Forum » Problemi človeštva » Ukrajina Part II
Ukrajina Part II
Temo vidijo: vsi
BorutO ::
Kje ste dezurni rusofobi, koliko tisoc rusov ste danes ubili na cnn
Nismo tako krvoločni kot vi g. Urban.
Moje ime je slovanskega izvora, tale Urban je brcanje u temo
Ampak tvoja kri je pomešana že z vsem živim. Če imaš zgodovino slovanov, ne pomeni, da imaš tudi vse gene slovanske. Kaj ti ta izgovor glede slovanov pomaga ... Putler kolje vse po vrsti v Ukrajini, ki mu je ukrajina dobesedeno bila nekoč skupna država in tudi veliko ima svojih državljanov poseljenih po ukrajini ... A misliš, da mu je kaj mar tako za slovane kot za ruse, ki tam živijo? Me zanima koliko rusov je že poklala njegova vojska v ukrajini. Boli njega spodnji organ za ruse, ukrajince, otroke, itd .. njemu je cilj samo en. Se ve kateri.
Nevem kateri skrivni cilj ima Putin?
Ok, rečva tako, ker kar koli bomo rekli rusofobi, bo za vas narobe oz. boste rekli, da nam zahod pere možgane ... torej ... kaj pa ti misliš, kaj bo tvoj veliki Putler največ naredil z Ukrajino? Jo bo prisvojil rusiji, bo na položaje postavil svoje ljudi? Bo zbombardiral Kijev? Bo prvi napadel z jedrsko orožje putin ali Nato? Ali bo prvi napadel Nato Rusijo ali Rusija Nato? Ti še vedno trdiš, da je končni cilj pobiti neke lažne neonaciste, kot jih vidva s putlerjem imenujeta ... kdaj pa ne bodo neonacisti? Takrat, ko se bo Putler strinjal z njim? Če bom jaz naslednji predsednik Ukrajine, se pač Putler ne bo strinjal ... bom zanj tudi neonacist, če tudi me boli spodnji organ za vajine neonaciste, Putlerja itd?
fur80 ::
VladimirP saj ne, da se sekiram za tebe, ampak Putin je tebe in tvojo ženo proglasil za petokolonaša in izdajalca, izdajalcem se pa sodi! Če ne verjameš ti lahko pošljem govor Putina, kjer je vse Ruse, ki živijo na zahodu označil za izdajalce! To pomeni, da sta oz. je ostala brez varne domovine! Sta kdaj razmišljala kaj o tem? Drugače pa Švica razmišlja, da bi izgnala Putinove otroke in ženo! ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()
Scaramouche je izjavil:
Levica z Lukom Mescem na čelu meni, da bi se Slovenija morala pri zunanji politiki ravnati po Švici in Avstriji ter postati nevtralna država. To pomeni, da ne bi sodelovala v oboroženih spopadih in ne bi podpirala nobene sprte strani. V Levici se zavzemajo tudi za zmanjševanje izdatkov za vojsko.
Edino pravilno. Ce bi te taborniki sluzili za nase namene ok, tako ko pa sodelujejo v globalsiticnih klavnicah po svetu je bolje, da vojske nimamo. Rabimo samo mocno policijo, vojsko pa treba rasformirat.
Potem pa bolje ven iz NATO New American Terrorist Organisation
To je pa itak zgodovinska napaka, da smo sploh stopili v to teroristicno organizacijo.
Ti povem eno veselo novico? Ko se je Slovenija odločala za vstop v EU in v Nato ... sem v obeh primerih volil ZA ... in še do danes mi ni žal.
Edino kar mi ni bilo preveč všeč po tem, je, da je ob vstopu v EU kar nekaj velikih firm propadlo,ampak če gledaš danes, živimo bolje. Res je, 1000 tolarjev smo lahko skoraj cel večer bili v diskoteki, ali se ga kar lepo napili v gostilni ... 1000 tolarjev je danes malo manj kot 5 evrov ... torej, slabi dve pijači. Ampak vseeno se boljše živi. Z evropskim denarjem se slovenija zelo lepo razvija, problem je edino, da bi se še najmanj enkrat bolj razvijala, kot se, če politiki in župani ne bi tega denarja kradli ... Saj dobro vemo koliko denarja iz evropskih sredstev je država že mogla vrniti, ker niso izpolnili ciljev ali pa še vedno EU čaka kam je šel tisti denar ...
