Forum » Problemi človeštva » ZDA, volitve 2016 in politična ureditev
ZDA, volitve 2016 in politična ureditev
Temo vidijo: vsi

Zagor_tenay ::
upajmo na zgodovinski landslide win za trumpa, pa da potem tole čarovnico pošle v gitmo
Upamo lahko, vendar se to ne bo zgodilo. Čarovnica ima za sabo vse medije, ki bodo Trumpa secirali in slekli do nagega za 50 let nazaj. Poleg tega pa ima čarovnica za sabo neomejene količine denarja. Ona lahko izjavlja, da je proti Wall Stretu, hkrati pa sprejema neomejene količine denarja od Wall Streeta, pa tega ameriški mediji ne problematizirajo. Hkrati pa gre Clintonovi na roke, da se je delež belcev srednjega in delavsekga razreda v zadnjih 20 letih močno skrčil, oni pa so Trumpova volilna baza.

jype ::
Zagor_tenay> Čarovnica ima za sabo vse medije, ki bodo Trumpa secirali in slekli do nagega za 50 let nazaj.
Trumpovim volilcem je pa vse tisto, kar bodo o njem povedali, dejansko všeč.

Zmajc ::
Zagor_tenay> Čarovnica ima za sabo vse medije, ki bodo Trumpa secirali in slekli do nagega za 50 let nazaj.
Ima pa problem da je demografija proti njemu. Volilcev ki bi brezpogojno podpirali Trumpa je zelo malo.

mlamat ::
Jaz sem še vedno prepričan da je Trumpov edini cilj, da od znotraj uniči Republikansko stranko. Kar mu je tudi uspelo.
Republikanska stranka je potrebna uničenja, prav tako kot Demokratska. Dosedaj sta obe stranki držali svoje volilce na liniji s kulturnim bojem, ekonomsko politko pa so jim narekovali iz Wall Streeta.
The times they are a-changin'....

prox ::
Jaz sem še vedno prepričan da je Trumpov edini cilj, da od znotraj uniči Republikansko stranko. Kar mu je tudi uspelo.
Republikanska stranka je potrebna uničenja, prav tako kot Demokratska. Dosedaj sta obe stranki držali svoje volilce na liniji s kulturnim bojem, ekonomsko politko pa so jim narekovali iz Wall Streeta.
The times they are a-changin'....
Meh, lets wait and see what happens.
Regards.
Lazy human.
>>Rajš sn od slo-tech/a odvisn kot pa od Facebooka<<
|Asus K55VJ | Intel i5-3210m | 8Gb ram | nVidia GT635m|

mlamat ::
Ima pa problem da je demografija proti njemu. Volilcev ki bi brezpogojno podpirali Trumpa je zelo malo.
Poglej si tale video, če že ne verjameš Michael Mooru. :)

Zagor_tenay ::
Trump sigurno nima cilja uničit Republikancev. Je pa zaradi Trumpove zmage na primarnih volitvah je velik del neokonservaticev prebegnil od Republikancev k Demokratom. To se mi ne zdi tako slabo, da je najbolj pokvarjen del ameriške družbe odšel stran od Republikancev. Kaj bo v prihodnosti z Republikanci je težko napovedati. Ali bodo stranka srednjega in delavskega razreda, kar so nekoč že bili, ali pa bodo še naprej tekmovali z Demokrati za denar peščice bogatašev, ki so v zadnjih 50 letih manipuilirali z obema strankama.

Hey. Wunna hear sumting Hillaryous?
Izkop pravi, da so ustvarjalci tega videa ustvarjalci The Simpsons. :) But fox news begs to differ.
Hillary could be the first f-president.
I would have said "female", but somebody deleted the "emale".
Izkop pravi, da so ustvarjalci tega videa ustvarjalci The Simpsons. :) But fox news begs to differ.

