» »

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Begunska kriza v Sloveniji 2015

Temo vidijo: vsi
««
106 / 373
»»

CreatOR ::

Jype - Seveda bom, saj nisem teslo, kot tisti, ki mi bo kazal fakiča. Tudi ne bom odrekel pomoči tistemu zraven njega, ki bo hvaležno sprejel ponujeno pomoč - čeprav je iz iste regije ali države in čeprav je morda iste vere kot prej omenjeno teslo.

Kaj pa, če ti bo še tisti zraven pokazal fakiča? Pa še tisti naprej...?

jype ::

invisuu> Faktualno moja izjava še vedno stoji. V zgoraj opisanem primeru bi se pač začelo širjenje EU na sever Afrike in seveda BV, EU bi pridobivala na moči in slej kot prej bila podobnejša kakšnemu imperiju. Le ena močna osebnost je potrebna za to. Ko ne bi bilo mej, ne bi bilo težav z fluktuacijo prebivalstva, posledično pa najbrž tudi ne s pričakovano življenjsko dobo državljanov. Ampak, govora je seveda o utopiji (ali distopiji?>:D) .

IMO bi imeli večje težave, če bi poskušali s silo (z denarjem jo že) izvažat demokracijo, kot če poskušamo uvažat begunce. Pa dražje bi bilo.

Matako> Saj v tem je trik ... 9-letne deklice še niso. Momo je bil zvit, si je pustil malo manevrskega prostora. ;)

Ja če niso, pol se pa ne smeš ženit!

Cervantes> Piše se jypsilon!

Js nism Rus, alo!

m0LN4r> Pa sem mislil, da so politiki nekaj več od nas navadnih smrtnikov.

Na podlagi česa si pa to domneval?

CreatOR> Kaj pa, če ti bo še tisti zraven pokazal fakiča? Pa še tisti naprej...?

Če mi bo cel vlak pokazal fakiča bom moral sklenit, da gre za navijače iz Maribora (ker sem Ljubljančan).

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

Jype, gospa z rdečega križa je na tvoji strani, humanitarka. Se ti nič ne smili, ker so jo grobo ponižali? In to kot izgleda večina iz oken vlaka gledajočih... ne Mariborčanov.

facepalm ::

jype: jaz, ce uriniram, grozim, se klatim po tujem posestvu brez dovoljenja.. sem oglobljen. Ce bi metal svoje otroke policistom pod noge, bi mi ga CSD odvzel in spet oglobil. Ce preckam mejo brez dokumentov pod pretvezo da sem begunec, ravno tako.

Da pa imajo tej migranti tak odnos, da jim ponudis prst in si z njim obrisejo rit, so ocitno zelo bogi. Takoj na Hrvasko z njimi, da jim bodo lahko pomagali!!

Ne razumem kako lahko to zagovarjas. Nekateri begunci so res bogi, ampak teh je ocitno zelo malo napram ostalim migrantom.

Matako ::

jype je izjavil:

Matako> Saj v tem je trik ... 9-letne deklice še niso. Momo je bil zvit, si je pustil malo manevrskega prostora. ;)
Ja če niso, pol se pa ne smeš ženit!

Smeš, smeš. ;) To nima direktne povezave... je par let fore vmes. No odvisno od lokalnih običajev in koliko so freestajlerji.

Poleg taga pozabljaš, da v mnogih muslimanskih državah ženske (večinoma) nosijo le hidžab (naglavno ruto) in ne tančice... tako da ima en stari loverboj vedno kaj za pogledati.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

epecar, zagovarja sebe, ne njih. V resnici gre za njegovo potrebo, ne za dajanje pomoči drugim. To je posebno psihološko stanje, očitno nek nov masovni pojav, ki se ga bo najbrž šele v prihodnosti poimenovalo. V svoji želji, da bi vsi videli, kako veličasten človek je, potepta vse, ki mu preprečujejo dokazovanje veličastnosti. To če poteptani potem potrebuje pomoč, je pač collateral damage.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: CreatOR ()

Zagor_tenay ::

Miran Vuk, župan Zavrča, o begunski ataki na nogometnem stadionu

oo7 ::

jype je izjavil:

M-Power> 1 mesec od prve krize smo imeli časa, da bi postavili ograjo. Vsi so pljuvali po Mađarih a zdaj vsi razmišljajo o ograji, ko je že prepozno.
M-Power> Victor Orban je heroj Evrope tista stara Merklovina pa izdajalec Evrope.

