Forum » Igre » S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Enaplusdva ::
DJ-DUST ::
Nisem, sem pa takrat rešil vse achievementse in se spomnim. Se vrnem enkrat kasneje ko igra spolirana in zmodana...
Sem nazaj v vesolju :)
Sem nazaj v vesolju :)
oo7 ::
Tale bi znal biti eden najtežjih - Bingo Survive all status ailments at once
Moraš krvaveti, biti zaspan, pod vplivom alkohola, lačen, radiacija in PSI.
yayo ::
To je verjetno najlaže doseči v Hlynki v Garbageu kjer je eno poslopje s stashem kjer te avtomatsko zaspanost prime in slišiš glasove. Sem dal včeraj skozi pa me je tako presenetilo, da sem šel direkt spat v Zalissyo in ob vrnitvi ugotovil, da zaspanost no bila vazana na mojo utrujenost. No, stash uganko sem rešil, tako, da je sedaj prepozno. Zaspanosti tam ni več, vsaj mislim, da ne.
Ampak s temi "altered object" artefakti, kar je verjetno poklon Control in Alan Wake franšizam, postane igranje precej nekomplicirano tudi na veteran težavnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yayo ()
To je verjetno najlaže doseči v Hlynki v Garbageu kjer je eno poslopje s stashem kjer te avtomatsko zaspanost prime in slišiš glasove. Sem dal včeraj skozi pa me je tako presenetilo, da sem šel direkt spat v Zalissyo in ob vrnitvi ugotovil, da zaspanost no bila vazana na mojo utrujenost. No, stash uganko sem rešil, tako, da je sedaj prepozno. Zaspanosti tam ni več, vsaj mislim, da ne.
Ampak s temi "altered object" artefakti, kar je verjetno poklon Control in Alan Wake franšizam, postane igranje precej nekomplicirano tudi na veteran težavnosti.
A ni zaspanost takrat, ko se ti pokaže ikona lune ? Ampak to se ponavadi pokaže samo ob napadu tistih mačkov ?
Sem prišel, do misije katera je point of no return. Moram zdaj raziskati še Pripyat prvo, do konca. Imam pa v zoni še tri stashe, do katerih nimam pojma kako priti.
Zadnje čase vse USB ključe katere najdem so za container upgrade. To je kaj točno ? Več prostora za artefakte ?
Zadnje čase vse USB ključe katere najdem so za container upgrade. To je kaj točno ? Več prostora za artefakte ?
In v Poppy Field-u ter med rundami v Areni...
Ja v Poppy fildu bi lahko mogoče to šlo skozi zaspanost, alkohol in lakota ne bi bili problem. Radiacija tudi ne, ker bi dal samo kak artefakt. Krvavenje bi razjezil tistega v hiši :) edino PSI bi bil problem ?
Weird Pot artifakt - daje random efekt ko nekaj poješ\popiješ
In v Poppy Field-u ter med rundami v Areni...
Ja v Poppy fildu bi lahko mogoče to šlo skozi zaspanost, alkohol in lakota ne bi bili problem. Radiacija tudi ne, ker bi dal samo kak artefakt. Krvavenje bi razjezil tistega v hiši :) edino PSI bi bil problem ?
Weird Pot artifakt - daje random efekt ko nekaj poješ\popiješ
Točno ja weird pot ima tak efekt.
Bom sprobal.
Hvala
A ni zaspanost takrat, ko se ti pokaže ikona lune ? Ampak to se ponavadi pokaže samo ob napadu tistih mačkov ?
Vidiš, tega o napadu mačkov sploh nisem opazil, ker sem verjetno bil ves adrenalinski v boju z njimi. Je pa v kraju, ki sem ga bolj zgoraj omenil ena zgradba s stashem v kateri je več živali zaklenjenih in moraš prej poiskati ključ, da bi lahko not prišel. In ena od živali je mačka (sploh nisem opazil, sem mislil, da je pes) tako, da dobiš efekt zaspanosti in halucinacij samo če se okoli zgradbe potikaš. Ker imam Saigo sem vse beštje zmasakriral na samem pragu tako, da nisem niti opazil, da je vmes mačka. Drugače pa sem ravnokar prvo chimero usmrtil. Prileti iz enega železniškega tunela zahodno od vhoda v SIRCOO. Sem jo okoli vagona sprehajal in se ji izmikal pa je šlo enih 30-40 patronov za šibrovko. Dopuščam, da sem jih 10-15 v prazno spustil.
