Forum » Omrežja in internet » Rezervacija prenosa podatkov
Rezervacija prenosa podatkov
gregor23 ::
Zdravo.
doma bomo dobili top reio in s tem tudi smart tv. Rad igram igre in me bo ob tem prenos podatkov za gledanje tv in morebitnem gledanju youtube mlajse sestre zelo motilo, ker mi bo nabijalo v igri ping, kar je zelo moteče. Ali je mozno zdej od 10MB prenosa rezervirat za moj racunalnik 1MB tako da imam na voljo vedno ne glede na to kaj drugi v orezju pocnejo imam na voljo ta 1mb prenosa, kar bi mi zadoscalo.
doma bomo dobili top reio in s tem tudi smart tv. Rad igram igre in me bo ob tem prenos podatkov za gledanje tv in morebitnem gledanju youtube mlajse sestre zelo motilo, ker mi bo nabijalo v igri ping, kar je zelo moteče. Ali je mozno zdej od 10MB prenosa rezervirat za moj racunalnik 1MB tako da imam na voljo vedno ne glede na to kaj drugi v orezju pocnejo imam na voljo ta 1mb prenosa, kar bi mi zadoscalo.
hojnikb ::
poiščeš naslov, na katerem se oglaša ta router (ponavadi je 192.168.1.1) in poiščeš potem v teh nastavitvah.
#brezpodpisa
gregor23 ::
Hvala in oprosti ampak mi lahko pomagas pri celem postopku. Naslov ruterja imam zdej pa me samo zanima kako in kaj naprej
išči quality of sharing. Točno ti pa neznam povedat, ker nimam tega routerja...
#brezpodpisa
GTX970 ::
Za top reio modem/router meni google ne najde ničesar.
Prva ugotovi, kaj sploh imaš od opreme.
Prva ugotovi, kaj sploh imaš od opreme.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GTX970 ()
Senitel ::
Quality Of Service... In na škatlicah, ki jih Telekom tala se to ne da konfigurirat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Senitel ()
Quality Of Service... In na škatlicah, ki jih Telekom tala se to ne da konfigurirat.
ja ja. quality of service itk...
Brainfart
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako omejiti download na routerjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1012 (793) | Vaseer |
» | Kako bi omejil internetno povezavo?Oddelek: Omrežja in internet | 2196 (2013) | Vajzi |
» | Router, ki podpira equal bandwidth sharing ...Oddelek: Omrežja in internet | 847 (581) | ABX |
» | Težave z routerjemOddelek: Omrežja in internet | 804 (804) | brgi |
» | še ena ideja o mreži in torrentihOddelek: Omrežja in internet | 881 (798) | multiscan |