Ograja bi pomenila kaj, natanko? Da bi še več otrok obtičalo v blatu in mrazu?

Če se moramo mi držati zakonov naj se jih pa še oni. Če prečka mejo pri mejnem prehodu v redu če prečka ilegalno tukaj pride v igro ograja. Na dan se jih sprejme toliko če jim ni všeč ali se ne strinjajo s tem pejt nazaj.
Itak pa ti vidiš samo tistih 10 otrok na 1000 migrantov in te boli joli, da so nasilni, grozijo domačinom in uničujejo tujo lastnino dokler si ti daleč stran od njih in kao neki veliki humanitarni đek tukaj na Slotech.

franseliski ::

600 000. rejected asylum seekers not be deported - EU sues Germany

Tukaj so, za vedno, vse zastonj, ali pa burn this b1tch down!

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: PaX_MaN ()

SugarFree ::

težko se bomo dogovorili z sosedi, še posebej z Hrvati. Vsaka od sosedskih držav ima svoje lastne interne probleme in po pravici povedano, vsi se hočejo znebiti prebežnikov. Trenutno ne vidim srečnega konca v tej tragediji.

CreatOR> Jype, gospa z rdečega križa je na tvoji strani, humanitarka. Se ti nič ne smili, ker so jo grobo ponižali? In to kot izgleda večina iz oken vlaka gledajočih... ne Mariborčanov.

Seveda mi je žal zanjo in razumem njeno frustracijo, pa tudi spoštujem jo bolj kot vsakogar, ki se do nje grdo obnaša in jaz vem, da niso vsi takšni - marsikdo pa je verjetno ravno zato, ker je kot musliman naučen, da so ženske, ki niso zadekane, nevredne spoštovanja. Vsak tak musliman se bo moral pač še veliko naučiti, preden bo normalno shajal v Evropi.

epecar> jype: jaz, ce uriniram, grozim, se klatim po tujem posestvu brez dovoljenja.. sem oglobljen. Ce bi metal svoje otroke policistom pod noge, bi mi ga CSD odvzel in spet oglobil. Ce preckam mejo brez dokumentov pod pretvezo da sem begunec, ravno tako.

Vse to velja tudi zanje.

Matako> Smeš, smeš. ;) To nima direktne povezave... je par let fore vmes. No odvisno od lokalnih običajev in koliko so freestajlerji.

Koran je precej jasen glede tega, samo tule ni časa.

jype> Ograja bi pomenila kaj, natanko? Da bi še več otrok obtičalo v blatu in mrazu?
M-Power> Če se moramo mi držati zakonov naj se jih pa še oni.

Kul.

SugarFree> težko se bomo dogovorili z sosedi, še posebej z Hrvati. Vsaka od sosedskih držav ima svoje lastne interne probleme in po pravici povedano, vsi se hočejo znebiti prebežnikov. Trenutno ne vidim srečnega konca v tej tragediji.

Jaz ga, ampak zgodil se ne bo, dokler ne bomo stopili skupaj. Če smo lahko v preteklosti v resnici ni razloga, da tudi zdaj ne bi mogli.

Zgodovina sprememb…

Matako ::

Zagor_tenay je izjavil:

Miran Vuk, župan Zavrča, o begunski ataki na nogometnem stadionu

Epski citat dneva:

"Štadion je za nas ko džamija! Če oni ne serjejo po džamijah, tudi po štadionu ne bodo!"

:))

Santa Maradona.
/\/\.K.

fantasycamp je izjavil:

http://www.pewresearch.org/fact-tank/20...
to je zdaj, nataliteta naših ljudi pada, oni pa vsako leto prihajajo v hordah, torej moraš na tisto dodat še milijone ki bodo prihajali od raznih vojn v afriki,aziji....
računaj za 50 let!