Fritz ::
Izbira je slaba, za ZDA in svet. A ko se spomnim, da mi nismo imeli nič boljšega od Pahorja in ravno tako izbiramo med slabim in še slabšim, ko pogledam k sosedom Hrvatom kjer se dogaja isto, potem si le potrdiš, da je mainstream politika le vmesnik za parcialne interese.
Za dobro voljo pa še nekaj, kar povzema vso Trumpovo politiko oz. odsotnost le te:
Za dobro voljo pa še nekaj, kar povzema vso Trumpovo politiko oz. odsotnost le te:
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

Full Clip ::
Trump je živa legenda. Kapo dol. Bernard se je prodal kot največja prostitutka ampak to je bilo jasno že od začetka. Drugega tako ne moreš pričakovati od nekoga ki že 30-40 let prodaja ene in iste bučke.
Upam da zmaga Trump.
Upam da zmaga Trump.

Meni deluje Trompeta veliko bolj pameten od ostalih, čeprav ne navijam za nobenega, ker je še vedno lahko vse samo politična igra. Da je pameten, pa se vidi že po tem, kako ga nekateri sovražijo, ker občasno pove neko verzijo resnice, pa čeprav mogoče grdo. Prav tako ga sovražijo, ker občasno spremeni smer (kot piha veter), ampak deluje točno tako, kot ostali kandidati /ja kaže jim neke vrste "ogledalo". Ampak nekateri še niso ravno dojeli.
Tu pa tam je kak kiks z njegove strani, ker ni toliko "podučen" o dejstvih iz ostalega sveta in ga potem vlačijo po medijih, češ kako ne ve imena države iz 3.sveta..na primer.
Če bo izvoljen, bodo šele videli ali so njegove besede sposobne biti udejanjene. Od njegovega vodenja države bo odvisno ali bo ostal na stolčku ali ne. Od njegovih dejanj in pravičnosti bo odvisno, ali je dober človek v očeh svojih državljanov ali ni, ne pa od praznih besed podkupljenih politikov, ki spremenijo smer plovbe, vsakič ko se komu iz vrhovnega položaja sprdne.
Za Clit pa že tako imajo izkušnje in dokaze, kaj je ta stvor počela. Tako, da pozdravljam spremembe v 'muriki, pa čeprav je to Trump, ki je mogoče neumen rasistični debil. Ampak še vedno mu je nekako uspelo priti tako daleč brez nekih hudih posledic zanj? Čudno ane.
Tu pa tam je kak kiks z njegove strani, ker ni toliko "podučen" o dejstvih iz ostalega sveta in ga potem vlačijo po medijih, češ kako ne ve imena države iz 3.sveta..na primer.
Če bo izvoljen, bodo šele videli ali so njegove besede sposobne biti udejanjene. Od njegovega vodenja države bo odvisno ali bo ostal na stolčku ali ne. Od njegovih dejanj in pravičnosti bo odvisno, ali je dober človek v očeh svojih državljanov ali ni, ne pa od praznih besed podkupljenih politikov, ki spremenijo smer plovbe, vsakič ko se komu iz vrhovnega položaja sprdne.
Za Clit pa že tako imajo izkušnje in dokaze, kaj je ta stvor počela. Tako, da pozdravljam spremembe v 'muriki, pa čeprav je to Trump, ki je mogoče neumen rasistični debil. Ampak še vedno mu je nekako uspelo priti tako daleč brez nekih hudih posledic zanj? Čudno ane.

