» »

Nvidia Pascal

Nvidia Pascal

Temo vidijo: vsi
««
78 / 147
»»

Napajalc ::

Ne gre se za komplet OC, gre se za stock stabel kartico. Boost samo pomaga prikrit realno porabo. Na 120w pač kartica nima stabilno frekvenco.
011011100111010101100010

D3m0r4l1z3d ::

Napajalc je izjavil:

Ne gre se za komplet OC, gre se za stock stabel kartico. Boost samo pomaga prikrit realno porabo. Na 120w pač kartica nima stabilno frekvenco.

Grafi so jasni, interpretacija je podana, vse je prikazano. Kaj bi ti še rad?
ETN Wallet addr.: etnkGuvhDzR7Dh8us4e69VStubGbmQHrh5pe2fnpNDhEhX5
A1nCWrFBMK2NmkycgVN4sAwhvY8YyNNbF6KUSJyFZ99QKU8phCn
Cryptopia ref. link: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=Anymalus

D3m0r4l1z3d je izjavil:

Napajalc je izjavil:

Grafi so jasni, interpretacija je podana, vse je prikazano. Kaj bi ti še rad?

Če hočeš razčistiti zadevo, citiraj pravi post. Drugače si sam poglej osnove trotlanja.
011011100111010101100010

Mislim, da ti ne razumeš angleško, ker gospod Ryan je vse napisal, zato so reviewi in zato linkamo le-te.

ezzy ::

hrustus je izjavil:

Anymal zato ker je Msi gaming x 349 eur + poštnina, g1 pa 319 + poštnina ----- 364 eur vs 333 eur ( caseking + plačilo s kartico).Gigabyte G1 ni niti malo slabša od msi gx je pa 30 eur cenejša

Jaz sem naročil kar EVGA SC( še 30e cenejša kot gigabyte), čeprav mi ta mini izvedba sprva ni bila všeč. Zdaj ko čakam na kartico, igram indie igre, pač kolikor mi čas dopušča :)

P.S. Tudi jaz sem naročil pri caseking, v kakšnem času lahko pričakujem paket, ko ga pošljejo iz skladišča? 3-4 dni ?(izbral sem dostavo UPS za 12e)

hrustus ::

Meni so napisali da bo kartica tu v sredo popoldan, sicer pa imaš pod my orders tracking številko, oz. povezavo do ups tr. št.
Asus sabertooth 990fx r2.0,Amd fx 8350 @4.5ghz,sapphire pulse 5600xt,
ripjaws 16 gb, Samsung evo 500 gb, antec 920 h2o,coller master v 850, zalman z9+

Alien123 ::

hrustus je izjavil:

Anymal zato ker je Msi gaming x 349 eur + poštnina, g1 pa 319 + poštnina ----- 364 eur vs 333 eur ( caseking + plačilo s kartico).Gigabyte G1 ni niti malo slabša od msi gx je pa 30 eur cenejša

ni za bwz msi dražja od gigabyte :).. msi je trenutno v samem vrhu glede graf

killer86 ::

Ojla.

V petek mi je mrknila Gigabyte GeForce GTX 970 G1 Gaming (udar strele;(() in sedaj rabim novo grafično. Razmišljam o 1060 ali 1070. Imam i5 2500k, 8gb rama, igram pa 1080p.
A bi bila 1070 too much za i5 in igranje na 1080p?

Kakšen predlog?

gddr85 ::

odvisno kolk težko ti je dat več keša za 1070, če ti je vseeno, komot vzameš 1070, drugače pa bo 1060 oz. rx 480 dovolj

DarwiN ::

Zotac GTX 1070 AMP! za 419€. Daleč najboljša opcija, ampak ne pošiljajo v Slo. :(
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

mpovh ::

Nihče ne pošilja v Slovenijo, enako je z novim titan x-om ..... Niti na amazonu ga ni mogoče kupiti...

Za zgornjega Zotaca bi bla dostava 4,9€ na svoj nemški mailboxDE naslov, potem pa 2,8€ njihova storitev + 13,5€ UPS strošek za dostavo na tvoj naslov v Slo. Skupaj torej 419 + 4,9 + 2,8 + 13,5 = 440€

Best buy in sem že uporabljal mailbox storitev. So zaupanja vredni, ampak sem preveč len. Thinking....Thinking....

m0LN4r ::

Jaz grem zelo verjetno 20. avgusta v slo, ce bi kdo kaj mel brez postnine.... MB-MS
Na mindfactory je ponavadi dostava zastonj, ce se naroci zvecer med 0:00 in 6:00
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

Čebelar ::

Ja bi mel nov titan x pascal pa ga se nikjer zal ni... :-(

D3m ::

killer86 je izjavil:

Ojla.