No, pa le ni panike glede pšenice in koruze. Naj Rusi kar imajo svojo pšenico.
Slovenija žit iz Ukrajine in Ruske federacije ne uvaža
Države EU-ja po podatkih Eurostata skupaj letno v povprečju pridelajo 282 milijonov ton žit, od tega 123 milijonov ton navadne pšenice in 68 milijonov ton koruze v zrnju. Stopnja samooskrbe je na ravni EU-ja za žita 112 odstotkov, za pšenico 136 odstotkov in za koruzo 85 odstotkov.
Slovenija žit iz Ukrajine in Ruske federacije ne uvaža, navadno pšenico in koruzo v zrnju uvaža iz sosednjih držav, zlasti iz Madžarske in Hrvaške.
Na končne cene prehrambnih proizvodov pa bo zagotovo vplival tudi dvig cen surovin in energentov. Za Slovenijo je skrb vzbujajoča morebitna zaustavitev izvoza mineralnih gnojil. Največ gnojil za kmetijstvo sicer uvozimo iz Hrvaške, na drugem mestu pa je Rusija, pa so še zapisali na ministrstvu.
https://www.rtvslo.si/okolje/storiti-mo...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutO ()
sir_mha ::
To je pa itak zgodovinska napaka, da smo sploh stopili v to teroristicno organizacijo.
Tej napaki se reče referendum. Življenje v demokraciji ni tako preprosto. Vsaj za nekatere.
Scaramouche ::
VladarP ::
Tej napaki se reče referendum. Življenje v demokraciji ni tako preprosto. Vsaj za nekatere.
Demokracijo smo videli med korono, ko so zapirali zdrave ljudi in jim vladali z odloki. Redki smo, ki smo si upali stopiti na ulice in si na usta nismo tlacili nagobcnike.
l0g1t3ch ::
Scaramouche je izjavil:
to ni res, EU ni pogojen z NATOm
Referendum je bil za vsako posebaj.
Demokracijo smo videli med korono, ko so zapirali zdrave ljudi in jim vladali z odloki. Redki smo, ki smo si upali stopiti na ulice in si na usta nismo tlacili nagobcnike.
Imaš omejeno število ventilatorjev in postelj na urgentnih oddelkih, ti bi to seveda rešil kako drugače, niti ni treba odgovarjat, si že predstavljam.
mackilla ::
Je sploh mogoče,da človek pade še nižje.
jb_j ::
Kje ste dezurni rusofobi, koliko tisoc rusov ste danes ubili na cnn
Nismo tako krvoločni kot vi g. Urban.
Moje ime je slovanskega izvora, tale Urban je brcanje u temo
Ampak tvoja kri je pomešana že z vsem živim. Če imaš zgodovino slovanov, ne pomeni, da imaš tudi vse gene slovanske. Kaj ti ta izgovor glede slovanov pomaga ... Putler kolje vse po vrsti v Ukrajini, ki mu je ukrajina dobesedeno bila nekoč skupna država in tudi veliko ima svojih državljanov poseljenih po ukrajini ... A misliš, da mu je kaj mar tako za slovane kot za ruse, ki tam živijo? Me zanima koliko rusov je že poklala njegova vojska v ukrajini. Boli njega spodnji organ za ruse, ukrajince, otroke, itd .. njemu je cilj samo en. Se ve kateri.
Nevem kateri skrivni cilj ima Putin?
Ok, rečva tako, ker kar koli bomo rekli rusofobi, bo za vas narobe oz. boste rekli, da nam zahod pere možgane ... torej ... kaj pa ti misliš, kaj bo tvoj veliki Putler največ naredil z Ukrajino? Jo bo prisvojil rusiji, bo na položaje postavil svoje ljudi? Bo zbombardiral Kijev? Bo prvi napadel z jedrsko orožje putin ali Nato? Ali bo prvi napadel Nato Rusijo ali Rusija Nato? Ti še vedno trdiš, da je končni cilj pobiti neke lažne neonaciste, kot jih vidva s putlerjem imenujeta ... kdaj pa ne bodo neonacisti? Takrat, ko se bo Putler strinjal z njim? Če bom jaz naslednji predsednik Ukrajine, se pač Putler ne bo strinjal ... bom zanj tudi neonacist, če tudi me boli spodnji organ za vajine neonaciste, Putlerja itd?
