Forum » Programiranje » Java - pdfCreator - pomoč
Java - pdfCreator - pomoč
tukaj_zdaj ::
Pozdravljeni!
Ali slučajno kdo ve, kako se kreira PDF dokument iz Jave (programiram v Eclipsu)?
Recimo, da imam program, kot je na videu:
Kako bi naredil, da se bi ob kliku na gumb "ADD" ali "Minus" odprl PDF dokument in bi se gor izpisalo: The Answer is 11. Ta PDF pa bi bilo potem možno tudi shraniti.
Nikjer ni nobenega tutoriala, ki bi zadevo lepo razložil in da bi delovalo (že dva dni se mučim samo s tem). Našel sem edino, da moram k glavnemu programu naložiti knjižnico itext. Bi mi lahko nekdo napisal kodo, ki bi ob kliku na gumb odprla PDF in notri nekaj napisala.
Najlepše hvala. Hvaležen bom kakršne koli pomoči/nasveta.
lep pozdrav
Ali slučajno kdo ve, kako se kreira PDF dokument iz Jave (programiram v Eclipsu)?
Recimo, da imam program, kot je na videu:
Kako bi naredil, da se bi ob kliku na gumb "ADD" ali "Minus" odprl PDF dokument in bi se gor izpisalo: The Answer is 11. Ta PDF pa bi bilo potem možno tudi shraniti.
Nikjer ni nobenega tutoriala, ki bi zadevo lepo razložil in da bi delovalo (že dva dni se mučim samo s tem). Našel sem edino, da moram k glavnemu programu naložiti knjižnico itext. Bi mi lahko nekdo napisal kodo, ki bi ob kliku na gumb odprla PDF in notri nekaj napisala.
Najlepše hvala. Hvaležen bom kakršne koli pomoči/nasveta.
lep pozdrav
nn1234 ::
Tukaj imaš lep primer uporabe: Link
Za tvoj primer bi izgledalo nekako tako:
Za tvoj primer bi izgledalo nekako tako:
JButton addButton = new JButton("Add"); addButton.addActionListener(new ActionListener() { public void actionPerformed(ActionEvent e) { createPdf("Ime Datoteke"); } });
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | java, Swing in vmesnik ActionListenerOddelek: Programiranje | 700 (637) | marjan_h |
» | [java] Osnovna vprašanjaOddelek: Programiranje | 2658 (1665) | killa bee |
» | Vprašanje iz JaveOddelek: Programiranje | 1170 (910) | illion |
» | java pomoč, verjetno event handlerOddelek: Programiranje | 1074 (907) | Chandler258 |
» | [Java]VprašanjaOddelek: Programiranje | 2121 (1589) | Bela01 |