Všeč mi je tudi to kako Trump nič ne razloži. On samo pravi jaz želim zmagati in to je na koncu tudi edina stvar ki je pomembna. Seveda bi ostali politiki radi da jim Trump na dolgo in široko razloži svoj projekt. Verjetno želijo vse podrobnosti na 500 tih straneh.
Všeč mi je njegov odgovor recimo na tole vprašanje. Kako boš premagal ISIS? In on odgovori jaz želim zmagati :) to je vse kar je pomembno na koncu. Zakaj bi zdaj moral na dolgo in široko razlagati kako in kaj. Dovolj je bilo otresanja z gofljo in dovolj je politične korektnosti.
Prav tako mi je všeč njegov odgovor glede trgovinskih odnosov med Kitajsko, Mehiko, Japonsko. Neprestano ga sprašujejo fair trade, free trade in še 10 drugih izrazov. On jim pa preprosto odgovori "jaz želim dobre dogovore". In to je vse kar je pomembno. Seveda se vedno najdejo bedaki oziroma politični piflarčki kot tule na slo techu ki želijo slišati vse podrobnosti. Bedarija.
Všeč mi je njegov odgovor recimo na tole vprašanje. Kako boš premagal ISIS? In on odgovori jaz želim zmagati :) to je vse kar je pomembno na koncu. Zakaj bi zdaj moral na dolgo in široko razlagati kako in kaj. Dovolj je bilo otresanja z gofljo in dovolj je politične korektnosti.
Prav tako mi je všeč njegov odgovor glede trgovinskih odnosov med Kitajsko, Mehiko, Japonsko. Neprestano ga sprašujejo fair trade, free trade in še 10 drugih izrazov. On jim pa preprosto odgovori "jaz želim dobre dogovore". In to je vse kar je pomembno. Seveda se vedno najdejo bedaki oziroma politični piflarčki kot tule na slo techu ki želijo slišati vse podrobnosti. Bedarija.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Full Clip ()

Če bi on vse svoje namene razlagal javnosti in političnim drkačem, bi že zdavnaj izgubil, ker bi ga mediji pokopali. Pameten človek razmisli preden reče.

SimplyMiha ::
Fak jah, demokracija!
Only 9% of America Chose Trump and Clinton as the Nominees
Only 9% of America Chose Trump and Clinton as the Nominees
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SimplyMiha ()

Martin Krpan ::
Pravilno ! Rabimo še nekoga ki bi odznotraj raz***l demokratsko stranko in USA dvostrankarski sistem v katerem je roko na srce med demokrati in republikanci veliko manj razlike kot jo je bilo pri nas za časa SFRJ med Komunistično Partijo Slovenije in KP Makedonije.

Jst ::
Eden relativno kratek zapis, zakaj se ljudje nagibajo Trumpu:
http://nypost.com/2016/07/30/why-white-...
---
ps:
Gledal sem govor Trumpa na zadnji dan konvencije in prav tako Hillaryin govor. Čeprav ne prenesem Trumpa, je bil govor od Clintonce slab, američani bi rekli "she didn't deliver".
http://nypost.com/2016/07/30/why-white-...
---
ps:
Gledal sem govor Trumpa na zadnji dan konvencije in prav tako Hillaryin govor. Čeprav ne prenesem Trumpa, je bil govor od Clintonce slab, američani bi rekli "she didn't deliver".
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

dice7 ::
po republikanski in posledicno se po demokratski konvenciji je klintonca ponovno v ospredju kar se anket tice. se je natakanje cistega vina prehitro zacelo
http://www.realclearpolitics.com/epolls...
http://www.realclearpolitics.com/epolls...

Dice7
To se lahko hitro obrne in se tudi bo. Le počakaj do prve debate.
Je kdo stavil na Trumpa drugače? Madona mi je žal ker nisem stavil nanj ker sem bil 100% da bo dobil strankarske volitve! Sem slišal da naj bi imel kvoto tudi do 100. Jaz sem bil prepričan in mi je žal ker bi bil pripravljen uložiti tudi 1000€. Škoda sem zdaj že zamudil in me žre vsak dan ker sem vedel da jih bo dobil!
Kdo ve ali je imel res kvoto 100?
Bom še malo počakal da se mu kvota zdaj še dvigne vsaj na 4. Kvota je precej padla in sicer na 3. Sem nalašč počakal demokratsko konvencijo...
Upam da bo šla kvota na Trumpa še gor da lahko potem udaril.
To se lahko hitro obrne in se tudi bo. Le počakaj do prve debate.
Je kdo stavil na Trumpa drugače? Madona mi je žal ker nisem stavil nanj ker sem bil 100% da bo dobil strankarske volitve! Sem slišal da naj bi imel kvoto tudi do 100. Jaz sem bil prepričan in mi je žal ker bi bil pripravljen uložiti tudi 1000€. Škoda sem zdaj že zamudil in me žre vsak dan ker sem vedel da jih bo dobil!
Kdo ve ali je imel res kvoto 100?
Bom še malo počakal da se mu kvota zdaj še dvigne vsaj na 4. Kvota je precej padla in sicer na 3. Sem nalašč počakal demokratsko konvencijo...
Upam da bo šla kvota na Trumpa še gor da lahko potem udaril.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Full Clip ()

