» »

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Temo vidijo: vsi
««
294 / 373
»»

Slovenistan ::

So že začeli jih vračati v slovenijo ?
Vsaka moja žalost tebi da sijaj, v meni smeh a ti oči rosiš zakaj
Vse prekleto bi na mene zlil in žal, naše sanje in življenje bi prodal

Zgodovina sprememb…

• predlagala izbris: andrejrak ()

ZaphodBB ::

AnitaTrump je izjavil:

Sedaj bomo tudi pri nas nastanili begunce, predvsem tiste ki jih zavraca Nemcija :D

Jype videl v prihodnost in je ze zbezal pred kulturno obogatitvijo in placevanje jizye.

Kmalu se nam obetajo novice tipa: sokantno, nepricakovano, osamljen primer...

Če imaš prav, potem bo jype gor precej bolj obogaten, ko mi tu dol.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

jype je obogaten, vendar ne s kulturo, temveč s švedskim/danskim denarjem

Jaz pa mislim, da bi se morali pričujoči dejansko spreobrniti v Islam in se proti prišlekom boriti kot muslimani. Na tak način bi vas moral še jype podpret.

:)

Reverse islamism psychology, I approve

Unknown_001 ::

ZaphodBB je izjavil:

Jaz pa mislim, da bi se morali pričujoči dejansko spreobrniti v Islam in se proti prišlekom boriti kot muslimani. Na tak način bi vas moral še jype podpret.

:)

Za nekatere je prvi del neizvedljiv, oz nesprejemljiv

Medtem ko za drugega so pa precej zagreti.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Zgodovina sprememb…

Brane22 ::

No, niso vsi pravoslavci srbende.

Je tudi kje kakšen amer in tudi v alternativnih barvah:

Vidjas Li Mi Staru Ljubav - Ron Holsi, Yunus Iyriboz i Max Whipple

Evo ene, mogoče bolj primerne tej temi:

Dotako sam dno zivota - Ron and Yunus HD 2013

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Brane22 ()

Aja pa res, skor vsi ste Srbi. Pol pa ni druge kot:

Remove Kebab!

Remove Kebab!

In the Jasenovac concentration camp competitions in speedy slaughter were organized by the Ustaše. The winner of one such competition, Petar Brzica allegedly slit the throats of 1,360 prisoners.

uživajte v obogatitvi lastne kulture

razerznak2 ::

https://m.facebook.com/?_rdr#!/story.php?story_fbid=941652485884332&id=883280435054871

Multi kulti v svoji najlepsi luci

Malo off topic, ma kdo kaki link od danes cmerarja in murkelce? Ce je kaki bideo izjava al pa kej?
Vesoljec nacist

razerznak2 je izjavil:

https://m.facebook.com/?_rdr#!/story.php?story_fbid=941652485884332&id=883280435054871

Malo off topic, ma kdo kaki link od danes cmerarja in murkelce? Ce je kaki bideo izjava al pa kej?

https://www.facebook.com/SlovenijaZavar...

pepperspay pa ga pospricat pa zmlatit ko pr*sca,
jure a tole misliš kot multikulti? aja spet ga je nacistka provucirala

oprostite za double post
Vesoljec nacist

MasterTade ::

@razer Ma da to vidim v živo bi s takim veseljem uporabil ''prekomerno'' samoobrambo da bi ga k lego kocke sestavljal nazaj. Na take izmečke se mi še poscat zdi škoda, ker je moje scanje bolj plemenita snov od te vreče dreka, ki se ima za človeka
Mors omnia aequat

Matako ::

razerznak2 je izjavil:

Punca je fajterka. Ampak prav bi ji prišel kak tazer... in ahmed bi zaplesal electric boogaloo.
/\/\.K.

razerznak2 je izjavil:

Tole so namutili:

http://www.rtvslo.si/slovenija/neuradno...

Menda bo nadzor strog. Če ne bo pomagalo bo še tabla, da je najstrožji! Tako.
/\/\.K.

Unknown_001 ::

ZaphodBB je izjavil:

Aja pa res, skor vsi ste Srbi.

?

