Forum » Problemi človeštva » ZDA, volitve 2016 in politična ureditev
ZDA, volitve 2016 in politična ureditev
Temo vidijo: vsi

LovelyTruth ::
gruntfürmich je izjavil:
Zagor_tenay je izjavil:
To, da si ameriški Demokratski levičarji, ki v resnici niso nobeni levičarji, ampak Fortune 100 kapitalisti, z migracijami ustvarjajo novo volilno bazo, ni nobena skrivnost. Killary je tudi že vekrat napovedala "imigration reform", ki dal državljanstvo ilegalcem in bo iz enega milijona zelenih kart na leto potrojila število zelenih kart, poleg tega pa ima Killarty v načrtu uvoz 650.000 muslimanskih beguncev, Trump pa se temu upira in hoče delovna mesta za Američane in ne za tujce, zato ga korporativni mediji sesuvajo. Sicer pa naj Amerićani zaradi mene uvozijo cel tretji svet v svojo državo, če to hočejo, samo naj pustijo nas Evropejce na miru, da ohranimo svojo kulturo, jezik in običaje in naj nam nehajo preko raznih soroševih in clintonovih fundacij vsiljevati globalizem in odprte meje za nenadzorovane migracije.
ravno zato se je treba z vsemi sredstvi boriti proti temu. velik problem pa seveda ostaja debilna raja, ki je zabebana in z njo mediji manipulirajo kolikor jim paše; že tu gor vidiš je situacija katastrofalna.
v prihodnosti nas čaka policijska fašistična oligarhija če bomo pustili neumnim zmanipuliranim množicam možnost glasovanja. zato je v prihodnosti možno samo dvoje: ali bomo končali v prvem primeru s hiari na čelu, ali pa bo treba vso to zmanipulirano debilno rajo utišati in izvajati samo pametne poteze.
Neverjetno kako je Sokrat vse to predvidel!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LovelyTruth ()

https://twitter.com/realDonaldTrump/sta...
Kaj naj bi to pomenilo? lol
Človek ve da mora uporabljati besede ki ljudem nekaj pomenijo, seveda ne socialnim bojevnikom, kratko jedernato in provokativno!
Glede na to da nima pojma o politiki, je majster za socialna omrežja in komunikacijo..moraš mu dati priznanje...
Ve kako vedno okoli sebe narediti pozornosti, nekaj kar Hitlary nikoli ni znala...ona nima karizme niti vodstvenih sposobnosti, igra na karto populizma, hoče da jo izvolijo ker je ženska, pač imeli smo črnca zdaj pa žensko, naslednji mora biti gej, potem azijec,latino itd...
SJW sranje, samo drugo pakovanje...
Zgodovina sprememb…

Truga ::
LovelyTruth je izjavil:
Človek ve da mora uporabljati besede ki ljudem nekaj pomenijo!
Ampak oni so brexital ze skoraj 250 let nazaj. A je mal za cajtom al kaj?
Tud ne vem, zakaj bi uporabljal besede, ki ljudem pomenijo "ekonomski padec"
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Truga ()

LovelyTruth je izjavil:
Človek ve da mora uporabljati besede ki ljudem nekaj pomenijo!
Ampak oni so brexital ze skoraj 250 let nazaj. A je mal za cajtom al kaj?
res je, samo je pač beseda IN, on to ve in uporablja, ti iščeš kontekst v pomenu besede, on pa v pozornosti ki jo bo za ta tweet dobil...

pecorin ::
Vidiš, Truga, napako si naredil, ko si v njegovih izjavah iskal pomen. Glavno je, da se nekaj govori, ne pomen. Jutri bo na twitter napisal, da bo nad brexit poslal mornarico pa bodo spet ploskali. Glavno, da se govori.

Vidiš, Truga, napako si naredil, ko si v njegovih izjavah iskal pomen. Glavno je, da se nekaj govori, ne pomen. Jutri bo na twitter napisal, da bo nad brexit poslal mornarico pa bodo spet ploskali. Glavno, da se govori.
Ah Hitlary se pa sama izdaja...
Obadva sta poden, samo to da je Hitlary bolj diplomatska jo ne reši da je čarovnica in mogoče celo mentalno stagnira...
Zgodovina sprememb…

Ghenghiz ::
Sem se ravno ta vikend pogovarjal s starejsim parom iz ZDA. Noben od njiju ne ve, kako je prislo do taksne obupne izbire, pred katero so, sta pa oba vesela, da imata moznost dobiti slovensko drzavljanstvo. lol.

