» »

Ukrajina Part II

Ukrajina Part II

Temo vidijo: vsi
««
847 / 859
»»

fur80 ::

sbawe64 je izjavil:

korenje3 je izjavil:

Čečenska klavnica:

???? Servicemen of the 24th brigade of the Armed Forces of Ukraine told our correspondent how they were thrown to the slaughter in the urban battles for Popasnaya.

According to the soldiers, they managed to complete a short course of military training, after which they were taken straight to the front at night. After two days of heavy urban fighting, the soldiers chose to surrender.

"We were thrown like meat, just meat and that's it," one of the prisoners told our correspondent.

Ukr vojska medtem premešča enote TO iz zahoda države v Donbass.

#UKRAINE—In preparation for #Russia|n offensive & due to severe lack of personnel & low morale among servicemen, #UA General Staff is preparing the following Territorial Defence Brigades for immediate transfer to #Donbass: —101st #Uzhgorod —102nd #IvanoFrankovsk —103rd #Rovno ½

Ja seveda, si že kdaj slišal za taktiko in da se Ukrajinci navajajo na zahodno orožje... vojna naj bi trajala par let, ti pa sedaj tukaj kvasiš za 2 mesti in rusko propagando o slabi morali Ukrajincev?

Chalky ::

murrieta je izjavil:

Chalky je izjavil:

murrieta je izjavil:

Russia has strengthened its ground forces located near Poland by moving a tank regiment some 30 kilometres from the border between the two countries.

https://www.sanfransentinel.com/russian...

S Poljaki se ni za hecati, imajo izjemno močno vojsko ki je podprta s strani ZDA. ZDA imajo tam skoraj 15.000 svojih vojakov. Če tu poči smo v tretji svetovni o tem ni dvoma.

Clanek preberi.

Vidim zdaj. Kakorkoli moja izjava drži, upajmo da ne poči med Rusijo in Poljsko. Ne samo da je Poljska članica NATA ampak so tam tudi ameriški vojaki, tako da bi to zagotovo sprožilo tretjo svetovno.

Aston_11 ::

murrieta je izjavil:

Russia has strengthened its ground forces located near Poland by moving a tank regiment some 30 kilometres from the border between the two countries.

Javelin leti,
tank gori,
rus Beži!

Do meje še pridejo, čez mejo pa samo še na odpad.

murrieta ::

Chalky je izjavil:

Kakorkoli moja izjava drži, upajmo da ne poči med Rusijo in Poljsko. Ne samo da je Poljska članica NATA ampak so tam tudi ameriški vojaki, tako da bi to zagotovo sprožilo tretjo svetovno.

Ja, goreci bedaki, ki se vtikajo v notranje zadeve dveh drzav, brez kakrsnegakoli razloga, bi res znali zakuhati tretjo svetovno vojno.

Zato pa raznim primitivcem pravim, naj nehajo drkati zato, da kriptovalute zrastejo. Ker se take neumnosti hitro spremenijo v sranje.

EU naj lepo ukine sankcije proti Rusiji, naj neha dostavljati orozje Ukrajini, obdrzi pa naj humanitarno pomoc in sprejem beguncev.

Ukrajina, Rusija in ZDA naj se pa zmenijo karkoli hocejo, EU se to ne tice.

Ce pa kaksen bedak na internetu misli, da se ga cela zadeva tice, naj se pa lepo odpravi v Ukrajino in naj gre boriti. Do takrat pa naj lepo utihne.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

Chalky je izjavil:

murrieta je izjavil:

S Poljaki se ni za hecati, imajo izjemno močno vojsko ki je podprta s strani ZDA. ZDA imajo tam skoraj 15.000 svojih vojakov. Če tu poči smo v tretji svetovni o tem ni dvoma.

Skratka, fašisti rusi naj se vrnejo za Ural in tam naj naprej jahajo in pasejo koze skupaj z VladarjemKoz.

Aston_11 je izjavil:

Chalky je izjavil:

murrieta je izjavil:

Skratka, fašisti rusi naj se vrnejo za Ural in tam naj naprej jahajo in pasejo koze skupaj z VladarjemKoz.

Ne, se bolje. Pojdi se boriti v Ukrajino.

