Forum » Problemi človeštva » Ukrajina Part II
Ukrajina Part II
Temo vidijo: vsi
tomlin ::
murrieta ::
@murrieta, ti bi moral iti na pogajanja. Tako "lepo" kot pišeš bi bil "v trenutku mir".
NE. Ne bom se nic pogajal, sranje kot so si ga zakuhali naj ga se pozrejo. Ni pa nobene potrebe, da jih pri tem podpiramo, da se bojo klali v neskocnost.
Imamo moralno obvezo, da sprejmemo begunce in posiljamo humanitarno pomoc. Ne pa da jim pomagamo pri klanju (kar pocne zdaj ZDA in v manjsi meri EU).
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: marjanmb ()
darkolord ::
Bebec. Se enkrat, ceprav si verjetno prezabit, sem 100% in absolutno proti pobijanju, ce pa ne gre brez njega, hocem, da se zminimalizira. Tvoja perspektiva pa je, da naj se Ukrajinci in Rusi pobijejo do zadnjega. Klavec brez jajc.Pobijanje se tukaj lahko zminimalizira edino z zatiranjem Putlerja. Z zatiskanjem oči pač ne.
Bebec. Se enkrat, ceprav si verjetno prezabit, sem 100% in absolutno proti pobijanju, ce pa ne gre brez njega, hocem, da se zminimalizira. Tvoja perspektiva pa je, da naj se Ukrajinci in Rusi pobijejo do zadnjega. Klavec brez jajc.Pobijanje se tukaj lahko zminimalizira edino z zatiranjem Putlerja. Z zatiskanjem oči pač ne.
In tega pac ne bos naredil. Zatiskas si oci. Tako, da odjebi ali pa pojdi na fronto in pokazi kako mislis to narediti.
Zgodovina sprememb…
Putlerja ne boli na fronti, ampak v žepu.
Ma nemoj, po tem, ko je zasluzil 44 miljard vec kot pred sankcijami, zaradi porasta cene nafte? Se enkrat, zabiti ste, svet je ze 20 let+ globalen, ne mores s sankcijami narediti nicesar, razen skoditi sebi. Se vedno bomo kurili isti plin in isto nafto. Samo n posrednikov bo vmes.
Zgodovina sprememb…
DarkSite ::
Ma nemoj, po tem, ko je zasluzil 44 miljard vec kot pred sankcijami, zaradi porasta cene nafte? Se enkrat, zabiti ste.
Kje je problem? A ti ne plačajo več toliko kot so pred sankcijami?
Ej, kreten zabiti. Se enkrat, 44 miljard vec je rusija zasluzila od energentov kot pred sankcijami. Kaj ne razumes? Sankcije NE DELUJEJO.
Oz. delujejo, proti EU. Ja proti tebi tudi bebec.
Zgodovina sprememb…
darkolord ::
V drugih segmentih je pa izgubila več kot to.
Pa kaj bojo kupili s 44 milijardami - ki bodo sedaj v rubljih? Babuške?
LightBit ::
@murrieta, ti bi moral iti na pogajanja. Tako "lepo" kot pišeš bi bil "v trenutku mir".
NE. Ne bom se nic pogajal, sranje kot so si ga zakuhali naj ga se pozrejo. Ni pa nobene potrebe, da jih pri tem podpiramo, da se bojo klali v neskocnost.
Imamo moralno obvezo, da sprejmemo begunce in posiljamo humanitarno pomoc. Ne pa da jim pomagamo pri klanju (kar pocne zdaj ZDA in v manjsi meri EU).
Ali je financiranje ruske vojske tudi moralno ok?
Če jih ne podpremo dovolj, bi bilo verjetno res bolje da jih ne.
Ma nemoj, po tem, ko je zasluzil 44 miljard vec kot pred sankcijami, zaradi porasta cene nafte? Se enkrat, zabiti ste.
Kje je problem? A ti ne plačajo več toliko kot so pred sankcijami?
Ej, kreten zabiti. Se enkrat, 44 miljard vec je rusija zasluzila od energentov kot pred krizo. Kaj ne razumes? Sankcije NE DELUJEJO.
Ne se razburjati. Sej si za mir. Vdihni in izdihni :)
V drugih segmentih je pa izgubila več kot to.
Ne ni, matr si zabit. Globalizacija ne deluje samo v eno stran, ce ne morejo zreti McDonalds bojo zrli pa McXi. Dobili pa bojo ali eno ali drugo.
In cesarkoli jim bo ze manjkalo, jim bo pa Kitajska dostavila. Aja bos se sankcije proti Kitajski uvedel idiot? Da gremo se hitreje v kurac?
Zgodovina sprememb…
Za mir bomo že potrpeli preko višjih cen. Važno je, da Putler pade.
Ne, vazno je, da se idiote tvojega tipa zapre v mentalne institucije preden dejansko naredijo kaksno skodo izven okvira po nepotrebnem razrusene Ukrajine, pobitih ukrajincev in pobitih rusov.
Ker ni problem Rusija. Problem so bebci, kot si ti. Na vseh straneh.
