Forum » Pomoč in nasveti » Windows 7, težave z nastavitvami
Windows 7, težave z nastavitvami
Gregor5816 ::
V power options imam izbran high performance; turn off display & go to sleep = never. Zadnji teden se mi ob vsakem izklopu računalnika to ponastavi na privzete vrednosti, 30 min za display in 1 h za sleep. Kaj naj storim, da si bo windows za vedno zapomnil moje nastavitve?
popster ::
Mi diši po hrošču da Windows ne shrani nastavitev na disk verjetno zaradi admin pravic (probaj se loginat z drugim userjem).
Lahko probaš tudi z zadnjo verzijo Windowsov..
Drugače pa probaj inštalirat Electric sheep ali kaj podobnega, gre za to da ti kot nek screensaver prepreči odhod v sleep. Mogoče bi tudi kak drugi program za mrežno računanje storil isto. npr Folding@home.
Lahko probaš tudi z zadnjo verzijo Windowsov..
Drugače pa probaj inštalirat Electric sheep ali kaj podobnega, gre za to da ti kot nek screensaver prepreči odhod v sleep. Mogoče bi tudi kak drugi program za mrežno računanje storil isto. npr Folding@home.
Spajky ::
Ko nastaviš nastavitve, restartaj komp; probaj če funkcionira !
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Gregor5816 ::
Odkril sem problem, imam matično od Asus in sem pred kratkim gor naložil AI Suite. Izgleda kot da mi Asus-ov power utility software (oz. nekaj takega) po svoje nastavi te nastavitve. Po odstanitvi tega si Windows shrani nastavitve.
btw hvala za Electric sheep, tudi pomaga
btw hvala za Electric sheep, tudi pomaga
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Predlogi za poletno branje?Oddelek: Sedem umetnosti | 4333 (3352) | Sanjica23 |
» | Instalacija UDPxy na DD-WRTOddelek: Operacijski sistemi | 10340 (3759) | bimmer-mb |
» | PC se noče ponovno zagnatiOddelek: Strojna oprema | 785 (640) | tadoo |
» | Težave z ekranomOddelek: Pomoč in nasveti | 1233 (927) | solatko |
» | Znanstvena FantastikaOddelek: Sedem umetnosti | 3126 (2652) | Rudi |