Forum » Operacijski sistemi » Kako zaustavit program katerega windowsi ne dovolijo?
Kako zaustavit program katerega windowsi ne dovolijo?
Tero ::
Primer
Naj povem da to ni kaki pomembnem program, ampak samo VNC to je program za remote desktop...
Obstaja kaki tweak program za zapiranje programov?
Naj povem da to ni kaki pomembnem program, ampak samo VNC to je program za remote desktop...
Obstaja kaki tweak program za zapiranje programov?
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
- spremenil: Tero ()
andrej ::
seveda. v Task Managerju poglej pod katerim uporabnikom je ta proces zagnan. ti se prijavi kot ta uporabnik in ga kilni. uporabis lahko tudi ukaz kill.exe.
AdreJ: Nekak te ne razumem najboljse...
Pod katerim uporabnikom je proces zagnan? Jaz sem skot prijavljen kot administrator... Kill.exe ? tega nisem naso ...
Pod katerim uporabnikom je proces zagnan? Jaz sem skot prijavljen kot administrator... Kill.exe ? tega nisem naso ...
andrej ::
Taskm Manager, Processes, View , select columns, check user name. potem vidis poda katerim imenom se zaganja ta proces, recimo system. potem uporabis finto, da se prijavis kot system in ta proces ubijes s kaksnim programom, recimo kill.exe ki ga dobis na netu ali taskkill iz xp...
aha torej zato meni ni delal taskkill ker mam win2000
BigWhale ::
Banzai!
Jest mam pa glih kontra problem... Da mi Windowsi pobijajo tiste processe, ki bi jih jaz rad laufal... :/
Jest mam pa glih kontra problem... Da mi Windowsi pobijajo tiste processe, ki bi jih jaz rad laufal... :/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtomatsko ugasnitev nekega programa in prižig drugegaOddelek: Programska oprema | 1369 (1143) | bosmla |
» | XP Task ManagerOddelek: Operacijski sistemi | 1388 (1349) | #000000 |
» | Trojan W32.IRCBot.FOddelek: Operacijski sistemi | 1377 (1276) | Tear_DR0P |
» | Ukaz, ki bi naenkrat odprl dva programa in ustavil en proces?Oddelek: Programiranje | 1161 (1042) | G@MER |
» | Scheduled: close app in winxpOddelek: Operacijski sistemi | 1108 (1042) | matic |