Forum » Problemi človeštva » Begunska kriza v Sloveniji 2015
Begunska kriza v Sloveniji 2015
Temo vidijo: vsi
oo7 ::
Najprej odprli vrata muslimanom, danes zahodna meka za posiljevalce
http://nova24tv.si/aktualno/najprej-so-...
ohnowhy ::
Ničemur, dokler ne dobim podatkov, na katere se lahko zanesem.
Ok, na katere podatke se lahko zaneseš, dajmo to razčleniti najprej...
Če jih ne dobim, potem moram zaradi preteklih izkušenj smatrati, da lažejo.
Moraš pa v resnici biti res pravi konkreten odločevalski faktor, da lahko kaj zahtevaš :)
Najprej odprli vrata muslimanom, danes zahodna meka za posiljevalce
Neverodostojno, bo jypetov odgovor, ker piše na nova24tv.si, ne pa na mladina.si :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ohnowhy ()
jype ::
logi> a si omenjal svojega otroka, v primeru posilstva?
Seveda. Napisal sem, da raje vidim posilstvo ene ženske v Evropi, kjer je kazen za storilca skoraj neizogibna, kot stotih žensk v nekaterih državah Afrike, kjer kazen storilca skoraj nikoli ne doleti, celo če gre za mojo hčerko. S tem nisem trdil, da si želim, da mi kdo posili hčerko, kot si zmotno predstavljajo zlobno nepismeni nacisti v tej temi, temveč nekaj povsem drugega, česar pa tudi ne bodo mogli razumeti, dokler bodo vztrajali na intelektualnem nivoju nacistov.
fartman> Ok, na katere podatke se lahko zaneseš, dajmo to razčleniti najprej...
Na preverljive.
fartman> Moraš pa v resnici biti res pravi konkreten odločevalski faktor, da lahko kaj zahtevaš :)
Nikomur ni treba ugoditi mojim zahtevam, seveda pa mora potem sprejeti dejstvo, da mu verjamejo samo tisti, ki mu želijo verjeti, ker bi radi živeli v pravljični različici realnosti, ki jo naivno slika.
fartman> Neverodostojno, bo jypetov odgovor, ker piše na nova24tv.si, ne pa na mladina.si :)
Seveda je neverodostojno. Desničarsko trobilo, ki je imelo na dan splavitve več kot 80% senzacionalističnih člankov, ki so poskušali izzvati strah v bralcu, nikoli več ne more postati kredibilen vir.
http://nova24tv.si/sprosceno/zanimivost...
Seveda. Napisal sem, da raje vidim posilstvo ene ženske v Evropi, kjer je kazen za storilca skoraj neizogibna, kot stotih žensk v nekaterih državah Afrike, kjer kazen storilca skoraj nikoli ne doleti, celo če gre za mojo hčerko. S tem nisem trdil, da si želim, da mi kdo posili hčerko, kot si zmotno predstavljajo zlobno nepismeni nacisti v tej temi, temveč nekaj povsem drugega, česar pa tudi ne bodo mogli razumeti, dokler bodo vztrajali na intelektualnem nivoju nacistov.
Na preverljive.
fartman> Moraš pa v resnici biti res pravi konkreten odločevalski faktor, da lahko kaj zahtevaš :)
Nikomur ni treba ugoditi mojim zahtevam, seveda pa mora potem sprejeti dejstvo, da mu verjamejo samo tisti, ki mu želijo verjeti, ker bi radi živeli v pravljični različici realnosti, ki jo naivno slika.
fartman> Neverodostojno, bo jypetov odgovor, ker piše na nova24tv.si, ne pa na mladina.si :)
Seveda je neverodostojno. Desničarsko trobilo, ki je imelo na dan splavitve več kot 80% senzacionalističnih člankov, ki so poskušali izzvati strah v bralcu, nikoli več ne more postati kredibilen vir.
http://nova24tv.si/sprosceno/zanimivost...
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()
fartman> Tudi meni si že parkrat rekel, da sem nacist in fašist, si me ovadil?
Ne, sistem te je avtomatično.
Ker je prijav veliko, boš verjetno nekaj časa čakal na poziv na obravnavo.
Zgodovina sprememb…
Na preverljive.
Kako ugotavljaš, kaj je in kaj ni preverljivo? Z vpogledi v sodne spise, recimo, norveške?
fartman> Tudi meni si že parkrat rekel, da sem nacist in fašist, si me ovadil?