mtosev ::
https://twitter.com/realDonaldTrump/sta...mogoče misli na neodvisnost texasa od zda. drugače mi ni jasno kaj bi to pomenilo.
spomnil se še nečesar. mogoče namiguje na trade sporazum nafta.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()

Sem se ravno ta vikend pogovarjal s starejsim parom iz ZDA. Noben od njiju ne ve, kako je prislo do taksne obupne izbire, pred katero so, sta pa oba vesela, da imata moznost dobiti slovensko drzavljanstvo. lol.
Ne basej, dejstvo je da bo predsednik kmal ko bo začel delovati videl kdo je glavni in od koga dobija ukaze, verjami mi da jima je bolje tam kot tukaj...
Ljudje paničarijo, poglej kako neumen je bil Bush mlajši, ni znal stavka sestavit, ti resnično misliš da je on vodil državo ali so mu drugi pisali kaj naj reče....

https://twitter.com/realDonaldTrump/sta...mogoče misli na neodvisnost texasa od zda. drugače mi ni jasno kaj bi to pomenilo.
spomnil se še nečesar. mogoče namiguje na trade sporazum nafta.
Sem najdu tole:
https://www.bloomberg.com/news/articles...
Ponavlja za ljudmi, ker se mu zdi kul. Ne ve pa kaj govori.
https://twitter.com/jjvincent/status/76...
Sez hu!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Truga ()

jype ::
Ja, vemo, she's the worst candidate ever.
Too bad she's running against Trump, she'd never win otherwise.
Too bad she's running against Trump, she'd never win otherwise.

Bam-Bam ::
Predsodek. Med tem, ko Hitlery ni predsodek, ker je že sedaj warmonger
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bam-Bam ()

_commandos_ je izjavil:
te ženske se ja za bat, nukala bi Irance in Ruse, obdavčila srednji razred, mogoče ima res mentalne probleme, pri Trumpu se vidi da trolla in da bi rekel vse da dobi pozornost, ona je pa neverjetno fokusirana in resna ko to govori!

Bam-Bam> Predsodek. Med tem, ko Hitlery ni predsodek, ker je že sedaj warmonger
Trump se je sam diskvalificiral.
A je oboroževal skrajneže na BV? Morda guljofal pri glasovanju, mogoče se je pa diskvalificiral zaradi emailov?
Kaj še bi morala Hitlery narediti, da bi bla slabši kandidat od trumpa?

Bam-Bam> A je oboroževal skrajneže na BV
Ja, z jedrskim orožjem.
Bam-Bam> Morda guljofal pri glasovanju
Ja, za osebno finančno korist.
Bam-Bam> mogoče se je pa diskvalificiral zaradi emailov?
Tudi.
Bam-Bam> Kaj še bi morala Hitlery narediti, da bi bla slabši kandidat od trumpa?
Saj je že.
Ja, z jedrskim orožjem.
Tudi.
Bam-Bam> Kaj še bi morala Hitlery narediti, da bi bla slabši kandidat od trumpa?
Saj je že.

Bit se vecja komedija ko trump. Saj ni dalec, se zna se marsikaj zgodit do volitev da bo zgubila. Najbolje kar lahko nardi je da je tiho, in gleda kako trump meltdowna.

Bam-Bam> A je oboroževal skrajneže na BV
Ja, z jedrskim orožjem.
Tudi.
Saj je že.
Seveda si rad zlažeš, zato moraš podkrepiti z verodostojnimi viri. Če sploh želiš, da ti kdo verjame.
To, da podpiraš največje naciste še razumem(Hitlery, migrantje). Jebiga, naci kot naci. Ne razumem pa zakaj imate toliko za povedat čez tiste, ki so manj naci. Mi je pa všeč kaj počnete s tistimi, s katerimi si ne delite ideologije. Zelo naci. Če bi Jype imel Hitlerjeva sredstva, bi bila plinska peč zdejle že v teku.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bam-Bam ()

Bam-Bam> Seveda si rad zlažeš, zato moraš podkrepiti z verodostojnimi viri. Če sploh želiš, da ti kdo verjame.
How about you first? Breitbart ni verodostojen vir.
How about you first? Breitbart ni verodostojen vir.

gleda kako trump meltdowna.
to govorijo že od začetka, da je meldown, pa iz kroga v krog mu je rastla popularnost..ona igra igro ki ni politična, on se gre neke vrste laika ki hoče zrušiti sistem in narediti novega, dela se da je proti establismentu, zato pa nima veze kaj reče, ker se je postavil politično kot neke vrste anarhist...
Seveda to ni, on je daleč od nekega tipa ki je v kavarni odločil da bo napisal manifesto in rešil svoj obupen položaj in Ameriko, model je rojen z zlato žlico v ustih...
Zato mu tudi odpustijo ko neumnosti govori, ker imajo občutekda s tem ko ni politik je v resnici bolje ker večina to ni in se z njim istovetijo..
Če bi paigral tipičnega nasprotnika Killary, bi pa spušil že takoj, ker nima zaledja v televiziji...

