» »

Kateri Monitor ?

Kateri Monitor ?

Temo vidijo: vsi
««
153 / 153
»
»»

scipascapa ::

ZS mi pošlji.

najceneje pa 90YV0L71-M0NA00

610+ddv
ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC Edition 16GB GDDR6 (PRIME-RX9070XT-O16G) grafična kartica, PCIe 5.0, 1xHDMI 2.1b, 3xDisplayPort 2.1a

Master_Yoda ::

Na amazonu imas Saphire Pulse 9070 xt za 685 EUR z davkom.
Dovie'andi se tovya sagain.

tikitoki ::

Res je. Na zalost se v Sloveniji prakticno vedno ne izplaca.

bm1973 ::

Kdo še kupuje v Sloveniji?!?!?!?!

Hočeš kupit, nimajo na zalogi...

aytim ::

Buggy je izjavil:

ker priporocat monitor je nekaj najbolj nehvaleznega ever. Vsake oci imajo svojega malarja ter vsak pri monitorju isce nekaj extra kar rabi...

V bistvu ne. Nove smernice glede P/P so take:
Titan Army MV275 Plus (ali kax, če se ga da sploh dobit v EU) za 380 eur. Superiorna implementacija minileda, 27 col, 4k 160Hz ali 1080p 320Hz. Za oled se vzame nekaj z lgjevim tandem woledom. Cena nekih 650 eur. Vsi, ki pa vedo kaj rabijo, dejansko ne rabijo nasvetov.

Buggy ::

@aytim: MiniLED sem mislil da bo kej bolj dominiral, pa ni glih nekih ponudb renomiraninih proizvajalcev. Ni jih bas nekaj. Imas kaksen info, kaj je problem, ker na TV segmentu je MiniLED vseeno bolj dominanten in konkurenca OLED-u.
Ja OLED je majka in moram priznat, da je za simracing (obcasna uporaba) top pick in se cuti razlika od 32" IPS-a (latency in imersion), ki je daily oz MVA 32", ki je bil prej dediciran za to nalogo. Tale 45" Curve 800R OLED me je preprical do te mere, da se VR vedno manj posegam pri simracingu. Sicer je imersion dalec od VR je pa bolj prakticen in obcutno boljsi od 32" kar je bilo v startu postavljeno za to nalogo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()
««
153 / 153
»
»»