» »

Alenka Bratušek in Violeta Bulc, kandidatki za komisarko

Alenka Bratušek in Violeta Bulc, kandidatki za komisarko

Temo vidijo: vsi
««
7 / 18
»»

francek1 ::

Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

ZaphodBB ::

Da bi njej patriotsko napisal pismo, preden je blamirala celo slovenijo in zanetila vihar nevoščjivosti (kdo bi bi njej nevoščljiv, lol). To mu pa ni prišlo na misel.

Izgleda je imel Jajo prav, ko je dejal, da je Vajgl en aberveznik.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

first_line ::

Starejši 'gospodje' jo vsi podpirajo.

AndrejS ::

Zgleda ima rada starejše :D

Invictus ::

Cervantes je izjavil:

Igrice, igrice...
A kdo misli, da Juncker ni vedel, da Lenčka nima tri čiste o energetiki? In jo predlagal za vodenje do sedaj neobstoječe komisije? Ne bit naivni.
Megla...
Juncker se lahko zdaj lenčki gladko odpove in dobi koncesije pri drugih zadevah. Trgovina.
Glede zaslišanja... lahko je postavljat vprašanja o viziji delovanja do zdaj neobstoječega resorja... odgovoriti je praktično nemogoče.
Osebno slutim eno veliko mučko v backgroundu.8-)

Ma daj je ne zagovarjaj. če bi prebrala kak drug časopis, mogoče celo mednaroden, bi ji bilo lahko vsaj malo jasno v čem je energetski problem EU.

Lahko bi pa tudi koga vprašala. Saj ji niso pred zaslišanjem z žrebom dodelili sektorja.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Daedalus ::

Ocenjeval je pa kdo? Če bi slabo ocenili tvojega favorita, bi pa po ocenjevalcu pljuval. Nič novega pod soncem.;((


Tisti, ki se bodo odločili, ali je primerna za pozicijo, ali ne. Torej ljudje, ki verjetno vedo, kaj pričakujejo od kandidata.

Pa jaz kot svojega favorita ne bi nikoli na tak razgovor poslal nekoga, za katerega vem, da za pozicijo preprosto ni ne usposobljen in ne sposoben.

Vajglov odziv pa je preprosto po starem jugoslovanskem reku - ni važno, če ne zna brati, sam da je naša. In taki se prodajajo za neko elito. ROFL.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

imagodei ::

Okapi je izjavil:

Tvoje insinuacije niso na mestu in so res nesramne,
:)) Moje niso na mestu in so nesramne, tvoje so pa na mestu in skrajno prijazne. In potem si še upaš predavati o nepristranskosti.;((

Lej, Okapi, se bom potegnil nazaj in ugibal, da z Bratuškovo nisi politično povezan, ampak da te resnično moti predvsem odnos Slovenceljnov do sonarodnjakov, ki se trudijo uspeti v mednarodni areni.

Kar je velikokrat problem, tega ne zanikam. Veliko Slovencev je zvestih pregovornemu "nič hudega, če meni krava crkne, glavno, da sosedu tudi". Ampak, nikakor ne vsi in nikakor tega ne gre posploševat na čisto vse situacije. Konkretno, zaslišanje Alenke Bratušek pred parlamentarno komisijo pač ni stereotipen primer slovenske privoščljivosti.

Bratuškova je prišla v Bruselj s precej "prtljage". Kot prvo, bistvo vprašanja integritete in izogibanja konflikta interesov je ravno v tem, da preprečiš špekulacije, namigovanja in ukvarjanje z obstranskimi zadevami. Gre za to, da odgovorno ravnaš in ne predaš bremena svoje npr. kandidature na ramena neke institucije oz. izbirne komisije, da ne mečeš sence na postopek izbire. Da omogočiš normalno delovanje teh postopkov, brez obstranskih medijskih zgodb, ki spravljajo institucije v slabo luč. Te lekcije se pri nas kljub nekaterim svetlim izjemam politiki še niso naučili. Tudi posamezniki v SMC, ki je bojda zavezana visokim etičnim standardom, se tega ne zavedajo. Kako butast moraš biti, da zamolčiš svojo kaznovanost in se podaš v župansko bitko in meniš, da se to ne bo vrnilo kot bumerang celi stranki? OK, to je že druga zgodba. Kar se tiče Bratuškove, je seveda v zvezi s tem krepko pogrnila na izpitu integritete. Enostavno bi se morala izločiti iz tega seznama. Alternativno bi seveda lahko to izpeljala politično modro in bi predlog za njeno imenovanje na videz prišel iz čisto nepovezanih logov, na kar bi svoje ime na listi ponižno sprejela ter se izločila iz glasovanja. Tako bi ji zelo težko kaj očitali.