Zgodovina sprememb…
Gregor459 ::
Vidiš, tega o napadu mačkov sploh nisem opazil, ker sem verjetno bil ves adrenalinski v boju z njimi. Je pa v kraju, ki sem ga bolj zgoraj omenil ena zgradba s stashem v kateri je več živali zaklenjenih in moraš prej poiskati ključ, da bi lahko not prišel. In ena od živali je mačka (sploh nisem opazil, sem mislil, da je pes) tako, da dobiš efekt zaspanosti in halucinacij samo če se okoli zgradbe potikaš. Ker imam Saigo sem vse beštje zmasakriral na samem pragu tako, da nisem niti opazil, da je vmes mačka. Drugače pa sem ravnokar prvo chimero usmrtil. Prileti iz enega železniškega tunela zahodno od vhoda v SIRCOO. Sem jo okoli vagona sprehajal in se ji izmikal pa je šlo enih 30-40 patronov za šibrovko. Dopuščam, da sem jih 10-15 v prazno spustil.
Ko si dlje časa z mačkom v boju začneš zehat.
Prvič si ga moral srečat v Garbage takoj prva vas na desni, ko greš čez most iz Lesser zone.
Mački tudi oponašajo človeški glas tako, da misliš, da je človek kje blizu , da te kliče na pomoč ali se pogovarja s tabo a je v resnici maček.
Chimere pridno jedo svinec tako kot pseudogianti.
Ko si dlje časa z mačkom v boju začneš zehat.
Prvič si ga moral srečat v Garbage takoj prva vas na desni, ko greš čez most iz Lesser zone.
Mački tudi oponašajo človeški glas tako, da misliš, da je človek kje blizu , da te kliče na pomoč ali se pogovarja s tabo a je v resnici maček.
Chimere pridno jedo svinec tako kot pseudogianti.
ne, sem spregledal. Prvič sem jo srečal v Zatonu, vas Izumrudne. Tisti letni kino ali prostor za prireditve kjer dobiš šibrovko Predator.
Si mislil da boš našel dober loot, ker je bil velik moder sef na sredini odra? :D
Enaka lokacija in effekt se je zgodil že v Stalker Call of Pripyat... :)
Enaka lokacija in effekt se je zgodil že v Stalker Call of Pripyat... :)
Pa kasneje sem srečal eno PSI verzijo, ki je ustvarjala klone, ko sem jo dvema Noontideoma pomagal jo ubiti. Pustila je ovratnico, ki je permanentno v mojem inventoriju. Verjetno moram še srečati questgiverja.
Predsednik11 je izjavil:
Koliko naj bi bilo stashev katere je pustil novinar ?
13
13? Sem mislil, sa jih je samo 12.
Zato ker je 90% "vodičev" skopiranih od nekoga, ki je naredil screenshot mape na prvi dan izida igre, samo zato da so si nabirali klike. Dejansko pa če igraš in ko jih pobereš 12, se 13. stash pokaže na mapi...
Pa kasneje sem srečal eno PSI verzijo, ki je ustvarjala klone, ko sem jo dvema Noontideoma pomagal jo ubiti. Pustila je ovratnico, ki je permanentno v mojem inventoriju. Verjetno moram še srečati questgiverja.
To verjetno misliš na pseudopsa. Ko se kar množijo. Vsakega klona ustreliš enkrat in izgine tistega pravega pa moraš večkrat ampak tisti se ponavafi drži bolj v ozadju.
To verjetno misliš na pseudopsa. Ko se kar množijo. Vsakega klona ustreliš enkrat in izgine tistega pravega pa moraš večkrat ampak tisti se ponavafi drži bolj v ozadju.
ne, pseudomaček. Iz bajte skoči ven trop in, ko jih ustreliš zginejo (razen, če sem bil pijan) Ostane eden, ki ima ogrlico, ki piska. To sem pobral. Pse sem že fental v Lesser Zone.
SIRCAAA sejna dvorana. https://ibb.co/10CkhfV
Zgodovina sprememb…
Tale SIRCAA pa je bila kar intenzivna. Čeprav nič nemogočega. Ko sem bežal me je po parku malce lovil en pseudogiant ampak sem imel vso opremo precej obrabljeno pa sem samo spizdil. Drugače sta pa obe frakciji antipatični čeprav bi po logiki na koncu moral simpatizirati z vardo. Bom pa v drugem krogu.
