Forum » Problemi človeštva » Begunska kriza v Sloveniji 2015
Begunska kriza v Sloveniji 2015
Temo vidijo: vsi
jype ::
M-Power> Brezposelnih v Sloveniji vse več
Ja, nič čudnega, če pa vsi sposobni zapuščajo državo, ki krati pravice celo lastnim državljanom, kaj šele vsem tistim, ki to niso.
Brane22> Počasi bodo kapilarni efekti potegnili folku, da Brejvik ni bil tako zelo utrgan.
Ja, če bi postrelili vse levičarje, muslimane, geje in kolesarje, bi končno lahko živeli v fašističnem miru. Ploskam.
ZaphodBB bo pa spet rekel, kako so "ZAjevci" problematični.
Ja, nič čudnega, če pa vsi sposobni zapuščajo državo, ki krati pravice celo lastnim državljanom, kaj šele vsem tistim, ki to niso.
Brane22> Počasi bodo kapilarni efekti potegnili folku, da Brejvik ni bil tako zelo utrgan.
Ja, če bi postrelili vse levičarje, muslimane, geje in kolesarje, bi končno lahko živeli v fašističnem miru. Ploskam.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Pšenični ::
Vsi sposobni, ja no, in ti misliš, da si med njimi?
Drgač. slovenci niso tko goloroki, kaj je edne napisal gori. Mamo 22.000 lovcev, katerih so se na štajerskem bali vsi, l.91. Tko naši, kot JNA. heh,
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pšenični ()
The Player ::
Brane22 ::
Od ko0d ti to ? Tip jiih je postrelil samo končno mnogo. 60+, če se ne motim, zato da je dosegel svoj point. Ni hodil okrog z namenom postreliti vse, še zdaleč ne.
In ni streljal levičarje, tmeveč seratorje, ki zastrupljajo družbo in so za to celo plačani, da lahko svoje življenje in otroke izolirajo. Oziroma vsaj on jih je tako videl.
In že zdavnaj ni več sam. FOlk se zbuja iz različnih vzrokov, združuje pa jih spoznanje pokvarjenosti vladajočih struktur, ki koneckoncev že davno ni več skrivnost.
oo7 ::
Zagor_tenay je izjavil:
Obstaja velika verjetnost, da bo spomladi Slovenija izgledala kot v Mad Max filmu, ograjena z vseh strani in nagnetena z več sto tisoč begunci, ki ne bodo mogli naprej in bodo nasilni. Cerarja že sedaj zajema panika in se mu trese glas, ko govori o migrantski krizi. Ko bo zavladal kaos, bo najbrž pobegnil in prepustil narod, da se sam brani kakor ve in zna.
Problem je, ker imamo tako nesposobne politike.
V letu 2015 so vedeli, da prihaja migrantski val in zatrjevali, da smo pripravljeni kar se je izkazalo, da ni res.
Zdaj že sami govorijo, da se bo spomladi migrantski val zelo okrepil ampak tista Cerarjeva tehnična ovira ne bo pomagala. Spomladi bo tak naval, da bodo severne države zaprle meje, ker jih lahko že zaradi števila vojske mi pa bomo postali migrantski žep.
Cmeraro bi moral začeti graditi pravo ograjo že Septembra in potem na kritične točke postaviti vojsko res, da nimamo veliko vojakov ampak nam je tudi pri tem ponudil pomoč naš dobri sosed Viktor Orban tako, da ne bi bilo problema.
Ampak Cerar bo razmišljal, do pomladi in, ko bo že prepozno bo panika in bo sledilo tisto kar si napisal zgoraj.
Če bi šli po poti Mađarske bi se ta migracijski tok že preusmeril tako se pa ne bo nikoli in na koncu bo Slovenija na najslabšem
Pšenični> Vsi sposobni, ja no, in ti misliš, da si med njimi?
Ne. To mislijo tisti, ki me plačujejo za moje delo.
