinkovita strategija.
AnitaTrump> After it is now official that police is in cahoots with criminal refugees and won't persecute them, no matter what they do, while persecuting ethnic Germans for the slightest crimes at full force
Nacistična propaganda v polnem razmahu, skratka. Opozarjam vas, pa se vas nič ne prime, vsi pa vemo, kako se bo to končalo. Podpihovalci nasilja boste ponovili zgodovino še enkrat.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: jk ()

At the end of the performance of WALK at Dimebash 2016 @ Lucky Strike Live in Hollywood CA Phil Anselmo decided to end the night with a sieg heil and scream white power to the crowd.
Zgodovina sprememb…

Pšenični> Nasilje z katerim pa nekdo že dalj časa nekaznovano grozi nam vsem na forumu, pa izgleda takole.
Vsem?
Ali zgolj nekaterim?
S smrtjo pač groziš nekaznovano, tebi nihče ne grozi na tak gnusen način. Kot sem rekel, da bi se štajerci smejali temu, kar ti praviš da je bilo nasilje na Šwedskem.
Kot sem že povedal, s smrtjo nam groziš nekaznovano. In potem to še priznaš. Javno pozivaš na množično pobijanje sicer posredno, nad drugače mislečimi. Kot vidim da pišeš.
Odgovarjam ti zato, da vidim, do kje bojo šli moderatorji in pustili tvoje nagnusno pisanje in pozivanje na množične pobije, kar namigovanje "da se bo zgodovina ponovila" vsekakor je.
Zgodovina sprememb…

ProGo ::
Podpihovalci nasilja boste ponovili zgodovino še enkrat.
Seveda, seveda, podpihovalci nasilja bodo krivi za vse: http://www.24ur.com/novice/svet/mnozice...
Akcija-reakcija.

Worrying Parallels Between the Weimar Republic and Modern Western Society
Feminine 'Freedoms' - Moral Corruption - Immoral Entertainment - Homosexual and Lesbian Openess - Weakened Police Authority
Any Of This Sound Familiar?
My point is that - at some point - there will be a right-wing backlash and if a charismatic leader with extreme solutions should suddenly appear on the scene he will quickly gain the support of countless thousands - many of whom may not have voted for years because of disillusionment with liberal politics.
Feminine 'Freedoms' - Moral Corruption - Immoral Entertainment - Homosexual and Lesbian Openess - Weakened Police Authority
Any Of This Sound Familiar?
My point is that - at some point - there will be a right-wing backlash and if a charismatic leader with extreme solutions should suddenly appear on the scene he will quickly gain the support of countless thousands - many of whom may not have voted for years because of disillusionment with liberal politics.
Zgodovina sprememb…

dice7 ::
Kdo bi si mislil, krscanska spletna stran govori proti liberalcem
"Homosexual and Lesbian Openess", " Feminime freedoms" - to bi naj ble slabe stvari?
"Homosexual and Lesbian Openess", " Feminime freedoms" - to bi naj ble slabe stvari?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dice7 ()

razerznak> pokalo bo
Če bojo tipi v minikah pokal, potem ni problema.
AnitaTrump> there will be a right-wing backlash
Ja, in sledil mu bo:
Druge možnosti nimate.
Ja, in sledil mu bo:
Druge možnosti nimate.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: hamez66 ()

chinko ::
Ja, in sledil mu bo:
Kdo pa bo izvajalec? Boste za pomoč zaprosili ISIS? Ker ti in čredica aktivistov, humanitarcev in zradikaliziranih levičarjev ste bolj poženščeni kot tistih 800 posiljenih deklic. In približno toliko vas je vseh skupaj. Drži se raje tipkovnice.

maco-maco ::
Anonimnost na spletu lahko primerjamo z ekcesi na nogometnih tekmah. Tam si anonimen in pride do skupinskega izpada osebne odgovornosti in pomanjkanja pravil, ki jih običajno v življenju spoštujemo,
matej-tusak-psiholog-v-realu
To očitno velja za pisce tukaj , kakor tudi za posiljevalce (za njih so najbrž množična posilstva res neke vrste nogometna tekma).
nič ni resnično, vse je dovoljeno
Kaj?