Da ne omenjamo odlaganje prevzemanja pošte KPK in očitno laganje o vsebini pošte na zaslišanju za komisarko (česar pa v trenutku njenega nastopa v Bruslju javnost res še ni vedela). Kakor koli - če te obravnava KPK, je to za politika v politično kulturni deželi spet znak, da je potrebno postopke izbire oz. imenovanja, ter institucije, ki se ukvarjajo s tem, razbremeniti in odstopiti. Ne pri nas, očitno.

Skratka, Slovenci smo upravičeno razburjeni nad Bratuškovo in upravičeno smo jo v Bruselj pospremili z zgražanjem. Vajgl naj si svoje moraliziranje vtakne v rit. Bratuškova je tista, ki bi morala to napeto situacijo razbremenit z odstopom od kandidature. Vajgl je tisti, ki spet ne zmore razumeti, kaj je pravzaprav politična higiena in izogibanje konflikta interesov in bi rad politike dvignil na nek piedestal, kjer jim je dovoljeno vse, ker pač predstavljajo Slovenijo. Fuck that.


Mazziniju in še komu očitaš, da so kolumenski pametnjakoviči, da podlegajo malikovanju tujine in da so isti privoščljivi Slovenceljni kot oni, ki jih opisujejo. Se ne bi mogel manj strinjat. Nekdo mora pisat tudi kritične prispevke in opozarjat na stanje. Nemara je bil potem Cankar tudi privoščljivec?

Kot sem začel uvodoma, morda je tvoja agenda, ko se postavljaš v bran Bratuškovi, res zgolj pregovorna nevoščljivost Slovencev, ampak imaš napačna izhodišča. Nismo namreč kar vsi Slovenci Slovenceljni. Le redki pregovorni debili se najdejo, ki npr. po forumih kritizirajo Anžeta Kopitarja, Tino Maze, Petro Majdič, brata Dragić... Samega sebe npr. nimam za pregovornega Slovenceljna in uspešnih Slovencev nikdar nisem kritiziral zaradi njihovega uspeha. Nikdar nisem kritiziral Akrapoviča ali Boscarola zaradi njune uspešnosti. Očitno nekaj delata prav. Če pa sem kdaj kakšno kritično izjavil zaradi njihovih spornih dejanj, je pa to nekaj povsem drugega. A po tvoje Lovšeta ne bi smel kritizirati zaradi afere z Diners Clubom, ker je pač uspešen Slovenec?


Zato se mi zdi bebasto prepirati s tabo glede Alenke Bratušek, ki niti uspešna Slovenka ni. Ženšče je bilo izvoljeno v parlament zaradi Jankovića, na edinih volitvah, kjer je nastopila samostojno, pa je komajda prilezla čez parlamentarni prag. Njeni dosežki kot PM se sestojijo predvsem iz sledenja bruseljskim zahtevam, pred tem je bila širši javnosti neznana. Svoj seznam dosežkov pa je "nadgradila" s sporno kandidaturo za komisarsko mesto, objektivno slabim nastopom na zaslišanju, o čemer se strinjajo mnogi evropski mediji in njihovi strokovni poročevalci iz Bruslja, z izogibanju prevzema pošte KPK in nazadnje (po izjavi predsednika KPK) z očitnim laganjem o vsebini poročila. Ni ravno nekaj, zaradi česar bi bil do Bratuškove prizanesljiv.
- Hoc est qui sumus -

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: imagodei ()

Invictus ::

francek1 je izjavil:

Uf; Vajglu ga je izgleda tudi potegnila...