Hmm, pa me res zanima, kako bo. Komaj čakam, da se spoznamo :)
Zgodovina sprememb…
fartman> Kako ugotavljaš, kaj je in kaj ni preverljivo? Z vpogledi v sodne spise, recimo, norveške?
Ja, to je precej dober vir. Načini ugotavljanja dejstev so vnaprej natančno predpisani in opredeljeni v zakonodaji, policija pa se jih drži bistveno bolj vestno, kot nacisti resnice.
fartman> Komaj čakam, da se spoznamo :)
Jaz nisem sodnik in ne sodelujem v teh procesih. Za svoje pisanje odgovarjaš sam.
Ja, to je precej dober vir. Načini ugotavljanja dejstev so vnaprej natančno predpisani in opredeljeni v zakonodaji, policija pa se jih drži bistveno bolj vestno, kot nacisti resnice.
Jaz nisem sodnik in ne sodelujem v teh procesih. Za svoje pisanje odgovarjaš sam.
Zgodovina sprememb…
fartman> Kako ugotavljaš, kaj je in kaj ni preverljivo? Z vpogledi v sodne spise, recimo, norveške?
In kako si tak SJW, kot si ti, obeta vpogled v norveške sodne spise? Si spletno stran ovadil ali ne?
Seved spet nisi razumel, pa nič hudega :)
Zgodovina sprememb…
Slopek ::
/
vem, da je bilo jabolko spora to, da nikakor nisi napisal hčerka in da je to laž, bla, bla, bla...nakar dobiš pred sabo svoj citat in kot da ni nič, vendar že najdeš nekaj drugega, za kar hočeš seveda spet neka dokazila, potrdila, paket na dom itd...fucking troll
logi> da nikakor nisi napisal hčerka
Ni pomembno, če je hčerka, žena, pes ali kdorkoli drug - bistvenega pomena je to, da če ti je nekdo blizu, ni zaradi tega nič več vreden kot kdorkoli drug. Seveda meni hčerka več pomeni, a to je osebno in nima nobene zveze z objektivnim presojanjem zla.
logi> fucking troll
Vedno, ko mi kdo očita trolanje, lahko varno sklenem, da zdaj že deli moje mnenje, samo še osebni ponos mu ne da, da bi se s tem sprijaznil tudi na duhovni ravni.
Ni pomembno, če je hčerka, žena, pes ali kdorkoli drug - bistvenega pomena je to, da če ti je nekdo blizu, ni zaradi tega nič več vreden kot kdorkoli drug. Seveda meni hčerka več pomeni, a to je osebno in nima nobene zveze z objektivnim presojanjem zla.
logi> fucking troll
Vedno, ko mi kdo očita trolanje, lahko varno sklenem, da zdaj že deli moje mnenje, samo še osebni ponos mu ne da, da bi se s tem sprijaznil tudi na duhovni ravni.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Matako ::
Uh, kompleksen problem, ker je posilstva v resnici zelo težko vrednotiti.
Res. S to kompleksnostjo so imeli težavo tudi Momovi zakonodajalci. Recimo po šariatskem pravu rabiš štiri moške priče posilstva, da potrdijo.
Vprašaj: kaj počne zraven ta kvartet med samim posilstvom... ;)
/\/\.K.
Matako> Vprašaj: kaj počne zraven ta kvartet med samim posilstvom... ;)
Jah, če so štirje je pa ja dost očitno, da igrajo tarok.
Matako> Vprašaj: kaj počne zraven ta kvartet med samim posilstvom... ;)
Igre s kartami so v glavnem prepovedane v šariji.
Tarok pa sploh. Malo poglej karte.
/\/\.K.
AnitaTrump ::
Seveda. Napisal sem, da raje vidim posilstvo ene ženske v Evropi, kjer je kazen za storilca skoraj neizogibna, kot stotih žensk v nekaterih državah Afrike, kjer kazen storilca skoraj nikoli ne doleti, celo če gre za mojo hčerko. S tem nisem trdil, da si želim, da mi kdo posili hčerko
Seveda;
Muhamed's comment when he raped Ida, 12: "Black dick is expensive!" - Will now been 22 days of community service
Published June 24th, 2015 at 17:46
DOMESTIC. A 18-year-old Somali rape during brutal forms a 12 year old girl in Sundsvall. Now he is sentenced for the rape of a child - but will come away with 180 hours of community service.
