Forum » Programska oprema » SiOL Vizija - POP & KANAL - record stream! Deluje, toda...
SiOL Vizija - POP & KANAL - record stream! Deluje, toda...
Mlchk ::
Zdravo.
Po dolgotrajnem mučenju mi je le uspelo. Stvar se da snemati z WMRecorder-jem. Na zacetku ko lahko izberes ,,URL'' in ,,Browse''...das Browse, tam postimas nastavitve (ti jih comp sam) stisnes record, sele zatem pa pozenes Vizijo. Stvar dela super, vendar le v navezi z Windows Media Player 8 (tu pa je hakeljc, kajti Vizija ne dela tekoče), za tekoče predvajanje pa vsi vemo da potrebujemo 9ko. Finta je sedaj v tem, da pa ta programcek sploh ne jebe 9ke...Ponovim isti postopek kot pri 8ki, vendar stvar ne deluje?! Kako sedaj stvar porihtati? Sicer sem sam poslal e-mail programerju, ki je naredil program..toda ne verjamem v odgovor...Skupaj resimo ta problem :)
Mlchk
Po dolgotrajnem mučenju mi je le uspelo. Stvar se da snemati z WMRecorder-jem. Na zacetku ko lahko izberes ,,URL'' in ,,Browse''...das Browse, tam postimas nastavitve (ti jih comp sam) stisnes record, sele zatem pa pozenes Vizijo. Stvar dela super, vendar le v navezi z Windows Media Player 8 (tu pa je hakeljc, kajti Vizija ne dela tekoče), za tekoče predvajanje pa vsi vemo da potrebujemo 9ko. Finta je sedaj v tem, da pa ta programcek sploh ne jebe 9ke...Ponovim isti postopek kot pri 8ki, vendar stvar ne deluje?! Kako sedaj stvar porihtati? Sicer sem sam poslal e-mail programerju, ki je naredil program..toda ne verjamem v odgovor...Skupaj resimo ta problem :)
Mlchk
- spremenil: Mlchk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lenovo ThinkPad E530C - kako vzpostaviti brezžično povezavo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3935 (1385) | ekran |
» | Izšli Opera Mini in Opera MobileOddelek: Novice / Windows Mobile | 7763 (6365) | monaco |
» | Pomoč: Toshiba L550-117Oddelek: Kaj kupiti | 7243 (6517) | toshibaL550 |
» | PC kot budilkaOddelek: Pomoč in nasveti | 3106 (2879) | ABX |
» | Združitev particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 2692 (2465) | oyoy1234 |