Vajgl: Se zavedate, kakšno škodo ste naredili svoji državi samo zaradi zadovoljstva, da osramotite kandidatko?

Zanimivo da se Vajgl ne vpraša kako škodo je ona naredila Sloveniji ko se je samopredlagala in konkretno zabluzila izpraševanje ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zagor_tenay ::

Sramota je, da se Cerar spet skriva in tudi sedaj ne upa ničesar storiti glede Bratuškove. Maneken Pahor je bil Churchill v primerjavi s tem neodločnim bedakom Cerarjem.

judoka ::

Ja ne, skoda da je Janez zaprt. On je car.

Invictus ::

Zagor_tenay je izjavil:

Sramota je, da se Cerar spet skriva in tudi sedaj ne upa ničesar storiti glede Bratuškove. Maneken Pahor je bil Churchill v primerjavi s tem neodločnim bedakom Cerarjem.

Zakaj bi se moral karkoli javiti?

Pač pusti AB da se cmari v lastnem soku. Zakaj bi dolival na ogenj ?
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

krneki0001 ::

Po moje ima Cerar prav. Sama si je sramoto naredila in ji sedaj ne bo dal možnosti, da bi za svojo sramoto njega obdolžila. Ko jo bo pa dokončno zavrnili in bo nazaj prišla, naj jo pa on obtoži za slabo reklamo Slovenije, za laži in KPK naj jo odtoži za njena dejanja, pa naj gnije nekaj let v zaporu. Bo tam spet lahko šivilja naprej.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

Matako ::

first_line je izjavil:

Starejši 'gospodje' jo vsi podpirajo.


Ej samo res. Tudi Bajuka je pred leti z lahkoto prepričala in vletela v ekipo.

Ma saj krivi smo pa dedci sami, ker padamo na te fore! Prav jezen včasih. ;(
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

Alencica ::

Koliko tukaj vas podpira Romano Jordan pred Tanjo Fajon?

Tako kot je bilo receno, ce bi skenslali JP bi pa pljuvali po ocenjevalcih in da kok je JP "naredil" v vsem tem casu.
AB ne marate, na vladi ste jo malikovali, zdaj se pa rogate njeni smoli. Razumi vas, kdor more shizofreniki eni.

bluefish ::

A ti se dejansko še zmeraj slepiš s tem, da če je bila dobra za predsednico vlade, bi ji mesto komisarke samoumevno pripadalo, ne glede na izrečeno na zaslišanju?

Alencica ::

Vodenje nacionalne vlade je hierarhicno NAD komisarskim mestom. Merkel, Cameron itd ...

TheJack ::

http://www.delo.si/mnenja/kolumne/levo-...

Evo, še en "razsvetljen" članek. Zanimivo ne, kako Vajgl in tale novinarka spretno igrata na strune "samokritičnih" Slovencev. Fovšija! Schadenfreude! Kakšno škodo ste naredili Sloveniji! Nižje ne gre!

Pri tem ni treba biti genialec da ugotoviš, da sta Vajgl in tale novinarka spretno zamenjala vzrok in posledico. Vzrok blamaže (za celo državo, ne la za AB!) je pri AB (in pri Junckerju), ne pa pri privoščljivcih. Vrabci čivkajo, da AB ni primerna za komisarko. Ne od včeraj, ampak od samopredlaganja dalje. Gre za gospo, ki ji je v trenutni slovenski politični anarhiji uspelo narediti bleščečo kariero, čeprav v kakšnih drugačnih časih, ali pa v drugačni državi, dlje od zakotne sekretarke na ministrstvu ne bi prilezla. AB pač o energetiki ne ve kaj dosti več od povprečnega obiskovalca tegale foruma. Posledice smo videli včeraj. Sramota za AB, RS in Junckerja. Krivi so (prosto po Vajglu in Nini Krajčinović) seveda tisti, ki se smejijo, navijajo in kažejo, da je cesar gol. Ne pa tisti, ki so dopustili, da je (pod)povprečnež, kar AB brez dvoma je, sploh prilezel tako daleč.
Bonis nocet, qui malis parcit.

bluefish ::

Alencica je izjavil:

Vodenje nacionalne vlade je hierarhicno NAD komisarskim mestom. Merkel, Cameron itd ...
Ja, Alenka in nemška Angelca sta pa res primerljivi. Jao.