Predsednik11 ::
Sem malo uporabljal Grom sedaj po Pripyatu in je to verjetno najslabše orožje kar sem ga uporabljal.
Med najboljše štejem Dnipro in Integral - A
Trenutno najboljša od vseh mi je pa Zubr 19 :)
Pri Zubru 19 uporabljam High-Capacity magazine, silencer in optics.
Med najboljše štejem Dnipro in Integral - A
Trenutno najboljša od vseh mi je pa Zubr 19 :)
Pri Zubru 19 uporabljam High-Capacity magazine, silencer in optics.
Problem: Quest Just Like The Old Days. Potem, ko sem vključil prezračevalnike in pobral emiter imam opcijsko nalogo, da se pogovorim s prof. Lodochko v njegovem laboratoriju na Wild Island. Ko pridem, do njegove baze tam ni nikogar čeprav quest marker kaže točno tja. Pred nalogo sem ga rešil pred plačanci na oni železniški postaji čez vodo. Igram Strider friendly opcijo. Gre za enega famoznih post SIRCAA hroščev? Reloadal igro pa je spet enako.
Problem: Quest Just Like The Old Days. Potem, ko sem vključil prezračevalnike in pobral emiter imam opcijsko nalogo, da se pogovorim s prof. Lodochko v njegovem laboratoriju na Wild Island. Ko pridem, do njegove baze tam ni nikogar čeprav quest marker kaže točno tja. Pred nalogo sem ga rešil pred plačanci na oni železniški postaji čez vodo. Igram Strider friendly opcijo. Gre za enega famoznih post SIRCAA hroščev? Reloadal igro pa je spet enako.
Ja to bo bug.
Jst na srečo tega buga nisem imel. Če grem zdaj tja bo Lodočka še vedno tam. Sem bil tam ne dolgo nazaj.
Imam podoben problem v Pripyatu ampak ni quest problematičen ampak tehnika ni nikjer tako, da moram orožje hodit popravljat v drugo regijo.
Sem že rešil s pomočjo Reddita. Naloga teče brez hroščev le, če Moontide bazo zapustiš skozi glavni vhod. Potem te Lodotcha po radiu povabi, da greš do njega v bunker. Če zapustiš skozi enega stranskih izhodov naloga ne napreduje. Igran naprej dokler ne pridem do kakega večjega buga, potem na pavzo. Sem drugi teden doma na antibiotikih tako, da igram kolikor že več let nisem, po kake tri ure na dan. Vmes pa gnijem in se redim.
Gaffer se mi je zaciklov vsakič ko ga ogovorim mi da tisočaka
Ni veliko je pa bolje kot nič.
Elite dangerous
Te pa še nisem igral.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Enaplusdva ()
Stan57 ::
Ko ga imaš in ko ga nadgradiš obvezno sprint in kontejnerje za artifakte postane veteran težavnost precej lahka
aeaea
ufff... On the Edge niz nalog v Zalissyi. Rešil vse pa mi na koncu pokaže fail pri uničenju Monolith postojanke. Napad Monolithov na vas se ne sproži, ko se približam kraju ampak, ko ga zapuščam po opravljenem On the Edge. Rešim tudi to, Gaffer branilce povabi na razgovor v bazo, se pridružim po pobiranju orožja padlih. Izberem kaj bom vzel s seboj za pohod na Sfero (Clusterfuck z močno penetracijo in daljnogledom je dodobra zrabljen, ostalo ne pride niti blizu) in zapustim vas. Po par korakih Gaffer znova kliče vse stalkerje naj pridejo branit Zalissyo. Madafakinfaka... Čakam na nov patch, tole je smešno.
Ko ga imaš in ko ga nadgradiš obvezno sprint in kontejnerje za artifakte postane veteran težavnost precej lahka
Ja šprint obvezno drugače ne prideš nikamor s exoskeletonom.
Ali je diamond exosceleton najboljši armor v igri ?
da
Edino PSI malo šepa.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Gregor459 ()
Predsednik11 ::
ufff... On the Edge niz nalog v Zalissyi. Rešil vse pa mi na koncu pokaže fail pri uničenju Monolith postojanke. Napad Monolithov na vas se ne sproži, ko se približam kraju ampak, ko ga zapuščam po opravljenem On the Edge. Rešim tudi to, Gaffer branilce povabi na razgovor v bazo, se pridružim po pobiranju orožja padlih. Izberem kaj bom vzel s seboj za pohod na Sfero (Clusterfuck z močno penetracijo in daljnogledom je dodobra zrabljen, ostalo ne pride niti blizu) in zapustim vas. Po par korakih Gaffer znova kliče vse stalkerje naj pridejo branit Zalissyo. Madafakinfaka... Čakam na nov patch, tole je smešno.
