Forum » Izdelava spletišč » Iščem nekoga, ki bi uredil WordPress predlogo!
Iščem nekoga, ki bi uredil WordPress predlogo!
koJan ::
Živjo,
V podjetju se odločamo za prenovo spletne strani. Ugotovili smo, da ne potrebujemo odkrivati tople vode, pomembno pa nam je, da je po prenovi spletna stran moderna in lepa, pa seveda, da jo je enostavno urejati.
iščem nekoga, ki bi hitro, učinkovito in uspešno uredil wordpress predlogo po naših navodilih (barve, slike, povezave...), naložil vsebino, ki mu jo predamo in uredil vse potrebno za uporabo.
Ponudbo s predlogom časa trajanja in ceno prosim pošljite na jan.kovacic@taktika-plus.si
Hvala!
V podjetju se odločamo za prenovo spletne strani. Ugotovili smo, da ne potrebujemo odkrivati tople vode, pomembno pa nam je, da je po prenovi spletna stran moderna in lepa, pa seveda, da jo je enostavno urejati.
iščem nekoga, ki bi hitro, učinkovito in uspešno uredil wordpress predlogo po naših navodilih (barve, slike, povezave...), naložil vsebino, ki mu jo predamo in uredil vse potrebno za uporabo.
Ponudbo s predlogom časa trajanja in ceno prosim pošljite na jan.kovacic@taktika-plus.si
Hvala!
HardFu ::
Bi bilo fino da kaj vec poves o projektu. Koliko (pod)strani, ali imate grafike v PSD obliki, imate HTML izdelan, zelite morda kako kupljeno predlogo kot za podlago, kaksni plugini (recimo za deljenje na socialnih medijih, obrazci). Tudi kar se vsebine tice recimo kako je organizirana, kako jo zelite urejat, koliko je slik. Potem se detajli gostovanja tudi ponavadi pomagajo.
Mogoce bi lahko na vse skupaj odgovoril ze ce das link do obstojece strani.
---
Vprasal si tako kot bi jaz rekel rabim nov avto, posljite mi ponudbe. Tukaj notri bi lahko nekdo prodajal neko starino za jurja ali novo Teslo za 100k.
Mogoce bi lahko na vse skupaj odgovoril ze ce das link do obstojece strani.
---
Vprasal si tako kot bi jaz rekel rabim nov avto, posljite mi ponudbe. Tukaj notri bi lahko nekdo prodajal neko starino za jurja ali novo Teslo za 100k.
http://codeable.io
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WordPress 5.0Oddelek: Izdelava spletišč | 3149 (2424) | Netrunner |
» | Opcije izdelave spletne strani za podjetje (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 17134 (13611) | BigWhale |
» | joomla (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 14302 (10156) | betmen |
» | Išče se nova ekipa za skupno podjetje Tvojnet (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 9156 (6344) | Tydek |
⊘ | Iščem/ponujam delo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 40288 (28251) | Primoz |