Fritz ::
LovelyTruth je izjavil:
Če bi paigral tipičnega nasprotnika Killary, bi pa spušil že takoj, ker nima zaledja v televiziji...
A je to sploh pomembno. Saj si eno stran nazaj priznal, da vladajo drugi in ne tisti, katere volijo.
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

Full Clip ::
Bam-Bam> Gres volt nekej, karkoli, da ni Trump :)
Ne, volit greš kandidata, ki ima vsaj teoretične možnosti, da zmaga.
Zakaj? Zato:
Mački že vejo!
Kaj ma tema o volitvah veze s Sirijo in begunci, pa sam eni tlele trolajo.
Še sreča da je bil Trump, ker če bi bila čarovnica Clinton bi bil maček verjetno že na drugi strani.

prox ::
When you argue correctly, you're never wrong.
>>Rajš sn od slo-tech/a odvisn kot pa od Facebooka<<
|Asus K55VJ | Intel i5-3210m | 8Gb ram | nVidia GT635m|
|Asus K55VJ | Intel i5-3210m | 8Gb ram | nVidia GT635m|

LovelyTruth je izjavil:
A je to sploh pomembno. Saj si eno stran nazaj priznal, da vladajo drugi in ne tisti, katere volijo.
to je res, ukažejo ti, samo trump ni bil nikoli mišljen kot resni protikandidat, Hillary bi morala njega že zdaj zmagovati,njemu je bila dana šansa in mislili so kako se bo osmešil in orng popušil, očitno je pa on obvladal sceno bolje kot so pričakovali..
Lahko pulls a Kennedy in se zoperstavi proti orožarskem lobiju, je manj verjetno, seveda jim ukažejo samo Trump ne deluje da je oseba ki je tega navajen!
To se pa tisti iz ozadja bojijo, ne zastopa interesov konglomeratov kar potrjuje tudi kako malo ga finančno zastopajo!

DarwiN ::
to je res, ukažejo ti, samo trump ni bil nikoli mišljen kot resni protikandidat, Hillary bi morala njega že zdaj zmagovati,njemu je bila dana šansa in mislili so kako se bo osmešil in orng popušil, očitno je pa on obvladal sceno bolje kot so pričakovali..
Meni se precej bolj prepričljivo sliši teorija Michaela Moora: Trump Is Self-Sabotaging His Campaign Because He Never Really Wanted The Job In The First Place
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

gruntfürmich ::
Sem se ravno ta vikend pogovarjal s starejsim parom iz ZDA. Noben od njiju ne ve, kako je prislo do taksne obupne izbire...
jasna stvar. 99% folka na svetu se itq ne zaveda kakšno govno sproducira zaradi lastnih bebastih odločitev... zato pa je kot je, raja z low iq ima obupno preveč besede na tem svetu.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

gruntfürmich> zato pa je kot je, raja z low iq ima obupno preveč besede na tem svetu
Lahko se prostovoljno odpoveš svoji besedi, pa se bo stanje takoj in vidno izboljšalo.
Lahko se prostovoljno odpoveš svoji besedi, pa se bo stanje takoj in vidno izboljšalo.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: konspirator ()

gruntfürmich> zato pa je kot je, raja z low iq ima obupno preveč besede na tem svetu
žal pa globoko v sebi vsi (tudi najbolj neumni) veste da bo ravno obratno...

Sem ga že vprašal, pa mu je očitno nerodno povedat.
Glede na to, da je znanstveno dokazano, da ima najpametnejši konzervativec IQ 100, je tudi jasno, da je zgornja meja za grunta precej nizko.
Glede na to, da je znanstveno dokazano, da ima najpametnejši konzervativec IQ 100, je tudi jasno, da je zgornja meja za grunta precej nizko.
Zgodovina sprememb…

verjamem da vas še boli in bolj ko to ste zbegani: http://www.truthdig.com/report/item/the...
(btw, nobeden me ni nič uprašal, vendar pa je to jasno in glasno zapisano na tem portalu...)
(btw, nobeden me ni nič uprašal, vendar pa je to jasno in glasno zapisano na tem portalu...)