Zgodovina sprememb…

murrieta je izjavil:

Chalky je izjavil:

Kakorkoli moja izjava drži, upajmo da ne poči med Rusijo in Poljsko. Ne samo da je Poljska članica NATA ampak so tam tudi ameriški vojaki, tako da bi to zagotovo sprožilo tretjo svetovno.

Ja, goreci bedaki, ki se vtikajo v notranje zadeve dveh drzav, brez kakrsnegakoli razloga, bi res znali zakuhati tretjo svetovno vojno.

Zato pa raznim primitivcem pravim, naj nehajo drkati zato, da kriptovalute zrastejo. Ker se take neumnosti hitro spremenijo v sranje.

EU naj lepo ukine sankcije proti Rusiji, naj neha dostavljati orozje Ukrajini, obdrzi pa naj humanitarno pomoc in sprejem beguncev.

Ce pa kaksen bedak na internetu misli, da se ga cela zadeva tice, naj se pa lepo odpravi v Ukrajino in naj gre boriti. Do takrat pa naj lepo utihne.

A to boš ti rekel, da naj bo tako? :D Zato, da boš lepo tankal in šel na morje, pa če drugi pocrkajo zaradi tega! :D haha

fur80 je izjavil:

murrieta je izjavil:

Chalky je izjavil:

A to boš ti rekel, da naj bo tako? :D Zato, da boš lepo tankal in šel na morje, pa če drugi pocrkajo zaradi tega! :D haha

Ne samo hecni so mi lulcki, ki tule plamenijo, dejansko pa so male kavc pizde, ki gledajo grafe kriptovalut in upajo, da bojo se kaksen cent zasluzili. Pojdite v Ukrajino.

Zgodovina sprememb…

murrieta je izjavil:

fur80 je izjavil:

murrieta je izjavil:

Chalky je izjavil:

Ne samo hecni so mi lulcki, ki tule plamenijo, dejansko pa so male kavc pizde. Pojdite v Ukrajino.

Ne skrbi, pride Ukrajina k nam!

fur80 je izjavil:

To ni enako. Pojdite to preprecit. :)

Zgodovina sprememb…

murrieta je izjavil:

fur80 je izjavil:

A za tebe? Če kdo tu še ne vidi, da je 70 letnemu psihopatu nadrogiranemu bolanemu Putlerju odpeljalo potem pa ne vem več!

fur80 je izjavil:

murrieta je izjavil:

fur80 je izjavil:

A za tebe? Če kdo tu še ne vidi, da je 70 letnemu psihopatu nadrogiranemu bolanemu Putlerju odpeljalo potem pa ne vem več!

Ne, za Ukrajince. Lepo se spokajte na fronto, da pokazete koliko vam je do tega, tole kar se greste tule po forumu je navadna hinavscina in merjenja kurca preko ukrajinskih trupel.

Uuuuu, si si nohtke polakiral v rumeno in modro. Pa znacko pripel. Pa zgrazal se bos. Pfuj, hinavci.

Zgodovina sprememb…

inzenir1337 ::

Skoraj nujno bo iti v svetovno vojno. Potem vzamemo ruski plin in rodovitno zemljo. Korenje bo za ruse in za Toma pri Tomindžeriju.

murrieta je izjavil:

Aston_11 je izjavil:

Chalky je izjavil:

murrieta je izjavil:

Ne, se bolje. Pojdi se boriti v Ukrajino.

Ne, pejte za ural past koze =)

inzenir1337 je izjavil:

Skoraj nujno bo iti v svetovno vojno. Potem vzamemo ruski plin in rodovitno zemljo. Korenje bo za ruse in za Toma pri Tomindžeriju.

Pa se problema z globalnim segrevanjem ne bo vec. Win-win.

Zgodovina sprememb…

g

murrieta je izjavil:

fur80 je izjavil:

murrieta je izjavil:

fur80 je izjavil:

Ne, za Ukrajince. Lepo se spokajte na fronto, da pokazete koliko vam je do tega, tole kar se greste tule po forumu je navadna hinavscina in merjenja kurca preko ukrajinskih trupel.

Uuuuu, si si nohtke polakiral v rumeno in modro. Pa znacko pripel. Pa zgrazal se bos. Pfuj, hinavci.