Jedrsko bombno, in navadno bombno, plus streljanje......
Je bilo storjeno v imenu Demokracije............
Demokracija je to storila, ali naj demokracija, doživi, oko za oko,
bombo za bombo?
Verjamem, da je tudi to mogoče!!!!!
Imaš omejeno število ventilatorjev in postelj na urgentnih oddelkih, ti bi to seveda rešil kako drugače, niti ni treba odgovarjat, si že predstavljam.
V dveh letih kovid fasizma niso postavili niti ene bolnice, si bil kdaj na infekcijski kliniki, si videl kako zgleda infekcijska klinika?
1600 atomskih bomb, nazaj, ker se gre za pravičnost? ZDA
1000+ bomb navadnih? EU
eksplodiranih po njihovem ozemlju,
ker takšen namen so tudi oni imeli!!!!!!!
ZDA in EU, SO IMELE NEVERJETNO ZAŠČITO.........
(napad V obale ZDA, s strani Ruskih podmornic,
napad Z obale ZDA, s strani Kitajskih letal)
Ali bi se sedaj igrali proti temu.........
1000+ bomb navadnih? EU
1600 atomskih bomb, nazaj, ker se gre za pravičnost? ZDA
1000+ bomb navadnih? EU
ZDA in EU, SO IMELE NEVERJETNO ZAŠČITO.........
(napad V obale ZDA, s strani Ruskih podmornic,
napad Z obale ZDA, s strani Kitajskih letal)
Ali bi se sedaj igrali proti temu.........
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jb_j ()
V dveh letih kovid fasizma niso postavili niti ene bolnice, si bil kdaj na infekcijski kliniki, si videl kako zgleda infekcijska klinika?
Če te moti lahko ustanoviš stranko in spremeniš situacijo v Slovniji, lahko tudi voliš bilokatero stranko, ki ti je všeč in se začnete potegovati zato da gremo iz NATA in EU ali da zgradimo več bolnic, za razliko od Rusije in primer Navalni in opozicije, ki lahko gledajo samo še iz rešetk, kaj Putlerju dela v glavi!
Zgodovina sprememb…
Jederske med Ameriko in Rusijo ne bo. Prej bo Rus odvrgel kaksnega jederskega topoljeva na Evropo, da pokaze resnost to je pa vse.
Če te moti lahko ustanoviš stranko in spremeniš situacijo, lahko tudi voliš bilokatero stranko, ki ti je všeč in se začnete potegovati zato, za razliko od Rusiji in primer Navalni in opozicije, ki lahko gledajo samo še iz rešetk, kaj Putlerju dela v glavi!
NE, GRE SE ZA SODBO ZOPER ČLOVEŠTVU,
IN ZLOČINE ZOPER ČLOVEŠTVU,
KI SO SE ZAGREŠILI.....
Sodba človeštvu je negativna, ob vseh neodvisnih opazovalcih, zunaj človeštva!!!!!!!!
Zgodovina sprememb…
Če te moti lahko ustanoviš stranko in spremeniš situacijo, lahko tudi voliš bilokatero stranko, ki ti je všeč in se začnete potegovati zato, za razliko od Rusiji in primer Navalni in opozicije, ki lahko gledajo samo še iz rešetk, kaj Putlerju dela v glavi!
Jaz verjamem v biblijsko in seriatsko pravo, ne pa v politikanstvo. Tudi albanski kanoni Leka Dukaqinija so boljse kot politikanstvo.
Zunanji opazovalci, zunaj planeta,
zahtevajo uničenje,
nepravičnega ljudstva......
Več zunanjih opazovalcev......
zahtevajo uničenje,
Jaz verjamem v biblijsko in seriatsko pravo, ne pa v politikanstvo. Tudi albanski kanoni Leka Dukaqinija so boljse kot politikanstvo.