V petek mi je mrknila Gigabyte GeForce GTX 970 G1 Gaming (udar strele;(() in sedaj rabim novo grafično. Razmišljam o 1060 ali 1070. Imam i5 2500k, 8gb rama, igram pa 1080p.
A bi bila 1070 too much za i5 in igranje na 1080p?

Kakšen predlog?

Kolikor jaz vem je nvidia lightning proof in ne lovilec? ;)

Drugače pa 1060 ali 480.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

Čebelar je izjavil:

Ja bi mel nov titan x pascal pa ga se nikjer zal ni... :-(

Kako ga ni?

Hanzo ::

Zdravo.Konec avgusta nameravam kupiti grafično kartico GEFORCE GTX 1070. Ogledani imam trenutno dve in sicer :

- EVGA GeForce GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 ( http://www.evga.com/Products/Product.as... )

- Asus Geforce GTX 1070 Strix OC ( https://www.asus.com/Graphics-Cards/ROG... )

Zanima me vaše mnenje, eno izmed naštetih ali mogoče katero drugo firmo ? Pomembna mi je hitrost ter seveda dobro hlajenje.Naročal bom iz tujine, roba bo dostavljena v Avstrijo ( živim blizu meje :) ).Katere trgovine svetujete ?

Hvala

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Hanzo ()

Dr_M ::

Zanimiva izbira.
Obe sta ok, asuska ima dva HDMIja, ki ja vsaj zame velik plus, EVGA ima pa dva vecja ventilatorja, kar je tudi plus, ce ti tisina kaj pomeni. Tuki se moras sam odlocit, kaj ti je prioriteta, z nobeno pa ne bos zgresil. No, pa seveda cena.

PS. Zgleda, da ima EVGA 2x8pin pcie konektorja, asuska pa samo enega, kar naredi razliko pri navijanju.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dr_M ()

MacGyver141 ::

EVGA ima samo 8pin napajanje.

Zgodovina sprememb…

Na linku od evga pise, da ima 2x8pin. Precej nasprotujoci si podatki.

Dr_M je izjavil:

Zanimiva izbira.
Obe sta ok, asuska ima dva HDMIja, ki ja vsaj zame velik plus, EVGA ima pa dva vecja ventilatorja, kar je tudi plus, ce ti tisina kaj pomeni. Tuki se moras sam odlocit, kaj ti je prioriteta, z nobeno pa ne bos zgresil. No, pa seveda cena.

PS. Zgleda, da ima EVGA 2x8pin pcie konektorja, asuska pa samo enega, kar naredi razliko pri navijanju.

Koliko znaša razlika pri navijanju ? Verjetno bom kdaj navijal vendar ne bom pretiraval.

MacGyver141 je izjavil:

EVGA ima samo 8pin napajanje.

2x8 PIN

2x8 PIN

Zgodovina sprememb…

nope 1x 8pin

Ja 2 verziji sta. SC ima 2x 8pin, brez SC pa samo 8pin.

ziher? če na guru pogledaš se mi zdi je imel sc gaming acx 3.0 1x8pin

MacGyver141 je izjavil:

Ja 2 verziji sta. SC ima 2x 8pin, brez SC pa samo 8pin.

Več verzij je.

http://www.evga.com/Products/Product.as...

Zgodovina sprememb…

Za kodo 08G-P4-6276 google najde vedno sliko od 2x8pin.

Ma vse sem narobe prebrav :D
SC je 8pin, FTW je pa 2x 8 pin.

killer86 ::

A res nobena nemška trgovina ne pošilja v Slovenijo? Se spomenem da sem 2014 naročil gtx 970 na mindfactory, plačal prek UPN in so poslali par dni za tem. To ni več mogoče?

Mogoče bom vzel 1070, samo da ugotovim najprej katero ter kako jo bom naročil :)

Tom Phoenix ::

Ali je kdo kje zasledil vtise in/ali teste za 1060 modele ki imajo standardno ceno (Gainward/Palit/EVGA/MSI)? Vse ki sem jih zasledil do sedaj so za referenčni model ali pa enega od dražjih premium modelov.

killer86 je izjavil:

A res nobena nemška trgovina ne pošilja v Slovenijo? Se spomenem da sem 2014 naročil gtx 970 na mindfactory, plačal prek UPN in so poslali par dni za tem. To ni več mogoče?