S tabo se sploh ni za pogovarjat, ko 1m naprej ne vidiš, malo se pozanimaj o Ukrajini, pa se mi sploh ne da več, ker smo to nabijali že 300-400 strani nazaj. V glavnem spusti hlače, za literček bencina... Če druga ne, bi moral bit ponosen Slovenec, ki smo za svoj prav tvegali lastno glavo, če druga ne bi vsaj moral čutit z Ukrajinci, se mi pa ne da, z vami primitivci pogovorjat... lepo pot pod noge in Putlerju umivajte rit, medtem ko ti bo barbar iz Urala na vodki posiljeval familijo!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

fur80 je izjavil:

S tabo se sploh ni za pogovarjat, ko 1m naprej ne vidiš, malo se pozanimaj o Ukrajini, pa se mi sploh ne da več, ker smo to nabijali že 300-400 strani nazaj. V glavnem spusti hlače, za literček bencina... Če druga ne, bi moral bit ponosen Slovenec, ki smo za svoj prav tvegali lastno glavo, če druga ne bi vsaj moral čutit z Ukrajinci, se mi pa ne da, z vami primitivci pogovorjat... lepo pot pod noge in Putlerju umivajte rit, medtem ko ti bo barbar iz Urala na vodki posiljeval familijo!

Nikomur ne bom riti umival, ne Zelenskyu ne Putinu. Jebe se mi gladko za oba, ravno tako kot tebi (s tem, da se ti delas, da nekaj delas v osnovi pa razlike med nama ni).

Saj pravim garjave hinavske hijene ste vsi skupaj, jaz vsaj povem tako kot je.

Bi rad kaj spremenil? Zagotovo ti bo Zelensky ali Putin rade volje dal en AK47, pa bos lahko pokazal kaj znas. Tole vase prenapenjanje in drkanje kurca z ruskimi ali ukrajinskimi trupli je pa brez veze. Podivjane zivali brez kakrsnekoli etike.

Zgodovina sprememb…

link_up ::

Putin je zgodovina. Trump ga bo lastnorocno odnesel ven iz Kremlja.

@fur, da smo Slovani primitivci pa je tako ali tako znano. Z nami nocejo imeti opravka oz. minimalno.

Ce kdo ne verjame naj vprasa Angleze, ki vedo kako so se nategnili...zato je tudi tisti vlak sel nazaj. Brrr...

https://winstonchurchill.org/resources/...
In and Out

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: link_up ()

link_up je izjavil:

da smo Slovani primitivci pa je tako ali tako znano. Z nami nocejo imeti opravka oz. minimalno.

Ja, ta tema je dokaz. Dejansko vsi, ki tule orgazmirajo na vojno in se delajo lepe na pedistalu iz ruskih in ukrajinskih trupel. Kar ste pribljizno vsi.

Zgodovina sprememb…

darkolord ::

murrieta je izjavil:

Bi rad kaj spremenil? Zagotovo ti bo Zelensky ali Putin rade volje dal en AK47, pa bos lahko pokazal kaj znas. Tole vase prenapenjanje in drkanje kurca z ruskimi ali ukrajinskimi trupli je pa brez veze. Podivjane zivali brez kakrsnekoli etike.
Vojna je tudi ekonomska in tukaj smo že v njej.

Kdo misliš da plačuje Javeline? Tisti, ki so na fronti?

murrieta je izjavil:

fur80 je izjavil:

Nikomur ne bom riti umival, ne Zelenskyu ne Putinu. Jebe se mi gladko za oba, ravno tako kot tebi (s tem, da se ti delas, da nekaj delas v osnovi pa razlike med nama ni).

Ja glej stari odločili smo se za NATO in EU in to demokratično, če tebi bolj diši navijat za povprečnega podeželskega Rusa in se tam bolj najdeš izvoli, zaenkrat smo tu in moramo braniti demokracijo in zahodi svet v dobrem in slabem, meni nekako bolj diši tu, lahko pa greste s korenjem, vladarjem in ostalimi na exkurzijo za par dni tam za Ural.

tomlin ::

Zračna baza RAMSTEIN, Nemčija - Obrambni minister Lloyd Austin. Preko 40 držav podprlo vojaško in humanitarno

pomoč Ukrajini.

"Putin si nikoli ni predstavljal" svetovnega shoda podpore Ukrajini, pravi obrambni minister Lloyd Austin.

darkolord je izjavil:

murrieta je izjavil:

Ni nobene ekonomske vojne, to je streljanje samega sebe z vodno pistolco dokler ne utones. Rusija bo dobivala vse kar potrebuje od Kitajske in to bo to.