No potem je zate stranka Nsi ali pa imaš kake druge fanatike, pa se zberite in prepričajte ljudi, da ste najboljši, mogoče vam celo verjamo in glasujemo za vas!
Zgodovina sprememb…
zahtevajo uničenje,
Ce gledamo iz krscanskega aspekta, Jezus. Mi na zemlji cakamo njegov drugi prihod in ne boljse case.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: VladarP ()
demokracija......
obsega veliko več, kot samo zemeljska.........
drugi še vedno zahtevajo uničenje človeštva,
samo jaz sem posrednik.........
obsega veliko več, kot samo zemeljska.........
drugi še vedno zahtevajo uničenje človeštva,
samo jaz sem posrednik.........
Sem bil na infenkcijski, ne vem točno kaj hočeš namignit. Bolnice imamo pač take, kakršen imamo standarde. Nekatere res včasih izgledajo avstroogrske, samo verjetno je večji problem v osebju, ki ga ni dovolj. In zato so bili ti ukrepi še toliko bolj nujni. Lahko tudi verjameš, da se to ni moglo primerjat s kje drugje, recimo s S. Italijo. Tam so imeli bolj prvinsko izkušnjo s tem virusom in včasih res nisi smel ven, razen če nisi imel cucka (pa še potem si ga lahko peljal le okoli bloka).
Je pa res, nekatere države so bile bolj odprte, recimo Rusija. Tam so se samo tradicionalno zmenili, da ne bodo poročali o številu mrtvih. Pa mirna Bosna, život ide dalje.
zahtevajo uničenje,
Ce gledamo iz krscanskega aspekta, Jezus. Mi na zemlji cakamo njegov drugi prihod in ne boljse case.
Kak pa naj bi bil njegov prihod? Serbus Jaz sem Jezus Kristus evo vam optični internet? Kaj pa če se bo rodil kot Kitajc? Mogoče je že prišel pa so ga v vojni ubili kot otroka?
No potem je zate stranka Nsi ali pa imaš kake druge fanatike, pa se zberite in prepričajte ljudi, da ste najboljši, mogoče vam celo verjamo in glasujemo za vas!
Nsi nima veze z izvirnim krščanstvom. Mogoce Bernard Brscic in gibanje Scutum Fidei Alena Komana.
njihova demokracija, zahteva uničenje, vseh vas.......
od opazovalcev iz vesolja........
(ker, lažete, kradete na dnevni ravni)
vi imate pa srečo, da vas ščiti Bog in njegov odposlanec.........
od opazovalcev iz vesolja........
(ker, lažete, kradete na dnevni ravni)
vi imate pa srečo, da vas ščiti Bog in njegov odposlanec.........
Zgodovina sprememb…
zahtevajo uničenje,
Kak pa naj bi bil njegov prihod? Serbus Jaz sem Jezus Kristus evo vam optični internet? Kaj pa če se bo rodil kot Kitajc? Mogoče je že prišel pa so ga v vojni ubili kot otroka?
Beri poglavje Razodetje tj. Apokalipsa.
Sem bil na infenkcijski, ne vem točno kaj hočeš namignit. Bolnice imamo pač take, kakršen imamo standarde. Nekatere res včasih izgledajo avstroogrske, samo verjetno je večji problem v osebju, ki ga ni dovolj. In zato so bili ti ukrepi še toliko bolj nujni. Lahko tudi verjameš, da se to ni moglo primerjat s kje drugje, recimo s S. Italijo. Tam so imeli bolj prvinsko izkušnjo s tem virusom in včasih res nisi smel ven, razen če nisi imel cucka (pa še potem si ga lahko peljal le okoli bloka).
Je pa res, nekatere države so bile bolj odprte, recimo Rusija. Tam so se samo tradicionalno zmenili, da ne bodo poročali o številu mrtvih. Pa mirna Bosna, život ide dalje.
Rusija je imela daleč največ smrtnih žrtev v Evropi glede na umrljivost ljudi iz prejšnjih let in ne samo zaradi kovida. Sem bral raziskavo, samo je ne najdem sedaj, so računali na prejšnja leta umrljivost in ne tako kot pri nas na TV. V skandinaviji se je umrljivost celo zmanjšala! Tako, da Rusija je v vsakem primeru kanonfuter in res zanimivo kako malo cenijo že svoje življenje kaj šele življenja drugih!