Odlični modrec odgovori zakaj nataliteta pada? Zakaj se ilegalce plača po otroku? Človeka s službo pa se skubi na vseh koncih in krajih za njegovega otroka? Ejga švabonja, ti si bogat bej jurja za vrtec, boš pa ja poskrbel še za Alahove potomce, saj ja nisi naci, a ne da nisi naci? A bo treba 5 let resta, da ne boš več naci?

fantasycamp ::

CreatOR je izjavil:

epecar, zagovarja sebe, ne njih. V resnici gre za njegovo potrebo, ne za dajanje pomoči drugim. To je posebno psihološko stanje, očitno nek nov masovni pojav, ki se ga bo najbrž šele v prihodnosti poimenovalo. V svoji želji, da bi vsi videli, kako veličasten človek je, potepta vse, ki mu preprečujejo dokazovanje veličastnosti. To če poteptani potem potrebuje pomoč, je pač collateral damage.

se strinjam, gre¨se za potrebo ki pokaže sebe v luči dobrotneža, človeka ki je vedno ZA, vse je ZA, nikoli ne reče NE.

To je oseba ki jo vprašaš kaj bi naredil če ti nekdo pride v dom in imaš možnost dase boriš ali pa predaš bi rekel, da bo vedno našel način da se to ne zgodi.

Odgovor je;
vem kaj bi naredil ampak sigurno nebi streljal..

Vedno se izogibajo težkih odgovorov..

V tej tematiki ne obstajajo problemi, problemi smo mi ki ne razumemo da moramo biti svetovljanski in zatret razum, dati občutku prosto pot in sprejemati ne glede na količino pa tudi če nimao denarja..

TO JE MENTALNA PREDAJA!

Invictus ::

GenZNPC je izjavil:

Vaša teorija bolj malo pomaga v vsakdanji praksi... Le kje je problem. Pa sem mislil, da so politiki nekaj več od nas navadnih smrtnikov.

V bistvu so manj ... Drugače ne bi bili politiki ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

invisuu je izjavil:

Eh, to seveda ni res. Začelo bi se tako, da bi se islam približal evropejcem in evropejkam, dokler se povprečneži sami ne bi začeli preobračati. Ljudjem pač paše, če jim drugi povedo kaj storiti - nekaj kar islam definitivno ponuja. Ob tem trendu bodo slej kot prej imeli zadostno podporo, da so izvoljeni v parlament, nemara celo v koalicijo. Za to je lahko dovolj kaj, kakšnih 25% glasov?

A tako kot na Švedskem in v UK? Daj sine kak primer uspešne integracije multikulture? Morda USA? Morda Izrael?

opeter ::

Kaj pomeni napis SHOMRIM?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

franseliski> Odlični modrec odgovori zakaj nataliteta pada?

Zaradi sociale, jasno.

Matako> "Štadion je za nas ko džamija! Če oni ne serjejo po džamijah, tudi po štadionu ne bodo!"

"Oni so vodeni od višjih sil, vsi z vrhunskimi telefoni!"

opeter> Kaj pomeni napis SHOMRIM?

Židovska beseda za policijo.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

Hvala.

opeter je izjavil:

jype je izjavil:

Hvala.

v resnici niso !

Shomrim %28neighborhood watch group%29 @ Wikipedia

homrim volunteers are unarmed and do not have the authority to make arrests, other than citizen's arrest. They are effective in tracking and detaining suspects until police arrive.[1][2] Occasionally some Shomrim members in the USA have been cited for using excessive force against suspects, particularly those from outside their community.[3][4][5]

Aha, torej neke vrste vaška/mestna straža?

GenZNPC ::

Vsak tak musliman se bo moral pač še veliko naučiti, preden bo normalno shajal v Evropi.

On se bo čisto normalno sprehajal (požvižgal), drugi se ne bojo.
skibidi

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GenZNPC ()

lexios ::

Dobermani in zlatkoti. Mešaš hruške in jabolka.

Spet si pozabu na zgodbico o vranah in golobih, ampak pustimo to...

Zakaj se počutiš ogroženega sploh?

Večina se "počuti ogroženega" ker se zaveda kdo bo vse to plačal! ;) Srčika problema pa je, da se še vedno govori o beguncih, čeprav gre za migrante... Pa še en korekten komentar, ki lepo pojasni, fail politike "refugies welcome". Ampak nihče ne omenja, da je migrantski stampedo, ki se je pričel na pobudo Merklove, vsaj delno, če že ne v celoti, zasluga političnega pritiska organizacij tipa Amnesty international in medijev, ki so ljudstvu slikali nasedle gumenjake in utopljene otroke. Pred tem pa nikome ništa, kot da leta 2014 nihče ne bi vedel za vojno v Siriji? ;((

EU ima skupno vojsko v okviru NATA, ima oddelke za hitro posredovanje, ogromne transportne kapacitete, Interpol/Europol,... V par tednih bi lahko postavili begunska taborišča na zunanjih mejah EU, kjer bi nastanili te ljudi in jih sprocesirali.