Za Ukrajino nisi naredil popolnoma NICESAR. Ce bi rad, imas tam fronto, namesto vrtenja gobca po neki marginalni temi na se bolj marginalnem forumu.

Zgodovina sprememb…

Lonsarg ::

Za nas se pac takticno gledano splaca pomagati Ukrajincem, ne glede na to kaj si o tem nekdo misli iz moralnega vidika. Morala itak nima veze v politiki.

Nekaj % GDP v primeru da Putin ukine plin (pa ne bo kar tako) je nic v primerjavi z dolgorocnim dobrimi gospodarskimi posledicami manjse odvisnosti od Rusije in svohnejse Rusije.

Ce pa Putin ne bo ukinil plina pa bo padec nasega GDPja zaradi vojne itak zanemarljiv. Berem namrec da bi bil padec po analizi strokovnjakov 3% letos ce Ruski plin ukinemo in nato morda se kako leto 3% potem pa bi bile tu ze alternative. Skratka ce ostanemo brez plina se nam se vedno dolgorocno splaca. Skratka no-brainer je odlocitev za pomagati Ukrajini in uveljavljati sankcije.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

darkolord ::

murrieta je izjavil:

Ni nobene ekonomske vojne, to je streljanje samega sebe z vodno pistolco dokler ne utones. Rusija bo dobivala vse kar potrebuje od Kitajske in to bo to.

Za Ukrajino nisi naredil popolnoma NICESAR. Ce bi rad, imas tam fronto, namesto vrtenja gobca po neki marginalni temi na se bolj marginalnem forumu.
Ukrajina te vojne ne more zmagati na fronti. Tam jo lahko izgubi, za poraz Rusije bo treba pa še kaj drugega kot metati kamne v tanke.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: darkolord ()

asdf_jklc ::

https://mobile.twitter.com/visegrad24/s.... No kot kaze je zadeva blozu vrelisca se ta teden bo pocilo. Sicer je pa vse vec namigov, da bo Putin napovedal vojno evropi 9 maja

tomlin ::

Pentagon chief Lloyd Austin:

Prepričani smo v zmago Ukrajine!

SLAVA UKRAJINI!

asdf_jklc je izjavil:

https://mobile.twitter.com/visegrad24/s.... No kot kaze je zadeva blozu vrelisca se ta teden bo pocilo. Sicer je pa vse vec namigov, da bo Putin napovedal vojno evropi 9 maja

In potem je tu se ta pizda, vojni dobickar, ki bi rad sluzil na kriptovalutah in warmongeringu. Svasta, ne mores verjeti kaksni gnoji od ljudi so se tu nabrali.

tomlin je izjavil:

SLAVA UKRAJINI!

Seveda, saj celotna njihova vojna industrija svinjsko sluzi. Se malo vojnega dobickarstva.

Zgodovina sprememb…

endelin ::

asdf_jklc je izjavil:

Bo napovedal ja. :)) ne vseha verjet

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

sparklyslo ::

murrieta je izjavil:

asdf_jklc je izjavil:

In potem je tu se ta pizda, vojni dobickar, ki bi rad sluzil na kriptovalutah in warmongeringu. Svasta, ne mores verjeti kaksni gnoji od ljudi so se tu nabrali.

tomlin je izjavil:

SLAVA UKRAJINI!

Seveda, saj celotna njihova vojna industrija svinjsko sluzi. Se malo vojnega dobickarstva.

Dej ti drekec pekec, Slovenci ne razmisljamo tako kot ti. Mi smo v EU in NATU in z veseljem pomagamo Ukrajini. Taki izdajalski vetro jebiči nimajo nobenega glasu. Lahko gres v svojo luknjo in naprej podpiraš diktatorja v svojem mraku :))

sir_mha ::

murrieta je izjavil:

fur80 je izjavil:

Pa ti, etična žival, kje imaš pa ti etiko? Izgleda si jo nekje pozabil. Mogoče sploh ne veš, kaj pišeš.

Mobilizacija moskih v Transnistriji pomoje spravlja Romunijo in Ukrajino v hude dvome (cakat ali napasti).