To je tko ko da bi zdj teb reku da je tvoj fotr Bosanec, pa čeprav pojma nimam kdo sploh si.
No razen če je res, pol mi sporoč, da se grem fore ala Vidoviti Milan in ostali legendarni šlogarji.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Zgodovina sprememb…

Markus386 ::

Markus386 je izjavil:

http://lidblog.com/last-year-99-6-of-al...

Ostalo so zakrivile tovorne živali.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldne...
/\/\.K.

loucast ::

Uff, 24ur je zaostril retoriko. Ekonomski migranti, tajni načrti Nemčije, teroristični napadi muslimanov v Džakarti, Šengen je mrtev. :D

Biti novinar je res težko. Spat greš humanitarec, zbudiš se pa fašist.

http://www.zurnal24.si/slovenija-avstri...

vsaj nekaj cmerar miga, če je sploh kaj

jure si bo zacel zdaj zile rezat ker nebo dobu svojih "beguncev"
Vesoljec nacist

Vanich ::

Avstrija jutri vzpostavi totalno kontrolo na celotni njeni meji z Slovenijo.
Tudi zeleni.
(bom šel za vikend pogledat na Golico, če bodo tam tudi)
Meja bo zastražena tako, kot za časa YU. Verjetno še bolj.

Vanich je izjavil:

Avstrija jutri vzpostavi totalno kontrolo na celotni njeni meji z Slovenijo.
Tudi zeleni.
(bom šel za vikend pogledat na Golico, če bodo tam tudi)
Meja bo zastražena tako, kot za časa YU. Verjetno še bolj.

nevem kaj naš borut čaka?
Vesoljec nacist

matijadmin ::

razerznak2 je izjavil:

Samo zlobni in/ali nepismeni lahko kaj takega zapišejo. Ne gre za to, da bi si kdo želel ali pa ne beguncev, gre zato, da smo, ne glede na to ali država zagotavlja red ali ne, dolžni spoštovati človekove pravice. In samoumevno je, da je bolje, če je red.

Nestrpnost in primitivnost pa razkrivajo, kakšni so tisti, ki jih izrekajo. Pa tudi, kakšna je družba. Večina != prav, čeprav je to na videz lahko demokratično.
Vrnite nam techno!

matijadmin je izjavil:

razerznak2 je izjavil:

Samo zlobni in/ali nepismeni lahko kaj takega zapišejo. Ne gre za to, da bi si kdo želel ali pa ne beguncev, gre zato, da smo, ne glede na to ali država zagotavlja red ali ne, dolžni spoštovati človekove pravice. In samoumevno je, da je bolje, če je red.

Nestrpnost in primitivnost pa razkrivajo, kakšni so tisti, ki jih izrekajo. Pa tudi, kakšna je družba. Večina != prav, čeprav je to na videz lahko demokratično.

ne rečem da nebi sprejeli BEGUNSKE DRUŽINE (oče mati 2-3-4 otroki) iz sirije, ne pa samski dedci, so dobrodošli (družine), ampak v majhnem št,
vidiš kaj se dogaja v nemčiji avstriji nizozemski , posilstva / napadi, sem strpen ko so begunci mirni, ne delajo sranja, nepa tole kaj je blo na NYE, dokler nebo mira nimajo kaj v slo iskat,
Vesoljec nacist

Mr.B ::

matijadmin je izjavil:

razerznak2 je izjavil:

Tega reda finančno nismo bili sposobni narediti ?? No vsaj nekateri veste kje so vaše penzije. Mramor bo že vedel...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Kdo pa pravi, da nismo. Volje ni bilo. Red je skoraj praviloma cenejša možnost.

Je pa problem, da nestrpnost ni red, je nered, ki ga nekateri v svoji lastni shizofreni predstavi dojemajo kot red!
Vrnite nam techno!

matijadmin je izjavil:

Kdo pa pravi, da nismo. Volje ni bilo. Red je skoraj praviloma cenejša možnost.

Je pa problem, da nestrpnost ni red, je nered, ki ga nekateri v svoji lastni shizofreni predstavi dojemajo kot red!

