» »

Prijavljanje napak

Prijavljanje napak

««
7 / 74
»»

Trubadur ::

The page cannot be displayed

uporablam ie 6.0 z vsemi popravki
Berite Thomasa!

Primoz ::

Primer iskalnega niza pri katerem se ti to zgodi?
There can be no real freedom without the freedom to fail.

kaj ne kupiti več se pa ne spomnem.
Berite Thomasa!

Beernarrd ::

Nekaj časa je lepo delovalo, pa sem mislil, da je zadeva popravljena, sedaj pa mi že spet in še vedno razteguje lev stolpec čes ves ekran, glavna vsebina pa je nekje na desno, kamor se lahko pripeham z drsnikom.
Kaže da se mi to dogaja, le kadar sem prijavljen v ST. Ker so mi bela preobleka in podobne prednosti prijavljenosti v ST nekako všeč, se jim težko odrečem.
Aja, na prvo nogo je skoraj gotovo vedno razpotegnjeno, ko pa dam reload, se ponavadi pravilno uredi. Kaj je sedaj to, ST ali mozilla?
Hvala
:\

Naslednjič, ko se ti to zgodi.. shrani "source" in pošlji

primoz@slo-tech.com

MrStein ::

Jaz sem ti zadnjič poslal. Si dobil ?
Samo ne vem, če ti to kaj pomaga, ker ko sem naložil shranjeno stran nazaj, pa je OK prikazal...

Jaz sumim neko eksterno komponento, image, ali kaki embeded object, če so kakšni. Torej nekaj, kar se naloži ločeno od HTML kode in včasih "crkne" download in se stran drugače layout-a. Ne vem ...

Dobil.. samo .. je tko neponovljivo. Jaz sem na firebirdu 0.7 pa se mi še ni zgodilo..

mchaber ::

Beernarrd, sigurno je Mozilla. Povej ktero verzijo imaš.
.

hruske ::

Primoz, jz sm na firebirdu 0.7, pa se mi kar naprej dogaja. Pa se tekst se ne preliva v tabeli dostkrat. Pa imam tudi belo temo.

Marjan ::

V Operi se občasno pojavi tole (po 1minuti čakanja se še vedno ne zloada)...

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: Gandalfar ()

Beernarrd ::

Mozillo 1.5 (20031007)
Bom poslal, ko spet zalotim. Ha izgleda da grožnje pomagajo, saj, danes ni bilo presenečenj.;)

Komentar na sliko opere :

Spodaj v "eku" : Sending request to izmenjava.slo-tech.com...

Ma, je sploh kdo dvomil, da je izmenjava kriva ? :O ;(( :P ;)

njok ::

AdBlock odpravi tezavo! ;)

Dr_M ::

jest mam tut eno tezavo s problemi. :)
v temah kjer je ze vec strani, vcasih ne vidim zadnjih nekaj odgovorov.
npr v funny links ucas ne vidm 20 zadnjih postov, dokler se ni dost postov za naslednjo stran, potem pa jih vidim normalno. ce pa ze prej hocem pogledat use, morm pa tm pod strani kliknt na VSE, da se mi celotna tema odpre na eno stran.

to se mi je dogajal v firebirdu 0.7 in tut v firefox 0.8.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

r5r ::

uporabljam firebird 0.7 in imam probleme z velikostjo posameznih strani -> ko odprem novice ali forum se sirina stolpcev spremeni: levi stolpec (novice,posli novico arhiv),glavni stolpec in desni stolpec ...
oz. sirine ni fiksna (vem da nekatere strani imajo vecjo sliko ki vse skupaj razsiri :) )
And it makes me wonder.

enako ie 6.0
Berite Thomasa!

NoUse4AName ::

Sedem umetnosti -> topic: Filmi za razmisljanje. Zadnje trije posti se pokazejo samo ce kliknes na vse, ne pokazejo pa se ce kliknes na zadnjo 8. stran.