The Player> Če bo šlo tako naprej, bo sledilo to
Če bo šlo tako naprej, se bodo migranti organiziral in naciste začeli obglavljat sredi evrope, policija bo pa ploskala.
Brane22> Od ko0d ti to ? Tip jiih je postrelil samo končno mnogo. 60+, če se ne motim, zato da je dosegel svoj point. Ni hodil okrog z namenom postreliti vse, še zdaleč ne.
Ja, saj če jaz postrelim 60 nacistov bo "migracijska kriza" končana, ker bom "dosegel svoj point".
Če bo šlo tako naprej, se bodo migranti organiziral in naciste začeli obglavljat sredi evrope, policija bo pa ploskala.
Brane22> Od ko0d ti to ? Tip jiih je postrelil samo končno mnogo. 60+, če se ne motim, zato da je dosegel svoj point. Ni hodil okrog z namenom postreliti vse, še zdaleč ne.
Ja, saj če jaz postrelim 60 nacistov bo "migracijska kriza" končana, ker bom "dosegel svoj point".
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
The Player ::
Na srečo pri nas tega še ni.
A v francoskem primeru po tvoji logiki, je najbolje, da samo gledajo in čakajo kdaj bodo ostali brez svojega premoženja,...in življenja?
Pšenični> Vsi sposobni, ja no, in ti misliš, da si med njimi?
Kdaj delaš, večinooma visiš tle in pišeš trole.
Zagor_tenay ::
Kdo pa te plačuje? George Soros in kakšen od njegovih "inštitutov"?
The Player je izjavil:
Če bo šlo tako naprej, bo sledilo to
V neznanem francoskem mestu so se prebivalci organizirali na lastno pobudo in kar na ulici obračunali z migranti, ki so vdrli v trgovino in jo razdejali.
To je isti video.
No tako se ukrepa proti tem svinjam bravo Francoska policija ampak mislim, da so bili prenežni z njimi.
Zagor_tenay je izjavil:
Kdo pa te plačuje? George Soros in kakšen od njegovih "inštitutov"?
Pred leti je napisal da kao "programira"...Sem ga že takrat spraševal kdaj on to počne, ko je skoz tle, na slo techu??.
Nisem dobil odgovora.
Zgodovina sprememb…
Pšenični> Kdaj delaš, večinooma visiš tle in pišeš trole.
Če jih ne bi, bi vi že zanetili 3. svetovno vojno.
M-Power> No tako se ukrepa proti tem svinjam bravo Francoska policija ampak mislim, da so bili prenežni z njimi.
Jaz sem prepričan, da bi morali tudi zoper tebe postopati enako, saj ves čas pozivaš k ignoriranju pravnega reda in evropskih vrednot ter zahtevaš ponovno uvedbo državnega fašizma.
Če jih ne bi, bi vi že zanetili 3. svetovno vojno.
M-Power> No tako se ukrepa proti tem svinjam bravo Francoska policija ampak mislim, da so bili prenežni z njimi.
Jaz sem prepričan, da bi morali tudi zoper tebe postopati enako, saj ves čas pozivaš k ignoriranju pravnega reda in evropskih vrednot ter zahtevaš ponovno uvedbo državnega fašizma.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: AC_DC ()
Brane22> NAcisti, za razliko od omenjenih, niso bili pussyji in jim ni bilo tuje stisniti zobe za višji cilj.
Višji cilj pa je kaj, natanko? Etnično in ideološko čist planet? Čemu se ne preselite v Savdsko Arabijo ali Severno Korejo? Tam še danes gojijo to ideologijo.
Višji cilj pa je kaj, natanko? Etnično in ideološko čist planet? Čemu se ne preselite v Savdsko Arabijo ali Severno Korejo? Tam še danes gojijo to ideologijo.
Zgodovina sprememb…
Aha se pravi hočeš reči, da migranti, ki so kradli je prav, ko jih je policija ujela pa ne daj če hočeš biti trol bodi vsaj dober pri temu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
M-Power> Aha se pravi hočeš reči, da migranti, ki so kradli je prav, ko jih je policija ujela pa ne:)):)) daj če hočeš biti trol bodi vsaj dober pri temu.