Zgodovina sprememb…
Trident ::
hej dečki ste za to
da, prej ko kdo kaj napiše,
vsak napiše v štartu svoje ime , starost pa kulk je že spil ?
npr.:
Joži,35, tri piva.
"moj tekst ..."
:)
npr.:
Joži,35, tri piva.
"moj tekst ..."
hej dečki ste za to
npr.:
Joži,35, tri piva.
"moj tekst ..."
Falil si forum, debate o predsolskih otrocih so na med.over.net. Sicer tile otroci tukaj, ki jim ni nic jasno, ne bojo napisali, da so 13 in, da se samo delajo odrasle. Tako, da predlog zavrnjen kot neizvedljiv.
Zgodovina sprememb…
Ne, vazno je, da se idiote tvojega tipa zapre v mentalne institucije preden dejansko naredijo kaksno skodo.
Ravno nasprotno. Mislim, da rabiš strokovno pomoč. Mir in tvoja konfliktna agresivna osebnost ne gresta skupaj. Gre pa skupaj s Putlerjevo osebnostjo.
Ne, vazno je, da se idiote tvojega tipa zapre v mentalne institucije preden dejansko naredijo kaksno skodo.
Ravno nasprotno. Mislim, da rabiš strokovno pomoč. Mir in tvoja konfliktna agresivna osebnost ne gresta skupaj. Gre pa skupaj s Putlerjevo osebnostjo.
Zaradi mojih mnenj ni se noben Ukrajinec umrl, zaradi bebcev kot si ti pa vsi do sedaj (in se huje bo, pac pozara se ne gasi z oljem, kar pocnes ti in ZDA). Ceprav se delas za "njihovega".
Zgodovina sprememb…
murri napiš kolk si star pa ime pa kulk si spil
iskreno
iskreno
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Trident ()
murri napiš kolk si star pa ime pa kulk si spil
2 casici realnost, 1 spricer izkusenj in 3 "ta kratke" zavedanja idiokracije. Sicer nad 40 in pod 50. Alkohola 0.
Zgodovina sprememb…
dice7 ::
O super, se je prostora za begunce iz sirije
da si te lahko predstavljamo vsaj malo vsi ostali ko beremo
Jah, nekaj vojn imam ze za sabo in se mi obraca, ko bebci delajo iz te nekaj posebnega. In se bolj se mi obraca, ko s tem unicujejo EU gospodarstvo, brez razloga.
Sicer si me ne rabis predstavljati, sem nepomemben. Razmisli kaj pisem in ali ima smisel - s cimer bos presegel vsa moja pricakovanja, za razliko od te zabite mularije, ki misli, da imajo prav, ce so bolj glasni - po vzoru socialnih omrezij.
Zgodovina sprememb…
joži , 35, pet piv
bravo
butast predlog , se opravičujem , he he he he , ne morem zdaj kr naprej pisat ime starost pa pijačo
bravo
butast predlog , se opravičujem , he he he he , ne morem zdaj kr naprej pisat ime starost pa pijačo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Trident ()
esel ::
da si te lahko predstavljamo vsaj malo vsi ostali ko beremo
Jah, nekaj vojn imam ze za sabo in se mi obraca, ko bebci delajo iz te nekaj posebnega. In se bolj se mi obraca, ko s tem unicujejo EU gospodarstvo, brez razloga.
Sicer si me ne rabis predstavljati, sem nepomemben. Razmisli kaj pisem in ali ima smisel - s cimer bos presegel vsa moja pricakovanja, za razliko od te zabite mularije, ki misli, da imajo prav, ce so bolj glasni - po vzoru socialnih omrezij.
Aha si vojni veteran :D
joži , 35, pet piv
bravo
Povej še prosim kolk vojn imaš pa ti za sabo:)
Verjetno bom kaksno izpustil, ampak Libanon, Libija, Panama, Irak/Kuvajt, Somalija, Slovenija, Hrvaska, BiH, Afganistan (verjetno dvakrat), Jemen, Pakistan, Libija, Sirija. Ukrajina (2x).
In v vseh je imela ZDA prste zraven in v vseh so ga najebali civilisti. In v cisto vseh, je bilo za ljudi tam slabse kot pred vojno.
Zgodovina sprememb…
Comandante je izjavil:
Tudi v WW2 so imele ZDA prste zraven in najebali so civilisti Grda Amerika!
Kreten populisticni, govorim za casa mojega zivljenja (kar je bilo tudi vprasanje).
In, ce te ze zanima, americani so prisli na francosko obalo z ze natisnjeno novo francosko valuto. Ce ne bi De Gaulle odjebal americanov, bi jih ekonomsko podjarmili. Toliko o ZDA.
Zgodovina sprememb…
scythe ::
-VX- pijancu ga je snelo
X870 | 9800X3D | 2x32Gb | 6000Mhz/CL30 | RTX3090FTW3 | HP X27i | Phanteks NV7|
Zaradi mojih mnenj ni se noben Ukrajinec umrl, zaradi bebcev kot si ti pa vsi do sedaj (in se huje bo, pac pozara se ne gasi z oljem, kar pocnes ti in ZDA). Ceprav se delas za "njihovega".