dice7 ::
Tvoj clanek je zelo dezinformiran. Kot primer drugi odstavek
"No doubt the Democrats will continue to let Sanders be a member of the Democratic Caucus. No doubt the Democrats will continue to agree not to run a serious candidate against him in Vermont. No doubt Sanders will be given an ample platform and media opportunities to shill for Clinton and the corporate machine. No doubt he will remain a member of the political establishment."
se nic od tega ni zgodilo oz nadaljevalo
"No doubt the Democrats will continue to let Sanders be a member of the Democratic Caucus. No doubt the Democrats will continue to agree not to run a serious candidate against him in Vermont. No doubt Sanders will be given an ample platform and media opportunities to shill for Clinton and the corporate machine. No doubt he will remain a member of the political establishment."
se nic od tega ni zgodilo oz nadaljevalo

gruntfürmich> (btw, nobeden me ni nič uprašal, vendar pa je to jasno in glasno zapisano na tem portalu...)
Mi vemo, da kot konzervativec izjemno težko prenašaš, da nismo vsi enaki kot ti.
Mi vemo, da kot konzervativec izjemno težko prenašaš, da nismo vsi enaki kot ti.
Zgodovina sprememb…

Zagor_tenay ::
https://www.rt.com/usa/356133-cnn-milwa...
CNN ujet pri laganju in zavajanju. Video na katerem sestra od ubitega črnega kriminalca poziva na nasilje in na požig belih predmestij so zmanipulirali tako kot, da je pozvala na mir.
Kdo sploh še zaupa Clinton News Networku?
CNN ujet pri laganju in zavajanju. Video na katerem sestra od ubitega črnega kriminalca poziva na nasilje in na požig belih predmestij so zmanipulirali tako kot, da je pozvala na mir.
Kdo sploh še zaupa Clinton News Networku?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zagor_tenay ()

Zagor_tenay> CNN ujet pri laganju in zavajanju.
Aja? Kaj takega. Od njih pa tega res ne bi pričakoval, glede na to da že od svojega nastanka to počnejo.
Zagor_tenay> Video na katerem sestra od ubitega črnega kriminalca poziva na nasilje in na požig belih predmestij so zmanipulirali tako kot, da je pozvala na mir.
IMO se bodo morali "belci" sprijaznit s tem, da bodo v bližnji prihdnosti postali žrtve diskriminacije, represije in segregacije.
No, lahko bi tudi prenehali z rasizmom, a to imajo belci v genih, tako da se ne morejo spremeniti.
Aja? Kaj takega. Od njih pa tega res ne bi pričakoval, glede na to da že od svojega nastanka to počnejo.
Zagor_tenay> Video na katerem sestra od ubitega črnega kriminalca poziva na nasilje in na požig belih predmestij so zmanipulirali tako kot, da je pozvala na mir.
IMO se bodo morali "belci" sprijaznit s tem, da bodo v bližnji prihdnosti postali žrtve diskriminacije, represije in segregacije.
No, lahko bi tudi prenehali z rasizmom, a to imajo belci v genih, tako da se ne morejo spremeniti.
Zgodovina sprememb…

Zagor_tenay ::
A ni po tvoje rasa družbeni konstrukt? Če je družbeni konstrukt, potem samo belci ne morejo imeti nekaj v genih. Boš moral malo na podstrešju pošlihtati, ker si v kontradikciji.

Rasa je družbeni konstrukt, rasizem je pa v genih. To tko je, ne sprašuj mene, vprašaj Dawkinsa, on se spozna!
Zgodovina sprememb…

Zagor_tenay je izjavil:
A ni po tvoje rasa družbeni konstrukt? Če je družbeni konstrukt, potem samo belci ne morejo imeti nekaj v genih. Boš moral malo na podstrešju pošlihtati, ker si v kontradikciji.
SJW priznavajo edino rasizem belcev, črnci so to nesposobni, tudi mi kot belci smo krivi vsega kar so belci povsod po svetu delali, črnci pa niso krivi za stoletja klanja v Afriki, tukaj to ne deluje!
Tudi če so tvoji bili partizani si v resnici nacist, mogoče so pa jurčekovi bili nacisti, pa tako s tem ko drugim reče da so nacisti sebe opere krivde..
Sej veš kot pravijo, največji homofobi so v resnici geji...
Mogoče je pri Jurčku nekaj v tem,..

