Forum » Sedem umetnosti » Rap - freestyle
Rap - freestyle
DoloresJane ::
Če niste vedeli, tudi Slovenci imamo državna prvenstva v freestyleu. V petek, 23. maja 2003, se bo zgodilo že drugo. Potekalo bo v klubu K4.
Vabljeni so vsi znani in nepoznani "klepci" stihov (oz. vsi, ki znajo rapati na beat), ki se bodo pomerili v dvobojih pred strokovno komisijo. Zmagovalcu bo glasbena založba Nika REcords omogočila snemanje in izid plošče.
Prijave in informacije dajejo na naslovu jizah@klubk4.org.
Vabljeni.
Vabljeni so vsi znani in nepoznani "klepci" stihov (oz. vsi, ki znajo rapati na beat), ki se bodo pomerili v dvobojih pred strokovno komisijo. Zmagovalcu bo glasbena založba Nika REcords omogočila snemanje in izid plošče.
Prijave in informacije dajejo na naslovu jizah@klubk4.org.
Vabljeni.
Matek ::
Zanimiva stvar. Sam malo vaje še rabim .
A je to striktno v slovenščini? Kaj tam dobiš, ti povejo kak bo beat, maš battle z drugim, ti zastavijo temo, kaj drugega?
Kje bi lahk zvedu kaj več o tem? Stvar me je zmeraj privlačila, tako da bi se sam prav gotovo udeleževal (ok, pasivno, ampak tut poslušat ja fajn :)), pa sem predaleč doma. A se bo dalo kje dobit po eventu kake posnetke na netu, bo kaj po TV al po radiju? Hvala .
A je to striktno v slovenščini? Kaj tam dobiš, ti povejo kak bo beat, maš battle z drugim, ti zastavijo temo, kaj drugega?
Kje bi lahk zvedu kaj več o tem? Stvar me je zmeraj privlačila, tako da bi se sam prav gotovo udeleževal (ok, pasivno, ampak tut poslušat ja fajn :)), pa sem predaleč doma. A se bo dalo kje dobit po eventu kake posnetke na netu, bo kaj po TV al po radiju? Hvala .
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
jRk0 ::
mato:a boma midva vrgla najin rap.txt gor?:D remember?;)
You fuck up once, you loose two teeth.
DoloresJane ::
Mmm, žal ti ne morem povedati ničesar drugega kot to, kar sem že. V mojem prvem postu imaš naveden kontaktni naslov, pa poskusi srečo tam. Predvidevam pa, da je zaželjeno, da je večina besedila v slovenščini, ker gre za slovensko državno prvenstvo.
Na strani k4 piše samo tole:
K4 hip hop: 2. Državno prvenstvo v freestyleu
K4 hip hop predstavlja: 2. Državno prvenstvo v freestyleu
Djs: splinter, simon stojko falk, borka, supastar in dado
Fee: š/d/l 1000 sit, o 15
Na strani k4 piše samo tole:
K4 hip hop: 2. Državno prvenstvo v freestyleu
K4 hip hop predstavlja: 2. Državno prvenstvo v freestyleu
Djs: splinter, simon stojko falk, borka, supastar in dado
Fee: š/d/l 1000 sit, o 15
Zgodovina sprememb…
- spremenil: darh ()
rap3r ::
Ej folk tekmovanje poteka tko da sta 2 gor, vrže se kovanc in tist k ugane začne prvi oz zbira...pol prvi začne pluvat po drugmu in ponavad ma cajta 45s, ko prvi konča more drugi ga zdisat nazaja na isto temo in ne kr neki tretga. Prepovedano je repanje o nečem tretem zato ker ponavad je kej tazga že u naprej napisan kar je pa prepoveda. Tko da žirija takoj sklepa po tem da je to že blo napisan.
To je že 2. tako tekmovanje prvo je blo v BOFu kjer je zmagu Rok Trkaj.
Zdej na tem tekmovanju k bo 23ga bo pa tko da tist k bo zmagu mu bo založba NIKA ponudila podpis pogodbe in snemanje cdja, cena ustopnice je mislm da 1400 sam ne me za besedo držat...
Seveda bom tm če bo le čas
To je že 2. tako tekmovanje prvo je blo v BOFu kjer je zmagu Rok Trkaj.
Zdej na tem tekmovanju k bo 23ga bo pa tko da tist k bo zmagu mu bo založba NIKA ponudila podpis pogodbe in snemanje cdja, cena ustopnice je mislm da 1400 sam ne me za besedo držat...
Seveda bom tm če bo le čas
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
tha_man ::
Tisto v BOF-u ni blo državno kolk jaz vem. Prvo je blo pred časom v Velenju, zmagal pa je N'toko.
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
rap3r ::
the_man maš prov my bad...
mal sm pozabu na to sceno, use kar sm pa ostalo povedu je pa res
Edin tist v bofu je blo mišleno kot odprtje predstave za film 8 mile
mal sm pozabu na to sceno, use kar sm pa ostalo povedu je pa res
Edin tist v bofu je blo mišleno kot odprtje predstave za film 8 mile
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evropske lige v športnih tekmovanjihOddelek: Šport | 1389 (1272) | Drevesce |
» | "Kdor ne skače ni Sloven'c" - izvor (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12020 (9642) | jest10 |
» | Adrenalin - sem/nisem odvisenOddelek: Loža | 2996 (2093) | Grey |
» | Letalski show - Slovenske konjice??Oddelek: Loža | 1349 (1173) | lonz |
» | Otvoritev K4Oddelek: Loža | 1031 (941) | Tic |