kow ::
Kvoto 100 nikakor ni imel. Morda samo takoj na zacetku, ko je najavil kandidaturo. Po prvih republikanskih soocenjih je ze prevzel vodstvo pri republikancih.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()

LovelyTruth ::
Bill Maher je imel tri dni zaporedno show, in 90% časa se usmerja proti Trumpu, kdo to plačuje...

konspirator ::
Zagor_tenay je izjavil:
upajmo na zgodovinski landslide win za trumpa, pa da potem tole čarovnico pošle v gitmo
Upamo lahko, vendar se to ne bo zgodilo. Čarovnica ima za sabo vse medije, ki bodo Trumpa secirali in slekli do nagega za 50 let nazaj. Poleg tega pa ima čarovnica za sabo neomejene količine denarja. Ona lahko izjavlja, da je proti Wall Stretu, hkrati pa sprejema neomejene količine denarja od Wall Streeta, pa tega ameriški mediji ne problematizirajo. Hkrati pa gre Clintonovi na roke, da se je delež belcev srednjega in delavsekga razreda v zadnjih 20 letih močno skrčil, oni pa so Trumpova volilna baza.
Melanija
http://siol.net/trendi/svet-znanih/na-p...

Pac-Man ::
Samo vrh ledene gore prvi teden po konvencijah.
http://edition.cnn.com/2016/08/01/polit...
Drumpf si je s konvencijo nabil -15 rating med potencialnimi volivci. Prvi primer padca popularnosti v zgodovini :)
http://edition.cnn.com/2016/08/01/polit...
Jeb Bush's top adviser, Sally Bradshaw, has left the Republican Party to become an independent, and says if the presidential race in Florida is close, she'll vote for Hillary Clinton.
Drumpf si je s konvencijo nabil -15 rating med potencialnimi volivci. Prvi primer padca popularnosti v zgodovini :)

https://twitter.com/SopanDeb/status/760...
This is an actual exchange I just had with a Trump supporter here in Ohio about Khizr Khan. On camera.
And no, I wasn't being trolled, re: previous tweet. Trust me. This is a 73-year-old woman who has worked in insurance for forty years.

Sopan Deb & Ali Vitali
https://twitter.com/alivitali
Veliki graditelj nima pojma o požarni varnosti.
https://twitter.com/alivitali
Trump just called surprised gaggle with press to complain that fire marshall wasn't allowing ppl in, alleging political motivations.
Furthermore, it's unclear why Trump is upset about the crowd. The room in here is full.
This is the entirety of what Trump just called us out into a hallway to tell us:
Oh my goodness. Trump is starting off teeing off on the fire marshal. Here we go. "Is the mayor a Democrat?"
Veliki graditelj nima pojma o požarni varnosti.

Loocas ::
Če bi jaz bil Američan, bi volil za Trumpa samo zato, ker je na republiknskih debati rekel, da so tisti, ki so zagovarjali vojno v Iraku vedeli, da so dokazi za WMD-je ponarejeni.
V bistvu to ni res. Samo drugače se je rešilo:
http://www.nytimes.com/2015/02/16/world...
Matev - najslabši troll vseh časov

perci ::
Če misliš, da bo bistvena razlika med Hillary in Trumpom, se motiš. Vse je to en isti šit. Tokrat z enim "i".

