Forum » Loža » garmin fenix 2 vs suunto ambit 2
garmin fenix 2 vs suunto ambit 2
Deetron ::
Pozdravljeni! Iskal sem temo o primerjavi teh dveh ur, ker nisem kaj našel sem odprl novo.
Odločam se za nakup ene od teh dveh ur, pa me zanima kakšne so vaše izkušnje in kaj svetujete.
Obe uri dokaj hvalijo, amapak se mi zdi, da ambita malo bolj.
Fenix 2 se mi sicer vizualno bolj dopade, in baje da bol sede na roko,
ima tudi lepši meni, pravtako ima vibra za alarme, kar ambit 2 nima. Pri fenixu se GPS-u občasno zmeša , posledično nej bi tud ura zmrznila.
Pravtako omenjajo zelo slabo odzivnost (velik lag oz. loading time).
Pri ambitu je baje dislpay boljši in je baje z njega lažje brat, pravtako je odzivnost veliko boljša (mali loading time) , gps bi naj bil tud natančnejši in stabilnejši
ampak nima pa vibra ....
Zelo bi bil hvaležen če še kdo poda kakšno svoje mnenje o eni od teh dveh ur :)
P.S. najraje bi itak kupil garmin fenix 3 ... ampak enostavno mi je preveč dat za uro 450€+ :D
LP
Odločam se za nakup ene od teh dveh ur, pa me zanima kakšne so vaše izkušnje in kaj svetujete.
Obe uri dokaj hvalijo, amapak se mi zdi, da ambita malo bolj.
Fenix 2 se mi sicer vizualno bolj dopade, in baje da bol sede na roko,
ima tudi lepši meni, pravtako ima vibra za alarme, kar ambit 2 nima. Pri fenixu se GPS-u občasno zmeša , posledično nej bi tud ura zmrznila.
Pravtako omenjajo zelo slabo odzivnost (velik lag oz. loading time).
Pri ambitu je baje dislpay boljši in je baje z njega lažje brat, pravtako je odzivnost veliko boljša (mali loading time) , gps bi naj bil tud natančnejši in stabilnejši
ampak nima pa vibra ....
Zelo bi bil hvaležen če še kdo poda kakšno svoje mnenje o eni od teh dveh ur :)
P.S. najraje bi itak kupil garmin fenix 3 ... ampak enostavno mi je preveč dat za uro 450€+ :D
LP
- premaknil iz Kaj kupiti: bluefish ()
zee ::
Imel sem Ambit 2 in je delal brez problema. GPS na napravi me je "nasel" zelo hitro, podobno hitro je bila vzpostavljena povezava med merilnikom srcnega utripa in uro. Kar me je motilo pri Suuntotu, je, da se njihova aplikacija ne povezuje z nobenim vecjim servisom tipa Runkeeper ali Strava.
Ce mislis zadevo uporabljati samo za tek, se ti morda splaca pogledati soroden model Ambit 2 R ali nekaj podobnega, ki je znatno lazji od obicajnega Ambita.
Ce mislis zadevo uporabljati samo za tek, se ti morda splaca pogledati soroden model Ambit 2 R ali nekaj podobnega, ki je znatno lazji od obicajnega Ambita.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dilema pri nakupu športne ureOddelek: Šport | 2254 (1644) | NikolormousB |
» | Tekaška uraOddelek: Šport | 10666 (6450) | Machete |
» | Merilec srčnega utripaOddelek: Loža | 12490 (6808) | #000000 |
» | Ura za tekOddelek: Kaj kupiti | 2045 (1527) | lesi |
» | Garmin Forerunner 220Oddelek: Loža | 1600 (1503) | TheKekec |