Ampak srčika problema je drugje - to da "begunci" večinoma nočejo ostati / prositi za azil v katerikoli EU (varni) državi, ampak hočejo po vsej sili v Nemčijo / Švedsko, tj. v osrčje Evrope, do katerega se morajo prebiti. In ker je (hinavska) politika nekaterih držav zahtevala da se (začetno) ustreže tej želji "beguncev", je nastal trenuten "vsak poskrbi sam zase" kaos namesto skupne iniciative.

No ja tudi migrantska kriza je za nekaj dobra sem mislil, da imamo vSslovenski politiki samo lopove zdaj je ta kriza pokazala, da so tudi totalno nesposobni.

opeter je izjavil:

ja oni so dobrovoljci brez policijskih pooblastil!

Pač njihova pristotnost je bolj da odvrne kriminal, če pride do nečesa, morajo poklicat policijo!

opeter> Aha, torej neke vrste vaška/mestna straža?

Nisem še videl tega v UK ali v USA, tako da povsem možno, da tam tako delujejo.

m0LN4r> On se bo čisto normalno sprehajal, drugi se ne bojo.

Dejmo najprej počakat, da pride na slo-tech, da ga spreobrnemo.

M-Power> No ja tudi migrantska kriza je za nekaj dobra sem mislil, da imamo vSslovenski politiki samo lopove zdaj je ta kriza pokazala, da so tudi totalno nesposobni.

Slabo spremljaš slovensko politiko, očitno.

lexios> Srčika problema pa je, da se še vedno govori o beguncih, čeprav gre za migrante...

Migrant je vsak, ki se seli - begunec pa vsak, ki beži pred eksistencialnimi grožnjami. Težko rečeš, da nihče ni begunec.

lexios> Pred tem pa nikome ništa, kot da leta 2014 nihče ne bi vedel za vojno v Siriji? ;((

Pred tem so ves čas hodili sem. A nisi videl nemške statistike?

Tista dva milijona beguncev v Turčiji sta se začela premikat proti Evropi, ker se v treh letih zanje nič ni spremenilo.

Zgodovina sprememb…

fantasycamp je izjavil:

opeter je izjavil:

ja oni so dobrovoljci brez policijskih pooblastil!

Pač njihova pristotnost je bolj da odvrne kriminal, če pride do nečesa, morajo poklicat policijo!

Probaj ti sedaj braniti svoj dom pred muslimanskimi ekstremisti. Probaj braniti svojo hčer pred muslimanskimi posiljevaljskimi klubi, pa boš videl:

British Police Arrested Parents for Trying to Rescue Their Daughters from Islamic Rape Gangs

Imagine finding out that your young daughter is being regularly gang-raped by a mob of Muslim pedophiles. You go to police, only to be called a racist, a bigot, and a hate-monger. When police refuse to help, you go to the house where your daughter is being gang-raped and you try to rescue her. The pedophiles then calmly call the police and have you arrested for trying to rescue your daughter from being gang-raped.

This is reality in Rotherham, England. And if you don't approve, you're a racist, a bigot, and a hate-monger.

lexios ::

jype je izjavil:

lexios> No, in danes je 21. stoletje, tisti nacisti iz leta 1940 so mrtvi... Štekaš?

Štekam. Zato ni nobene potrebe, da bi begunce označevali z barbari, posiljevalci in podobnimi retoričnimi prijemi, ki so značilni za nacizem tridesetih let prejšnjega stoletja.

Se strinjam. Absolutno, pa je med migranti določen procent barbarov, poslijevalcev in podobnih retardov, tako kot je tudi med komentatorji tule določen procent rasistov in ksenofobov. Ni pa nobene potrebe, da se vse drugače misleče zmerja z naciji in podobnimi retoričnimi prijemi....

jype je izjavil:

M-Power> No ja tudi migrantska kriza je za nekaj dobra sem mislil, da imamo vSslovenski politiki samo lopove zdaj je ta kriza pokazala, da so tudi totalno nesposobni.