Zmajc ::
Nissan_GTR je izjavil:
http://www.breitbart.com/big-government...
Tisti, ki vas zanima povezava med ameriško politiko in demografijo si preberite članek na linku. Članek govori o Virginiji. To je še ena zvezna država, ki je bila nekoč rdeča(republikanska), sedaj pa je zelo modra(demokratska). In kaj se je v resnici spremenilo, da je prišlo do takšne spremembe, da v državi, kjer je nekoč Reagan pometal s konkurenco, sedaj zmaguje Obama in bo zlahka zmagala tudi Clintonova. Demokrati so v Virginijo uvozili tri milijone tujcev iz tretjega sveta in populacija se je povečala iz 5.3 milijona na 8.3 milijona. El Salvador, Irak, Burma, Somalija, Sudan, Etiopija, Eritreja, Dominikanska republika... to so države od koder so Demokrati uvozili volivce v Virginijo in sedaj zmagujejo z njihovo pomočjo ne pa s pomočjo pravih Američanov.
"Pravi" američani so samo še razstavni eksponati v rezervatih vsi ostali so uvoženi imigranti.

"Pravi" američani so samo še razstavni eksponati v rezervatih vsi ostali so uvoženi imigranti.
Sej so vsi migranti samo nekateri migranti soameriko z trdim delom dvignili v super velesilo, določeni pa samo v getoizacijo...
Težko je o tem govorit, ker potem moraš rečči da je razlika v rasi in kulturi, to je pa proti načelom politične korektnosti!

LovelyTruth je izjavil:
Sej so vsi migranti samo nekateri migranti soameriko z trdim delom dvignili v super velesilo, določeni pa samo v getoizacijo...
Težko je o tem govorit, ker potem moraš rečči da je razlika v rasi in kulturi, to je pa proti načelom politične korektnosti!
Ameriko je v velesilo povzdignila druga svetovna vojna in politika, ne kmetavzarji ki so leta 1840 preko Oregona voz z kavami gonil ali v Detroitu delali Model T.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zmajc ()

Ameriko je v velesilo povzdignila druga svetovna vojna in politika, ne kmetavzarji ki je leta 1840 preko oregona voz z kavami gonil ali v Detroitu delali Model T.
Presenečen bi bil ker misliš da največ zaslužijo z prodajo orožja amap kso vedno zalužili ravno drugače!
United States Top 10 Exports
The following export product groups represent the highest dollar value in American global shipments during 2015. Also shown is the percentage share each export category represents in terms of overall exports from the United States.
Machines, engines, pumps: US$205.8 billion (13.7% of total exports)
Electronic equipment: $169.8 billion (11.3%)
Aircraft, spacecraft: $131.1 billion (8.7%)
Vehicles: $127.1 billion (8.4%)
Oil: $106.1 billion (7.1%)
Medical, technical equipment: $83.4 billion (5.5%)
Plastics: $60.3 billion (4%)
Gems, precious metals, coins: $58.7 billion (3.9%)
Pharmaceuticals: $47.3 billion (3.1%)
Organic chemicals: $38.8 billion (2.6%)

Govora je blo o tem da novi imigranti samo ustvarjajo geta, stari imigranti pa so gonilo ekonomije kar je bullshit.
Vsi ki živijo v zda in imajo volino pravico so pač enokovredni državljani. Če so jih pred 10. leti uvozili iz etiopije ali pred 150 leti z evrope je irelevantno.
Vsi ki živijo v zda in imajo volino pravico so pač enokovredni državljani. Če so jih pred 10. leti uvozili iz etiopije ali pred 150 leti z evrope je irelevantno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zmajc ()

Govora je blo o tem da novi imigranti samo ustvarjajo geta, stari imigranti pa so gonilo ekonomije kar je bullshit.
Torej vsi iz Afrike, torej somalijci,arabci...wtf dodajo vrednosti, evropejci so enakovredni? LOL dej povej še kej...
to je res, imeti isto pravico pred zakonom pa ne pomeni da si delaven in dodajaš vrednost državi!
to je isto kot vNemčiji... sej so Turki del Nemcov samo
Very few Turks in Germany have a regular job; about 20%. The other 80% live on the so-called Hartz IV (state social benefits). 70% of their children have no GCSE; they left school before they finished their basic education.
Azijci pridejo v Ameriko brez vsega pa so nazačetku na slbšem kot črnci, so pa najuspešnejša migrantska skupina kljub temu da so ljudje proti nim rasistični in ksenofobni!
Da ne boš mislil da samo belci tako mislijo!

Zheegec ::
Točno tako. Največ nekvalitetne vode, svinca in industrijskega onesnaženja v bolj revnih in/ali črnih naseljih je naključje, čedalji večji procent revežev vseh barv pa je krivda nehvaležnih črnuhov. Pa njihove starše smo zastonj pripeljali čez ocean z luksuzno jahto WTF!
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014