Pri meni je bilo enako, ko sem odhajal so napadli. Ne verjamem, da bo patch kaj rešil. Tisti napad ali napada se ne spomnin je treba odbit.
Prvi napad se začne, ko prideš v Zalissyo. Ko se približuješ Gaffer pokliče po radiu vse stalkerje v bližini naj pridejo pomagat. Ko sem jaz prišel v vas je napad potekal na nasprotni strani in so branilci opravili z Monolithi preden sem se lahko vmešal. Par mrtvih monolitov sem kasneje našel v občinski zgradbi kar je nek hrošč, ker v zgradbi ne moreš orožja uporabljati. Zadnji patch baje povzroči njihovo smrt zato, da naloga lahko napreduje. Po pogovorju z lokalci začneš serijo nalog On the Edge. Ko to rešiš in hočeš zapustiti lokacijo začne drugi napad. Če zbežiš dobiš kasneje sporočilo, da je Zalissya padla in, da so vsi stalkerji pomrli. Če pomagaš si kao rešil vas in Gaffer izvede svoj govor. Za tem lahko odideš kot kavboj proti sončnemu zahodu. Meni pa se je na koncu cele serije dogodkov zgodilo, da Gaffer spet kliče na pomoč zaradi novega napada. Katerega ne bi smelo biti. Veliko tistih, ki do tukaj niso imeli hroščev so ga dobili malce kasneje. Čeprav so Zalissyo ubranili so na poti proti Garbageu dobili obvestilo, da je vas padla in, da so vsi mrtvi. Kar naj bi se lahko zgodilo kasneje tudi v Rostoku.
Zgodovina sprememb…
Jaz sem dobil sporočilo, da je vas pod napadom kakšnih 100 metrov od Zallisije tako, da sem se hitro vrnil.
Pa če se nem otim sem sodeloval tudi pri drugem napadu potem je bil pa mir.
Edino v tisti občinski hiši je bil kaos kejr so Stalkerji bili nagužvani vsi v eni sobi dva pa pred glavnimi vrati tako, da sem včasih komaj prišel notri ali ven iz te hiše.
Sedaj ni več problemov.
Pa če se nem otim sem sodeloval tudi pri drugem napadu potem je bil pa mir.
Edino v tisti občinski hiši je bil kaos kejr so Stalkerji bili nagužvani vsi v eni sobi dva pa pred glavnimi vrati tako, da sem včasih komaj prišel notri ali ven iz te hiše.
Sedaj ni več problemov.
Sem šel v Sfero po tisti emitter pa so spet hrošči. Tam rešiš enega npcja pred monoliti, potem dobiš nalogo, da ga pospremiš in le stoji tam kot štor. Na koncu je njegova opcijsak naloga fail. Nič, bom res pavziral, ker nima smisla.
Stan57 ::
Pri meni je bilo pa prvi napad, potem sem podkupil od Hrčka stražarja, pobil oglednike,
šel do koče, drugi napad potem pa nič če pa sem ogovoril Gafferja mi je vsakič dal dal tisočaka
šele ko sem zapustil kraj je Gafer objavil da je Zalissyja svobodna in nehal razmetavati tisočake
šel do koče, drugi napad potem pa nič če pa sem ogovoril Gafferja mi je vsakič dal dal tisočaka
šele ko sem zapustil kraj je Gafer objavil da je Zalissyja svobodna in nehal razmetavati tisočake
aeaea
Sem šel v Sfero po tisti emitter pa so spet hrošči. Tam rešiš enega npcja pred monoliti, potem dobiš nalogo, da ga pospremiš in le stoji tam kot štor. Na koncu je njegova opcijsak naloga fail. Nič, bom res pavziral, ker nima smisla.
Saj tista opcijska verjetno ne vpliva na končni razplet.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Metro Exodus [Metro 2035] (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Igre | 134663 (18741) | oo7 |
» | S.T.A.L.K.E.R. (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Igre | 92941 (10821) | Meizu |
» | Igra: Ugani igro (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 17041 (10964) | oo7 |
» | ArealOddelek: Igre | 4633 (4362) | Heavy |
» | Igre podobne Fallout 3 (New vegas)Oddelek: Igre | 7542 (7258) | yayo |