Forum » Kaj kupiti » Prenosnik do 1000€
Prenosnik do 1000€
JesseP ::
Zdravo,
kolegica me je prosila, če lahko malo pogledam za kakšen prenosnik do 1000€. Gledam po slovenskih spletnih trgovinah in se mi zdi da so zelo "neuravnoteženi" kar se specifikacij tiče. Modelov in znamk pa toliko, da se vmes zgubim :)
Nekako se hočem izogibat HPjev, ker mam edino z Elitebookom dobre izkušnje, so se kaj popravili?
Budget gre lahko kakšen evro višje, če je res opazna razlika :)
Uporabljala bi ga recimo kot "povprečna uporabnica", poudaril bi, da nekaj dela tudi z Matlabom in SPSS. SPSS sicer ne poznam, ampak kolikor sem gledal ne potrebuje nekih specifikacij.
Zaslon obvezno 15', zelo zelo priporočljivo pa SSD disk.
Po možnosti kupljen v Sloveniji, če je tujina bistveno ceneje pa tudi prav (če ni problemov z garancijo).
Ma kdo kakšnega favorita? Kaj je trenutno best buy?
Hvala :)
kolegica me je prosila, če lahko malo pogledam za kakšen prenosnik do 1000€. Gledam po slovenskih spletnih trgovinah in se mi zdi da so zelo "neuravnoteženi" kar se specifikacij tiče. Modelov in znamk pa toliko, da se vmes zgubim :)
Nekako se hočem izogibat HPjev, ker mam edino z Elitebookom dobre izkušnje, so se kaj popravili?
Budget gre lahko kakšen evro višje, če je res opazna razlika :)
Uporabljala bi ga recimo kot "povprečna uporabnica", poudaril bi, da nekaj dela tudi z Matlabom in SPSS. SPSS sicer ne poznam, ampak kolikor sem gledal ne potrebuje nekih specifikacij.
Zaslon obvezno 15', zelo zelo priporočljivo pa SSD disk.
Po možnosti kupljen v Sloveniji, če je tujina bistveno ceneje pa tudi prav (če ni problemov z garancijo).
Ma kdo kakšnega favorita? Kaj je trenutno best buy?
Hvala :)
Pegaz ::
Ta ASUS K55 ima bolj majhno resolucijo. Bi se našlo kaj podobnega (cena od 700-900€ z dobrim P/P), a z večjo resolucijo? Namen laptopa je biti developer workstation.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dobri in poceni prenosniki za FERI? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 17523 (15280) | VANR |
» | Nakup laptopaOddelek: Pomoč in nasveti | 5034 (4277) | Blaz93 |
» | prenosnik za igreOddelek: Kaj kupiti | 3474 (2876) | r3dkv1c4 |
» | Ultimativni prenosnik za cca 600eurOddelek: Kaj kupiti | 3063 (2237) | Dromar |
» | Ocena prenosnika cena/kakovostOddelek: Pomoč in nasveti | 1629 (1362) | SLO_Matej |