Forum » Kaj kupiti » Kateri telefon?
Kateri telefon?
Temo vidijo: vsi

Yossarian ::
MrStein, sem naredil tako, vendar žal ni efekta.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

k4vz0024 ::

zuz3k ::
ker telefon ustrega karakteristikam
- 5000 mah baterija ali več
- dober fotoaparat vsaj 64 MPIX
- usb C
- fingerprint
- ok svetlost podnevi
cena 150-170EUR
a obstaja kak 6000 baterija
keri ma boljšo kamero od naštetih dveh?
ker telefom dela LEPŠE SLIKE
redmi note 11s
poco m4 pro
Life is a psychological game.

Invictus ::
Telefonov z jackom se ne dela več. Razen ene parih šaomijev, ki jih dobiš zraven praška je to prežvet projekt. Res ne vem kdo sploh v letu 2023 še uporablja žične slušalke?
Mogoče zato, da lahko poslušaš FM radijske postaje?
Kdo še posluša FM postaje na telefonu?
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x

mtosev ::
Jaz FM radio poslušam na tablici.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

- usb C
- fingerprint
- ok svetlost podnevi
cena 150-170EUR
redmi note 11s
poco m4 pro
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zuz3k ()

Morison ::
- usb C
- fingerprint
- ok svetlost podnevi
cena 150-170EUR
redmi note 11s
poco m4 pro
A si ti že kdaj kaj kupil ali samo sprašuješ ali samo trollaš!

ja ene 10 telefonov, ogromno stvari amapak se vpraša tudi za ostala mnenja
danes sem v nakup. centru sprobal xiaomi note 11S
in so slike sicer svetle ampak zoomane slabše od trenutnega telefona Xperia XA2 23 Mpix
mogoče, dela samo neostre slike v notranjem prostoru...
tudi v reviewu je skritiziral kamero - klik
potem verjetno poko
danes sem v nakup. centru sprobal xiaomi note 11S
in so slike sicer svetle ampak zoomane slabše od trenutnega telefona Xperia XA2 23 Mpix
mogoče, dela samo neostre slike v notranjem prostoru...
tudi v reviewu je skritiziral kamero - klik
potem verjetno poko
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zuz3k ()

NoFear85 ::
Kateri telefon izbrati za nezahtevnega uporabnika do cca 300€? Xiaomi resmi note 11/12 pro, Poco X3/4/5 pro, oneplus nord 2 ce? Kaksen drug predlog?

Horas ::
xiaomi 11t-12t/pro
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Horas ()

OK.d ::
Kateri telefon izbrati za nezahtevnega uporabnika do cca 300€? Xiaomi resmi note 11/12 pro, Poco X3/4/5 pro, oneplus nord 2 ce? Kaksen drug predlog?
https://www.amazon.de/dp/B0B4DN441N?m=A...
LPOK.d

lolipop2 ::
Lahko kdo peedlaga kako eu spletno trgovino s telefoni, da pošiljajo v slo?
Nekoč je bil govor o neki španski trgovini pa nikjer ne najdem.
Hvala
Nekoč je bil govor o neki španski trgovini pa nikjer ne najdem.
Hvala

globoko grlo ::
Mal pomoči rabm, a je poco x4 pro nekak best buy pr telemachu za 14 ojrov v še več paketu?
Mal še špegam proti 12T in S21 FE 5G, sam res ne vem, a bi kj bl kvalitetno telefoniral za teh 13 ojrov na mesc več.
Se priporočam za kkšn nasvet, če je kdo na tekočem s temi vohunskimi napravami.
tnx
Mal še špegam proti 12T in S21 FE 5G, sam res ne vem, a bi kj bl kvalitetno telefoniral za teh 13 ojrov na mesc več.
Se priporočam za kkšn nasvet, če je kdo na tekočem s temi vohunskimi napravami.
tnx
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

filip007 ::
Prihajajo zložljivi monitorji kot telefon.
https://m.gsmarena.com/samsung_may_laun...

HP prenosnik, Xbox SX in Hisense Qled.

