» »

Nvidia Pascal

Nvidia Pascal

Temo vidijo: vsi
««
38 / 147
»»

Dr_M ::

GenZNPC je izjavil:

APU Killer: http://wccftech.com/colorful-b150-gp104...

xD

Komentarji spodi pa taki, kot bi bral 24kur.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

D3m0r4l1z3d ::

DaLamari je izjavil:

Mene pa zanima iz kje boste vi naročali nove grafične kartice.
Ko pride GTX 1070 v prodajo, bom takoj kupil. Ampak tega v Sloveniji še nekaj časa ne bo.

Ima kdo izkušnje z naročanjem preko caseking ali mindfactory?

Mindfactory ima 20 eur poštnine, Caseking pa 12, vendar ponavadi ima Mindfactory najboljše cene, lahko pa da ima Caseking kakšno akcijo in potem pri njih naročiš, če je končni znesek nižji seveda. Če je na zalogi, je dobava znotraj 1 tedna, garancija pa odvisno od artikla, edino, če gre trgovina zufuss, pa se zakomplicira, kot se je pri hardwareversand
ETN Wallet addr.: etnkGuvhDzR7Dh8us4e69VStubGbmQHrh5pe2fnpNDhEhX5
A1nCWrFBMK2NmkycgVN4sAwhvY8YyNNbF6KUSJyFZ99QKU8phCn
Cryptopia ref. link: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=Anymalus

AapocalypseE ::

980Ti se kar lepo drži proti 1070. Je v nekaterih igrah za kar nekaj hitrejša OC to OC od 1070.

Je pa pomoje vseeno boljše kupit 1070 že zaradi iger, ki bodo izšle v prihodnosti.

Zgodovina sprememb…

PriesteR ::

DaLamari je izjavil:

Jst sm kupu grafično nekaj let nazaj na caseking. (radeon 7870)
Grafično sm dubu v enem mescu, ker je niso imel na zalogi ko sem naroču. če se prou spomnem 192 grafična + 20 e poštnina + 5 e paypal zavarovanje al nekaj podobnega.
Ker z grafično je blo use uredu, ja mi ni blo žal da sm naroču preko caseking.
če bi pa mogu kaj reklamirat, sm pa še zdej skeptičen kako bi to šlo.
Samo ko pogledam za nazaj, vse skup sm pršparu 20 - 30 €. Na potlagi tega, če bi še enrkat kupovau, bi kupu v Sloveniji.
Nikol ne veš kdaj ti lahko kaj crkne. Sploh pa ne pr Nvidiji. (zgolj šala)

kriko1 ::

Na amazonu dobis kdaj bolj ugodno, uveljavljanje garancije pa je hitrejse kot marsikje v sloveniji.
Meni so poslali na pot nov produkt, preden sem svojega odposlal nazaj. Vse skupaj je trajalo par dni, tako da v mojem primeru naslednjo graficno narocam ponovno prek amazona.

Furbo ::

DaLamari je izjavil:

Mene pa zanima iz kje boste vi naročali nove grafične kartice.
Ko pride GTX 1070 v prodajo, bom takoj kupil. Ampak tega v Sloveniji še nekaj časa ne bo.

Jaz bom počakal na kako updejtano verzijo, ko izboljšajo proizvodni proces, tole me še ne impresionira kaj preveč.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

iloveboobz ::

Se boš še načakal
smoki

Ahiles ::

Cene se ze mal popravlajo http://geizhals.eu/?cat=gra16_512&xf=14... 660-800 napram 1 tednu nazaj k je blo povečini 750-1k sam večina še zmeri nima zalog vrjetno šele sred mesca.

Galax HOF 1080, 2.2GHz zrak, 2.5GHz LN2.

Gre pa 1.3V, tako da ni meja 1.25V pri tej kartici.

http://videocardz.com/60923/galax-overc...

Zgodovina sprememb…

Furbo ::

iloveboobz je izjavil:

Se boš še načakal

Kam se pa mudi, saj še ni iger, ki bi to potrebovale, gledat grafe me pa nekako ne vzburja preveč.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Glede cen 1080 pa ne vidim nekih bistvenih sprememb. Kfa reference še vedno 659€, custom 669€, Palit 699€... isto kot je blo do zdaj.