Kar še ne pomeni da jo je podprl trump. Ampak kaj ima to veze.
Važno, da ima islam zaradi globalnega segrevanja probleme z ženskami, saj njihovi moški zahtevajo, da njihove žene nosijo vedno bolj zakrit obraz s hijabom, da jih kao sonce ne opeče. Kje so Čpravice oz. Žpravice?
Važno, da ima islam zaradi globalnega segrevanja probleme z ženskami, saj njihovi moški zahtevajo, da njihove žene nosijo vedno bolj zakrit obraz s hijabom, da jih kao sonce ne opeče. Kje so Čpravice oz. Žpravice?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: prox ()

prox> Kar še ne pomeni da jo je podprl trump. Ampak kaj ima to veze.
Ima, ker bo Trump tak predsednik, kot je bil Edvard VIII kralj.
prox> Važno, da ima islam zaradi globalnega segrevanja probleme z ženskami, saj njihovi moški zahtevajo, da njihove žene nosijo vedno bolj zakrit obraz s hijabom, da jih kao sonce ne opeče. Kje so Čpravice oz. Žpravice?
V islamu se ženskam ni treba pokrivat:
Ima, ker bo Trump tak predsednik, kot je bil Edvard VIII kralj.
prox> Važno, da ima islam zaradi globalnega segrevanja probleme z ženskami, saj njihovi moški zahtevajo, da njihove žene nosijo vedno bolj zakrit obraz s hijabom, da jih kao sonce ne opeče. Kje so Čpravice oz. Žpravice?
V islamu se ženskam ni treba pokrivat:
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: konspirator ()

Pokrivat mogoče res ne, ker so že pokrite s hijabom. Kaj bo še 1 koco, bo pa ja zgorela.

predlagalo izbris: M-Power (danes ob 00:33:57)
Resnica boli celo naciste.
prox> Pokrivat mogoče res ne, ker so že pokrite s hijabom. Kaj bo še 1 koco, bo pa ja zgorela.
Tistale zgoraj je hkrati muslimanka, gola na naslovnici revije, ki je distribuirana po vsem svetu, pa še borka za človekove pravice in enakopravnost žensk.
Zaradi svojega izražanja prejema podobne grožnje kot pri nas Svetlana Makarovič, ampak ker ni taka kot ste naši nacisti, ki se poskrijete dušnim pastirjem pod kikle, ko malce zagusti, bo ona svojo vojno zmagala, vi ste jo pa itak že tolikokrat izgubili, da bi lahko počasi sprejeli svojo žalostno usodo in šli uživat življenje, namesto da se psihirate z namišljenimi sovražniki.
Resnica boli celo naciste.
prox> Pokrivat mogoče res ne, ker so že pokrite s hijabom. Kaj bo še 1 koco, bo pa ja zgorela.
Tistale zgoraj je hkrati muslimanka, gola na naslovnici revije, ki je distribuirana po vsem svetu, pa še borka za človekove pravice in enakopravnost žensk.
Zaradi svojega izražanja prejema podobne grožnje kot pri nas Svetlana Makarovič, ampak ker ni taka kot ste naši nacisti, ki se poskrijete dušnim pastirjem pod kikle, ko malce zagusti, bo ona svojo vojno zmagala, vi ste jo pa itak že tolikokrat izgubili, da bi lahko počasi sprejeli svojo žalostno usodo in šli uživat življenje, namesto da se psihirate z namišljenimi sovražniki.

Edino zakaj lahko to dela ker ji demokracija to dovoli, isto demokracijo pa muslimani hočejo z uvedbo sharie uničiti, Iran je šel tako nazaj, Turčija isto hoče nazaj, Bosna jim bo sledila, očitno se sami ne zmorejo reformirati!
Vidimo po EU poziv k uničevanju svobode govora o Islamu...
Če je stvar trdna na svojih tleh ne rabi pritisk da se jo brani, je sam tako močna očitno Islam ni!
Naj ti muslimani sami pojasnijo!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LovelyTruth ()