To da bo vsaj 20k vojakov iz Transnistrije zakorakalo v Ukrajino je sedaj skoraj neizogibno.

sir_mha ::

murrieta je izjavil:

darkolord je izjavil:

murrieta je izjavil:

Kakšen lep, etičen jezik. Ko govoriš, se to sliši kot lajanje?

BorutO ::

VladarP je izjavil:

"Nova svetovna vojna v prihodnjih dneh - ne bi bil presenečen"
Britanski obrambni minister Ben Wallace je dejal, da ne bi bil presenečen, če bi Vladimir Putin razglasil novo svetovno vojno in ukazal množično mobilizacijo Rusov.

VIR: BLIC PETEK, 29.4.2022 | 11:55

Forumski troli a kvihtate kaj. Vojna bo.

Ne želi si je, ker rusofili boste potem prvi padli.

Poldi112 ::

l0g1t3ch je izjavil:

Poldi112 je izjavil:

perci je izjavil:

Na ruske akcije nimamo vpliva - vpliv imamo zgolj na lastne. In vedeli smo, da bodo rusi ne bodo tolerirali Ukrajine v NATO, pa smo jo vseeno vabili in rusom govorili, naj odjebejo. V kakšnem racionalnem vesolju nismo sokrivi za to situacijo?

Če bi bilo to res...bi se rusi pobrali iz Ukrajine. Tako zelensky kot nato sta že jasno zavrnila možnost članstva Ukrajine v Natu.

Ja? Kje? Ker vse kar jaz berem je, da se Ukrajina še kar noče odpovedati Krimu, kaj šele uporniškim regijam.

Torej nato in varnost sploh ni problem. Samo land grab se gredo Rusi.

Dobr da smo razčistili.

Se bojim, da še kar ne želiš razumeti. Kar se dogaja je zgolj nadaljevanje pogajan z drugimi sredstvi.

Vojna pač ni zastoni, "denacificirana" ozemlja pa bodo cena, ki jo bo Ukrajina plačala za provokacijo ter ruske žrtve.

Si pa dobrodošel, da razložiš, zakaj pravlica o "človekovih pravicah" velja le za ukrajice, medtem ko ostali svet, ki ga gazi ameriški škorenj, sme že stoletja trpeti brez svobode?
Ker vsakemu racionalnemu bitju je jasno, da so človekove pravice le propagandne puhlica američanov v boju za svetovno dominanco.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

sparklyslo je izjavil:

murrieta je izjavil:

asdf_jklc je izjavil:

tomlin je izjavil:

SLAVA UKRAJINI!

Dej ti drekec pekec, Slovenci ne razmisljamo tako kot ti. Mi smo v EU in NATU in z veseljem pomagamo Ukrajini. Taki izdajalski vetro jebiči nimajo nobenega glasu. Lahko gres v svojo luknjo in naprej podpiraš diktatorja v svojem mraku :))

Nikogar ne podpiram. In ti tudi ne (ali ostali primitivci, ki so se vmes nabrali), samo nekaj se repencis in se zdis samemu sebi pomemben. Dejansko pa si brezveznez z nisko samopodobo in zato isces "heroja", da bi se pocutil kot on. Samo on (kogarkoli si si ze zamislil) ni ti. Podobne mentalne motnje so znane tudi pri zagovornikih raznih brandov.

Tule si lahko kaj vec preberes: https://insight.kellogg.northwestern.ed...

Zgodovina sprememb…

BorutO je izjavil:

asdf_jklc je izjavil:

Dajte opranoglavci pogledat ruske članke zadnjega tedna: jedrska vojna je omenjena v domala vsakem članku. Če rusi ne sesujejo Ukrajincev v vzhodnem delu, sledi jedrski napad. Putin zaradi domače javnosti te vojne ne sme zgubit, zmaga z jedrskim orožjem pa brez težav. Ampak seveda, bebavi zahod posluša amerote, katerim dve tri jedrske v Evropi ne bodo naredile hudga.

Me zanima kaj bo takrat zahod naredil, ko bodo rusi uporabili Nukico. Sem rahlo prepričan, da se bo Nato vmešal v vojno, ker to bo potem putler samo stopnjeval, kar zna na koncu res priti do EUja.

Ti si pa hudo naiven. NATO bo zgolj blejal in gledal, dokler jedrska velesila ne napade ene od članic. Takrat in šele takrat se bo dejansko šlo v vojno, pa še ta bo verjetno omejena, saj je obojim kristalno jasno, da jedrske izmenjave dolgoročno ne preživi nihče. Poleg dejstva, da ima večino bogastva zahod in s tem tudi največ za izgubiti.