In;
Three African immigrants who brutally raped a 14-year-old girl to the point where she wanted to kill herself were given extremely light sentences by a court in Norway, with one receiving community service and avoiding prison altogether.
Morda bos moral organizirati kaksen tecaj za te Ahmede? Se strinjam da ni lepo omejevati njihove kulture, ampak nismo vsi istega mnenja glede posilstva nasih otrok. Ce je tebi vsec, nam nacijem ni.
Ni pomembno, če je hčerka, žena, pes ali kdorkoli drug - bistvenega pomena je to, da če ti je nekdo blizu, ni zaradi tega nič več vreden kot kdorkoli drugi drug. Seveda meni hčerka več pomeni, a to je osebno in nima nobene zveze z objektivnim presojanjem zla.
Lažeš! Trdil si, da ni res, da si napisal, da si omenjal hčerko, pa si jo.
Če ti je nekdo blizu, ni nič vreden kot kdorkoli drug? V zanimivem svetu ti živiš, SJW Jurček...
AnitaTrump je izjavil:
Seveda. Napisal sem, da raje vidim posilstvo ene ženske v Evropi, kjer je kazen za storilca skoraj neizogibna, kot stotih žensk v nekaterih državah Afrike, kjer kazen storilca skoraj nikoli ne doleti, celo če gre za mojo hčerko. S tem nisem trdil, da si želim, da mi kdo posili hčerko
Seveda;
Muhamed's comment when he raped Ida, 12: "Black dick is expensive!" - Will now been 22 days of community service
Published June 24th, 2015 at 17:46
DOMESTIC. A 18-year-old Somali rape during brutal forms a 12 year old girl in Sundsvall. Now he is sentenced for the rape of a child - but will come away with 180 hours of community service.
In;
Three African immigrants who brutally raped a 14-year-old girl to the point where she wanted to kill herself were given extremely light sentences by a court in Norway, with one receiving community service and avoiding prison altogether.
Morda bos moral organizirati kaksen tecaj za te Ahmede? Se strinjam da ni lepo omejevati njihove kulture, ampak nismo vsi istega mnenja glede posilstva nasih otrok. Ce je tebi vsec, nam nacijem ni.
To je za jypetu nacistična propaganda (ki jo je že nekajkrat prijavil na spletno oko), ker ni dobil v roke sodnih spisov, vseh, domnevno, nacističnih virov pa ne upošteva kot kredibilne :)
Zgodovina sprememb…
AnitaTrump> Morda bos moral organizirati kaksen tecaj za te Ahmede?
Najprej bi od tebe rad kredibilne vire, ker sicer lahko tudi jaz napišem:
BREŽICE, 3. november: Skupina slovenskih obritoglavcev, opremljenih z našitki s črnim panterjem, je ob prisotnosti policistov in vojske v šotoru rdečega križa nasilno ločila jokajoče matere od vreščečih otrok ter se mater najprej lotila z gumijevkami in železnimi palicami, jih potem več ur posiljevala, nato pa se na enako grozovit način znesla še nad otroci. Načelnik policijske postaje je za tiskovno agencijo Reuters povedal, da njegovi možje ne morejo ukrepati zoper slovenske državljane: "Naši fantje so bli, ni bilo lepo, kar so storili, ampak mi jih ne moremo ustaviti, niti nismo opremljeni za kaj takega. Otroci zdaj ne jokajo več, tako da mislim, da smo dobro opravili svoje delo." Skupina aktivistk iz severne Italije, ki je oskrbovala otroke med napadom in je tudi bila posiljena, je proti državi Sloveniji vložila tožbo na Mednarodnem sodišču za človekove pravice v Strasbourgu, napovedale pa so tudi civilne odškodninske tožbe. Predsednik vlade Miro Cerar dogodka ne more komentirati, a pravi, da preiskava verjetno ne bo sprožena, ker se policija ni vmešala, prvak stranke SDS Janez Janša pa je čestital skupini za izkazano domoljubje in pogum.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
AnitaTrump> Morda bos moral organizirati kaksen tecaj za te Ahmede?
