Forum » Loža » Nakup in prodaja avtomobila
Nakup in prodaja avtomobila
ATRUM ::
Zdravo a mogoče kdo ve koliko avtomobilov lahko kot fizična oseba kupiš in prodaš v enem letu.
Lpozdrav
Lpozdrav
- polepsal: Mavrik ()
koyotee ::
7914 +-1
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
tx-z ::
Mislim, da ni nobenega zakona glede tega. Torej neomejeno, seveda če imaš prostor in sredstva.
tx-z
Vikking ::
Nič ni poljubno. Toliko, dokler se ne odločijo in te pozovejo da odpreš dejavnost za preprodajo vozil.
ATRUM ::
zanimivo,
sem mislil da tam je neka št določeno.
ker vidim enga soseda ko jih sigurno po 5 na mesec preproda naprej ''slo-nevoščljivost''
hec ...
res me zanima....
sem mislil da tam je neka št določeno.
ker vidim enga soseda ko jih sigurno po 5 na mesec preproda naprej ''slo-nevoščljivost''
hec ...
res me zanima....
#000000 ::
mislim da lahko 4 nisem pa 100%
edit: kupiš jih lahkokok hočeš, prepišeš na svoje ima pa mislm da lahko samo 4, nisem pa 100% kot sem reku.
edit: kupiš jih lahkokok hočeš, prepišeš na svoje ima pa mislm da lahko samo 4, nisem pa 100% kot sem reku.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
msjr ::
Pravilnik o registraciji motornih in priklopnih vozil ne govori o kakšni omejitvi (drugače bi rekel da okoli 2040 na leto (če se zares potrudiš in ne greš na dopust). Vse ostalo pa je stvar davkarije.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Obdavčitev kriptovalute vprašanjeOddelek: Kriptovalute in blockchain | 7435 (6330) | Cubaka |
» | Registracija vozila na Hrvaškem (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 10559 (7906) | rogerg |
» | Revež obdavčen za 55.000 evrov (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 45090 (38559) | klihk |
» | Garancija in pravna oseba kot kupecOddelek: Pomoč in nasveti | 5504 (4787) | SeMiNeSanja |
» | Pokerstars - izplačiloOddelek: Loža | 9324 (3404) | baxon |