» »

Moška oblačila za močnejše

Moška oblačila za močnejše

Alen T 1978 ::

Zdravo.

Rad bi zvedel za trgovine za močnejše postave. Imam konfekcijsko številko 68/70/72 oziroma 4-5-6xl.
V poštev pridejo tako spletne trgovine kot fizične. Spletne so lahko tudi iz tujine. Fizične pa iz predela slovenije:
- ljubljana z okolico proti severu (lj, trzin, domžale, mengeš, kamnnik, kranj (max. Daleč))
- celje z okolico (Šempeter, Žalec, ce)

Za spletne sem že iskal po najdi. Si pa nič ne najdem. Tisto kar sem pa že najdel pa ali nimajo zanimivih izdelkov ali so pa številke premajhne.
Glede tujine pa nisem imel do sedaj sreče. Sicer je pa res da tudi nisem veliko iskal. Sem že ampak nisem nič našel.

Od fizičnih pa poznam v bistvu samo kik pa danes sem imel srečo da sem slučajno za foro probal slazenger 4xl pa mi je celo prevelka ko sem bil v sportsdirect v lj.

Lahko kdo pomaga? Hvala v naprej.

Lp
  • polepsal: Mavrik ()

anketar ::

mim ene se vozm že leta, maš na celovški al pa na netu (pogoogli rexley), če ti bo kej koristl

rexley poznam. sam če se ne motim nimajo dovolj velkih številk. bom pa še enkrat pogledal.
celovška? lahk bolj specifično?
hvala.

lahko še kdo?

sem pogledal Rexley. sem prej mislil na eno drugo trgovino.
Vem za Rexley. Sam spletna ponudba mi ni všeč.
Bom mogoče enkrat se tam oglasil.

mojsterleo ::

intersport ima oblačila velikosti tja do 3xxl za nekatere modele. poišči kaj raztegljivega.
roba je tudi kar kvalitetna tako da se ne bo hitro strgalo.

ali3n ::

Vem da je ena na Celovški cesti, nasproti Stare cerkve. Pred semaforjem, na desni strani, če greš proti Gorenjski.
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Dobro. Bom vprašal prodajalko. Vem za eno InterSport trgovino v Žalcu. Grem kar pogosto ke.

Celovška - stara cerkev? Si lahko bolj specifičen? Nimam pojma kje je to. Grem v roku 10ih dni v Lj pa bi lahko pogledal kje je ta štacuna.

---

Kaj pa kaj spletne trgovine iz EU?
Zdaj sem se spomnil na slovensko poslovalnico Neckerman vendar so jo pred parimi leti zaprli. Tam sem takrat kupoval. Kupil nekaj cunj. Imeli so tudi res velike številke. ... Grem pogledat nemški Neckermann.

Zgodovina sprememb…

Limona ::

išči po googlu ne najdi.si

jaz sem nahitro našla tole
http://www.bigmenonline.co.uk/PBCPPlaye...

DOOM_er ::

zraven veb-company (kjer prodajajo kolesa) na celovški je rexley al nekej takega. Piše na vrhu moda za močnejše moške.
Robots will steal your job. But that's OK

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Parkiranje LJ?

Oddelek: Loža
3910065 (2416) MadMicka
»

Cimetovi zvitki

Oddelek: Loža
71550 (1127) FiReFTW