Mogoče bom vzel 1070, samo da ugotovim najprej katero ter kako jo bom naročil :)

Mindfactory pošilja, pa Caseking tudi, ter Computeruniverse, ... še kakšna, greš pač pod Versand in pogledaš ali je SI med državami

Tom Phoenix je izjavil:

Ali je kdo kje zasledil vtise in/ali teste za 1060 modele ki imajo standardno ceno (Gainward/Palit/EVGA/MSI)? Vse ki sem jih zasledil do sedaj so za referenčni model ali pa enega od dražjih premium modelov.

Ja, tudi jaz bi rad najdel vsaj enega, čudno, da ni

Zgodovina sprememb…

Ali Gainward velja za dobrega proizvajalca?

hojnikb ::

gainward je ubistvo palitova znamka. Palit je pa kr velik igralec v OEM svetu. Tko da niso ravno škart.
#brezpodpisa

hojnikb je izjavil:

gainward je ubistvo palitova znamka. Palit je pa kr velik igralec v OEM svetu. Tko da niso ravno škart.

Hvala za odgovor.

Blazz ::

emm moje izkušnje z gainward so slabe.

po 10 dneh crknila gainward 1080 GTX GLH. Gainward ima izpostavo v DE, a klukci ne sprejemajo direktno vračil. Poleg tega njihov support dela samo v pon, sre in petek od 9h in 12h.... neresni... Tako da sem svojo moral poslati prodajalcu, ta jo je v petek prejel, sedaj pa danes še vedno čakajo od gainwarda dovoljenje, da jo jim pošljejo dalje... tko časovno zelo super.....

Koliko je bila poštnina?
|HP EliteBook|R5 6650U|

Machete ::

Tudi če bi jo za 200eur več kupil v Slo bi bil postopek enak. S tem da bi zgubil še dodaten teden za gor in teden za nazaj.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

D3m je izjavil:

Koliko je bila poštnina?

ne vem, nisem poslal privatno. Drugače pa ti computeruniverse vrne poštnino v takih primerih, seveda če to od njih zahtevaš. Tako da poštnina je zadnja stvar....

Aha preko firme. Ok to pa že vem koliko približno je.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Ne vrača ti, razen če so spremenili.
Ti samo sprintaš pildek s trgovine v svojem accountu za ta izdelek in ga na pošti poskenirajo in nalepijo na paket. Poštnine ne plačaš.

Če koga zanima poštnina-tujina je 15€.
|HP EliteBook|R5 6650U|

PredatorX ::

GTX 1060 HOF

U lepa.

Nice backplate

- Lepa izvedba.

Zgodovina sprememb…

Ja iz computer universe je 15eur poštnine, ne glede na količino kosov. Za vračilo kot rečeno je zastonj, kot tudi pošljejo zamenjan artikel zastonj. Sicer pa ne vem kaj ima veze to s temo.
Če pa že bluzimo o poštnini. Nazadnje poslali škatlo s PCjem po delih v ponedeljek, v sredo je bila pri meni.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Machete ()

vglavnem moj point je, da je Gainward RMA postopek zakompliciran in časovno potraten...

buttplugs ::

Hanzo je izjavil:

Koliko znaša razlika pri navijanju ? Verjetno bom kdaj navijal vendar ne bom pretiraval.

Ne toliko kot to, da dobiš dober primerek GPUja.

scipascapa ::

kaj ponuja Nvidia v tem trenutku novega pod 200€?

NIČ.

AMD ima vsaj RX 460, RX 470 je še predrago.....kake so napovedi za GTX 1050?

GTX 1050 oz. prepakiran 1060 z 3GB :P
|HP EliteBook|R5 6650U|

scipascapa je izjavil:

kaj ponuja Nvidia v tem trenutku novega pod 200€?

NIČ.

AMD ima vsaj RX 460, RX 470 je še predrago.....kake so napovedi za GTX 1050?

Pascala pod 200€ se ni, AMD pa kar ima novega, je predrago, za to kar ponuja.

Cena je kakršna je. Sicer pa se ne obremenjuj tako ali tako ne gledaš AMD brand.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

Sej ko bo enkrat gtx 1070 320e, bo tudi rx 470 150e ali manj.
011011100111010101100010

D3m je izjavil:

Cena je kakršna je. Sicer pa se ne obremenjuj tako ali tako ne gledaš AMD brand.

Seveda gledam, ampak za1x nimajo nic "uzitnega". Obljubljali so neke hude revolucije, v resnici je pa se evolucija zelo slaba.
««
78 / 147
»»