Furbo je izjavil:

iloveboobz je izjavil:

Se boš še načakal

Kam se pa mudi, saj še ni iger, ki bi to potrebovale, gledat grafe me pa nekako ne vzburja preveč.

vklopiš DSR, pa bojo hiter švicale tut te karte...
smoki

StreetRacer kakšne 7-10 dni nazaj teh kartic ni blo na ceniku in so ble ostale za ene 100€ viši. iz 800+ so zdej večinoma padle na ene 720-750 neki jih še ostaja 800+ sam tem bo tud vrjetno cena padla k dobijo zalogo in realne cene.

Nevem, jaz gledam do 699€ in tam je od začetka isto :)

VANR ::

Ahiles je izjavil:

StreetRacer kakšne 7-10 dni nazaj teh kartic ni blo na ceniku in so ble ostale za ene 100€ viši. iz 800+ so zdej večinoma padle na ene 720-750 neki jih še ostaja 800+ sam tem bo tud vrjetno cena padla k dobijo zalogo in realne cene.

Na Mindfactory so že več kot en teden take cene gor.

DarwiN ::

Do petka se znajo cene izkristalizirat, takrat ko gre tudi 1070 uradno v prodajo.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

dj_uro ::

FE ali tudi custom?
vw-klub.si

D3m ::

FE.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Gigabyte G1 na Amazonu za 709€. Out of stock. :D

Machete ::

Razprodano, ali sploh še ni šlo v prodajo in je samo pripravljen template?
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Vprašanje, če so poslali kakšnemu srečnežu.. Prednaročiš lahko. Ampak nima smisla. Bomo že počakali ta 2 tedna, a ne. Sej BF1 izzide komaj oktobra. :)

dolenc ::

Gigabyte ma drugače slišen zvok ventilatorja(odvisno sicer v kakem okolju, oz drugih zvokov), sam motorček se sliš nad 1.4k rpm, tko da mogoče raje kako drugo glejte :)

oo7 ::

https://www.msi.com/Graphics-card/GEFOR...

Samo še cena me zanima :)

Jaz sem bil z 280x presentljivo zadovoljen s PowerColor. Ampak a dela P.C. od Nvidia sete?
MSI je vabljiva zaradi semi pasivnih ventov.
Gigabyte pa mi trenutno dela super, tako da te tri imam jaz odprte.

M-Power, moja kristalna krogla pravi 470€ :)

450€ pa roka :)
smoki

Za tak denar že dobiš 2x480.. Namesto 1080tke pa 3x480.. Can't argue with that! :)

Alien123 ::

DarwiN je izjavil:

Za tak denar že dobiš 2x480.. Namesto 1080tke pa 3x480.. Can't argue with that! :)

+1

Intel iGPU #masterrace >:D

DarwiN je izjavil:

Crossfire scaling; framepacing #roast
smoki

Zgodovina sprememb…

Spock83 ::

AapocalypseE je izjavil:

Bo kar več. Je prevelika luknja do 1080.

Spock83 je izjavil:

AapocalypseE je izjavil:

Bo kar več. Je prevelika luknja do 1080.

Founders je 499€, tako da bodo custom cenejše.

D3m0r4l1z3d ::

Jeseni, ko bo pravi čas za igrce spet, bodo že kristalno čiste cene
ETN Wallet addr.: etnkGuvhDzR7Dh8us4e69VStubGbmQHrh5pe2fnpNDhEhX5
A1nCWrFBMK2NmkycgVN4sAwhvY8YyNNbF6KUSJyFZ99QKU8phCn
Cryptopia ref. link: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=Anymalus

Joze_K ::

saj je že zdaj pravi čas
Division, Doom, Tomb raider, ...

sploh če si še na 7770 pa čakaš pametno kartico za casual playerja

DarwiN je izjavil:

Ce se ti da jebat z multigpu poblemi je kar ok, s tem, da e skalirajo vsi spili dobro, sploh s tremi gpuji. Ce bi pa rad samo igral spile, pol je pa single gpu se vedno bog in batina. Je pa pac cena kakrsna je.

PredatorX ::

Dr_M je izjavil:

DarwiN je izjavil:

Ce se ti da jebat z multigpu poblemi je kar ok, s tem, da e skalirajo vsi spili dobro, sploh s tremi gpuji. Ce bi pa rad samo igral spile, pol je pa single gpu se vedno bog in batina. Je pa pac cena kakrsna je.

Itak, da neboš nabavlal CFja za gaming, je pa dober deal za VR za 400-480$ - 1 GPU per eye = 10TFLOPS 8/16GB

Hja, vr, imam obcutek, da bo to v nekaj letih tam nekje, kot 3D filmi. Trenutno je to boom, kot da je nekaj novega, ampak sem zadevo spobal z enih 15 let nazaj, dost spoobna zadeva, ampak se ni prijela. S takimi cenami kot so, se tudi ne bo.