BREŽICE, 3. november: Skupina slovenskih obritoglavcev, opremljenih z našitki s črnim panterjem, je ob prisotnosti policistov in vojske v šotoru rdečega križa nasilno ločila jokajoče matere od vreščečih otrok ter se mater najprej lotila z gumijevkami in železnimi palicami, jih potem več ur posiljevala, nato pa se na enako grozovit način znesla še nad otroci. Načelnik policijske postaje je za tiskovno agencijo Reuters povedal, da njegovi možje ne morejo ukrepati zoper slovenske državljane: "Naši fantje so bli, ni bilo lepo, kar so storili, ampak mi jih ne moremo ustaviti, niti nismo opremljeni za kaj takega. Otroci zdaj ne jokajo več, tako da mislim, da smo dobro opravili svoje delo." Skupina aktivistk iz severne Italije, ki je oskrbovala otroke med napadom in je tudi bila posiljena, je proti državi Sloveniji vložila tožbo na Mednarodnem sodišču za človekove pravice v Strasbourgu, napovedale pa so tudi civilne odškodninske tožbe. Predsednik vlade Miro Cerar dogodka ne more komentirati, a pravi, da preiskava verjetno ne bo sprožena, ker se policija ni vmešala, prvak stranke SDS Janez Janša pa je čestital skupini za izkazano domoljubje in pogum.
Prijavi na spletno oko, jype.
invisuu ::
Lepo vas prosim, ne ga jemati resno. To je golo ustrahovanje, podobno kot to izvaja z grožnjami odprtih grobov sodržavljanom. Uradna statistika na spletno-oko pravi, da je bilo oddanih prijav za sovražni govor v oktobru natanko 1, od tega 0 posredovanih na policijo.
Lepo vas prosim, ne ga jemati resno. To je golo ustrahovanje, podobno kot to izvaja z grožnjami odprtih grobov sodržavljanom. Uradna statistika na spletno-oko pravi, da je bilo oddanih prijav za sovražni govor v oktobru natanko 1, od tega 0 posredovanih na policijo.
Ustrahovanje, praviš? Jype mi aktivno želi škodovati?
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: PrihajaNodi ()
Ustrahovanje, praviš? Jype mi aktivno želi škodovati?
Ja, tebi lahko, ker si švoh. Njemu pa je v veselje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: invisuu ()
Ja, tebi lahko, ker si svoh. Njemu pa je v veselje.
Jype se izživlja nad menoj?
Če mu je kot humanitarnemu SJW tako dolgčas, pa naj bo :)
Da je le (verjetno mladoletno) hčerko omenil v kontekstu posilstva, dosti indikativno...
Zgodovina sprememb…
Jype se izživlja nad celim forumom. Mislim, da mu je dolgčas.
Pa, naj mu bo, dokler bo omenjal (svoje verjetno mladoletne) hčerke v kontekstu posilstva, ker mu kot družina niso nič bolj dragoceni kot ostali...
Jaz sicer s tem nimam problema, če ima on takšne asocacije, ne vem, upam, da ga kdo pravočasno ustavi :)
Zgodovina sprememb…
fartman> Da je le (verjetno mladoletno) hčerko omenil v kontekstu posilstva, dosti indikativno...
Hčerko je omenil že tisti pred mano, tako da je šlo samo za odgovor. Pa, kot rečeno, je precej nepomembno, kako se posiljeni ljudje pišejo. Pred zakonom smo vsi enaki.
Hčerko je omenil že tisti pred mano, tako da je šlo samo za odgovor. Pa, kot rečeno, je precej nepomembno, kako se posiljeni ljudje pišejo. Pred zakonom smo vsi enaki.
Dobro, našel si en post, vzel iz tega posta nekaj besed iz konteksta in začel prirejen pomen zlorabljati. To se da z vsakim postom narediti - kar še posebej Jype rad zlorablja. Čestitam, zmagal si pet internetov.
fartman> Da je le (verjetno mladoletno) hčerko omenil v kontekstu posilstva, dosti indikativno...
Ampak ti si umestil svojo (predvidevam, mladoletno) hčerko (!) v kontekst posilstva.
Potem se res ne čudim, da si tako navdušen nad fojbami...
Dobro, našel si en post, vzel iz tega posta nekaj besed iz konteksta in začel prirejen pomen zlorabljati. To se da z vsakim postom narediti - kar še posebej Jype rad zlorablja. Čestitam, zmagal si pet internetov.
Dobro, jaz sem PNG že kar nekaj časa, kaj si pa pričakoval od mene? Nesebično ljubezen? :)
Zgodovina sprememb…
Ker gojim globoko prepričanje, da je nacizem terminalna psihična bolezen, posledično ne vidim smisla v trošenju energije za pomoč brezupnim primerom. Seveda se pa splača opozarjat tiste, ki bi se lahko nalezli nacizma, da morajo biti pazljivi.