Da bi NATO naredil samomor za Ukrajino, ki je za Evropo s stališča varnosti nepomembna, je zgolj in samo - fantazija.

Pithlit je izjavil:

Poldi112 je izjavil:

sir_mha je izjavil:

Ha ha. Good luck, če misliš sedaj Ukrajince narest za agresorje, Ruse pa za žrtve. Ti si popolnoma zmeden.

Agresor je NATO, rusi so žrtev, ukrajinci pa še večja. Zgolj objektivna dejstva.

A spet te bedarije? Se katerakoli Nato članica sprehaja po Ukrajini? Ali Rusiji? Da/ne.

Vem Poldi, kontekst te matra. Ampak noken kontekst na tem svetu ne spremeni dejstva da je agresor Rusija. No, razen tvoje mentalne gimnastike (bova spet dan D? Naj te pomirim, Rusom ni bilo treba osvobaja Ukrajine ker na ukrajinskih tleh ni bilo agresorja do ruskega prihoda... Vem, čist mindbending).

Če ignoriraš vse ostalo in se osredotočiš izključno na invazijo, potem je agresor rusija.

Če pa za trenutek odložiš plašnice uradne propagande in razmišljaš realpolitično, pa vidiš, da ena država vlada 3/4 sveta, večinoma z lokalnimi diktaturami, ki jih prosto nastavljajo zaradi daleč najmočnejše vojske na svetu. Primerov je kolikor jih želiš in to po definiciji ni svobodni svet. Je zgolj usrana diktatura z več pravicami, kot kakšne druge diktature. S tem, da imajo rusi in ukrajinci neprimerno več svobode in pravic, kot mnogo naših "zaveznikov", začenši z SA...

Rusi ne zatirajo niti približno toliko držav kot američani. Zakaj torej taka očitna dvojna merila, poleg imbecilnega strela v nogo z sankcijami?

Ce Rusija napade Ukrajino z jedrsko bo zahod eskaliral vojasko dobavo Ukrajini, kaj vec pa direkt vojasko ne bo naredil.

Ampak sankcije bodo pa v tem primeru najbrz precej hujse kot so sedaj, Kitajska in podobne drzave bodo prisiljena izbirat med zahodom in Rusijo. V primeru da izberejo Rusijo imamo novo hladno vojno in gospodarsko decouplanje zahoda od Kitajske (bolece za obe strani), v primeru da izberejo zahod (najverjetnejsi scenarij) pa imamo novo Severno Korejo v obliki Rusije.

murrieta je izjavil:

sparklyslo je izjavil:

murrieta je izjavil:

asdf_jklc je izjavil:

tomlin je izjavil:

PrepriÄani smo v zmago Ukrajine!

SLAVA UKRAJINI!

Dej ti drekec pekec, Slovenci ne razmisljamo tako kot ti. Mi smo v EU in NATU in z veseljem pomagamo Ukrajini. Taki izdajalski vetro jebiÄi nimajo nobenega glasu. Lahko gres v svojo luknjo in naprej podpiraĹĄ diktatorja v svojem mraku :))

Nikogar ne podpiram. In ti tudi ne (ali ostali primitivci, ki so se vmes nabrali), samo nekaj se repencis in se zdis samemu sebi pomemben. Dejansko pa si brezveznez z nisko samopodobo in zato isces "heroja", da bi se pocutil kot on. Samo on (kogarkoli si si ze zamislil) ni ti. Podobne mentalne motnje so znane tudi pri zagovornikih raznih brandov.

Tule si lahko kaj vec preberes: https://insight.kellogg.northwestern.ed...

Se vam vidi podpornikom putlerja, kako v zadnjih dneh panicno nabijateo miru, ko se NATO vse bolj angažira s podporo Ukrajini. In prav je tako. Ce se med drugo svetovno vojno ne bi na Evropskih tleh vmesale ZDA, bi mi sedaj govorili ali nemsko ali pa rusko, se huje pa kar srbsko.
Glas za putlerja v EU ni omembe vreden, lahko se repencis, naredis referendum, se poserjes, nic ti ne bo pomagalo, Slovenci smo proti fasisticim pobijalcem in posiljevalcem:))

TheBlueOne je izjavil:

Kako tocno pa je NATO agresor proti Rusiji?