NoUse4AName: to sm ze jest pisu gor...in to je po vseh oddelkih in v useh daljsih temah...ocitno noben nima pojma kaj je to, ker nc noben ne ukrepa :\ :\

Marjan ::

Jap, na ta problem tud jaz že dolgo opozarjam.

lambda ::

Imam eno vprašanje glede iskanja. Kot primer, če dam v iskalnik besedo others, ne najde ničesar, pa čeprav je ta film v temi "filmi za razmišljanje" večkrat omenjen...

Kje je vzrok??? Al pa mogoče jz ne znam uporabljat iskalnika:8)

CaqKa ::

iskalnik išče samo v prvem postu teme... ne v vseh

Tomi ::

Mogoče ni slabo, če se navadite, da iščete preko Googla znotraj naše strani. To bo mogoče prisililo Primoža, da bo kaj uredil.
metrodusa.blogspot.com

Gandalfar ::

Primoz si zelo zeli, da bi imeli search ampak nimamo dovolj CPU moci .. smo enostavno preveliki, da bi si lahko privoscili full text search. Zalostno a resnicno...

lambda ::

Aha, zdaj mi je pa jasno, ker mi že od začetka ni bil jasen princip tega iskalnika.
Sicer ne vem, če bi to kaj pomagalo, ampak mislim, da bi se iskanje dalo močno razširiti, če bi lahko označil, v katerem oddelku naj se išče določen niz, in pa mogoče tudi starost teme (npr. od 1.1.2003 dalje). Npr. v mojem primeru, ki sem ga opisal, bi označil samo oddelek "sedem umetnosti", ne bi pa preiskalo celega foruma. No, če je to v praksi neizvedljivo, pač pozabite...je samo preblisk.

To bo.. ker zmanjša breme na strežniku.. samo da se spravim delat.

Tomi: Kašni google znoraj katere strani ?

Kolko sem opazil, google ne pozna vsebin slo-techa...

Pozna.. pozna ;)

frenk ::

ko pišem reply-e in hočem nekam med text vstavit smajlija, ga vrže na konc

recimo zdele pišem, in pred črko A vstavim smajlija:D

....smajli se je pojavu na koncu

pravtako pa ko vstavim smajlija kurzor ne skoči za smajlija ampak ostane pred njim

p.s.: tud jest sm za to, da se skupej spaca advanced search...bomo bol zadovolni, pa še server bo lažje dihal:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: frenk ()

Primoz: kako je pa s tistimi stvarmi, ki jih je omenju NoUse4AName, Marjan in tudi jaz??

mare_ ::

Se pridružujem zgornji trojici - ta problem sem opazil pri temi funny links.

ja primoz vkluč še en js k shran pozicijo kurzorja in da pol vstavla smajle
Berite Thomasa!

Valentin ::

Sem vključen v zasebna sporočila Znanost in tehnologija/Protokol, vendar jih skoraj nikoli ne vidim. Zakaj ?

Lahko prosim obrazložiš ta stavek?

Bil sem povabljen v debato o transhumanizmu (Znanost in tehnologija/Protokol). Takrat sem videl in sodeloval v tej temi pod Zasebna sporočila. Potem je enkrat zginila za kakih 14 dni, se spet pojavila, sedaj pa je ne vidim že več kot 1 mesec...

Vidim samo default naslov Zasebna sporocila, od Sergia.

Gandalfar ::

Spodaj desno imas razlicne stvari .. probaj se malo 'sprehajat' po zgodovini

Hvala.

Našel na 7. strani, vse ostale so pa prazne, oziroma jih ni.
Še dobr, da ni bla kje zadaj, saj jih je 60.

A je to normaln, da tole tko dela ?

Zaenkrat ja... ker imaš strani izključno po času (enkrat... ja enkrat... se bo dalo tudi nastavit minimalno število tem / stran)

e-jay ::

nisem bral cele teme tako da je mogoce to bilo ze obravnavano.

internet explorer mi javlja neke napake ko sem na slo techu.. dokler sem spisal tele stavke sem imel najmanj 3 napake.

