Forum » Pomoč in nasveti » Sestava računalnika
Sestava računalnika
Scylla ::
Živjo.
Prvotna ideja je bila nakup laptopa, ampak ker sem dobil tablico, sem se odločil da si za ta denar namesto prenosnika kupim nov gaming pc. Prek Funtecha sem si sestavil gaming build, pa me zanima vaše mnenje.
Noter sem vrgel r9 280x, ne vem pa če bi se mi bolj splačalo vzet kako GeForce? Ali pa mogoče katero drugo grafično?
SSD nisem dal notri, ker pri igrah mi ne bo koristil. Napajalnik je kar dosti drag, ne vem če se da dobit kakšen boljši za ta denar?
Intel Core i5 4690K BOX procesor, Haswell
Matična plošča GIGABYTE, LGA1150, IH97 (GA-H97M-D3H)
Trdi disk WD Green 1TB SATA6Gb/s 64MB (WD10EZRX)
Samsung SH-224DB DVD-RW zapisovalnik, SATA, črn
Ohišje Antec GX505 Window Midi-Tower - črno
Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X Tri-X OC, 3072 MB GDDR5
Thermaltake Paris 80Plus Gold modular - 650W
Link do košarice: http://www.funtech.si/si/kosarica/
Hvala, lp
Prvotna ideja je bila nakup laptopa, ampak ker sem dobil tablico, sem se odločil da si za ta denar namesto prenosnika kupim nov gaming pc. Prek Funtecha sem si sestavil gaming build, pa me zanima vaše mnenje.
Noter sem vrgel r9 280x, ne vem pa če bi se mi bolj splačalo vzet kako GeForce? Ali pa mogoče katero drugo grafično?
SSD nisem dal notri, ker pri igrah mi ne bo koristil. Napajalnik je kar dosti drag, ne vem če se da dobit kakšen boljši za ta denar?
Intel Core i5 4690K BOX procesor, Haswell
Matična plošča GIGABYTE, LGA1150, IH97 (GA-H97M-D3H)
Trdi disk WD Green 1TB SATA6Gb/s 64MB (WD10EZRX)
Samsung SH-224DB DVD-RW zapisovalnik, SATA, črn
Ohišje Antec GX505 Window Midi-Tower - črno
Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X Tri-X OC, 3072 MB GDDR5
Thermaltake Paris 80Plus Gold modular - 650W
Link do košarice: http://www.funtech.si/si/kosarica/
Hvala, lp
- zaklenil: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čim več za čim manj, nasveti (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10139 (8398) | SloBiscuit |
» | računalnik - a je dobra izbira komponent?Oddelek: Kaj kupiti | 2688 (2527) | particle |
» | Gaming setup za 1200 eur (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12611 (9877) | m0LN4r |
» | Gaming racunalnik za 400 Eurou?Oddelek: Kaj kupiti | 4247 (3128) | djready |