Slabo spremljaš slovensko politiko, očitno.

Potem pa razloži zakaj?

M-Power> Potem pa razloži zakaj?

Ker je nesposobnost ključna zahteva, da sploh lahko dobiš službo v slovenski politiki.

lexios> Absolutno, pa je med migranti določen procent barbarov, poslijevalcev in podobnih retardov, tako kot je tudi med komentatorji tule določen procent rasistov in ksenofobov. Ni pa nobene potrebe, da se vse drugače misleče zmerja z naciji in podobnimi retoričnimi prijemi....

Ja, no, dejmo nehat. A lahko dosežeš, da se izbriše https://slo-tech.com/forum/t653736/p494... in podobne norosti nacistične propagande?

Potem lahko pa še vse moje poste pobrišejo, da ne bo debata neuravnovešena.

Zgodovina sprememb…

NLight ::

Migranti na zelezniski postaji v LJ. Smrdijo kot da tusa pol leta niso videli, za bruhat.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: PaX_MaN ()

lexios je izjavil:

bi begunce označevali z barbari, posiljevalci in podobnimi retoričnimi prijemi.
Glede na statistiko, poleg naštetega, jih lahko označimo še s paraziti, lenuhi in nesposobneži.

Oziroma komot podaš kakšna nasprotna dejstva, a prosim na višjem nivoju od največjega muslimanskega genija

We be famous and sh1t:

Evil Slovenia Leaves Innocent Knife-Wielding Gang-Rapists to Freeze as Pegida Rallies

Zgodovina sprememb…

Vem kaj levica upa in jaz upam z njo, da bodo otroci migrantov v večini ratali otroci MTv-ja, vsi bodo novi Steve Jobs, pili bodo vino,jedli hamburgerje(porky stuff), volili stranke ki so pro science in hoteli družiti z vsemi, sanje o Equality in Enlightenment...

Kako bo pa v resnici čez 50 let?

Samo vprašat se treba če si pripravljen stavit na to za prihodnost Evrope in otrok, da bodo res taki!

r3dkv1c4 ::

oo7 je izjavil:

1 mesec od prve krize smo imeli časa, da bi postavili ograjo. Vsi so pljuvali po Mađarih a zdaj vsi razmišljajo o ograji, ko je že prepozno.
Victor Orban je heroj Evrope tista stara Merklovina pa izdajalec Evrope.

Točno to......čudno, da te nihče ne zmerja z desničarjem ali fašistom.

Take, ki ljubijo migrante(ekonomske in večina njih je zgolj to)....svetujem, da se odselijo v Sirijo, Irak, itd.....ali pa jih vzamejo k sebi domov.
Vsaka stvar ima svojo mejo.

You can ban me, but you can't shut me down!

fantasycamp je izjavil:

Vem kaj levica upa in jaz upam z njo, da bodo otroci migrantov v večini ratali otroci MTv-ja, vsi bodo novi Steve Jobs, pili bodo vino,jedli hamburgerje(porky stuff), volili stranke ki so pro science in hoteli družiti z vsemi, sanje o Equality in Enlightenment...

Kako bo pa v resnici čez 50 let?

Samo vprašat se treba če si pripravljen stavit na to za prihodnost Evrope in otrok, da bodo res taki!

Saj je dokazano da to ne gre. Švedska je bila eksperiment. Komu še ni jasno?
Zakaj potem Afrika Ali pa Mexico ni vrhunec civilizacije, navkljub temu da se Evropa ne more niti približno primerjati z naturalnimi dobrinami nih? Kaj je razlika med Evropo in Afriko? Morda ljudje? Rasa?

ahac ::

Take, ki ljubijo migrante(ekonomske in večina njih je zgolj to)....svetujem, da se odselijo v Sirijo, Irak, itd.....ali pa jih vzamejo k sebi domov.

Dost žalostno, da mora bit to tvoj argument. To je res tisto... ko nimaš nobenega dobrega argumenta (sigurno obstajajo, ampak ti jih pač nimaš) in uletiš s tem ven...