To mi je všeč. Ne pa neko pokrivanje. jel' ti da?
Islam ni rasa, je religija. Pozabljaš jype.
Tako, da prosim ne piši tu kako so tu tvoji naciji nasprotniki miroljubnih muslimanov, ko jasno vidiš, da so tukaj razumljivo (nekateri ne) jezni nasprotniki religije miru ter njene ideologije in njenih slabih običajev. Zahvali se medijem, ki so vsem sistematično oprali možgane. Tako dolgo bomo posploševali, da bo enako deljenju z 0 ali kako? Gremo vsako besedo jemati dobesedno in temu primerno reagirati? Takrat bo šele zabavno.

Massacra ::
LovelyTruth -> isto demokracijo pa muslimani hočejo z uvedbo sharie uničiti, Iran je šel tako nazaj, Turčija isto hoče nazaj, Bosna jim bo sledila...
Zakaj res je Iran šel naazaj? Nam lahko to pojasniš?

LovelyTruth -> isto demokracijo pa muslimani hočejo z uvedbo sharie uničiti, Iran je šel tako nazaj, Turčija isto hoče nazaj, Bosna jim bo sledila...
Zato ker je bila islamska populacija večinska, in potem ko je prišel nov voditelj, je bilo lahko naresti reverz!
Brez ljudi ki so bili tako zatohli to nebi delovalo! Isto se dogaja v Turčiji, napredna demokratska populacija je v manjšini!
Islam bo zmagal, ker ni dovolj naprednih in pametnih da vidijo kam to gre...

LovelyTruth> Zato ker je bila islamska populacija večinska, in potem ko je prišel nov voditelj, je bilo lahko naresti reverz!
Nice bullshit, bro.
prox> Tako, da prosim ne piši tu kako so tu tvoji naciji nasprotniki miroljubnih muslimanov, ko jasno vidiš, da so tukaj razumljivo (nekateri ne) jezni nasprotniki religije miru ter njene ideologije in njenih slabih običajev. Zahvali se medijem, ki so vsem sistematično oprali možgane. Tako dolgo bomo posploševali, da bo enako deljenju z 0 ali kako? Gremo vsako besedo jemati dobesedno in temu primerno reagirati? Takrat bo šele zabavno.
Povej mi, zakaj nacisti niste obsodili umora angleške poslanke? Ker hočete uničit Evropo, zato! Vsi ste isti! Izgnat vas je treba iz države. No, saj bo Trump to zrihtal, samo da se mal zbrihta kdo je kdo, ker trenutno je očitno še v nekakšnem deliriju.
Nice bullshit, bro.
prox> Tako, da prosim ne piši tu kako so tu tvoji naciji nasprotniki miroljubnih muslimanov, ko jasno vidiš, da so tukaj razumljivo (nekateri ne) jezni nasprotniki religije miru ter njene ideologije in njenih slabih običajev. Zahvali se medijem, ki so vsem sistematično oprali možgane. Tako dolgo bomo posploševali, da bo enako deljenju z 0 ali kako? Gremo vsako besedo jemati dobesedno in temu primerno reagirati? Takrat bo šele zabavno.
Povej mi, zakaj nacisti niste obsodili umora angleške poslanke? Ker hočete uničit Evropo, zato! Vsi ste isti! Izgnat vas je treba iz države. No, saj bo Trump to zrihtal, samo da se mal zbrihta kdo je kdo, ker trenutno je očitno še v nekakšnem deliriju.

Nice bullshit, bro.
kako že to gre...hmmm
Inteligenten odgovor.
Izgnat vas je treba iz države.
brez dokazov?
ampak vzet vsakega ki se pojavi na meji in reče da je begunec, brez dokazov?
Uničiti,sprejeti brez dokazov, ti si motena oseba, celo nevarna, pozivaš k ubijanju, uničevanju, medtem pa druge ki tega ne rečejo obsojaš,treba bo nakak pregled pri psihijatru in okulistu glede zapornic...ne more se kar sama umaknit...
Zgodovina sprememb…

Massacra ::
LovelyTruth je izjavil:
Nice bullshit, bro.
kako že to gre...hmmm
Inteligenten odgovor.
Glej, to kar ti pišeš je bil razlog za "odhod Irana" ne šteje. Bil nsm dal kakšen relevanten vir?

