» »

Vietcong problem

Vietcong problem

jos81 ::

Zanima kako se ta igra konča pri meni se v tisti misiji ko se osvoji hrib in se kasneje nadaljuje v rovu pri avto save me več ne spusti naprej pojavi se slika za nalaganje vendar se ne naloži pomaga le reset računalnika. Prosil bi tudi če lahko kdo pošlje naslednji save naprej od tega da vidim kje leži problem.
Moj naslov joe.k1@siol.net.
jos

BARBOM ::

Mogoce ti jaz lahko pomagam ker sem ze ful naprej in moram pogledati.Ce se mam ta safe.Mogoce bo celo bolje ce ne bos sel v rove ker so ful ful dolgi pa se zajebaval se bos v temi nenormalno,imas pa samo 7 onih luck.
Aja mas sucajno ti tezavo z grafiko?Meni po dolocenem casu folk vkup potegne tak da imajo samo trupla,glave majo v telesu pa noge prav tako,sem misli da je to zaradi graficne pa ni ker ma moj prijatelj enako tezavo.
LP

jos81 ::

hmm težav z grafiko ni imam gf4 4200 probal se bom izognit rovom samo ne vem če je to možno za tisti save bi pa lepo prosil.
Drugih težav z grafiko ali štekanjem tudi ni vse teče gladko samo tam ne morem naprej.
jos

Mirč ::

v rovu stisneš tipko L za osvetlitev(jamarska luč).

Rambo ::

Pozdrav.
Mam problem z omenjeno igro. Ko hočem ubit sovražnika ga zlepa na morem!!!;(( Zato sem si z neta potegnil popravek za igro( Vietcong patch v1-01). Potem nastane naslednji problem. Ko pristanem s helikopterju v bazi in iztopin in njega, začne vojak (jaz) hodit NAZAJ !!! in se ga ne da ustavit.;(( ;(( . Če pa instaliram se kakšen popravek pa se igra noče zalavfat (Insert right disc - al neka takega piše, kar je povezano z krekom)What now??
Hvala
Lp

jos81 ::

Zdravo, podobno težavo sem jaz imel ,save si shrani potem odinštaliraj igro potem pa nazaj inštaliraj upam da bo v redu.:)
jos

McHregec ::

Najboljša rešitev je nakup originala. :D
Destroyer Of The Worlds.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Krti & Voluharji (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5122928 (600) Comandante
»

(Skoraj) zapuščene stavbe Rožnik/Tivoli

Oddelek: Loža
299799 (1221) Anyka
»

Hidden & Dangerous 2

Oddelek: Igre
372061 (1275) ali3n
»

Vietcong: problemi z misijami

Oddelek: Igre
152127 (1916) .smidge.
»

Vitetcong - rovi

Oddelek: Igre
6709 (664) VuLc4n0

Več podobnih tem