Kakšen vpliv pa ima mnenje anonimnih komentatorjev na forumu?
Mogoče če bomo dovolj pljuvali čez Putlerja bo ta zaradi tega kar umrl.
dice7 ::
joži , 35, pet piv
bravo
Povej še prosim kolk vojn imaš pa ti za sabo:)
Verjetno bom kaksno izpustil, ampak Libanon, Libija, Panama, Irak/Kuvajt, Somalija, Slovenija, Hrvaska, BiH, Afganistan (verjetno dvakrat), Jemen, Pakistan, Libija, Sirija. Ukrajina (2x).
In v vseh je imela ZDA prste zraven in v vseh so ga najebali civilisti. In v cisto vseh, je bilo za ljudi tam slabse kot pred vojno.
Rusi so pa pri vseh teh operacijah samo od dalec opazovali
Tocno tako. Gre za pizde, ki so brez zivljenja in si ga drkajo na trupla. Ne naredijo nicesar pozitivnega, hkrati pa delajo neko zboljeno samopropagando. Takih gnojev se je treba znebiti iz javnega zivljenja in jim jasno povedati, da so navadne zblojene pizde. Noces jih poslusati in noces, da so poslusani.
Zgodovina sprememb…
Comandante ::
Comandante je izjavil:
Kreten populisticni, govorim za casa mojega zivljenja (kar je bilo tudi vprasanje).
Ej modeu, spij dva deci hladnega soka, da ne zakuhas, nekam zivcen delujes
A to je zato, ker imajo Ukrajinci koline?
Comandante je izjavil:
Comandante je izjavil:
Ej modeu, spij dva deci hladnega soka, da ne zakuhas, nekam zivcen delujes
A to je zato, ker imajo Ukrajinci koline?
Ostali smo pri tem, da orgazmirate na tujo nesreco. Ce bi se rad pogovarjal o meni, odpri novo temo.
Zgodovina sprememb…
Comandante ::
Ostali smo pri tem, da orgazmirate na tujo nesreco.
Orgazmiramo ravno ne, je pa fajn, ko Rusi crkujejo.
Ce bi se rad pogovarjal o meni, odpri novo temo.
Ne bos verjel, ampak ne bi.
Prav jim je kaj so jih pa izzivali.
Saj jih niso. ZDA so stabilizirale vrednost dolarja. Recimo v Libiji so zbombandirali Gadafija ker je nabiral zlato, da postavi svojo arabsko valuto kot osnovo za nafto.
Ne morete biti tako fucking naivni, NIC in NIKOLI se ne dogaja zaradi "clovekovi pravic". Vedno je zadaj denar in v Ukrajini je spet vmesan ameriski, skodo pa dela EU. Poleg vas, kar je idiotizem brez primere, kdo je se tako neumen, da bo samemu sebi skodo delal? Zaradi ene fucking ukrajine, od katere nimamo nic (za po vrhu pa tudi ne moremo narediti nic, razen skode samim sebi - kjer briljiramo).
Zgodovina sprememb…
Tocno tako. Gre za pizde, ki so brez zivljenja in si ga drkajo na trupla. Ne naredijo nicesar pozitivnega, hkrati pa delajo neko zboljeno samopropagando. Takih gnojev se je treba znebiti iz javnega zivljenja in jim jasno povedati, da so navadne zblojene pizde. Noces jih poslusati in noces, da so poslusani.
Hm, veliko pozitivnega si napisal.
Hm, veliko pozitivnega si napisal.
Ja, ful sem pozitiven do ljudi, ki delajo skodo v realnem svetu, zato, da dobijo se kaksen "like" na socialnih omrezjih. /s
Zgodovina sprememb…
Tako ja. Priden si murrieta!
Ko pridemo greš v soči.
Upam, da vsaj samega sebe razumes =/
Zgodovina sprememb…
Prav jim je kaj so jih pa izzivali.
Saj jih niso. ZDA so stabilizirale vrednost dolarja. Recimo v Libiji so zbombandirali Gadafija ker je nabiral zlato, da postavi svojo arabsko valuto kot osnovo za nafto.
Ne morete biti tako fucking naivni, NIC in NIKOLI se ne dogaja zaradi "clovekovi pravic". Vedno je zadaj denar in v Ukrajini je spet vmesan ameriski, skodo pa dela EU. Poleg vas, kar je idiotizem brez primere, kdo je se tako neumen, da bo samemu sebi skodo delal? Zaradi ene fucking ukrajine, od katere nimamo nic (za po vrhu pa tudi ne moremo narediti nic, razen skode samim sebi - kjer briljiramo).
Kako ne, če je nabiral zlato in krepil valuto. To pa ja ne sme. Sicer je bil sarkazm, ampak zmeraj lahko to rečeš.
Niven si ti če misliš, da mislimo da se dogaja zaradi človekovih pravic.