Ne. Mislim, da mora policija sankcionirati kogarkoli, ki krade, ne glede na njegovo poreklo.
Mislim, da mora policija sankcionirati kogarkoli, ki poziva k versko, etnično ali kakorkoli drugače pogojenemu nasilju, ali pa nasilju kar tako, ne glede na njegovo poreklo.
Da si ideološko bližje ISIS kot Francozom je pa itak jasno, glede na to kakšen odnos imaš do tujcev.
Ne. Mislim, da mora policija sankcionirati kogarkoli, ki krade, ne glede na njegovo poreklo.
Mislim, da mora policija sankcionirati kogarkoli, ki poziva k versko, etnično ali kakorkoli drugače pogojenemu nasilju, ali pa nasilju kar tako, ne glede na njegovo poreklo.
Da si ideološko bližje ISIS kot Francozom je pa itak jasno, glede na to kakšen odnos imaš do tujcev.
Zgodovina sprememb…
Zdej je situacija taka, če bi vprašal kdo je dežurni trol, prvak vseh trolov, specijalit za mešanje megle, masters off trols, na slo techu, mislim da bi 90% članov označilo isto osebo.
Pšenični> Zdej je situacija taka, če bi vprašal kdo je dežurni trol, prvak vseh trolov, specijalit za mešanje megle, masters off trols, na slo techu, mislim da bi 90% članov označilo isto osebo.
Ja, vsi ki imajo IQ pod 140.
Višji cilj pa je kaj, natanko? Etnično in ideološko čist planet?
Mi hočemo samo normalno in mirno živet. Pa nam levičarji in Merklova z raznimi multikulti norostmi tega ne pustite in hočete, da naše ulice izgledajo kot v Čadu ali Afganistanu. Ko vas argumentirano prosimo, da nehate s to vašo norostjo, ki ne pelje nikamor, pa še vedno vztrajate, čeprav v podzavesti veste, da nimate prav. Boste pa folk prisilili, da bo vedno bolj agresivno reagiral in na koncu se bo zgodila reconquista in boste multi kultiiji že tako osovražani, da boste skupaj z arabci morali veslati nazaj čez Sredozemsko morje.
Brane22> NAcisti, za razliko od omenjenih, niso bili pussyji in jim ni bilo tuje stisniti zobe za višji cilj.
Ne spuščam se tu v to. Tudi nikoli nisem rekel, da se z njihovii deklariranimi cilji strinjam.
Samo pravim, da se brejvik ni spravil kar tako na vse levičarje, kot praviš ti.
In da prave nacije od omenjenih loči bistvena razlika, da dokazano niso bili pizde in da jih taka žrtev nikoli ni ustavila, prej vzpodbudila.
Zagor_tenay> Mi hočemo samo normalno in mirno živet.
Saj bi lahko. Migranti vas v resnici ne motijo in nikoli še niste nobenega srečali.
Zagor_tenay> hočete, da naše ulice izgledajo kot v Čadu ali Afganistanu.
To je laž, ki jo jaz imenujem nacistična propaganda. Ker vi niste pripravljeni čistiti ulic, se morate v resnici zahvaliti migrantom, da so ulice čiste.
Zagor_tenay> Ko vas argumentirano prosimo, da nehate s to vašo norostjo,
Izmišljeni scenariji niso argument.
Brane22> Samo pravim, da se brejvik ni spravil kar tako na vse levičarje, kot praviš ti.
Ne pravim tega. Pravim, da je nacist, ki verjame, da bi bila družba boljša, če bi postrelili vse tiste, ki ne nasprotujejo spremembam. Moti se, pa ti tudi.
Brane22> In da prave nacije od omenjenih loči bistvena razlika, da dokazano niso bili pizde in da jih taka žrtev nikoli ni ustavila, prej vzpodbudila.
Tvoja izhodišča so napačna, zato so napačni tudi zaključki.