Pa ne bit potem nestrpen do svojih sonarodnjakov pa bo red

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: matijadmin ()

oo7 ::

Ustavni sodnik: "Merklova je z migrantsko politiko zgodovinsko kršila ustavo"

Eden od najbolj uglednih nemških ustavnih sodnikov je povedal, da je Angela Merkel zgodovinsko kršila nemško ustavo, saj ji ni uspelo zadostno zaščititi nemških meja. V poročilu, ki ga je naročila Krščanska socialna unija (CSU), je sodnik Undo di Fabio povedal, da je nemška vlada vezana z ustavo, da prevzame nadzor meje, če so ogrožene evropske institucije.

Di Fabio, ki je tudi sam iz migrantske družine, dodaja, da je treba ob prevelikem migrantskem prilivu in neupoštevanju Dublinskega dogovora odločno ukrepati. To pa nemški vladi ni uspelo. S tem je vlada storila zgodovinsko kršitev ustave, je bil jasen Di Fabio.

"Nemški zakon ne zagotavlja varnosti vsem prebivalcem sveta"
To je povedal Di Fabio kot odgovor na nemško migrantsko politiko, ki domnevno le pomaga beguncem uiti vojni in preganjanju. Poročilo je zelo zgovorno, sploh za nemške varnostne organe, saj v ustavi piše, da "se smejo Nemci, če ni druge možnosti, upreti kateri koli osebi, ki bi kakor koli ogrozila nemški ustavni red."

Nemci želijo kazensko preganjati Merklovo zaradi veleizdaje
Že v oktobru je skupina nemških državljanov ovadila Merklovo zaradi njene politike "odprtih vrat", nemško tožilstvo pa je prejelo že več kot 400 pisem, v katerih pisci naprošajo tožilstvo, naj sproži preiskavo v možnost, da je Merklova kriva veleizdaje, še poroča Breitbart.

V pismih državljani trdijo, da je vsak, ki želi na silo spremeniti Nemško republiko, kriv veleizdaje. Menijo, da sto tisoči migrantov, ki jih je Merklova spustila v Nemčijo ustrezajo temu opisu, saj na silo spreminjajo nemško družbo.

"Vsi Nemci imajo pravico, da se uprejo vsaki osebi, ki bi imela željo ukiniti nemški ustavni red. To lahko storijo, če se na drugačen način tega ne da preprečiti," piše v nemški ustavi.

Mpower
pravilno,
murkel je veleizdajalka, enako kot cmerar in njegova vlada, borut pa tud lepo vse mirno
Vesoljec nacist

oo7 je izjavil:

Ustavni sodnik: "Merklova je z migrantsko politiko zgodovinsko kršila ustavo"

Eden od najbolj uglednih nemških ustavnih sodnikov je povedal, da je Angela Merkel zgodovinsko kršila nemško ustavo, saj ji ni uspelo zadostno zaščititi nemških meja. V poročilu, ki ga je naročila Krščanska socialna unija (CSU), je sodnik Undo di Fabio povedal, da je nemška vlada vezana z ustavo, da prevzame nadzor meje, če so ogrožene evropske institucije.

Di Fabio, ki je tudi sam iz migrantske družine, dodaja, da je treba ob prevelikem migrantskem prilivu in neupoštevanju Dublinskega dogovora odločno ukrepati. To pa nemški vladi ni uspelo. S tem je vlada storila zgodovinsko kršitev ustave, je bil jasen Di Fabio.

"Nemški zakon ne zagotavlja varnosti vsem prebivalcem sveta"
To je povedal Di Fabio kot odgovor na nemško migrantsko politiko, ki domnevno le pomaga beguncem uiti vojni in preganjanju. Poročilo je zelo zgovorno, sploh za nemške varnostne organe, saj v ustavi piše, da "se smejo Nemci, če ni druge možnosti, upreti kateri koli osebi, ki bi kakor koli ogrozila nemški ustavni red."

Nemci želijo kazensko preganjati Merklovo zaradi veleizdaje
Že v oktobru je skupina nemških državljanov ovadila Merklovo zaradi njene politike "odprtih vrat", nemško tožilstvo pa je prejelo že več kot 400 pisem, v katerih pisci naprošajo tožilstvo, naj sproži preiskavo v možnost, da je Merklova kriva veleizdaje, še poroča Breitbart.