http://www.reporter.si/svet/nov-gnusen-zloč-migranta-17-letnik-posilil-72-letno-babico/58663
"Napadena ženska, identificirana le kot Christina F., je doma v Traiskirchnu, kjer je največji begunski center v Avstriji. Njena hčerka Sylvia je celo pomagala beguncem, je poročal avstrijski Kurier. Podrobnosti zločina so šele zdaj prišle na dan, kajti policija javnosti v času napada ni obvestila zaradi občutljive narave zločina"
Zločine migrantov policija povsod skriva, to ni demokracija, to je komunizem.
"Napadena ženska, identificirana le kot Christina F., je doma v Traiskirchnu, kjer je največji begunski center v Avstriji. Njena hčerka Sylvia je celo pomagala beguncem, je poročal avstrijski Kurier. Podrobnosti zločina so šele zdaj prišle na dan, kajti policija javnosti v času napada ni obvestila zaradi občutljive narave zločina"
Zgodovina sprememb…

razerznak> pokalo bo
Ja, in sledil mu bo:
Druge možnosti nimate.
http://www.liveleak.com/view?i=93d_1384...
Zgodovina sprememb…

http://www.reporter.si/svet/nov-gnusen-zloč-migranta-17-letnik-posilil-72-letno-babico/58663
ni skrivanje ampak preprecevanje vas nestrpnezev, da sirite neke bolane sovrazne ideologije. v sloveniji se ze vrsto let prakticno vsak drug ali tretji dan zgodi spolni napad na osebo mlajso od 15 let (kaj sele na osebe 15+)
kje je reporter s clankom o tem? aja, to so slovenci in ne rjavi ljudje
Zgodovina sprememb…

Matako ::
Tam dol do nesporazuma glede mladoletnic pride, ker večina drobnice ni stare več kot nekaj let. Nakar hitro kdo kaj pomeša.
Brušurica ali dve bi hitro rešila nesporazum.
/ogledalo
Brušurica ali dve bi hitro rešila nesporazum.
/ogledalo
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()

morbo ::
Kdo pa bo izvajalec? Boste za pomoč zaprosili ISIS? Ker ti in čredica aktivistov, humanitarcev in zradikaliziranih levičarjev ste bolj poženščeni kot tistih 800 posiljenih deklic. In približno toliko vas je vseh skupaj. Drži se raje tipkovnice.![]()
Anarho-levica je v politični simbiozi z islamskimi radikalci, tako da ni dvakrat za rečt.

ni skrivanje ampak preprecevanje vas nestrpnezev, da sirite neke bolane sovrazne ideologije. v sloveniji se ze vrsto let prakticno vsak drug ali tretji dan zgodi spolni napad na osebo mlajso od 15 let (kaj sele na osebe 15+)
brez podatkov o temu kje se ti spolni napadi pri nas dogajajo je ta info popolnoma nesmiseln. ali je storilec janez ali ahmed? aja, ne smemo povedati ker rasizem, kar dejansko odgovori na vprasanje kdo to pocne.
Zgodovina sprememb…

ni skrivanje ampak preprecevanje vas nestrpnezev, da sirite neke bolane sovrazne ideologije. v sloveniji se ze vrsto let prakticno vsak drug ali tretji dan zgodi spolni napad na osebo mlajso od 15 let
Seveda gre za skrivanje in čisti rasizem. Svinjarija navadna. Samo to nekaterim ni jasno, ker so tle vpleteni njihovi ljubljenčki.
Prikrivanje bo trajalo toliko časa, dokler narod ne bo vzel pravice v svoje roke. Zločine se prikriva zato, da vladajoča klika ostane na oblasti.
Seveda niso mogli včasu ko so govorili Orbanu, da zganja holokavst, ko je postavljal ograjo, priznati, da jim eigranti posiljujejo in delajo svinjarije...to je bilo še v času, ko so bile na naslovnicah slike otrok in žensk, na vlakih, ki so prihajali v Avstrijo, pa 90% moške populacije...

Violent anti-fascists go off on women and pensioners
Spat upon, harassed and pushed to the ground
antifasisti ze izvajajo testno fojbiranje. starejsih obcanov in zensk. ocitno so ti naci populacija?
Spat upon, harassed and pushed to the ground
antifasisti ze izvajajo testno fojbiranje. starejsih obcanov in zensk. ocitno so ti naci populacija?

SimplyMiha ::
Seveda, ker nimajo jajc, da bi se spravili nad obritoglavce. To je realnost liberalcev: spravljajo se na šibke.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SimplyMiha ()

AnitaTrump je izjavil:
brez podatkov o temu kje se ti spolni napadi pri nas dogajajo je ta info popolnoma nesmiseln. ali je storilec janez ali ahmed? aja, ne smemo povedati ker rasizem, kar dejansko odgovori na vprasanje kdo to pocne.
Torej ce je ahmed je treba dat cimprej na nacionalko, ce je pa janez se pac pomete pod preprogo v smislu 'jebiga, se pac zgodi'? A je vazno kje se je tozl zgodilo pri nas? Al hoces povedat da ta posilstva delajo samo romi in ostale "podrase"?
Seveda gre za skrivanje in čisti rasizem. Svinjarija navadna. Samo to nekaterim ni jasno, ker so tle vpleteni njihovi ljubljenčki
Potem pa dokazi da se gre za prikrivanje, vrzi ven statistiko pred in po migtantih ter stevilo objav v novicah, pa da vidimo npr na 100 posilstev koliko hansov je blo v novicah in koliko ahmedov
Zgodovina sprememb…