Pa še enkrat. Ne glede na njeno predhodno vlogo je o imenovanju na mesto komisarke vplivalo zaslišanje o konkretni problematiki, ne kitenje s preteklimi "dosežki".

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

acquiesce ::

Ma daj no, saj vidite da Alenčica trolla.;)

nekikr ::

Nista primerljivi že zato, ker je Angelca dobila nekaj volitev in izpeljala mandat od začetka do konca, Alenka ni dobila pa niti ene podpore ljudstva, niti ni speljala mandata. Še to kar je delala je bil prepis prejšnjih in ukazi iz Bruslja. Čisto vsak tule gor bi lahko na njenem mestu naredil enako, če ne bolje.

Alencica ::

Gre za popolnoma isto funkcijo. Nemcija je pac x-krat vecja od Slovenije, ampak politicno (izvrsilna oblast) je pa ista figa.

first_line ::

Če bi na zaslišanju požela bujne aplavze občinstva, bi jo sedaj verjetno bolj težko šimfali.

Sej v osnovni šoli se je tudi cel razred smejal mojstru ki je mislil da je najbolj pameten in je izpadel kot bukselj ko je bil pred tablo vprašan.

ZaphodBB ::

Alencica je izjavil:

Gre za popolnoma isto funkcijo. Nemcija je pac x-krat vecja od Slovenije, ampak politicno (izvrsilna oblast) je pa ista figa.

Jaz sem pa primeren za ljubljanskega župana, ker sem direktor sp-ja. Janković je bil pa direktor Merkatorja. Isti kurac.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

Alencica ::

Zakaj pa se niste temu istemu bukseljnu smejali eno leto nazaj? A rabite dovoljenje tujca?
Kar poglej temo "vlada 2013" - kritiki napadeni kot da so z Lune.

Odlocite se, na kateri tocki tocno je postala AB "nespodobna". Pred ali po zaslisanju?

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: Alencica ()

mgermo ::

Pred. Pravzaprav nikoli ni bila sposobna za karkoli pomembnega.

nekikr ::

Alencica je izjavil:

Gre za popolnoma isto funkcijo. Nemcija je pac x-krat vecja od Slovenije, ampak politicno (izvrsilna oblast) je pa ista figa.

In kako naj potem ima človek neko debato s tabo, če ti je enoosebni d.o.o. popolnoma enak kot direktor recimo Krke?

mgermo je izjavil:

Pred. Pravzaprav nikoli ni bila sposobna za karkoli pomembnega.

+1. Nekoga so rabili in ker drugega ni bilo, izbrali njo. Enaka zgodba kot pri Čuferju. Nihče ni hotel zraven, pa so zadnji moment dobili nekoga levega.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: nekikr ()

Cervantes ::

Novo na MMC: Juncker je trmast

Looooooka ::

Temo se lahko kar zapre.
imagodei je povedal vse kar je o tej ženski treba povedat. :)

MrStein ::

Alencica je izjavil:

Zakaj pa se niste temu istemu bukseljnu smejali eno leto nazaj? A rabite dovoljenje tujca?
Kar poglej temo "vlada 2013" - kritiki napadeni kot da so z Lune.

Odlocite se, na kateri tocki tocno je postala AB "nespodobna". Pred ali po zaslisanju?

Je bila že ves čas.
Eni so to ugotovili prej, eni pozneje.
(eni pa še vedno ne)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

imagodei ::

Alencica je izjavil:

Zakaj pa se niste temu istemu bukseljnu smejali eno leto nazaj? A rabite dovoljenje tujca?
Kar poglej temo "vlada 2013" - kritiki napadeni kot da so z Lune.