V pismih državljani trdijo, da je vsak, ki želi na silo spremeniti Nemško republiko, kriv veleizdaje. Menijo, da sto tisoči migrantov, ki jih je Merklova spustila v Nemčijo ustrezajo temu opisu, saj na silo spreminjajo nemško družbo.

"Vsi Nemci imajo pravico, da se uprejo vsaki osebi, ki bi imela željo ukiniti nemški ustavni red. To lahko storijo, če se na drugačen način tega ne da preprečiti," piše v nemški ustavi.

Zavajaš. Gre za nekdanjega ustavnega sodnika. Poleg tega je upor prav gotovo mišljen kot skrajna možnost in vlado, pa tudi poslance ščiti imuniteta (pri čemer je omejena na opravljanje funkcije, kar domnevne kršitve prav gotovo so). Zato vsak kazenski pregon odpade.

Red, ok, človekove pravice pa tudi. In to z varovanjem meja, je pretirano, ker ne gre za nikakršno grožnjo zemeljski celovitosti.
Vrnite nam techno!

Keyser Soze ::

matijadmin je izjavil:

Zavajaš. Gre za nekdanjega ustavnega sodnika. Poleg tega je upor prav gotovo mišljen kot skrajna možnost in vlado, pa tudi poslance ščiti imuniteta (pri čemer je omejena na opravljanje funkcije, kar domnevne kršitve prav gotovo so). Zato vsak kazenski pregon odpade.

No, no. Nikar tako vehementno, kot da vse veš.

Definicija upora v smislu veleizdaje je stvar interpretacije sodišča v končni fazi. Tako da nimaš prav nobene podlage v svojem stavku uporabljat besede gotovo.

Pa tudi imuniteta ni absolutna. Močno dvomim, da je v Nemčiji tako, jo pa vseeno premalo poznam, da bi to z gotovostjo trdil.

P.S.: Državljani niso v neskončnost dolžni nudit pomoč in podporo tujcem, takšnim in drugačnim. Kje bomo pa potegnili mejo je pa na prebivalstvu da odloči. Tako ali drugače (magari menjava vlade s takšno, ki je naklonjena temu).
OM, F, G!

Massacra ::

Del suverenosti je Nemčija, kakor tudi vse države EU, prenesla na Bruselj. Citirani deli nemške ustave ne veljajo absolutno (in neomejeno).

Sicer pa: če je kdo gledal današnji globus na TVSlo in videl prispevek, kako tretirajo 90K beguncev v Avstriji, se lahko prepriča, kako ksenofobi na tem forumu dejansko NIMAJO BLAGE VEZE O ŽIVLJENJU DRUGOD PO SVETU. Luzerji, ksenofobi, polni sovraštva.

Begunci v avstriji živijo bolje kakor spodnjih 50% najrevnejšega prebivalstva slovenije

Seveda mora biti merklova obtožena veleizdaje.

Destabilizacija države

Skrite pogodbe o premikanju migrantov s Turčijo

Uničevanje dokaznega materiala o posilstvih

Brisanje policijskih poročil o policistih

Zgodovina sprememb…

In kdo je kriv, da imamo spodnjih 50% najrevnejšega prebivalstva tako nizko? BEGUNCI? Morda Avstrijci ali Nemci? Afganistanci???

matijadmin je izjavil:

Red, ok, človekove pravice pa tudi. In to z varovanjem meja, je pretirano, ker ne gre za nikakršno grožnjo zemeljski celovitosti.

Jaz nič ne zavajam če kdo zava potem ta sodnik drugače pa sploh nisem dvomil, da se boš ti oglasil in vedel več kot nekdanji nemški ustavni sodnik:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

AnitaTrump ::

Cologne Sex Attack Victim Called a Racist for Talking About Sex Attack

The 26-year-old woman named Selina withheld her full name when she gave an interview to German television channel SWR Fernsehen last week. In the interview, she described her moment of terror being surrounded by dozens of men who looked at her like "free meat at the supermarket" and groped her repeatedly. She noted that her attackers spoke Arabic and did not seem to understand German. She described the group of men as "southern looking" with "darker skin."

She began getting threatening calls at work and people were attacking her on Facebook as a racist and a right-winger.

