Forum » Omrežja in internet » Problem, povezava na oddaljeni router
Problem, povezava na oddaljeni router
;-) ::
Imam brezžični Telekomov internet in wifi povezavo preko asus routerja.
Zanima me kaj še rabim zraven wan ip. Manjka mi port se mi zdi, je tako ? je to dejansko moj random številke port ali se ga da ugotoviti kako tako ?
Gre se zato da sem oddaljen 100km pa se nebi rad vozil bv, rabim pa ip-je kamer ki so povezane na router.
Zanima me kaj še rabim zraven wan ip. Manjka mi port se mi zdi, je tako ? je to dejansko moj random številke port ali se ga da ugotoviti kako tako ?
Gre se zato da sem oddaljen 100km pa se nebi rad vozil bv, rabim pa ip-je kamer ki so povezane na router.
SeMiNeSanja ::
Glede na vprašanje, si se lotil zadeve, o kateri nimaš prav nobenega pojma.
Ne vem, če ima smisel tu pisati cel "IPCam guide for Dummies". Jaz bi ti priporočil, da najdeš nekoga, ki se spozna v te zadeve in z njim skupaj vso stver postavita tako, kot je treba.
Ne vem, če ima smisel tu pisati cel "IPCam guide for Dummies". Jaz bi ti priporočil, da najdeš nekoga, ki se spozna v te zadeve in z njim skupaj vso stver postavita tako, kot je treba.
;-) ::
sem zrihtal, se na asus strani registriras in dobis lepo url ter se prijavis. pravtako sem se motil o ipju kamere :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wifi router s POE porti (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9832 (6810) | rdecaluc |
» | MikroTik, UPnP, port forwarding, Amis, kamere...Oddelek: Omrežja in internet | 4354 (3881) | Daniel |
» | Domače omrežje - precej velikoOddelek: Omrežja in internet | 9306 (7605) | SeMiNeSanja |
» | prenosnik za igre do 1200EOddelek: Kaj kupiti | 7619 (6991) | hojnikb |
» | Kako dostopati do IP kamere preko web-aOddelek: Omrežja in internet | 12257 (9020) | urosh |