» »

Trr račun

Trr račun

Quantum ::

Pozdravljeni! Zanima me ali lahko dobim nakazilo od študentskega dela na isti račun, ko dobim socialno pomoč?

Lp Q!

shadeX ::

Wat?

Kar si napisal je sploh skregano z logiko. Kako si lahko študent in obenem prejemnik socialne pomoči?

čuhalev ::

Quantum je izjavil:

Pozdravljeni! Zanima me ali lahko dobim nakazilo od študentskega dela na isti račun, ko dobim socialno pomoč?

Seveda, prenose kot prenose sredstev ne zanima, kdo nakaže in čemu. Pomembno je, da se številke (npr. sklici) ujemajo.

Quantum ::

@shadeX Študiral bom izredno. @jaakaa Hvala za odgovor!

valkyrie ::

Socialno lahko dobivas samo ce si starejsi od 26 let, sicer nima veze ce si redni ali izredni student, ampak tudi ce si starejsi od 26, ti bodo ob morebitnih dohodkih nad 300€/ mesec pac enostavno ukinili socialno in bos vracal za nazaj. Ce se vrnemo h prvotnemu odgovoru, ja lahko oboje dobivas na trr.

shadeX ::

Kolikor jaz vem če prejemaš socialno, ne moreš (legalno) drugih dohodkov. Lep primer je imela moja kolegica. Dobivala je socialno v višini 230€, vmes je pa zbirala star papir in prodajala. Od papirja je dobila nekaj 10€ mesečno na TRR.

Socialna je to videla in ji od tistega zneska ki ga je dobila, odbila pri socialni. Tako je dobila na račun 230€ - znesek ki ga je dobila za prodan papir.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Socialna pomoč (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17333925 (14719) St235
»

Denarno nadomestilo po končani diplomi (strani: 1 2 )

529622 (8035) Meizu
»

Dohodnina-študenti

Oddelek: Šola
143630 (2160) Ice-Heki
»

Vrnitev socialne pomoči (strani: 1 2 )

6013801 (9950) Alien123
»

dohodnina vprašanje