Kriterij je še vedno enako trivialen, kot je bil na začetku teme: Postaviš se v njihovo kožo in presodiš. Vem, eni nimajo empatije, ne morejo. Strokovno se jih imenuje sociopati.
Kriterij je še vedno enako trivialen, kot je bil na začetku teme: Postaviš se v njihovo kožo in presodiš. Vem, eni nimajo empatije, ne morejo. Strokovno se jih imenuje sociopati.
Ta jype vec kot ocitno kaze znake seksualnih frustracij. Me spomni na tisto epizodo south parka ko en misli da ga starsi nimajo radi ker ga spolno nic ne zlorabljajo :)
Verjetno je tudi razocaran ker ni vec 1940 in se ne more boriti proti nacisti in fasisti. Zivljenje je zanj eno samo veliko razocaranje.
Verjetno je tudi razocaran ker ni vec 1940 in se ne more boriti proti nacisti in fasisti. Zivljenje je zanj eno samo veliko razocaranje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AnitaTrump ()
Na tem mestu bi rad samo opozoril, da je bil Freud v resnici žid, tako da morate biti nacisti pri psihoanalizi zelo previdni.
Ker gojim globoko prepričanje, da je nacizem terminalna psihična bolezen, posledično ne vidim smisla v trošenju energije za pomoč brezupnim primerom. Seveda se pa splača opozarjat tiste, ki bi se lahko nalezli nacizma, da morajo biti pazljivi.
Dokler boš uvrščal svojo (domnevno) mladoletno hčerko v kontekst posilstva, dokler ti ne bo tvoja družina vredna več kot tujci, in dokler boš mahal s fojbami, res nisi pravi naslov za empatijo. Ali pravilno rabo pojma nacizem.
Na tem mestu bi rad samo opozoril, da je bil Freud v resnici žid, tako da morate biti nacisti pri psihoanalizi zelo previdni.
Mislim, da si ti tisti, ki je sociopat, resnično, vsaj glede na to, kakšne hobije imaš, da se izzivljaš nad nemočnimi na forumu, da ljudem groziš s fojbami, jih enačiš z nacisti, in uvrščaš svoje domnevno mladoletne hčerke v kontekst posilstva.
Zgodovina sprememb…
fartman> Dokler boš uvrščal svojo (domnevno) mladoletno hčerko v kontekst posilstva, dokler ti ne bo tvoja družina vredna več kot tujci, in dokler boš mahal s fojbami, res nisi pravi naslov za empatijo. Ali pravilno rabo pojma nacizem.
Motiš se.
fartman> Mislim, da si ti tisti, ki je sociopat, resnično, vsaj glede na to, kakšne hobije imaš, da se izzivljaš nad nemočnimi na forumu, da ljudem groziš s fojbami, jih enačiš z nacisti, in uvrščaš svoje domnevno mladoletne hčerke v kontekst posilstva.
Kdor nima svobodnega uma, je omejen.
AnitaTrump> Nisi napisal da je bil narkoman in da je proti koncu zivljenja se sam rekel da je naredil veliko skodo na tem svetu.
Nisem, ker za debato (in njegovo metodo) ni pomembno.
Motiš se.
fartman> Mislim, da si ti tisti, ki je sociopat, resnično, vsaj glede na to, kakšne hobije imaš, da se izzivljaš nad nemočnimi na forumu, da ljudem groziš s fojbami, jih enačiš z nacisti, in uvrščaš svoje domnevno mladoletne hčerke v kontekst posilstva.
AnitaTrump> Nisi napisal da je bil narkoman in da je proti koncu zivljenja se sam rekel da je naredil veliko skodo na tem svetu.
Zgodovina sprememb…
Axbcd ::
Ali, z drugimi besedami: Dokler bomo tolerirali nacizem se Evropi slabo piše, ampak prej ali slej se bo narodu strgalo, jame bodo sicer spet polne, ampak bo pa mir.
