Forum » Loža » HELIJ
HELIJ
gmdaila ::
Pozdravljeni,
na FB kroži hud filmček, ko dva pijeta pivo s helijem. Na vseh varnostnih listih, kjer sem prečekrial ali je to sploh varno, podatka ni, ker kao ni mogoče helij pojesti. Mi kdo lahko pomaga ali je helij možno pojesti (popiti) skupaj z tekočino in ima potem tudi učinek (zviša glas) ali ne in kako je to strupeno/ni strupeno.
TNX
na FB kroži hud filmček, ko dva pijeta pivo s helijem. Na vseh varnostnih listih, kjer sem prečekrial ali je to sploh varno, podatka ni, ker kao ni mogoče helij pojesti. Mi kdo lahko pomaga ali je helij možno pojesti (popiti) skupaj z tekočino in ima potem tudi učinek (zviša glas) ali ne in kako je to strupeno/ni strupeno.
TNX
msjr ::
Nope. Niti nista originalna. http://awesci.com/is-helium-beer-possib...
Drugače je ne tako daleč na snemanju razneslo helijev balon in so morali fantje, ki so ga reševali malo na kisik v rešilca, ker so bili čisto omotični. V bistvu se zgodi, da ti helij izrine kisik iz pljuč.
Drugače je ne tako daleč na snemanju razneslo helijev balon in so morali fantje, ki so ga reševali malo na kisik v rešilca, ker so bili čisto omotični. V bistvu se zgodi, da ti helij izrine kisik iz pljuč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje kupiti čisti helij oz. napolniti balone z njim?Oddelek: Loža | 14492 (5571) | energetik |
» | Nakup helija oziroma balonov s helijemOddelek: Loža | 35061 (33792) | Kamran |
» | Helij & didušikov oksid (N2O) (smejalni plin)Oddelek: Loža | 8492 (5099) | Clubraider |
» | Kako dokazati žlahtne plineOddelek: Šola | 2666 (1963) | Tarzan |
» | vdihavanje helijaOddelek: Loža | 8824 (8369) | zlabo |