Meni se bolj zdi, da je NATO edini nacin, da se bivse drzave SZ zascitijo pred Rusijo. Iz tega stalisca mi je jasno, da gre Putinu na jetra, ker za napad ni dovolj samo kaksen izgovor.

To je račun brez krčmarja. Ne moreš kar brez posledic rušiti ruske varnosti in NATO prodor na vzhod je točno to.

Če bi vzhodne države ostale nevtralne in NATO razpadel, pa bi rusi vseeno napadli, bi se strinajal s teboj. Tako se pa NATO širi, z rusi pa ne želijo skupnega varnostnega pakta.

Še kar pa čakamo na odgovor, zakaj vsi US predsedniki aktivno opozarjajo, da je Monroe doktrina živa in zdrava (to je naš kontinent, ostale države se nimajo kaj vmešavati v "naš" del sveta), če živimo v svobodnem svetu, kjer države lahko prosto izbirajo varnostne partnerje? Zakaj jih Kuba ni smela. Zakaj jih Salomonovi otoki ne smejo?

Mar ni očitno, da so pravljice o svobodi in pravici držav zgolj in samo to - pravljice.

Lonsarg je izjavil:

Ce Rusija napade Ukrajino z jedrsko bo zahod eskaliral vojasko dobavo Ukrajini, kaj vec pa direkt vojasko ne bo naredil.

Ampak sankcije bodo pa v tem primeru najbrz precej hujse kot so sedaj, Kitajska in podobne drzave bodo prisiljena izbirat med zahodom in Rusijo. V primeru da izberejo Rusijo imamo novo hladno vojno in gospodarsko decouplanje zahoda od Kitajske (bolece za obe strani), v primeru da izberejo zahod (najverjetnejsi scenarij) pa imamo novo Severno Korejo v obliki Rusije.

Če rusi napadejo Ukrajino z jedrsko, bo premirje stvar tednov, če ne dni.

Ter kako bodo sankcije še hujše kot sedaj? Mar nimamo že sedaj daleč najmočnejših sankcij? Ki so bile že ob Krimu izredno močne?

Kitajska ne rabi nič izbirati - so suverena država, ki ne verjame v imperij. Podobno rusi - ne oni, ne kitajci, se ne počutijo tako ogrožene, da bi potrebovali 3/4 sveta na ketni kot američani, da jih ščiti pred talibani v Afganistanu...

Plus da kitajci ne verjamemo v imperij ter vtikanje v interne zadeve držav pod pretvezo svobode in pravic. Oni nam ne bodo govorili, s kom smemo in ne smemo imeti stike. Za razliko od naš, servilnih cuckov v Evropi, ki niti perzijcem ne smemo pošiljati zdravil tekom epidemije, saj si je naš gospodar izmislil, da bi s silo izsilil še več omejitev od že tako hudo zatiranih perzijcev (sankcije, terorizem, bombardiranje).

Ampak hej, važno da se počutite svobodno, ker imate dovoljenje kritizirati stvari, ki nimajo negativnih posledic na ameriške profite.

sparklyslo je izjavil:

Se vam vidi podpornikom putlerja, kako v zadnjih dneh panicno nabijateo miru, ko se NATO vse bolj angažira s podporo Ukrajini. In prav je tako. Ce se med drugo svetovno vojno ne bi na Evropskih tleh vmesale ZDA, bi mi sedaj govorili ali nemsko ali pa rusko, se huje pa kar srbsko.
Glas za putlerja v EU ni omembe vreden, lahko se repencis, naredis referendum, se poserjes, nic ti ne bo pomagalo, Slovenci smo proti fasisticim pobijalcem in posiljevalcem:))

NATO se vedno bolj angažira, ker rusi preveč tepejo Ukrajince in zahod ne želi, da bi rusi zmagali.

Slovenci pa aktivno podpiramo daleč največje fašistične pobijalce in posiljevalce, tako da nimam pojma, o čem govoriš. Predvidevam pa da o zahodni pravljici?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Poldi112 ()

Pithlit je izjavil:

Da bo volk sit in koza cela:

Izziva lahko vsak. Kolikor hoče. Kriv je pa vedno tisti ki useka. Pač slabiči se pustijo sprovocirat.