Saj bi lahko. Migranti vas v resnici ne motijo in nikoli še niste nobenega srečali.
Zagor_tenay> hočete, da naše ulice izgledajo kot v Čadu ali Afganistanu.
To je laž, ki jo jaz imenujem nacistična propaganda. Ker vi niste pripravljeni čistiti ulic, se morate v resnici zahvaliti migrantom, da so ulice čiste.
Zagor_tenay> Ko vas argumentirano prosimo, da nehate s to vašo norostjo,
Izmišljeni scenariji niso argument.
Brane22> Samo pravim, da se brejvik ni spravil kar tako na vse levičarje, kot praviš ti.
Ne pravim tega. Pravim, da je nacist, ki verjame, da bi bila družba boljša, če bi postrelili vse tiste, ki ne nasprotujejo spremembam. Moti se, pa ti tudi.
Brane22> In da prave nacije od omenjenih loči bistvena razlika, da dokazano niso bili pizde in da jih taka žrtev nikoli ni ustavila, prej vzpodbudila.
Tvoja izhodišča so napačna, zato so napačni tudi zaključki.
Zgodovina sprememb…
hammock ::
Pšenični> Zdej je situacija taka, če bi vprašal kdo je dežurni trol, prvak vseh trolov, specijalit za mešanje megle, masters off trols, na slo techu, mislim da bi 90% članov označilo isto osebo.
Uradno imam IQ tu nekje, pa se vedno mislim da si troll. In bedak. Bo ze nekaj na tem.
Aja, pa tudi to je vrhunec sprenevedanja, da pricas kako moramo biti strpni do vseh, ti pa si nestrpen do vsakega ki se ne strinja s tabo. Da ne omenjamo, da si tukaj gor edini bolnik, ki poziva k pobojem. Drugi pozivamo k preverjanju dokumentov na meji, pa smo zato nacisti. V demokraciji zivimo, ce bomo trije rekli NE, lahko ti vpijes JA kolikor te je volja, pa bo se vedno obveljal NE. Pa ce se na glavo postavis.
GTFO!
hammock> Uradno imam IQ tu nekje, pa se vedno mislim da si troll. In bedak. Bo ze nekaj na tem.
Zgleda da si ravno pod to mejo.
Zgleda da si ravno pod to mejo.
Zgodovina sprememb…
hammock> Aja, pa tudi to je vrhunec sprenevedanja, da pricas kako moramo biti strpni do vseh, ti pa si nestrpen do vsakega ki se ne strinja s tabo.
OK, očitno imaš IQ vsaj 139, da si to opazil. Čestitam.
hammock> Drugi pozivamo k preverjanju dokumentov na meji,
Ne, ne pozivate k temu. Pozivate k temu, da se na meji protizakonito odslovi ljudi, še preden se preveri, ali so upravičeni do azila.
M-Power> E tukaj se pa motiš. ISIS zelo dobro sprejema tujce saj se jih ogromno bori za njih torej je tvoja ideologija, ki ljubiš tujce dosti bližja Isisovi kot moja.
Ne, ti se motiš. ISIS ima do tujcev enak odpor kot ti in obglavijo vsakogar, ki se ne obnaša tako, kot si oni mislijo, da bi se moral.
OK, očitno imaš IQ vsaj 139, da si to opazil. Čestitam.
hammock> Drugi pozivamo k preverjanju dokumentov na meji,
Ne, ne pozivate k temu. Pozivate k temu, da se na meji protizakonito odslovi ljudi, še preden se preveri, ali so upravičeni do azila.
M-Power> E tukaj se pa motiš. ISIS zelo dobro sprejema tujce saj se jih ogromno bori za njih torej je tvoja ideologija, ki ljubiš tujce dosti bližja Isisovi kot moja.
Ne, ti se motiš. ISIS ima do tujcev enak odpor kot ti in obglavijo vsakogar, ki se ne obnaša tako, kot si oni mislijo, da bi se moral.
