Forum » Šola » Koliko časa porabite za faks
Koliko časa porabite za faks
Go-ahead ::
Ker sem svoj čas za faks že porabil me zanima koliko dela - časa je potrebno vložiti za posamezen študij. Če ste pripravljeni na kratko predstaviti vaša izhodišča (srednja šola in njen uspeh) in koliko časa med študijem porabite za predavanja, vaje in učenje.
Npr.
gimnazijec uspeh srednji, Fakulteta za strojništvo 7 ur predavanj, 5 ur vaj, 5 ur študija, med vikendi gas non stop :), med poletnimi počitnicami učenje 5 h na dan, trenutno 3 letnik.
Vaše navedbe bi zelo pomagale sedanjim četrtošolcem, zato prosim sodelujmo.
Npr.
gimnazijec uspeh srednji, Fakulteta za strojništvo 7 ur predavanj, 5 ur vaj, 5 ur študija, med vikendi gas non stop :), med poletnimi počitnicami učenje 5 h na dan, trenutno 3 letnik.
Vaše navedbe bi zelo pomagale sedanjim četrtošolcem, zato prosim sodelujmo.
Smurf ::
Sicer koncal faks ze nekaj let nazaj, ampak pomoje se ni bistveno spremenilo v terih par letih.
Gimnazija - prav dober/odlicen. Fakulteta za elektrotehniko, predavanja/vaj je bilo je bil 25-30 ur tedensko, od tega sem imel obiskanost pri 2/3 ur. Kaksne 5 ur dela tedensko je bilo se s porocili/pripravami na vaje. Ucil pa sem se kampanjsko pred izpiti (tist 1 mesec januarja in junija), pa nekaj dni pred kolokviji, ki so bili izven izpitnega obdobja.
Ne vem pa zakaj bi to vplivalo na izbiro faksa.
Gimnazija - prav dober/odlicen. Fakulteta za elektrotehniko, predavanja/vaj je bilo je bil 25-30 ur tedensko, od tega sem imel obiskanost pri 2/3 ur. Kaksne 5 ur dela tedensko je bilo se s porocili/pripravami na vaje. Ucil pa sem se kampanjsko pred izpiti (tist 1 mesec januarja in junija), pa nekaj dni pred kolokviji, ki so bili izven izpitnega obdobja.
Ne vem pa zakaj bi to vplivalo na izbiro faksa.
DOOM_er ::
končal sem tehniško gimnazijo na TŠC Kranj, dober, zadosten pri nekaterih predmetih odličen . Potem pa Fakulteta za elektrotehniko, vaje in predavanja ~20 ur tedensko, potem poročila, priprave na vaje, seminarske tut nekih 20 ur. Za izpite sem se pa učil od 14 dni pa do enega hitrega preleta po snovi. Odvisno od snovi, če delaš sproti se da čisto lepo iti skozi brez problemov. Pa sem potem hobi združeval s faksom. Se precej naučiš . Sem pa ja vsak vikend žural , pa občasno med tednom, pa izpitnimi .
Se mi zdi da vsi iščejo fakse ki se jih da najlažje naresti.
Se mi zdi da vsi iščejo fakse ki se jih da najlažje naresti.
Robots will steal your job. But that's OK
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Študij na fakulteti za elektrotehnikoOddelek: Šola | 7540 (3937) | Siddh |
» | Študij na FRI (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 14365 (7656) | BivšiUser2 |
» | Študentsko življenje (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 19626 (15176) | K3kec |
» | A se bo dal čez 4 let vpisat na univerzeOddelek: Šola | 3867 (3021) | Invictus |
» | Elektrotehniška in strojna fakultetaOddelek: Šola | 6577 (6123) | M-XXXX |