Tehnologija je precej napredovala od takrat ;) + cel kup mocnih igralcev je na trgu.

Tokrat bo drugače. Sredi devetdesetih so bili poiskusi bolj smeli. Zdaj gre zares.

klinker ::

Dr_M je izjavil:

Hja, vr, imam obcutek, da bo to v nekaj letih tam nekje, kot 3D filmi. Trenutno je to boom, kot da je nekaj novega, ampak sem zadevo spobal z enih 15 let nazaj, dost spoobna zadeva, ampak se ni prijela. S takimi cenami kot so, se tudi ne bo.

Ti pa tudi pokas cvetke...tehnologijo staro 15 let primerjas z danasnjo.
Kot takrat ko si klincal Lightroom, ker si pred leti poskusu 1.0 in je po tvoje se danes z en drek, ceprav ga vsi profici koristijo.
Jao jao :))

A ti sploh razumes, kaj sem napisal? Ocitno ne, pametnega bi se pa delal. You falied.

Spock83 je izjavil:

Tehnologija je precej napredovala od takrat ;) + cel kup mocnih igralcev je na trgu.

Zadeva je bila ze takrat dobra, hype je bil, ampak je pri tem ostalo. Se vedno sem pa mnenja, da bo zadeva v taki obliki kot je sedaj, sla po poti 3D TVjev.

Ostali se pa vsaj delajte, da ste razumeli moj post, predno bo spet en kup neumnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dr_M ()

Zakaj bi šla po tej poti. Truga ma Vive doma in pravi da je super. Zakaj mu ne bi verjeli? Kolega je proval, tudi pravi da je zakon. In to je šele prva generacija..

IMO bo VR spremenil ne samo gaming, ampak svet kot ga poznamo. Imerzija bo vedno večja, virtualni svetovi vedno lepši, dokler ne bodo nekega dne nerazpoznavni od realnega sveta. Potem si pa lahko samo predstavljaš možnosti, ki nam bodo na voljo. Ogled nogometnih tekem v živo iz stadiona, obisk zdravnika za posvet, ogled rekonstruiranega antičnega Rima, itd, itd... Pravzaprav scratch that, dejansko si je nemogoče predstavljat.

GenZNPC ::

PredatorX je izjavil:

Dr_M je izjavil:

DarwiN je izjavil:

Itak, da neboš nabavlal CFja za gaming, je pa dober deal za VR za 400-480$ - 1 GPU per eye = 10TFLOPS 8/16GB

Kak ves ce je dober deal za VR, ce niti sprobal nisi.
VR in CF sta zaenkrat polom...
skibidi

Dr_M je izjavil:

A ti sploh razumes, kaj sem napisal? Ocitno ne, pametnega bi se pa delal. You falied.

Spock83 je izjavil:

Zadeva je bila ze takrat dobra, hype je bil, ampak je pri tem ostalo. Se vedno sem pa mnenja, da bo zadeva v taki obliki kot je sedaj, sla po poti 3D TVjev.

Ostali se pa vsaj delajte, da ste razumeli moj post, predno bo spet en kup neumnosti.

Sorry, ampak to kar je bilo pred 15 leti niti priblizno ni bilo tako, kot je danes recimo VIVE.

Na grobo, kot da bi primerjal Mobi cuka z Xperio Z5.

Sej je bil Mobi cuk tudi odlicen telefon...
skibidi

Malo smo zašli s teme. Ampak z novo serijo geforca naj bi pri VRju bil konkreten boost.

Truga ::

Primerjat VR iz preteklosti z vive je tko ko da bi primerjal 4K film z jamskimi slikami. Pa je trenutno smesno nizka resolucija, cez par let ko bojo ekrani visje resolucije v VRju jaz monitorja sploh pipal vec ne bom. Ze zdaj tole postam v VR :D

L1nK ::

a boš v trgovino tudi šel s čelado?
https://www.facebook.com/link.zhizhekian

A nisi gledu Surrogates (2009) mu ne bo treba :)

mahone ::

Dr_M je izjavil:

Elsa Erazor 3d revelator glasses ? :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mahone ()

NVIDIA's Pascal GPUs Inspired DICE To Add Hyper Settings for Mirror's Edge Catalyst

http://wccftech.com/nvidia-releases-gtx...

skibidi
««
38 / 147
»»