BlaY0 ::
Kako je s podatki o ruskih izgubah, ki so nekako likali na kp.ru? A je bilo to že debunkano al ne (da ne iščem 20 strani nazaj)?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BlaY0 ()
gazibo ::
Russia-Ukraine war: Foreign legion volunteers flee Ukraine after Russian missile strike on training base
https://www.nzherald.co.nz/world/russia...
bwahahaha
bwahahaha
žrtve vrednot,
bodo poplačane,
s tem kam jim gredo duše,
mogoče direktno v večno trpljenje.......
bodo poplačane,
s tem kam jim gredo duše,
mogoče direktno v večno trpljenje.......
mackilla ::
Si v napačni državi model. Priporočam ti Somalijo.
Darkjaar ::
Rusija je imela daleč največ smrtnih žrtev v Evropi glede na umrljivost ljudi iz prejšnjih let in ne samo zaradi kovida. Sem bral raziskavo, samo je ne najdem sedaj, so računali na prejšnja leta umrljivost in ne tako kot pri nas na TV. V skandinaviji se je umrljivost celo zmanjšala! Tako, da Rusija je v vsakem primeru kanonfuter in res zanimivo kako malo cenijo že svoje življenje kaj šele življenja drugih!
Nič čudnega, če je vsak drugi Rus praktično imunokompromitiran zaradi HIV-a.
En tak članek ala VladimirP samo, da iz druge strani, mogoče je pa kaj resnice:
https://www.index.hr/vijesti/clanak/zas...
Izostao je i ruski učinak u kibernetičkom ratovanju
Ako Rusija sudjeluje u kibernetičkom ratu, to nije osobito vidljivo. Ruske jedinice za elektroničko ratovanje nisu isključile ukrajinske komunikacije. Najmanje pet generala ubijeno je zbog loše sigurnosti signala ili zbog očajničkih pokušaja da se pokrenu postrojbe na prvim crtama bojišnice.
Kar sem boldal razen slikic in nepreverjenega pisanja in lepljenja slikic VladimirP na tem portalu, od kibernetične vojne Rusije skoraj nič. Rusom pa strani padajo kot za šalo, pa take hekerje naj bi imeli dobre! :D
Missile attack on Ukrainian military base was launched after Russian forces hacked into British phones
https://www.dailymail.co.uk/news/articl...
bwahahahahahahahahaha
Russia-Ukraine war: Foreign legion volunteers flee Ukraine after Russian missile strike on training base
bwahahaha
Ne objavljaj tega, ker rusis mit o neustrasnih borcih proti ruskemu imperializmu od vojnih izkusenj imajo tile legionarji gledanje antiruskih filmov rambo 2,rambo3 in rocky balboa pa kaksen je odigral kaksno streljasko videoigro
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: VladarP ()
O tem je kar veliko mnenj. Večji standard ponavadi pomeni več pozornosti za preživetje ljudi. Rusi so tudi praktično stopili iz tlačanstva direktno v komunizem in določenih stopenj pri razvoju individualizma se ne da kar tako preskočit.
bwahahaha
Ne objavljaj tega, ker rusis mit o neustrasnih borcih proti ruskemu imperializmu od vojnih izkusenj imajo tile legionarji gledanje antiruskih filmov rambo 2,rambo3 in rocky balboa pa kaksen je odigral kaksno streljasko videoigro
Ne vidim nekega smisla v 16-kratnem ponavljanju ene in iste novice in onaniranju nanjo.
Duh Kijeva je vsekakor najvecja cnn propagandna pogruntavscina te vojne pa uni neustrasni borci iz Kacjega otoka
za vprašat se je kaj je narobe z rusofili ... 3/4 sveta proti rusiji, oni pa da so rusi naj naj ... Predvsem tisti so največji zagovorniki rusov, ki so srbi, itd .. ker rusi bežijo iz svoje države, rusofili pa vseeno nočejo v rusijo ... torej ...
Brazilian who went to join the legion says it has been destroyed.
https://www.reddit.com/r/volunteersForU...
Papki ze bezijo bwahahahaha
https://www.reddit.com/r/volunteersForU...