Massacra je izjavil:

In kdo je kriv, da imamo spodnjih 50% najrevnejšega prebivalstva tako nizko? BEGUNCI? Morda Avstrijci ali Nemci? Afganistanci???

jype, ker je ksenofob in jim ne pomaga

AnitaTrump je izjavil:

Cologne Sex Attack Victim Called a Racist for Talking About Sex Attack

The 26-year-old woman named Selina withheld her full name when she gave an interview to German television channel SWR Fernsehen last week. In the interview, she described her moment of terror being surrounded by dozens of men who looked at her like "free meat at the supermarket" and groped her repeatedly. She noted that her attackers spoke Arabic and did not seem to understand German. She described the group of men as "southern looking" with "darker skin."

She began getting threatening calls at work and people were attacking her on Facebook as a racist and a right-winger.

Biti posiljen je lažje kriminalno dejanje kakor pa biti rasist. Narobe svet.

Očitno de-nacifikacija nemčije ni nikoli bila zaključena in WW2 še vedno traja.

Zgodovina sprememb…

Prosim admine, da vse takšne ksenofobne, sovražne in enostranske tekste začnejo brisati iz te teme. Ker ne gre za nič drugega, kot propagando, u nacističnimi elementi!!!

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: tomaz- ()

Massacra je izjavil:

Prosim admine, da vse takšne ksenofobne, sovražne in enostranske tekste začnejo brisati iz te teme. Ker ne gre za nič drugega, kot propagando, u nacističnimi elementi!!!

Prosim da se umiriš

dice7 ::

admini so že vsi zdavnaj odšli iz te teme. tako kot ves zdrav razum

monster-x ::

Massacra je izjavil:

Kršiš jim človekove pravice.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

Borut a se ti je spipalo?

Vesoljec nacist

Keyser Soze je izjavil:

matijadmin je izjavil:

No, no. Nikar tako vehementno, kot da vse veš.

Definicija upora v smislu veleizdaje je stvar interpretacije sodišča v končni fazi. Tako da nimaš prav nobene podlage v svojem stavku uporabljat besede gotovo.

Pa tudi imuniteta ni absolutna. Močno dvomim, da je v Nemčiji tako, jo pa vseeno premalo poznam, da bi to z gotovostjo trdil.

P.S.: Državljani niso v neskončnost dolžni nudit pomoč in podporo tujcem, takšnim in drugačnim. Kje bomo pa potegnili mejo je pa na prebivalstvu da odloči. Tako ali drugače (magari menjava vlade s takšno, ki je naklonjena temu).

Ja, je gotovo, ker sicer večina zahodnih držav ne bi inkriminirala samovoljnega ravnanja. To (upor) je izključno rezerviran za skrajne primere in okoliščine.

Imuniteta je, kar zadeva dela skoraj absolutna. In se nanaša prav na opravljanje funkcije.

Ne, na prebivalstvu nikakor ni, da odloča o človekovih pravicah drugih. Kako se konča, smo že videli. Z izbrisanimi. Nujno medicinsko pomoč in hrano smo dolžni beguncem in to ne glede na to, kako so do sedaj vstopali. Na nas je, da vzpostavimo red.

Vse ostalo je nestrpno nabijanje, ki se lahko v najslabšem primeru konča z vračanje zgodovinskih tragedij, v najboljšem pa nas "samo" drago udari po žepu. Zresnite se.
Vrnite nam techno!

To (upor) je izključno rezerviran za skrajne primere in okoliščine.

Nego kaj je pa to ?

Ne, na prebivalstvu nikakor ni, da odloča o človekovih pravicah drugih. Kako se konča, smo že videli. Z izbrisanimi. Nujno medicinsko pomoč in hrano smo dolžni beguncem in to ne glede na to, kako so do sedaj vstopali. Na nas je, da vzpostavimo red.

Nego kdo se bo odločal, ti ?

Vse ostalo je nestrpno nabijanje, ki se lahko v najslabšem primeru konča z vračanje zgodovinskih tragedij, v najboljšem pa nas "samo" drago udari po žepu. Zresnite se.

V najslabšem primeru je tudi konec EU, kar te bo udarilo po žepu in po glavi.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: matijadmin ()

aerie ::

Massacra je izjavil:

Pusti jim, saj ne vedo kaj mislijo. Ko enkrat začnejo verjeti v zarote, je veliko možnosti, da v tem svetu tudi ostanejo. Za zmeraj. Le smrt jih odreši.