Zgodovina sprememb…
Ne pravim tega. Pravim, da je nacist, ki verjame, da bi bila družba boljša, če bi postrelili vse
Kolikor sem bral njegove materiale in izjave, _nikjer_ nisem zasledil tega.
TIp rpavi, da nas namenoma zuastrupljajo z Islamom, pač iz različnih vzrokov.
Se pa pali na krščanstvo, kot ključno evropsko vrednost, ki da nam jo poskušajo vzeti.
Ampak to nima veze z nacizmom.
Brane22> Kolikor sem bral njegove materiale in izjave, _nikjer_ nisem zasledil tega.
Zelo slabo si bral.
Brane22> TIp rpavi, da nas namenoma zuastrupljajo z Islamom, pač iz različnih vzrokov.
Ja, klasična oblika paranoidne shizofrenije.
Brane22> Se pa pali na krščanstvo, kot ključno evropsko vrednost, ki da nam jo poskušajo vzeti.
Ja, isto kot zgoraj.
Brane22> Ampak to nima veze z nacizmom.
Samo za tiste, ki ne razumejo, kaj nacizem je.
Zelo slabo si bral.
Brane22> TIp rpavi, da nas namenoma zuastrupljajo z Islamom, pač iz različnih vzrokov.
Brane22> Se pa pali na krščanstvo, kot ključno evropsko vrednost, ki da nam jo poskušajo vzeti.
Ja, isto kot zgoraj.
Brane22> Ampak to nima veze z nacizmom.
Zgodovina sprememb…
E tukaj se pa motiš. ISIS zelo dobro sprejema tujce saj se jih ogromno bori za njih torej je tvoja ideologija, ki ljubiš tujce dosti bližja Isisovi kot moja.
NI res. Kdorkoli se bori zanje, NI tujec. Saj ne bi streljali bežečih tujcev v svojih vrstah kot izdajalce, če jih ne bi imeli za svoje.
Kdor enkrat podpiše pogodbo z Allahom po njihovi knjigi pravil ni več tujec.
Res ? Potem so se uni v uredništvu sami ustrelili, tip sredi Loondona pa sam obglavil itd ?
Ker to bi bilo nekako potrebno za tvojo diagnozo. MIslim to, ki jo ponuijaš drugim.
Kot vidim, se imaš za ekskluzivno referenco. Kakšni so že osnovni simptomi paranoidne šizofrenije ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Brane22 ()
Breivik je več naredil za geje kot pa jype. Njega je zelo motil odnos muslimanskih imigrantov do gejev, to je tudi zapisal v manifestu in to je bil tudi eden razlogov, da jih je tako sovražil in je sprožil svoj pohod. Breivik se je zavedal, da v islamski Norveški ne bo prostora za geje, jype pa še kar fantazira, da gresta šerija in gej parade pod isti streho.
Ne ne ti se motiš.
ISIS sprejema tujce v svoje vrste medtem, ko poboija največ ljudi na ozemlju Sirije in Iraka. Ti imaš isto ideologijo sprejemimo v Evropo čim več borcev domačine pa...
matijadmin ::
The Player je izjavil:
Če bo šlo tako naprej, bo sledilo to
V neznanem francoskem mestu so se prebivalci organizirali na lastno pobudo in kar na ulici obračunali z migranti, ki so vdrli v trgovino in jo razdejali.
To je isti video.
No tako se ukrepa proti tem svinjam bravo Francoska policija ampak mislim, da so bili prenežni z njimi.
To ni nedolžno policijsko nasilje, gre za očitno izživljanje, ki bo kaznovano, sicer bo Francija plačala (če ne drugje pred ESČP), če se jo bo kdo le lotil.
Drugače je francoska policija znana po nasilju, Francozi pa so tako ali tako teroristi (niso nič boljši od ISIS)!
Vrnite nam techno!
M-Power> ISIS sprejema tujce v svoje vrste medtem, ko poboija največ ljudi na ozemlju Sirije in Iraka. Ti imaš isto ideologijo sprejemimo v Evropo čim več borcev domačine pa...