Papki ze bezijo bwahahahaha
Kijevski mestni četrti Obolonu je bil zadan močan udarec
Fotografija svetovalke vodje ministrstva za notranje zadeve Ukrajine Antonine Gerashchenko.
t.me/RVvoenkor
Fotografija svetovalke vodje ministrstva za notranje zadeve Ukrajine Antonine Gerashchenko.
t.me/RVvoenkor
nejclp ::
Scaramouche je izjavil:
strogo znanstveno sprašujem, seminarsko delam, pa mam korelacijo, zdaj bi pa rad kavzalnost dokazal, faktorje luščim ven.Kapitan Jack je izjavil:
Adminom partis.si strani jebem vso familijo in njihovo ime obarvano v zastavo Ukrajine. Gnojnica nacisticnaA si Srb, al je kaj drugega narobe s tabo?
A si ksenofob al je kaj drugega narobe s tabo?
Od začetka posebne operacije so neonacistične izgube samo v DPR znašale:
?95 odshbr - 137 vojakov oboroženih sil Ukrajine je bilo ubitih in 189 ranjenih;
?25 letalska brigada - 159 vojakov oboroženih sil Ukrajine je bilo ubitih in 174 ranjenih;
?56 ompbr - Ubitih je bilo 165 vojakov ukrajinskih oboroženih sil in 202 ranjenih;
?54 ombr - 236 vojakov oboroženih sil Ukrajine je bilo ubitih in 261 ranjenih;
?12 OBR - Ubitih je bilo 324 vojakov NGU in 345 ranjenih.
t.me/RVvoenkor
Od začetka posebne operacije so neonacistične izgube samo v DPR znašale:
?95 odshbr - 137 vojakov oboroženih sil Ukrajine je bilo ubitih in 189 ranjenih;
?25 letalska brigada - 159 vojakov oboroženih sil Ukrajine je bilo ubitih in 174 ranjenih;
?56 ompbr - Ubitih je bilo 165 vojakov ukrajinskih oboroženih sil in 202 ranjenih;
?54 ombr - 236 vojakov oboroženih sil Ukrajine je bilo ubitih in 261 ranjenih;
?12 OBR - Ubitih je bilo 324 vojakov NGU in 345 ranjenih.
t.me/RVvoenkor
To je vojna, kaj drugega pa lahko pričakuješ? Da si bodo vojaki rožice podajali?
TezkoDihanje ::
Ukraine's foreign fighters ridicule American Boogaloo Boy who RAN AWAY when he realised he'd actually have to fight Russians in Kyiv with the kit he was given and complained he'd been lured into 'trap'
looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
kje si konjuždrina
looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
TezkoDihanje je izjavil:
Ne vidim nekega smisla v 16-kratnem ponavljanju ene in iste novice in onaniranju nanjo.
Ker je to edina stvar, ki jo ima. Thats why.
kje si konjuždrina
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gazibo ()
Pac-Man ::
Kako je s podatki o ruskih izgubah, ki so nekako likali na kp.ru? A je bilo to že debunkano al ne (da ne iščem 20 strani nazaj)?
KP pravi, da so bili shekani, koliko jim verjameš je pa na tebi.
https://twitter.com/AricToler/status/15...
"The Russia of the future -- onwards, to the USSR"
All the same deprivation of imports and political freedom, but with a state without even the promise of a strong social safety net. It's been completely stripped of all function like a building looted for its copper wire.
(The West did its best to carry out and enable that looting for a decade, but Putin continued the tradition over the next two)
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.
TezkoDihanje ::
https://twitter.com/halbritz/status/150...
Yikes -- There are indications that some Russian soldiers have been taken out of the fight because they got frostbite after not having good cold weather gear, senior U.S. defense official says.
"They're struggling on many fronts," official says of the Russians.
Yikes -- There are indications that some Russian soldiers have been taken out of the fight because they got frostbite after not having good cold weather gear, senior U.S. defense official says.
"They're struggling on many fronts," official says of the Russians.
36. brigada marincev oboroženih sil Ukrajine je popolnoma denacificirana v smeri Mariupolja, - Ministrstvo za obrambo DPR @RVvoenkor
Horošo molodec samo to lahko rečem.