Benny123 ::

Joseph033 ::
Pozdravljeni vsi prisotni tukaj na tem forumu mene pa zanima ali si kdo lasti telefon Samsung Galaxy S23 ultra in katero zaščitno torbico ohišje za telefon uporablja ter ali se splača nabaviti zaščitno torbico ohišje iz aliexpress.

Bolt ::
Pozdravljeni vsi prisotni tukaj na tem forumu mene pa zanima ali si kdo lasti telefon Samsung Galaxy S23 ultra in katero zaščitno torbico ohišje za telefon uporablja ter ali se splača nabaviti zaščitno torbico ohišje iz aliexpress.
1. Ne
2. Ne
Ne misli, da si dober, če si najboljši med najslabšimi.

Bolt ::
No ja, da se vsako stvar dobit ceneje, kot pri nas. Tudi telefon za manj kot 1500€. S23 ultra dobiš že za manj kot 1k na puf, kot večina, še manj. Tako da to si pretiraval za 50%. Toda, da pa kupuješ iz aliexpressa, potem si pa res na dnu.
Ne misli, da si dober, če si najboljši med najslabšimi.

mtosev ::
Kdaj pride Nokia C32? Me zanima za kupiti.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,

comabanana ::
Kaj je bestbuy aparat do 500€, primarno za fotografiranje? V izboru imam samo Huawei P50 Pro, še kaj mogoče?

rini ::

jb_j ::

pero50 ::
comabanana je izjavil:
Kaj je bestbuy aparat do 500€, primarno za fotografiranje? V izboru imam samo Huawei P50 Pro, še kaj mogoče?
5:20 so rezultati
blind voting je pokazal (cca 20 milinojov glasov), da ima najboljše fotografije pixel 6a, dobiš ga za dobrih 300€

Recordman ::
> blind voting je pokazal (cca 20 milinojov glasov), da ima najboljše fotografije pixel 6a, dobiš ga za dobrih 300€
Žal je v Sloveniji rahlo do pretežno neuporaben, vsaj pri Telekomu. Od poletja dalje pa tudi pri A1. VoLTE (in VoWiFi in 5G) zaenkrat ne deluje, in ko operater ugasne 3G omrežje, si za klic omejen na 2G. Malo slabše kot pred 20 leti torej, ker takrat je bila verjetno pokritost 2G boljša kot danes.
Žal je v Sloveniji rahlo do pretežno neuporaben, vsaj pri Telekomu. Od poletja dalje pa tudi pri A1. VoLTE (in VoWiFi in 5G) zaenkrat ne deluje, in ko operater ugasne 3G omrežje, si za klic omejen na 2G. Malo slabše kot pred 20 leti torej, ker takrat je bila verjetno pokritost 2G boljša kot danes.

pero50 ::
v temi o pixlih so uporabniki ugotovili, da se da to vklopiti tudi brez roota. je pa res, da moraš imeti vsaj malo pojma o telefonih in kako se to naredi.
Je pa to največji minus ja.
Je pa to največji minus ja.

Pegaz ::
Kaj misliš glede A1 - da bo 5G s poletjem dalje na Pixel telefonih podprt, ali da ne bo?

d4vid ::
Kaj se splača do 300€, da je boljše kot poco x3 pro, ki ga imam sedaj. Nekaj mi nagajajo senzorji, ne obrača zaslona, triglav drajv protestira zaradi tega itd...
Važno mi je da deluje dobro, fotoaparat ni tako pomemben, plus je brezzicno polnjenje, google play mora biti (huawei odpade).
Važno mi je da deluje dobro, fotoaparat ni tako pomemben, plus je brezzicno polnjenje, google play mora biti (huawei odpade).
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram

Motion ::
Samsung A53 nove dobiš na market placu ali bolhi za okrog 300e ali manj. Morda celo A54
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Motion ()

Gutjerez ::
od padca nokije naprej sem vedno imel samsung S serije. danes upam da nise naredil napake. naročil sem HONOR MAGIC5 PRO 5G 12/512GB BLACK
ko pride in ko stestiram sporočim.
ko pride in ko stestiram sporočim.
Nikoli ne obupaj, saj je tukaj slo-tech

