Forum » Kaj kupiti » Kateri 22" LCD monitor za namizni računalnik do 150€ priporočate?
Kateri 22" LCD monitor za namizni računalnik do 150€ priporočate?
urli ::
Pa obvezno NE sme biti IPS, ker očitno moje oči tega tipa zaslona ne prenašajo najbolje. Vse se mi blešči, včasih kar vidim neko mrežo, še potem ko pogledam stran vidim neke vzporedne črte. Si bom res čisto oči uničil s temi IPS zasloni. Pa to se mi je dogajalo na IPS monitorju in tudi na Samsung Galaxy S4, ki je prav tako IPS zaslon. Pa ni pomagalo, če sem dal osvetlitev na minimum. Še vedno me je motilo. Ne vem, ampak ti IPS zasloni mi res ne ustrezajo, so lepe barve, vidnost je dobra iz vseh kotov ampak zame to ni. Torej iščem kvaliteten LCD monitor, TFT/LED al ne vem kaj, pač druga tehnologija od IPS. Pa da so barve lepe in da je prijazen do oči.
Pogoji:
- recimo do 22", ker 24" mi je že preveliko - veliko presedim pred računalnikom in se mi zdi, da 24" in večji monitorji pač preveč sevajo/se bleščijo.
- do okoli 150EUR (manj je boljše)
- resolucija 1920 x 1080 (več je bolje, mi je pa jasno, da višje za ta denar skoraj zagotovo ne bom dobil)
REcimo tale se mi zdi v redu, ker ima še TV vgrajen http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist.... Kaj pravite?
Pogoji:
- recimo do 22", ker 24" mi je že preveliko - veliko presedim pred računalnikom in se mi zdi, da 24" in večji monitorji pač preveč sevajo/se bleščijo.
- do okoli 150EUR (manj je boljše)
- resolucija 1920 x 1080 (več je bolje, mi je pa jasno, da višje za ta denar skoraj zagotovo ne bom dobil)
REcimo tale se mi zdi v redu, ker ima še TV vgrajen http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist.... Kaj pravite?
urli ::
Recimo imel bi takšen monitor ali vsaj tehnologijo, ki je na Macbook pro 2011 "LED-backlit glossy widescreen display with support for millions of colors". Ker pred tem monitorjem se lahko skrijejo čisto vsi IPSi ali pa vsaj večna.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup monitorja (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14877 (4235) | Han |
» | Monitor do 300 EUROddelek: Kaj kupiti | 3103 (2322) | SloBiscuit |
» | Išče se 17" laptop z IPS matrikoOddelek: Kaj kupiti | 4961 (3818) | dope1337 |