Odlocite se, na kateri tocki tocno je postala AB "nespodobna". Pred ali po zaslisanju?

En menda pameten mož je pred cca 2000 menda dejal "Po njihovih dejanjih jih boste sodili."

Alenki smo leta 2013 dali priložnost. Takrat je bilo že v štartu povedano, da gre za prehodno vlado. Pa neke obljube vstajnikom so se dajale, vsaj pred kamerami. Konkretna dejanja so bila diametralno nasprotna. Za začetek smo dobili za finančnega ministra zapriseženega neolibsa. Do ugodnih posojil smo prišli samo zato, ker smo se zavezali neoliberalističnemu pristopu. Bratuškovo smo začeli kmalu kritizirati.

Ampak, kot že rečeno - če pozabimo čisto vse, od A do Ž, razen nastopa na zaslišanju za komisarko: še vedno bi jo šinfali zaradi nastopa. Evropska javnost je ne pozna, Slovenija je en obskurno majhen plac. Evropa se ne obremenjuje z vstajniki, z njenim finančnim ministrom, s tem, da so njeni dosežki na mestu PM predvsem poslušno (pohlevno) sledenje bruseljskim smernicam - a vseeno v evropskih medijih in med poznavalci razmer vlada konsenz, da je bil nastop A.B. katastrofa.
- Hoc est qui sumus -

Vajenc ::

imagodei je izjavil:

- a vseeno v evropskih medijih in med poznavalci razmer vlada konsenz, da je bil nastop A.B. katastrofa.

Nič hudega, če se ne strinjamo kaj pomeni za koga katastrofa, ampak ni izključeno oz. je dejstvo, da si veliko evroposrancev želi kandidata iz druge stranke, z drugačnimi zlobiranimi cilji in je bila tako Alenka potencirano ožigosana in zlorabljena že pred hearingom. Lahko pa da res v Bruslju zahtevajo toliko višji politični bonton in toliko več znanja za vodstveni kader... NOT!
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Invictus ::

Alencica je izjavil:

Zakaj pa se niste temu istemu bukseljnu smejali eno leto nazaj? A rabite dovoljenje tujca?
Kar poglej temo "vlada 2013" - kritiki napadeni kot da so z Lune.

Odlocite se, na kateri tocki tocno je postala AB "nespodobna". Pred ali po zaslisanju?

Takoj ko sem prebral njen magisterij in kaj je počela pred vodenjem vlade.

Da ne govorim o tem kaj se govori po Kranju ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

r3dkv1c4 ::

Alencica je izjavil:

Vodenje nacionalne vlade je hierarhicno NAD komisarskim mestom. Merkel, Cameron itd ...

no, čas bi bil, da nehaš trolat.

drvo ::

No na POP imajo izredno novico, da se revica zgovarja na poredne slovence in da je bila diskreditacija izpeljana iz Slovenije. Njena nesposobnost zgleda da ni vplivala na razplet:)

Po domoače: Iz vsake luknje pogleda Janša, ali v tem primeru mogoče še kdo drug :)
Gospa se nikakor ne more sprijazniti, da je stopila v nekaj številk prevelike čevlje in da zunaj Slovenije ne more igrati na iste karte, še posebaj po slabi predstavitvi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: drvo ()

Matako ::

Invictus je izjavil:

Da ne govorim o tem kaj se govori po Kranju ...


Hm, če prištejemo še njen vpliv na "zrele gospode"... mogoče bi nam ravno na energetskem področju, sploh pri pogajanjih z Rusijo, prišle prav njene... spretnosti. Vlado je namreč ravno včeraj dopolnil 62 let in se vsekakor lahko prišteva v klub zrelejših gospodov. Oz. tovarišev, oprostite.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

nevone ::

Udrihate po ranjeni zivali. Sram vas bodi.


Tudi ona zna kar konkretno in agresivno udrihati po ranjeni živali.

Sicer pa lepo, da se zavzemaš za ženske na položajih.

Tudi lepo od tebe, da kritiziraš progrom, ki se tukaj izvaja.

