Forum » Kaj kupiti » Rabim nov računalnik
Rabim nov računalnik
Zape ::
Pozdravljeni!
Pred kratkim sem se odlocil da si kupim nov racunalnik, ker stari zal vec ne deluje. S tem pa pride 100 tezav...
Na podrocju hardwarea in racunalnikov nisem ravno vesc, zato ne vem kaj kupujem. Prav tako sem financno omejen; do priblizno 600€.
Racunalnik bom uporabljal predvsem za igranje iger, kot so Guild Wars 2, Assassins Creed 3, Call of Duty, itd...
Nujno potrebujem nasvete kaksen racunalnik kupiti; ker se ne spoznam na komponente in strojno opremo bi raje kupil ze naret racunalnik, kot pa da bi ga sam zgradil po delih, ceprav vem da to ni nujno najboljsa moznost.
Torej, lepo bi prpsil ce mi lahko svetujete kateri racunalniki so dobri, ali pa ce mi svetujete katere komponente natanko bi bilo potrebno kupiti, kako jih sestaviti, itd...
Vnaprej se zahvaljujem za pomoc.
Lep pozdrav, Zape.
Pred kratkim sem se odlocil da si kupim nov racunalnik, ker stari zal vec ne deluje. S tem pa pride 100 tezav...
Na podrocju hardwarea in racunalnikov nisem ravno vesc, zato ne vem kaj kupujem. Prav tako sem financno omejen; do priblizno 600€.
Racunalnik bom uporabljal predvsem za igranje iger, kot so Guild Wars 2, Assassins Creed 3, Call of Duty, itd...
Nujno potrebujem nasvete kaksen racunalnik kupiti; ker se ne spoznam na komponente in strojno opremo bi raje kupil ze naret racunalnik, kot pa da bi ga sam zgradil po delih, ceprav vem da to ni nujno najboljsa moznost.
Torej, lepo bi prpsil ce mi lahko svetujete kateri racunalniki so dobri, ali pa ce mi svetujete katere komponente natanko bi bilo potrebno kupiti, kako jih sestaviti, itd...
Vnaprej se zahvaljujem za pomoc.
Lep pozdrav, Zape.
- zaklenil: dzinks63 ()
broken/link je izjavil:
če kupuješ stacionarca: Nakup namiznega PC-ja
če kupuješ laptop: Kateri prenosnik?
Kupujem stacionarca. Torej naj se enkrat postam se v tistem threadu?
Brez zamere, ampak raje bi imel svoj thread, ker je v tistem taksna zmeda, da sploh ne ves kdo odgovarja komu.
Ce so taksna pravila foruma bom to naredil, drugace imam pa raje svoj thread v katerem lahko zbiram vse podatke in odgovore in sproti odgovarjam.
Lp, Zape
black ice ::
Podobna vprašanja se v zgoraj linkani temi pojavljajo na tedenski, če ne dnevni bazi. Lahko pa koga proti plačilu najameš, da ti sestavi top-šit-price-performance build. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup računalnika za faksOddelek: Kaj kupiti | 2259 (1924) | loveJDM |
» | Kateri prenosnik naj kupim?Oddelek: Kaj kupiti | 1972 (1868) | T_F_7 |
» | Pomoč pri nakupu računalniških komponentOddelek: Kaj kupiti | 1221 (987) | DarwiN |
» | Mnenje-PCOddelek: Kaj kupiti | 1074 (994) | denis9 |
» | Nov Gaming Comp do 1500€Oddelek: Kaj kupiti | 3025 (2768) | denis9 |