Ker migrantska kriza ki se odvija pred vašimi očmi je zarota. Napadi v parizu zarota. Praznenje državnih zalog za futranje migrantov zarota. Praznenje zdravstvene blagajne za zdravljenje migrantov zarota.

MMJJAAAA

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: pirat ()

pirat ::

matijadmin je izjavil:

Nujno medicinsko pomoč in hrano smo dolžni beguncem in to ne glede na to, kako so do sedaj vstopali. Na nas je, da vzpostavimo red.

Tukaj je precej lepo opisano, zakaj je sedanji sistem problematičen (t.j. sistem, ki najprej omogoča vstop migrantu v državo in šele potem steče proces ugotavljanja upravičenosti do azila / statusa begunca)
link: http://www.dw.com/en/why-rejected-asylu...

Why rejected asylum seekers are seldom deported?
- around 80 percent of asylum seekers arrive in Germany with fake papers, or no papers at all; it's not possible to deport a person without any papers once their application for asylum has been rejected. Even once the country of origin has been established, many states refuse to take their citizens back;
- once an applicant had exhausted all legal means to be granted asylum, the authorities would assign a date for deportation, but in many cases, the person could no longer be found on that day;
- refugee organizations will often help them file an appeal, so that the decision is reviewed;
- at times, there were more than 600,000 unprocessed applications on hold;
- local politicians fear the negative headlines that would follow, for example, when a family of six is driven to the airport and forced to board a plane;

Slovenistan je izjavil:

To (upor) je izključno rezerviran za skrajne primere in okoliščine.

Nego kaj je pa to ?

Poplava nekih ljudi in nič več kot to. Za pretiravanje pa lahko rečem, da je ali zlonamerno ali pa ... Strah ima velike oči, človeška neumnost pa ne pozna meja!

Slovenistan je izjavil:

Nego kdo se bo odločal, ti ?

Je že odločeno. Zavezujejo nas tri konvencije, pa še (manj formalno) evropske vrednote, ki so mimogrede tudi zapisane in so bile ob teh konvencijah citirane.

Slovenistan je izjavil:

V najslabšem primeru je tudi konec EU, kar te bo udarilo po žepu in po glavi.

Saj pravim, človeška neumnost ...
Vrnite nam techno!

Poplava nekih ljudi in nič več kot to. Za pretiravanje pa lahko rečem, da je ali zlonamerno ali pa ... Strah ima velike oči, človeška neumnost pa ne pozna meja!

Tudi človeška naivnost ne pozna meja.

Rezultat so raznorazna KD za novo leto, mrtvi otroci, posiljene ženske

Je že odločeno. Zavezujejo nas tri konvencije, pa še (manj formalno) evropske vrednote, ki so mimogrede tudi zapisane in so bile ob teh konvencijah citirane.

Nisem podpisnik nobene iz omenjenih konvencij in me ne obvezujejo.

many states refuse to take their citizens back

Lastna država jih ne mara :D

chinko ::

razerznak2 je izjavil:

Pa ravno zdaj, ko se bliža pomlad in čas za romantične sprehode ob Kolpi v troje, z lepotico na eni strani in dulcinejo Tejo na drugi. ;)

razerznak2 je izjavil:

Saj to ograjo bodo postavili nazaj, ko se vodotoki umirijo.

Včeraj na novinarski konferenci je Boštjan Šefic povedal, da Slovenija bo sprejela čim manjše število migrantov, ker Slovenija nima kapacitet, ne logistike ne človeških resursov ne finančnih sredstev za večje število migrantov. Potem pa je še povedal, da slovenija lahko za daljši čas poskrbi za okoli 1000 migrantov in, da delajo na tem, da bi bilo to število čim nižje.

Potem pa je na tej konferenci še generalni direktor Direktorata za evropske zadeve na Ministrstvu za zunanje zadeve David Brozina povedal: da ima vsaka država po Evropski zakonodaji polno pravico, da v primeru, ko je pod grožnjo javni red in ustavna ureditev, da suspendira delovanje Evropske zakonodaje, da bi zaščitila sama sebe.
««
294 / 373
»»