Recimo tudi imagodei, ki skuša biti objektiven, si ne more kaj, da jo ne bi nazival z ženšče, čeprav je to povsem nepotrebno.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

jype ::

Jaz pa za vsak slučaj raje ne pogledam, kako grozno slabo se je odrezala.

Tako mi je precej lažje v življenju, pa še čas imam pogledat kaj boljšega, recimo http://podcrto.si/video-intervju-z-greg...

imagodei ::

nevone> "Recimo tudi imagodei, ki skuša biti objektiven, si ne more kaj, da jo ne bi nazival z ženšče, čeprav je to povsem nepotrebno."

Kriv, to je res povsem nepotrebno. Zjezila me je s celim paketom. Kot rečeno v štartu, opravičil bi ji zavlačevanje s prevzemom pošte od KPK, če bi ta čas porabila za intenzivne priprave na zaslišanje. Ampak, še tega ne morem reči.

Je pa kritika nevone na mestu. Če že skušam biti objektiven, takole poimenovanje ni na mestu. Se posipljem s pepelom.
- Hoc est qui sumus -

acquiesce ::

Ah ja, spet bomo poslušali največkrat slišano,
nisam kriv
:)

Zagor_tenay ::

Žal so gonilna sila teh pritiskov moji sonarodnjaki in sonarodnjakinje, ki upajo, da bodo po mojem padcu sami prišli do kandidature.


ženska je totalno izgubila kompas... Po tej logiki je za njeno blamažo kriva Tanja Fajon ali pa celo Potočnik, saj potem ona dva lahko prideta na vrsto za kandidaturo, če njej ne uspe.

Okapi ::

imagodei je izjavil:

Kar je velikokrat problem, tega ne zanikam. Veliko Slovencev je zvestih pregovornemu "nič hudega, če meni krava crkne, glavno, da sosedu tudi". Ampak, nikakor ne vsi in nikakor tega ne gre posploševat na čisto vse situacije. Konkretno, zaslišanje Alenke Bratušek pred parlamentarno komisijo pač ni stereotipen primer slovenske privoščljivosti.
...

Mazziniju in še komu očitaš, da so kolumenski pametnjakoviči, da podlegajo malikovanju tujine in da so isti privoščljivi Slovenceljni kot oni, ki jih opisujejo.
Zaman si se trudil s tem svojim traktatom. Jasno je, da nihče noče priznati, da je le škodoželjen privoščljivec in bo našel 101 izgovor in opravičilo za svoje ravnanje. Če v odzivih že samo v tej temi, vključno z uporabljenim besednjakom, ne prepoznaš tega, je to zato, ker imaš na očeh plašnice, ki si si jih nadel, da ne bi slučajno samega sebe v ogledalu zagledal.

Nihče ne pravi, da bi morali Bratuškovo braniti & zagovarjati, ampak eno je objektivna kritika, drugo pa orgija škodoželjne privoščljivosti.

In kar se Mazzinija in še koga tiče, ne očitam mu privoščljivosti, ker je eden redkih, ki se nad tem zgraža. Zamerim jim samo malikovanje tujine, ki je posledica tega, da domača razmere poznajo zelo dobro in kot pronicljivi opazovalci prepoznajo vse slabosti (tako nevoščljivost kot recimo nagnjenje k praznemu besedičenju), tujih razmer pa ne poznajo tako dobro in vidijo predvsem prednosti, ne pa tudi slabosti. Ali pa slabosti v tujini nočejo videti.

No, zamerim jim tudi pretirano posploševanje. Tudi če je pri nas res več praznega besedičenja v politiki, oni to prikažejo, kot da so pri nas vsi politiki navadni nakladači, v tujini pa da takih praktično sploh ni.

O.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Okapi ()

nevone ::

ženska je totalno izgubila kompas...


Če en, sicer prikrit (morda nezaveden) napad nanjo, ker je ženska.