LovelyTruth> Inteligenten odgovor.
1953 Iranian coup d%27%C3%A9tat @ Wikipedia
Republikanci, jasno.
Ne verjamem, da boš razumel.
LovelyTruth> brez dokazov?
Saj nismo brez dokazov. Ko so vas po koncu zadnje velike vojne na milijone pobili, je bil potem več kot 70 let mir. Zdaj bo zgleda treba ponoviti vajo.
LovelyTruth> Uničiti,sprejeti brez dokazov, ti si motena oseba, celo nevarna, pozivaš k ubijanju, uničevanju, medtem pa druge ki tega ne rečejo obsojaš,treba bo nakak pregled pri psihijatru in okulistu glede zapornic...ne more se kar sama umaknit...
Jaz sem motena oseba? Samo zapisal sem, da je treba pobiti in uničiti tiste, k pišete, da je treba pobiti in uničiti ljudi, ki potrebujejo našo pomoč:
#000000, 1. 8. 2016, 20:11:50, v temi o napadu v Nemčiji> Pred drugim valom beguncev, bi bilo namesto ograje razmislit kar o mrtvi straži, streljaš na vse kar se premika in ne prihaja po cesti v smeri mejnega prehoda.
Glede na to, da ste itak vsi pripadniki te skupine in torej vsi isti, se mi zdi blanketna smrtna obsodba ljudskega sodišča čisto korektna.
1953 Iranian coup d%27%C3%A9tat @ Wikipedia
Republikanci, jasno.
LovelyTruth> brez dokazov?
Saj nismo brez dokazov. Ko so vas po koncu zadnje velike vojne na milijone pobili, je bil potem več kot 70 let mir. Zdaj bo zgleda treba ponoviti vajo.
LovelyTruth> Uničiti,sprejeti brez dokazov, ti si motena oseba, celo nevarna, pozivaš k ubijanju, uničevanju, medtem pa druge ki tega ne rečejo obsojaš,treba bo nakak pregled pri psihijatru in okulistu glede zapornic...ne more se kar sama umaknit...
Jaz sem motena oseba? Samo zapisal sem, da je treba pobiti in uničiti tiste, k pišete, da je treba pobiti in uničiti ljudi, ki potrebujejo našo pomoč:
#000000, 1. 8. 2016, 20:11:50, v temi o napadu v Nemčiji> Pred drugim valom beguncev, bi bilo namesto ograje razmislit kar o mrtvi straži, streljaš na vse kar se premika in ne prihaja po cesti v smeri mejnega prehoda.
Glede na to, da ste itak vsi pripadniki te skupine in torej vsi isti, se mi zdi blanketna smrtna obsodba ljudskega sodišča čisto korektna.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Jst ()

LovelyTruth je izjavil:
Nice bullshit, bro.
kako že to gre...hmmm
Inteligenten odgovor.
Glej, to kar ti pišeš je bil razlog za "odhod Irana" ne šteje. Bil nsm dal kakšen relevanten vir?
Kaj ti hočeš vir ki govori kdo je odstavil šaha?
bi se pomiril ko bi zvedel da je zahod interveniral?
Bi to spremenilo dejstvo da je bila država z lahkoto muslimizirana ker je bila podloga že tam?

LovelyTruth> Bi to spremenilo dejstvo da je bila država z lahkoto muslimizirana ker je bila podloga že tam?
Podlago ste pripravili nacisti. Čestitam za uspešno izvedeno operacijo.
Prosim tudi, da poravnate škodo.
Podlago ste pripravili nacisti. Čestitam za uspešno izvedeno operacijo.
Prosim tudi, da poravnate škodo.

