Forum » Pomoč in nasveti » Windows 7 - user account connection
Windows 7 - user account connection
jezo18 ::
Lepo pozdravljeni,
imama težavo glede user managerja v windowsih 7 in sicer tako, da sem se vedno prijavljal pod enim userjem z enakim geslom, kar naenkrat pa mi je windows 7 ponastavil vse nastavitve, kakor da je user "clean - brez nastavitev". Kot vidite s slike je vedno obstajal samo 1 user na teh windowsih in vedno samo 1 geslo. Tudi slike in dokumenti so ostali v tem userju, težava je le v tem da tega userja ni mogoče zloadati.
Prosim za pomoč če lahko kakorkoli omenjenega userja na novo zloadam, da se povrnejo prvotne nastavitve. Prilagam tudi sliko s katere je razvidno več.
Hvala,
imama težavo glede user managerja v windowsih 7 in sicer tako, da sem se vedno prijavljal pod enim userjem z enakim geslom, kar naenkrat pa mi je windows 7 ponastavil vse nastavitve, kakor da je user "clean - brez nastavitev". Kot vidite s slike je vedno obstajal samo 1 user na teh windowsih in vedno samo 1 geslo. Tudi slike in dokumenti so ostali v tem userju, težava je le v tem da tega userja ni mogoče zloadati.
Prosim za pomoč če lahko kakorkoli omenjenega userja na novo zloadam, da se povrnejo prvotne nastavitve. Prilagam tudi sliko s katere je razvidno več.
Hvala,
- spremenil: jezo18 ()
crniangeo ::
restore point , zgleda se ti je sesul profil :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
jezo18 ::
Pozdravljen,
hvala za odgovor. Kako pa se naredi restore point? A se omenjeno da urediti? Ali bi to delovalo? -> http://windows.microsoft.com/en-nz/wind...
Lep dan še naprej,
hvala za odgovor. Kako pa se naredi restore point? A se omenjeno da urediti? Ali bi to delovalo? -> http://windows.microsoft.com/en-nz/wind...
Lep dan še naprej,
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jezo18 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows in ogromno temp datotekOddelek: Operacijski sistemi | 936 (788) | GTX970 |
» | Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 44225 (26265) | BorutK-73 |
» | XP - skupna raba samo ene mapeOddelek: Operacijski sistemi | 1887 (1494) | tonccy |
» | Modri zaslon BSODOddelek: Pomoč in nasveti | 1825 (1480) | prenasalec |
» | Odstranitev antivirus 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 1928 (1576) | Wox |