Moja ideologija zahteva spoštovanje človekovih pravic, tvoja pa fašizem. Mislim, da je vsakomur jasno, kam spadaš ti in kam spada ISIS.
Zagor_tenay> Breivik je več naredil za geje kot pa jype.
Ja, vsekakor.
Moja ideologija zahteva spoštovanje človekovih pravic, tvoja pa fašizem. Mislim, da je vsakomur jasno, kam spadaš ti in kam spada ISIS.
Zagor_tenay> Breivik je več naredil za geje kot pa jype.
Ja, vsekakor.
Zgodovina sprememb…
M-Power> Če ti tako praviš tudi prav ampak naj ti povem, da tvoje mnenje pri meni šteje ravno toliko kot obrisan wc papir, predno ga spustim po wc školjki.
To je itak lastnost vsakega fašista, da človekove pravice preprosto ignorira.
Zgodovina sprememb…
M-Power> Če ti tako praviš tudi prav ampak naj ti povem, da tvoje mnenje pri meni šteje ravno toliko kot obrisan wc papir, predno ga spustim po wc školjki.
Tukaj imaš človekove pravice http://www.reporter.si/svet/grozljivo-m...
Ti to podpiraš, ne jaz.
Tebi se zdi, da bi morali žrtvam nasilja preprečiti vstop v Evropo, ne meni.
Zgodovina sprememb…
Ti to podpiraš, ne jaz.
Ne gre za žrtve nasilja v celoti.
V EU prihaja vedno več ekonomskih migrantov, takih ki bi radi socialo vlekli. Maroko, Alžirija....od tam prihajajo.
Kakšen bo razplet te celotne zadeve. Kako napovedat kaj se bo dogajalo...
Vse je odvisno od tega kdaj bo dosežena kritična masa v Nemčiji.
Ko se bo prebivalstvo Nemčije uprlo (kako ne vem), se bo meja zaprla. Ko se zapre Nemška meja, se avtomatsko dvignejo vse ograje in meje v EU.
To pomeni, da bomo v takem trenutku z norimi hrvati na jugu, ki ponoči že režejo ograjo na južni meji.....in nakazujejo bodoči scenarij,...
ostali na milost in nemilost prepuščeni tisočim beguncem, ki nas bodo prepravili.
Pozabil sem dodat še, da smo za celo zadevo iz Nemčije zvedeli po 5 dneh, ko policija zadeve ni mogla več prikrivat.
Tale naša demokracija je začela zaudarjat po dobrih starih komunističnih prijemih.
Tale naša demokracija je začela zaudarjat po dobrih starih komunističnih prijemih.
Zgodovina sprememb…
Pšenični> Ne gre za žrtve nasilja v celoti.
Seveda ne, ampak samo nacisti veste, kako se loči žrtve od storilcev brez sodnega postopka.
Pšenični> Pozabil sem dodat še, da smo za celo zadevo iz Nemčije zvedeli po 5 dneh, ko policija zadeve ni mogla več prikrivat.
To je paranoična blodnja. Nihče ni ničesar skrival.
Seveda ne, ampak samo nacisti veste, kako se loči žrtve od storilcev brez sodnega postopka.
Pšenični> Pozabil sem dodat še, da smo za celo zadevo iz Nemčije zvedeli po 5 dneh, ko policija zadeve ni mogla več prikrivat.
Zgodovina sprememb…
Martin Krpan ::
German police hunt for group of up to 1,000 men 'of Arab and North African origin' who sexually assaulted numerous women and threw fireworks into crowds at Cologne train station on New Year's Eve
http://www.dailymail.co.uk/news/article...
1000 migrantov naslednjič jih bo 100.000 in z njihovimi pravicami lahko posilijo pol Evrope levaki zabiti pa še podpirajo migracijo.
Jebi ga , imajo pač polna jajca!
Tu bi lahko vskočil jurček & aktivisti in jih potešil.
Sploh jurček ima tak gobec da jih lahko 100 oralno popedena naenkrat.