Republikanci, jasno.
To vsi vemo, problem je drug, ali bi to bilo mogoče v demokratični državi ki ni polna muslimanov?
Če je vse krivaAmerika, zakaj potem Turčija drvi nazaj v shario in uičevanje človekovih pravic...
Ti ne verjameš sebi!
Koga to? Moji so bili pri partizanih, jaz imam čisto vest!
torej če on to napiše, sem jaz isti? Kaj imamo hive minds.. Lahko bi rekel da ste SJW taki...
Jaz se z njim ne strinjam, ti pa si paranaiok!
lepo je da si en hippy, da nimaš v lajfu resnih povezav, da se ti vsi tukaj smejimo, ker bi drugače res bil enak kot naciji ki jih sovražiš.
Podlago smo pripravili nacisti. Čestitam za uspešno izvedeno operacijo.
Prosim tudi, da poravnamo škodo.
se strinjam!
Zgodovina sprememb…

LovelyTruth> se strinjam!
Nacisti radi potvarjate dokumente. Malo lepite sem in tja, da ustreza vašemu spinu.
LovelyTruth> Koga to? Moji so bili pri partizanih, jaz imam čisto vest!
V grobu se obračajo.
Nacisti radi potvarjate dokumente. Malo lepite sem in tja, da ustreza vašemu spinu.
V grobu se obračajo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()

Kar še ne pomeni da jo je podprl trump. Ampak kaj ima to veze.
Ampak Drumpf jo je podprl. Pa potem malo ne. Odvisno od tega kdo sprašuje - CNBC ali Fox in če ima kaj za promovirat. Klasični Drumpf.
http://www.factcheck.org/2016/02/donald...
Sept. 11, 2002: Howard Stern asks Trump if he supports invading Iraq. Trump answers hesitantly. “Yeah, I guess so. You know, I wish it was, I wish the first time it was done correctly.”
Jan. 28, 2003: Trump appears on Fox Business’ “Your World with Neil Cavuto,” on the night of President Bush’s State of the Union address. Trump says he expects to hear “a lot of talk about Iraq and the problems,” and the economy. He urges Bush to make a decision on Iraq. “Either you attack or you don’t attack,” he says. But he offers no opinion on what Bush should do.
March 19, 2003: President George W. Bush announces in a televised address to the nation that the war with Iraq has started.
March 21, 2003: Neil Cavuto of Fox Business interviews Trump about the impact of the Iraq war on the stock market. Trump says the war “looks like a tremendously success from a military standpoint,” and he predicts the market will “go up like a rocket” after the war. But Cavuto does not ask Trump whether the U.S. should have gone to war with Iraq and Trump doesn’t offer an opinion.
March 22, 2003: The San Antonio Express-News quotes Trump as saying the “war is depressing.” The article was about the Miss USA pageant, which Trump owned at the time. The pageant was held March 24, 2003 in Alamo City.
“War is depressing, but something like the Miss USA pageant is positive and brings you out of that funk.”
March 25, 2003: The Washington Post quotes Trump, at a post-Oscars Vanity Fair party, as saying the war is “a mess.”
...the Oscars were held that year on March 23, which is also when it was reported that a U.S. missile accidentally downed a British fighter jet. We also know that Trump’s remarks were in the context of the war’s impact on the stock market. The Dow Jones Industrial Average increased 235 points the day after the war, but it dropped 307 points a day after the friendly fire incident.

LovelyTruth> se strinjam!
V grobu se obračajo.
Prej bi rekel da ti rad limaš nalepke ljudem ki jih ne poznaš, sam pa bi rad bil nacist in vse streljal...
Ne ne so kar lepo ponosni da nisem SJW ki bi Slovenijo prodal za drobiž in vabil v Slovenijo tiste ki nikoli nebi radi bili Slovenci!
Uporabljaš besede kot vi Slovenci, zakaj si sploh tukaj, a nebi moral spodbujat vse naciste v EU kjer jih je veliko, da nas uničijo?
Zdaj si tam kjer so bili na strani luzerjev!
Zgodovina sprememb…