Forum » Slo-Tech » Prijavljanje napak
Prijavljanje napak
Primoz ::
madmitch: kater web browser? Kako nastavljen cache?
There can be no real freedom without the freedom to fail.
Gapi ::
A se to dogaja še komu pri postanju odgovorov al samo men. Ker mi je to že mal tečno. Je pa to se začel dogajat mi pred dvemi dnevi tko da se niti ne spomnim kaj sem počel.
No person is rich enough,to buy back his past.
Nivo varnosti je pa nastavljen na?
madmitch ::
Primož: IE 6.0. Cache sicer ne vem kako je nastavljen, ni pa bil spremenjen in je bil enak tako prej kot sedaj.
Ekhm, kje pa pogledam kako je nastavljen cache?
Ekhm, kje pa pogledam kako je nastavljen cache?
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Gapi ::
Primož: Nastavljeno na medium po defaultu.
Edit> Pa če je fireval izkloplen al pa ne je isto
Edit> Pa če je fireval izkloplen al pa ne je isto
No person is rich enough,to buy back his past.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gapi ()
Tilen ::
Meni recimo pri iskanju javi da nimam dostopa oz da nisem prijavljen,ker nisem registriran uporabnik, ceprav sem. Nisem edini, ki ima ta problem.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
madmitch ::
Ne, Tilen nisi edini, tudi meni se je to ravnokar dogodilo.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Predator ::
na vrhu iskanja piše : Iskanje je trenutno onemogočeno. Dosegljivo bo spet v nekaj dneh.
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.
pingec ::
a v operi se ne da nardit da mi smajlije vstavi tam k je kurzor?
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.
STASI ::
Sej en vem če je to stavr na S-t al pr men na računalu, ampak zadnje čase se mi dogaja da se stran http://www.slo-tech.com/script/forum/in... nalaga zelo dolgo v primerjavi z ostalimi stranmi S-T.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
frenk ::
iskanje vidm da res ne dela, ampak čudno je da tudi google ne najde moje teme o vodnem hlajenju...a se starejše teme mogoče brišejo?
bi vas pa pohvalu ker ste zrihtal eno napako in sicer če kliknem na xy temo ki ima xy neprebranih sporočil me vrže na tisto stran, kjer je prelom med že prebranimi sporočili in še ne prebranimi, prej je pa avtomatsko vrglo na zadnjo stran...še enkrat pohvale
bi vas pa pohvalu ker ste zrihtal eno napako in sicer če kliknem na xy temo ki ima xy neprebranih sporočil me vrže na tisto stran, kjer je prelom med že prebranimi sporočili in še ne prebranimi, prej je pa avtomatsko vrglo na zadnjo stran...še enkrat pohvale
frenk ::
MrStein ::
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
andper ::
The Firefox 1.0 Preview Release has been released. The 1.0 final release won't be out for another month or so, and as such, the version number for this release is 0.10PR. For those who still count in decimal, 0.10 is larger than 0.9, despite what you were taught in school.
vir ;)
b0B3k ::
Zakaj ne morem iskat po forumu? Piše da je iskanje samo za prijavljene uporabnike, jaz pa sem prijavljen že več ko pol leta ...
Hvala, pa LP
Hvala, pa LP
Dragi ::
mal si preber višje poste pa boš vidu, da so moderatorji neki rihtal forum in zdej neki ne dela, drgač ti pa itakna vrhu piše, da je iskanje onemogočeno.Naj bi bilo kmalu spet operativno
SkIDiver ::
Zakaj za vraga mene iskanje zjbava?
Vpišem not ključno besedo in avtorja ostalo pa pustim pa mi butne vn, da registrirani uporabniki nimajo teh in onih pravic in tako naprej. Zakaj mi to dela?
Vpišem not ključno besedo in avtorja ostalo pa pustim pa mi butne vn, da registrirani uporabniki nimajo teh in onih pravic in tako naprej. Zakaj mi to dela?
Dr_M ::
beri -> Iskanje je trenutno onemogočeno. Dosegljivo bo spet v nekaj dneh.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Motiti se je človeško.
MrStein .. kaj to uporabljaš za ene čudne dodatke / firewall / proxy with "AI" / whatever ... glede na to da je tisto ena sama tabela in da so celice pri tebi zamaknjene (glej cikcak črto -- morala bi biti ravna) ... očitno ne gledaš strani kot ti jo servira S-T.
