Forum » Strojna oprema » Trdi disk na USBju avtomatsko neha delovati
Trdi disk na USBju avtomatsko neha delovati
Wisor ::
Lep pozdrav,
Imam prenosni rač�unalnik, na katerem imam priklopljen zunanji USB disk.
Disk je popolnoma nov vzet iz laptopa, ker sem dokupil SSD.
Disk sem nato vgradil v WDjevo My Passport zunanje ohišĄje. Priklopljen je na USB 3.0 vodilo.
Problem je v tem, da disk med delovanje neha avtomatsko delovati, nato poč�akam par sekund, pa disk začlne normalno delovati naprej.
Zelo me moti, ker to ustavi prenos torrentov in podobnih zadev, saj moram potem vedno poklikat vse na novo v torrent clientu.
Do problema lahko pride nekajkrat v minuti ali nikoli v dnevu.
Pojma nimam kaj bi lahko bil problem.
Lp
Imam prenosni rač�unalnik, na katerem imam priklopljen zunanji USB disk.
Disk je popolnoma nov vzet iz laptopa, ker sem dokupil SSD.
Disk sem nato vgradil v WDjevo My Passport zunanje ohišĄje. Priklopljen je na USB 3.0 vodilo.
Problem je v tem, da disk med delovanje neha avtomatsko delovati, nato poč�akam par sekund, pa disk začlne normalno delovati naprej.
Zelo me moti, ker to ustavi prenos torrentov in podobnih zadev, saj moram potem vedno poklikat vse na novo v torrent clientu.
Do problema lahko pride nekajkrat v minuti ali nikoli v dnevu.
Pojma nimam kaj bi lahko bil problem.
Lp
Furbo ::
Če je priklopljen preko usb portov na monitorju, se ti morda ugasnejo, kadarkoli se zaradi neaktivnosti ugasne monitor.. pri mojem Dell je že tako..
i5-13600K, Noctua NH-D15, TUF Z790-F, 64GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX 5080 AORUS, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX 5080 AORUS, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Zunanja diska mi zginjataOddelek: Pomoč in nasveti | 1318 (1004) | BorutK-73 |
| » | Računalnik noče zaspatiOddelek: Pomoč in nasveti | 6958 (6454) | opeter |
| » | Zunanji disk WD(rabim pomoč)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2717 (2326) | St235 |
| » | Kateri router priporočate?Oddelek: Kaj kupiti | 1678 (1678) | Dark Angel |
| » | problem z linuxom (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5208 (4500) | vejnovic |