Po tej logiki, če nekoga nočeš v svojem domu je to enakovredno temu, da ga nočeš v isti državi?
To pomeni, da se moraš tudi TI odselit iz države (al v Sirijo al pa nekam za Kavkaz mi je vseeno), ker tudi tebe jaz ne bi sprejel v svoj dom!
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

thramos ::

jype je izjavil:

A lahko dosežeš, da se izbriše https://slo-tech.com/forum/t653736/p494... in podobne norosti nacistične propagande?

A dosegel boš pa tako, da jim začneš grozit z metanjem nekam (kar je mimogrede skrajno neokusno do vseh nedolžnih žrtev v tistih jamah :|)?

Ne slepi se, nisi rešitev ampak del problema.

thramos> A dosegel boš pa tako, da jim začneš grozit z metanjem nekam (kar je mimogrede skrajno neokusno do vseh nedolžnih žrtev v tistih jamah :|)?

Ja, to je najboljši način. Značko za zasluge sem že pridobil!

thramos> Ne slepi se, nisi rešitev ampak del problema.

Rešitev sem bil včasih, ko sem lahko brisal sovražni govor. Zdaj lahko uporabljam samo t.i. metodo večjega kretena.

Zgodovina sprememb…

Mr.B ::

jype,
ne skrbi te fante "musliče" bolj boli K, kaj si ti misliš o religiji, dokler pač pluvaš po ne tisit v katero verjameš. Pojdi jim že pomagat in razlagati tvoje videnje Alaha. Čez circa 20 let, tudi v Dubaju ne bo več evropske verzije okolja....
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

Sakin ::

opeter je izjavil:

jype je izjavil:

Hvala.

Ne, beseda za policijo je Mištara. Šomrim je bližje besedi stražarji. Sicer pa ta slike pove vse o Britanski policiji, ki ni sposobna zagotavljati varnosti lastnim državljanom in morajo le-ti sami vzeti stvari v roke.
Na Nach Nachma Nachman Meuman!

EVo pa smo že tu: http://www.slovenskenovice.si/novice/sl...
Kje je merklova z ladjami in mornarico?
skibidi

Bordertown Nickelsdorf Drowns in Garbage and Feces

Glasba za jypetova ušesa: Female assistants are "Christian whores"

jype je izjavil:

Rešitev sem bil včasih, ko sem lahko brisal sovražni govor. Zdaj lahko uporabljam samo t.i. metodo večjega kretena.

Tudi brisanje ni rešitev.

S svojimi, mil izraz je bedastočami (pa da ne bo pomote se večinoma strinjam s tvojo poanto), si že zdavnaj odgnal vse zmerne, ki bi se utegnili postavit na tvojo stran in radikaliziral vse ostale.

thramos> radikaliziral vse ostale.

No, vidiš - najprej se jih radikalizira, potem pa ni več treba spoštovat njihovih človekovih pravic. Easy!

Zgodovina sprememb…

V ŽIVO s terena: migranti zažigali pohištvo, za sabo puščajo kupe smeti

http://nova24tv.si/aktualno/v-zivo-s-te...

Hvaležen narod ni kaj.

M-Power> Hvaležen narod

Kateri narod je to?

Zgodovina sprememb…

Kaj ko bi jih na mejnem prehodu najprej naučili pospravljati za sabo? Al ni dovolj vrečk za smeti ?

Ta pa tudi laže od 2:30 in predvsem od 3:00
skibidi

thramos je izjavil:

jype je izjavil:

Tudi brisanje ni rešitev.

S svojimi, mil izraz je bedastočami (pa da ne bo pomote se večinoma strinjam s tvojo poanto), si že zdavnaj odgnal vse zmerne, ki bi se utegnili postavit na tvojo stran in radikaliziral vse ostale.

Če mi pove zakaj je moja objava laž in sovražni govor, bom sam zahteval da se pobriše. Če pa ga moti resnica in je zanj dokaz le kazanje s prstom na naciste, potem pa...

jype je izjavil:

thramos> radikaliziral vse ostale.

No, vidiš - najprej se jih radikalizira, potem pa ni več treba spoštovat njihovih človekovih pravic. Easy!

No, vseeno respect, da se ti da.

Uživaj še naprej tudi v svoji gnojnici.

Lepo je gledat jypa z PNG, long time cumming....zmerjanje z naciji in streljanjem je pokazalo da le ni dovolj dobro za argumentirano debato...
««
106 / 373
»»