Res je, narodu se bo strgalo. Vendar v teh jamah ne bodo 'nacisti', ker 75% Evropejcev (nasprotnikov migracij) versus 25% Evropejcev... Ampak seveda boš ti nadaljeval, da te številke niso resnične pa čeprav staistika kaže, da Angelo podpira le še vsak tretji Nemec, podpora iz dneva v dan pada. Seveda tudi ne boš priznal dejstvo, da je na švedskem skrajna nacionalistična stranka trenutno najbolj zaželjena oz. ima največ podpore. Dejstvo, da so Švicarji na referendumu prepovedali gradnje džamij je tudi podatek, ki veliko pove. Če pogledaš objektivno boš videl, da je v vsaki evropski državi (predvsem tistih, skozi katere migrantje potujejo) stopnja sovraštva in nezaželjenosti migrantov zelo velika, večja od 60%. Kaj pa slovenska statistika, jo priznavaš? Namreč v zadnjih tednih je Cerar izgubil zelo veliko podpore... zanimivo, da vse stranke v Evropi začnejo izgubljati podporo ravno v času migracij. Med tem pa je Orban na domačem terenu, v Evropi in celo v svetu dobil veliko podpore. A niso ti podatki zanimivi. Politiki, ki so proti migracijam dobivajo na podpori, politiki, ki podpirajo migracije zgubljajo podporo. Ta podatek veliko pove kaj si Evropejci mislimo o migracijah.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Axbcd ()
fartman> Dokler boš uvrščal svojo (domnevno) mladoletno hčerko v kontekst posilstva, dokler ti ne bo tvoja družina vredna več kot tujci, in dokler boš mahal s fojbami, res nisi pravi naslov za empatijo. Ali pravilno rabo pojma nacizem.
Motiš se.
Pravi nekdo, ki ne pozna konkretne definicije pojmov in pričakuje vpogled v norveške sodne spise.
SJW Jurček, omejen si v vsakem primeru, ne glede na stopnjo svobode ume ali prostora.
facepalm ::
..here we go again.. thread just got Jyped :D
Dokler se ga ne boste naucili ignorirat, se bo on veselo izzivljal:) Sej vidite, da kar pise nima smisla:)
Dokler se ga ne boste naucili ignorirat, se bo on veselo izzivljal:) Sej vidite, da kar pise nima smisla:)
Jype je za S-T teme kot jezdec apokalipse (na kolesu, kakopak) - konec je blizu.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()
jtothek ::
NLight2> Vendar v teh jamah ne bodo 'nacisti',
Ja, glede tega ste se tudi zadnjič motili.
fartman> Pa ko bi vsaj bil kakšen uspežnep, da bi lahko na primerih dokazal to, kar trdi :)
Primerih? United States @ Wikipedia
QED
Ja, glede tega ste se tudi zadnjič motili.
fartman> Pa ko bi vsaj bil kakšen uspežnep, da bi lahko na primerih dokazal to, kar trdi :)
QED
QED
QED ti sebi kar nekam lepo zatakni :)
Se torej seliš v US, kot masovni migrant? Ne? Kako pa?
Tvoj osebni poslovni performans, Jurček, to navajam, daj tam QED, če že :)
Zgodovina sprememb…
Aha, da sledis filozofiji zadrogiranega norca je nepomembno.
Imata pa s frojdom skupno filozofijo o spolnih odnosih v druzini. Ce se froid moti o tem da hcerke fantazirajo o seksu s wvojim ocetom...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AnitaTrump ()
pecorin ::
Jype je za S-T teme kot jezdec apokalipse (na kolesu, kakopak) - konec je blizu.
Se ti ne zdi, da se je to že zdavnaj zgodilo?
Tole je nakladalnica z okusom po beguncih.
Je pa bila to super poteza slo-techa. Ostale teme na forumu so "čiste", tukaj se lahko piše karkoli, ampak itak nihče že zdavnaj ne jemlje resno. Sem se prideš malo nasmejat, ko najdeš malo prostega časa.
CoolBits ::
Jypetovo trolanje ima smisel in bi imelo smisel, če bi država od policije dalje dobro delovala in bi se vsa kazniva dejanja takoj razreševala neusmiljeno in po zakonu.
Ampak ker vemo da država ne deluje in so zakoni pisani nekaterim na kožo, zločinci in kriminalci na prostosti pa njegovo trolanje nima smisla ne.
Ampak ker vemo da država ne deluje in so zakoni pisani nekaterim na kožo, zločinci in kriminalci na prostosti pa njegovo trolanje nima smisla ne.
dronyx ::
Ali je možno...samo vprašam...da bi kdo konec dneva napisal krajši povzetek, kaj vse se je dogajalo v tej temi čez dan za tiste, ki nimajo časa vsega tega prebrat?
Se torej seliš v US, kot masovni migrant? Ne? Kako pa?
Po mojem ni skakal čez tehnične prepreke. Z imigracijskimi agenti Združenih držav ni šale. Če ni papirjev...
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()