A ste že koga slišali rečt: Moški je popolnoma izgubil kompas.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

bluefish ::

@Okapi: Kaj boš torej porekel, če ne bo imenovana na položaj? Jo boš še vedno zagovarjal in trdil, da je njen neuspeh le posledica domače privoščljivosti oziroma nevoščljivosti?

Invictus ::

Okapi je izjavil:


In kar se Mazzinija in še koga tiče, ne očitam mu privoščljivosti, ker je eden redkih, ki se nad tem zgraža. Zamerim jim samo malikovanje tujine, ki je posledica tega, da domača razmere poznajo zelo dobro in kot pronicljivi opazovalci prepoznajo vse slabosti (tako nevoščljivost kot recimo nagnjenje k praznemu besedičenju), tujih razmer pa ne poznajo tako dobro in vidijo predvsem prednosti, ne pa tudi slabosti. Ali pa slabosti v tujini nočejo videti.

Tak nastop kot gaje imela AB, je slab v svetovnem merilu.

In bi se morali vprašati zakaj bi bil dovolj dober za Slovenijo.

Tujina ni noben praznik. Ampak bleferje se tam prenaša samo do določene mere. Potem se pa udari po mizi in se jih odpiše.

http://www.mladina.si/160960/bratuskova...

Da ne govorim še o njenih teorijah zarote.

Sicer pa bodimo pošteni. Erjavec se ne bi izkazal nič bolje. In bi ga ravno tako popljuvali. Čeprav je moški ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Invictus ()

nevone ::

Erjavec se ne bi izkazal nič bolje. In bi ga ravno tako popljuvali. Čeprav je moški ...


Ja bi, ampak nihče ne bi poudarjal, da je moški.

Torej nihče ne bi izjavil: Moški je totalno nesposoben.

Za ženske se to kar pogosto uporablja.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Okapi ::

bluefish je izjavil:

@Okapi: Kaj boš torej porekel, če ne bo imenovana na položaj? Jo boš še vedno zagovarjal in trdil, da je njen neuspeh le posledica domače privoščljivosti oziroma nevoščljivosti?
Še en, ki ga daje nesposobnost razumeti preprosta pisna sporočila.;(( Oziroma ki prebere, kot se njemu zdi, ne kot je bilo napisano.

Nikjer nisem zagovarjal njenega nastopa, ali njenih sposobnosti, še najmanj na energetskem področju.

Invictus je izjavil:

Tujina ni noben praznik. Ampak bleferje se tam prenaša samo do določene mere. Potem se pa udari po mizi in se jih odpiše.
Še en značilen primer malikovanja tujine. ;((

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Okapi ()

Invictus ::

Okapi je izjavil:

Še en značilen primer malikovanja tujine. ;((

Samo v tvojih očeh ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

nevone ::

Da smo Slovenci do neke mere samokritični bolj, kot bi bil na našem mestu kdo drug, ni tako zgrešena ocena.

Ampak to je morda neka splošna ocena. Posamezniki pa kar konkretno variramo v tem.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

krneki0001 ::

Alencica je izjavil:

Zakaj pa se niste temu istemu bukseljnu smejali eno leto nazaj? A rabite dovoljenje tujca?
Kar poglej temo "vlada 2013" - kritiki napadeni kot da so z Lune.

Odlocite se, na kateri tocki tocno je postala AB "nespodobna". Pred ali po zaslisanju?


Veliko pred. Recimo že takrat ko je podpisovala slabe kredite v NKBM.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

Matako ::

Lenči razkriva, da je glavna negativka v resnici na videz neškodljiva Tanja. Tiha voda!

"Nisem odstopila, čeprav priznam, da vsega tega ni več lahko prenašati. Današnje govorice o mojem odstopu so izmišljotina in le nadaljevanje pritiska, ki se nad mojo kandidaturo izvaja že več kot mesec dni, posebej intenziven pa je v zadnjih dnevih. Žal so gonilna sila teh pritiskov moji sonarodnjaki in sonarodnjakinje, ki upajo, da bodo po mojem padcu sami prišli do kandidature.

Ona sama pa ni kriva za fiasko. Kakopak.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()
««
7 / 18
»»