Goran's Blog ::
Zdravo,
kaj priporočate do 500EUR ?
Najpomemnejši mi je fotkič pri telefonu.
Trenutno (že nekaj let) imam Huawei mate 20 PRO.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Goran's Blog ()

Black Dragon ::
Menite, da je Samsung Galaxy S23 vredna nadgradnja za Samsung Galaxy S10e?
Razlog za menjavo je ukinitev posodobitev android in varostnih popravkov za 10 serijo. Nimam velikih rok in se mi "kompaktni" telefoni dopadejo :)
Razlog za menjavo je ukinitev posodobitev android in varostnih popravkov za 10 serijo. Nimam velikih rok in se mi "kompaktni" telefoni dopadejo :)
Time will tell.

toyo98 ::
Goran's Blog je izjavil:
Zdravo,
Pixel 7 je 540€ dobra kamera in software.
Black Dragon je izjavil:
Menite, da je Samsung Galaxy S23 vredna nadgradnja za Samsung Galaxy S10e?
Ja ce hoces bolj kompaktni telefon drugace pa s22 ultra je tut dobra izbira
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: toyo98 ()

Han ::
Black Dragon je izjavil:
Menite, da je Samsung Galaxy S23 vredna nadgradnja za Samsung Galaxy S10e?Ja, ko bo stal 500 eur ali manj.
Black Dragon je izjavil:
Razlog za menjavo je ukinitev posodobitev android in varostnih popravkov za 10 serijo. Nimam velikih rok in se mi "kompaktni" telefoni dopadejo :)Jaz vidim to kot prednost, ker na telefonu ni več neželenih sprememb, napak v sistemu in neprestanih posodobitev. Dokler dobiva kritične varnostne popravke, tekoče poganja aplikacije in ima še dobro baterijo, nima smisla menjat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()

Black Dragon ::
Hvala za odgovore. Na facebook marketu sem jih že videl, da gredo S23 za cca 600EUR. Han mislim, da je ideja za 500EUR prava, torej bom počakal do septembra, da vidim, če po splavitvi Fold / Flip 5 padejo cene S serije.
Time will tell.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Black Dragon ()

karmiee ::
Oj.
Zanima me, kateri telefon priporočate do nekje 12€ na mesec in da ima dober fotoaparat za ta denar, ter da dela tko, k poco x3 pro. Pač tega sm mela in vse super, samo kamera mi pa ni bla všeč. Zdaj je crknu in iščem novega.
Hvala.
Zanima me, kateri telefon priporočate do nekje 12€ na mesec in da ima dober fotoaparat za ta denar, ter da dela tko, k poco x3 pro. Pač tega sm mela in vse super, samo kamera mi pa ni bla všeč. Zdaj je crknu in iščem novega.
Hvala.

goranv ::
Mama bo kupovala nov telefon, kjer bo edina aplikacija viber. Je ta xiaomi redmi 10 prevec dober za tekoce delovanje te aplikacije?

ZveeZ ::
Mama bo kupovala nov telefon, kjer bo edina aplikacija viber. Je ta xiaomi redmi 10 prevec dober za tekoce delovanje te aplikacije?
Ni prevec dober, je pa predrag za kar ponuja.
Za tak budget bi jaz vzel:
https://www.amazon.it/Xiaomi-Redmi-Note...
..in pozrl 12€ postnine.
Zakaj zapraviti dodaten denar za zgolj viber?
Emmc vs ufs!
Razlika je ocitna v sami odzivnosti telefona.
Ce pa menis, da je overkill, pa vzami kakega redmi A1 za cca 90€. Performance bo tam tam z redmi 10.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | xiaomi telefoni in ostale naprave (strani: 1 2 3 4 … 382 383 384 385 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 3725585 (193) | AnubisOfDoom |
» | Nov telefon za cca 200€ (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 24706 (5675) | kanarin |
» | Nov telefon (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12629 (10376) | matobeli |
» | best bang for buck telefon ta trenutek (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 109440 (67319) | vonmimek |
» | Ne vem kateri telefon:) (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 18169 (16393) | boris82 |