Pšenični> Ne gre za žrtve nasilja v celoti.
No, potem te lepo prosim če to dokažeš, in novico predstaviš z novejšim datumom. Z tvojim visokim IQ (>140)to ne bo noben problem.
Pšenični> No, potem te lepo prosim če to dokažeš, in novico predstaviš z novejšim datumom. Z tvojim visokim IQ (>140)to ne bo noben problem.
Kaj naj dokažem? Nemška policija vedno objavlja reči v dogovoru z nemškim pravosodjem in strankami, ki se jih objave tičejo. Samo ti si tako usekan da verjameš, da gre za zaroto.
Da se mladi moški obnašajo kot kreteni mene ne preseneča, ne glede na to od kod prihajajo, da morajo biti sankcionirani, se tudi strinjam, da je to posledica migracij se pa seveda ne, ker ni.
Kaj naj dokažem? Nemška policija vedno objavlja reči v dogovoru z nemškim pravosodjem in strankami, ki se jih objave tičejo. Samo ti si tako usekan da verjameš, da gre za zaroto.
Da se mladi moški obnašajo kot kreteni mene ne preseneča, ne glede na to od kod prihajajo, da morajo biti sankcionirani, se tudi strinjam, da je to posledica migracij se pa seveda ne, ker ni.
Zgodovina sprememb…
aerie ::
Pozabil sem dodat še, da smo za celo zadevo iz Nemčije zvedeli po 5 dneh, ko policija zadeve ni mogla več prikrivat.
So poročali o tem na novega leta dan: http://www.express.de/koeln/silvesterna...
Pšenični> No, potem te lepo prosim če to dokažeš, in novico predstaviš z novejšim datumom. Z tvojim visokim IQ (>140)to ne bo noben problem.
Torej dokaži, da zadeve niso skrivali, kaj so počeli 5 dni? Kako veš kdaj objavlja nemška policija, no, zgleda da si nemra res špicelj, ki se dela naumnega, ki nas provocira.
Počasi postaja marsikaj jasno.....seveda so skrivali, ko se je zadeva razvedla, je prišlo do uradne objave dogodka. Počasi prihaja na dan, da so se podobne zadeve odvijale še v dveh nemških mestih. Če še ne veš.
So poročali o tem na novega leta dan: http://www.express.de/koeln/silvesterna...
Poročali so ja, sam kako. Da je bilo 10 moških,....da ne gremo naprej. Šlo je pa za masivno zadevo. A vidiš, da je šlo za prikrivanje, razsežnosti cele zadeve.
Jurček spet laže.....to oblada najbolje.
Zgodovina sprememb…
Pšenični> A vidiš, da je šlo za prikrivanje, razsežnosti cele zadeve.
Ne, v resnici si ti eden tistih, ki v vsem vidijo zaroto.
Ne, v resnici si ti eden tistih, ki v vsem vidijo zaroto.
Martin Krpan ::
Pšenični> Počasi postaja marsikaj jasno.....seveda so skrivali, ko se je zadeva razvedla, je prišlo do uradne objave dogodka. Počasi prihaja na dan, da so se podobne zadeve odvijale še v dveh nemških mestih. Če še ne veš.
Počasi prihaja na dan, da se pijana mularija za novo leto univerzalno grdo obnaša?
Počasi prihaja na dan, da se pijana mularija za novo leto univerzalno grdo obnaša?
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: tomaz- ()
aerie ::
Poročali so ja, sam kako. Da je bilo 10 moških,....da ne gremo naprej. Šlo je pa za masivno zadevo. A vidiš, da je šlo za prikrivanje, razsežnosti cele zadeve.
Ježešna. Če bi hoteli prikriti še danes ne bi nič vedeli o tem. Seveda pa prvi dan niso mogli vedet, da gre za obsežnejšo "akcijo", ker so prijave letele ena po ena. Malo si poglej na tem portalu http://www.express.de, kjer o zadevi poročajo od 1.1.2016 vsak dan nove ugotovitve.