1.ko sem se prijavil (windows shranjevanje gesel geslo shrani, vendar je to po shranjevanju napacno)
2.ko kliknem forum (se pogosteje kadar kliknem moje teme) -> napaka bla bla bla, internet explorer se bo zaprl -> v redu (druga ni za kliknt).
3.ko napisem temo ali odgovor na njo in kliknem poslji, ista napaka.
4. prav tako med skakanjem iz teme na temo

te napake sem dozivel le med brskanjem po slo techu in me posteno nervirajo saj moram izvrsiti vsaj 3x-no prijavo da napisem kaksen odgovor.

ce veste kaj povroca omenjeno tezavo mi prosim pisite.
-=[T.N.T]=-

P.S.: pa, Beli, oglas se kaj

Azrael ::

@ e-jay

Če imaš IE 5.0 potem pod nujno! nadgradi v IE 5.5, to kar si napisal je značino za hroščat IE 5.0 , drugače pa ti odpoveduje RAM ali matična oz. imaš preveč navito ali slabo hlajeno mašino. Lahko pa poskusiš se z S-T Linux in boš točno videl ali je SW ali HW problem.

LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.

2nemesis ::

Manjša lepotna napaka na prvi strani:

Prijavljen:
Sobota, 6. 3. 2004

Neprijavljen:
Sobota, 06.03.2004

SkIDiver ::

Čedalje bolj pogosto se mi pojavlja težava, da ko poskušam vstopit na forum mi IE 6.0 javi da strani ni mogoče prikazati. Po nekajkratnem vztrajnem poskušanju mi naposled uspe. A ko kliknem na kak oddelek foruma se zgodba ponovi. Potem pa navkljub vztrajnosti ne pridem nikamor dlje. Zakaj mi prihaja do tega? Naložene imma vse varnostne popravke, poganjam Nortona 2003 in to je vse od varnosti in zaščite. Protipožarni zid, ki ga ponujajo XP-ji pri povezavi je tudi izklopljen. Na forum vedno vstopam prijavljen.

Na presenečanje sem danes na forum prišel v prvem poskusu brez težav. Toda, ko sem poskusil srečo pri iskanju se je zataknilo. Sporočilo "strani ni mogoče prikazati" mi je prekrižalo načrte. Po nekaj vztrajnih poizkusih sem prišel na stran kjer sem pod iskalni niz vpisal "pdf v doc" in pod opcijo izbral upoštevaj eno od besed v iskalnem nizu. Po kliku na "išči" pa spet stara zgodba. Strani ni bilo mogoče prikazati. Vztrajno sem še nekajkrat poizkusil a žal neuspešno. Potem sem probal mojo srečo še z Opero 7.02, neprijavljen a žal tudi neuspešno ko sem kliknil "išči".

Po internetu surfam skozi ISDN enojno povezavo preko SiOL-a. Drugje surfam brez težav zato me zanima čemu so pogojene omenjene težave. Prezasedenost z obiskovalci, programski kodi, software z moje strani ali kaj drugega?

www.lavasoft.nu -> adaware

Azrael ::

Če izberem v neki temi (ni pomembno kateri del foruma), ki je dolga več strani, možnost prikaza vseh strani (vse), mi prikaže vse strani razen zadnje. Včasih ta izbira dela pravilno, včasih ne, nekako 50:50. Težava sem opazil pred nekaj dnevi. Imam IE5.5 & Win98. AD-aware, antivirus in podobne reči ne najdejo nič.

LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.

Prikaže ti PRVO stran (vedno) ;)) bom zrihtal.

T0RN4D0 ::

jp, jst mam tud take problem k azrael :D

sem lih včerri cel odgovor šow pisat... pol pa vidim da je bla prejšnja stran ;((
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

BSD-jas ::

Zakaj je dobro, da izmenjava.slo-tech.com pošlje nekaj sumljivih piškotov? Očitno niso nujno potrebni za sejo, ker so v temle trenutku blokirani, pa lahko vseeno pišem tole.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BSD-jas ()

Izmenjava s sumljivimi piškotki skrbi za tvoje zadovoljstvo pri gledanju reklam ;)

SkIDiver ::

amm....a ne pove beseda dost?
Berite Thomasa!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Trubadur ()

Če imaš interes... pač pobriši (to je privzeta vrednost, če želiš vpisati kaj drugega... pač vpiši kaj drugega).
««
7 / 74
»»