Potem je daleč največji slabič zahod, ker rusiji po vojaški agresijij in rušenju demokracij ne seže do kolen.

Še kar čakamo na odgovor na vprašanje, katera država v Srednji in Južni Ameriki, kjer so američani aktivno širili svobodo in demokracijo, se je razvila bolje od nas v komunzmu, in ima danes več pravic?

Mar ni zanimido, da je po pol tisočletja zahodne dominacije svet še vedno taka vukojebina, zahodne države pa neizmerno bogate. S tem da je vedno daleč najbogatejši tisti, ki največ investira v "človekove pravice"?

Verjetno zgolj naključje?

Poldi112 je izjavil:

Lonsarg je izjavil:

Če rusi napadejo Ukrajino z jedrsko, bo premirje stvar tednov, če ne dni.

Ter kako bodo sankcije še hujše kot sedaj? Mar nimamo že sedaj daleč najmočnejših sankcij? Ki so bile že ob Krimu izredno močne?

Kitajska ne rabi nič izbirati - so suverena država, ki ne verjame v imperij. Podobno rusi - ne oni, ne kitajci, se ne počutijo tako ogrožene, da bi potrebovali 3/4 sveta na ketni kot američani, da jih ščiti pred talibani v Afganistanu...
Nisi me razumel, v primeru jedrskega napada Ukrajine s strani Rusije bo zahod tisti ki bo Kitajski dal ultimat da izberejo. Ce ne bodo hotele izbrati bo zahod izbral za njih in se bo decouplal od Kitajske. Dobili bomo dvopolarni svet.

Pa EU se bo sprijaznila z 3% GDP padcem in izklopila Ruski plin.

Skratka marsikaj bi se zgodilo, kar Putin zagotovo ve zato ga ni se uporabil in dokler lahko vsaj eno mini zmago prikaze doma ga tudi ne bo.

VladarP ::

Če kakšen forum lahko enormno količino dreka sproducira je to tale. Kle z vojno žonglirajo otroci, ki kuperja ne morejo preteči, da vidijo čečena uživo umrejo sami, brez da ga čečen pipne :))
Akhmat sila

Zgodovina sprememb…

Poldi112 je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Da bo volk sit in koza cela:

Izziva lahko vsak. Kolikor hoče. Kriv je pa vedno tisti ki useka. Pač slabiči se pustijo sprovocirat.

Potem je daleč največji slabič zahod, ker rusiji po vojaški agresijij in rušenju demokracij ne seže do kolen.

Še kar čakamo na odgovor na vprašanje, katera država v Srednji in Južni Ameriki, kjer so američani aktivno širili svobodo in demokracijo, se je razvila bolje od nas v komunzmu, in ima danes več pravic?

Mar ni zanimido, da je po pol tisočletja zahodne dominacije svet še vedno taka vukojebina, zahodne države pa neizmerno bogate. S tem da je vedno daleč najbogatejši tisti, ki največ investira v "človekove pravice"?

Verjetno zgolj naključje?

Poldi, a je tebe strah da bodo rusi vrgli atomsko bombo, ali se prepiras z nami, zato ker se bojis inflacije in visokih cen energentov?
Ker oboje je precej strahopetno in sebično. Svoboda in demokracija stane...to je pokazala zgodovina...diktature pa padejo ali pa so osamljene

VladarP ::

Evropa si kej druzga kot nuklearno pranje niti ni zaslužila.
Akhmat sila

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: marjanmb ()

dronyx ::

Druga najmočnejša vojska v Ukrajini ima očitno težave z droni. Sem pa opazil, da rusi nimajo navade reševat ranjene komarade. Če si zadet, te lepo pustijo za vabo, da ostali lahko zbežijo.

VladarP je izjavil:

Evropa si kej druzga kot nuklearno pranje niti ni zaslužila.

Tako lepo si to povedal, da se vidi s kaksnimi bolanimi osebki imamo v Sloveniji opravka. Ni čudno, da te skrbi, da bo putler popušil, ker si z njim deliš vrednote >:D

yayo ::

v Sloveniji? Tista mitološka kvazianekdota z mladim Churchillom v Srbiji od danes zjutraj je nekaj tako obskurnega za naše kraje, da se ne bi čudil, če se uporabnik ali dva oglašata direkt iz Beograda. :))
««
847 / 859
»»