» »

Kdaj na morje ??

Kdaj na morje ??

GiGaBaJt ::

Zanima me, če gre še kdo zdaj avgusta na morje, sam grem 17 avgusta in me zanima, ali je to že malo pozno ?? Kdaj greste vi in kakšne imate izkušnje iz Krkom ?
M.S Gigabyte 280x

Unknown_001 ::

Ma jst bom še septembra šel. Nč ni prepozno, novga tak ne bo nič, kvečjem mal več miru ker je večina ta mesec doživela planirano.

Najbolj bedno obdobje je konc junija pa začetek julija ko so sami penzionerji dol pa familije z neotesanimi froci ki se derejo cel cajt.

Če maš srečo kakega kolega srečaš ki redno tam zahaja drugač pa tuga od tuge.

Glih Avgusta je nekak najbol cajt sam se v tem času rado zgodi da je morje toplejše in začne "cvetet" pa meduze se v tem času lahko pojavijo kar pa je odvisno od celoletnih pogojev.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Zgodovina sprememb…

noraguta ::

Mal prekmal za moj okus. Septembr je kul. Sam peanzjonerji, pa gmh. Temperature super. Delavci dol pa vseh siti. Za gledat mlade riti ni. Sicer pa super.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Invictus ::

Na morje greš ko:

- je lepo vreme
- imaš čas
- imaš denar
- ko te pusti žena/punca ;).

Sam grem zadnji teden avgusta še na morje v Dalmacijo. če ne bo kake čudne fronte, bodo temperature okoli 30 stopinj ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Invictus ()

Dejan_007 ::

Jaz grem v začetku septembra.

shadeX ::

September je tud kul ja. Mene sicer mal jezi k je ob 20h že popolna tema.

dope1337 ::

Jz bi rekel kadarkoli dovoljuje vreme ter vsekakor ne Avgusta (Italjanska invazija + dosti germanskih narodov). Ne da imam karkoli proti njim, vendar se (predvsem na Hrvaskem - kamor nas gre stataisticno najvec) malo podredijo tej ciljni skupini.
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein

harvey ::

Krk septembra je kul, večkrat preverjeno, edino kar me moti kot shadeXa, je da je septembra že kratek dan.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

[D]emon ::

Najrajsi septembra, takrat se Barbariga zlufta in ni vec toliko druzin z nevzgojenimi mulci. :)
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

NonPlusUltra ::

Invictus je izjavil:

Na morje greš ko:

- je lepo vreme
- imaš čas
- imaš denar
- ko te pusti žena/punca ;).

Izpolnjeni morajo biti vsi pogoji?

Na morje nikoli ne grem poleti.
"For a long time now I haven't existed. I'm utterly calm.
No one distinguishes me from who I am."

GiGaBaJt ::

Kdaj je pa največ mladih ritk na krku ? haha
M.S Gigabyte 280x

NonPlusUltra ::

GiGaBaJt je izjavil:

Kdaj je pa največ mladih ritk na krku ? haha

Malo mlajših od tvoje vedno, a tiste so v spremstvu staršev.
"For a long time now I haven't existed. I'm utterly calm.
No one distinguishes me from who I am."

#000000 ::

od 5 sep dalje je majka, vse pocen al pa zaprto, če si nad 45 je to pravi čas, če si do 35 je pravi čas zdaj, bab k toče, fešte kok češ ja pa mal dražje :)

#000000 je izjavil:

od 5 sep dalje je majka, vse pocen al pa zaprto, če si nad 45 je to pravi čas, če si do 35 je pravi čas zdaj, bab k toče, fešte kok češ ja pa mal dražje :)

Že, že če nis glih v neki vukojebini. To je bolj mišljeno za kak Split, Dubrovnik, Vodice in podobno, kjer so tud diskači pa to...

Begabt

Mah jest sem bil v vrsarju 90 leta, nudistični kamp je bil poln nemcev in skandinavcev, naših ni blo nit za kvintet milsm naših vseh iz cele bivše yuge, sami tjci in tako je bilo vse do nekje 15 sep, ma ti rečem milina, od takrat dalje na cro obalo samo še v posezoni, ni pripeke, ni gužve cene morda celo malenkost nižje za acomodation pa itak nižje.

ampak to sem jest, zato pravim določena starost nima potrebe po tem da na vsakem koraku zgleda ko ZRČE :)

PacificBlue ::

Ni panike, tud jaz grem po 15. avgustu, če bo polovico toliko vročine kot je bilo, sem zadovoljen. Samo da bo hladno pivo in vroče babe:)

PacificBlue je izjavil:

Samo da bo hladno pivo in vroče babe:)

Sam da ne bodo babe z vročino :P

Begabt

Evo k smo ravno pri vročini, kolega par dni nazaj prišel z morja, in nekako uspel dobit pljučnico, fak jebemti život.

Ja zuni vroče, on moker s plaže pa direkt v mrzu klimatiziran prostor... nič ni nemogoče.

Begabt

Ne nima klime v prikolici, baje je neka bakterijska pljučnica ? če sem ga prov razumu, je pa mislm da ravno ta moment v rešilcu na poti na golnik :( sranje

#000000 je izjavil:

Ne nima klime v prikolici, baje je neka bakterijska pljučnica ? če sem ga prov razumu, je pa mislm da ravno ta moment v rešilcu na poti na golnik :( sranje

Šit. Upam na najboljš zanjga :O, to pa je jeba. Zgleda sopara kriva pa kaka postana voda se zraven zadrževala :P

Begabt

thx za želje. Ma ne vem, sem kr mal v šoku, ampak se bo zvleku, ma sej je še mladinc 55 let :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: #000000 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Morje hrvaška? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9431608 (5239) Pithlit
»

SOVRAŽIM poletje (strani: 1 2 3 4 )

16527412 (20300) branimirII
»

Kam na morje z otrokom??

51703 (1575) msjr
»

kje je čar morja? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

26148876 (41252) opeter
»

zakaj poleti vsi rinejo na morje (strani: 1 2 )

559364 (7837) jype

Več podobnih tem