Forum » Programska oprema » Skype problem
Skype problem
Demon71 ::
Večer,
Skype uporabljam že par let in danes se je zgodilo nekaj čudnega in sicer povezan sem bil tekom celotnega dneva, pred parimi minutami se ponovno vpišem in vidim, da je iz 1000 kontaktov padlo na 300. Ne vem v čem je problem, nekateri pravijo da je bug, bi lahko bilo tudi to, da je nekdo vdrl in kontakte načrtno brisal?
Sedaj mi zraven skoraj vsakega kontakta kaže tisti znakec da jih kao nimam dodanih. Jih moram sedaj ponovno dodati, ali?
Hvala za odgovore.
lp
Skype uporabljam že par let in danes se je zgodilo nekaj čudnega in sicer povezan sem bil tekom celotnega dneva, pred parimi minutami se ponovno vpišem in vidim, da je iz 1000 kontaktov padlo na 300. Ne vem v čem je problem, nekateri pravijo da je bug, bi lahko bilo tudi to, da je nekdo vdrl in kontakte načrtno brisal?
Sedaj mi zraven skoraj vsakega kontakta kaže tisti znakec da jih kao nimam dodanih. Jih moram sedaj ponovno dodati, ali?
Hvala za odgovore.
lp
Demon
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dve menjalni in križno stikalo - potrebujem pomočOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 24124 (11399) | starfotr |
» | Prenosnik, crni zaslon. Kaj je narobe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4112 (3458) | SmeskoSnezak |
» | NI SLIKE -monitor,kabel ali grafika?Oddelek: Strojna oprema | 1519 (1297) | solatko |
» | MSN - sprememba maila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 9363 (6548) | klemenSLO |
» | PROBLEMI!!!! NA POMOC!!! Nujno!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1036 (742) | VidKo |