Mrstein, si mogoče pomislu na navadno mozillo, razen če si kako čustveno navezan na ff, sem stestiral oba, in oba sta od mozille, (da ne bo kdo reku, da druge firme hvalim)pa sem bil z navadno varianto dost bolj zadovoljen, pač nevem, preprosto mi je takoj sedla v oči, že na začetku disti opcij, ...drgač pa tud opera ni slaba, sam sem imel že takoj na začetku z njo težave.
aja, preveč zašel s teme, če mogoče kermu kej pomaga, men gre besedilo z ff istovčasih čez črto, vendar samo, ko se stran nalaga, kakšne 2s, preden se naloži, pa se lepo namesti tako kot mora (imam dial-up, čemur je to vzrok).Mogoče se ti st5ran ne naloži do konca?
aja, preveč zašel s teme, če mogoče kermu kej pomaga, men gre besedilo z ff istovčasih čez črto, vendar samo, ko se stran nalaga, kakšne 2s, preden se naloži, pa se lepo namesti tako kot mora (imam dial-up, čemur je to vzrok).Mogoče se ti st5ran ne naloži do konca?
dr.J ::
V profilu imam onemogočen prikaz podpisov.
Zanima me, zakaj to ne deluje globalno, ampak moram pri vsakem sporočilu vsakič znova to izklopiti.
Zanima me, zakaj to ne deluje globalno, ampak moram pri vsakem sporočilu vsakič znova to izklopiti.
hruske ::
Dej no, Primoz, get real. To se tud men dogaja z golim firefoxom, BREZ dodatkov, rešitev je, da če potem stisnem refresh, se mi pravilno nalozi. Napaka je nekje v render engine od Firefoxa. Očitno jim je ne uspe popravt, ker ni tako lahko ponovljiva.
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator
dr.J: zato ker izklopljen prikaz podpisov izklopi prikazovanje podpisov (vseh) ;) in ne dodajanje tvojih.
mene sam zanima, kaj je blo danes to, da ko sem se loginov na s-t, sm mogu potem še vtipkat zgenerirano kodo tako kot pei registraciji.
Mogoče je že prestaro da bi bilo vidno na prvi strani ZS.
Ko mi je to napisalo, je bilo na prvi strani vendar brez novih postov sogovornika. Zdaj je pa spet na drugi strani in tudi brez sporocil.
Takrat je še imelo rdečo ikonico?
Kaksno rdeco ikonico? Mislim pa da nisem bil dovolj pozoren.
Hmmm stvar ima mogoče še kakšno napakico ... bom preveril.
Ko v tej temi hocem kliknit "prikazuj na seznamu mojih" tem, moj t.i. ukaz ignorira. Nisem pa nic pisal v temo. Samo dodat hotel, pa nekak ne gre.
Mercier ::
Kako je z zamikom celic, ne vem, ampak isti problem kot MrStein - tekst gre občasno čez črto, imam s firefoxom (vse verzije) in wxp in w2k, zlasti kadar je s-t obremenjen. Reload pomaga, če se že ne da brat.
na tole sm jest ze zelo dolg nazaj opozarju, pa se do zdej se nc ni zgodil...
jebes tako prijavo napak, ce je ignorirana.
jebes tako prijavo napak, ce je ignorirana.
Jah od enega glupega browserja se pa ja pricakuje da zna izrisat eno html 4.01 compliant tabelo.
tko prikazuje IE, mozilla in firefox.
tok o gluposti.
tok o gluposti.
njok ::
Dr_M, tezko reces, da je kriv ST, ker ce pogledas source, ga skopiras v eno datoteko in datoteko spet odpres, se bo stran pokazala pravilno.
no zdele sm zvedu, da tut kolegu v operi tko dela.
se prav...usi mamo crap za browserje??
se prav...usi mamo crap za browserje??
Če browser ne zna pravilno prikazat:
Pol ne vem ... če odkriješ kakšno možnost da ta napaka postane ponovljiva ... ali ugotoviš, da se vedno pojavlja samo v določenih temah ... prosim.
<table><tr><td>a</td><td>b</td></tr></table>
Pol ne vem ... če odkriješ kakšno možnost da ta napaka postane ponovljiva ... ali ugotoviš, da se vedno pojavlja samo v določenih temah ... prosim.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Primoz ()
Ne vem kje je finta, ampak zadeva ni odvisna direktno od obremenjenosti, mogoče je kaka fora pri počasnem nalaganju strani.
Zihr pa ni krivda slo-tech kode.
Zihr pa ni krivda slo-tech kode.
Ajd, kaj pa lokalne kopije, ki delajo?
Saj s serverja tudi dela, razen v 0.001 % primerov.
Naloži z diska 100 krat na dan, pa boš pol videl , če ja tam tudi napaka.
Naloži z diska 100 krat na dan, pa boš pol videl , če ja tam tudi napaka.
Motiti se je človeško.