Forum » Pomoč in nasveti » Firefox, Adblock problem
Firefox, Adblock problem
Gregor5816 ::
Zdravo,
Kolega je imel en problem na Firefoxu. Če je imel prižgan ad block, mu je prikazovalo samo plain text. Nič slik, nič CSS. Zbrisal je dol Firefox in ga ponovno namestil, pa je bilo še vedno enako. Jaz sem mu potem zbrisal profil v AppData in ponovno namestil ad block, in potem je vse delalo normalno.
V čem je bil problem?
Kolega je imel en problem na Firefoxu. Če je imel prižgan ad block, mu je prikazovalo samo plain text. Nič slik, nič CSS. Zbrisal je dol Firefox in ga ponovno namestil, pa je bilo še vedno enako. Jaz sem mu potem zbrisal profil v AppData in ponovno namestil ad block, in potem je vse delalo normalno.
V čem je bil problem?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google Chrome deluje zeeelooooo počasiOddelek: Omrežja in internet | 1268 (895) | bobby |
» | Prve verzije Microsoftovega Edgea tudi uradno na ogledOddelek: Novice / Brskalniki | 4726 (2060) | simnov |
» | Microsoftov predelan chromiumski brskalnik Edge ušel na internetOddelek: Novice / Brskalniki | 15411 (11318) | MrNighthawk |
» | Nova posodobitev FirefoxaOddelek: Omrežja in internet | 3219 (2456) | Ales |
» | Izšel Firefox 1.5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 11967 (9214) | marhyo |