Forum » Programska oprema » Macromedia MX Director
Macromedia MX Director
Border ::
Instaliral sem si Macromedia MX Director 9, ker moram za solo narediti digitalni katalog (predtsvitev teksta, slikic, filmcka na CDju)!
Kje jaz naj dobim kaksne torituriale, da spacem skup eno predstavitev...?
lp Uros
Kje jaz naj dobim kaksne torituriale, da spacem skup eno predstavitev...?
lp Uros
- premaknil: gkovac ()
pirx ::
V Help filetih imaš več kot dovolj napisanega o tem. Drugače pa si v Google napiši "macromedia director tutorials" in upaj na najboljše
sash: Ja ka pa vem... uglavnem izdelek mora bit tak:
- fullscren
- vklopljen video
- muska naj spila v ozadju
- slike dodane
- tekst
- pa kao jaz moram klikat na naslednjo stran
Ce bi bil kaksen taksen primercek ze narejen bi blo fajn, bi jaz samo not vsatvu svoje podatke pa bi blo...;)
Primercke mi posljite na... border_uros@hotmail.com
- fullscren
- vklopljen video
- muska naj spila v ozadju
- slike dodane
- tekst
- pa kao jaz moram klikat na naslednjo stran
Ce bi bil kaksen taksen primercek ze narejen bi blo fajn, bi jaz samo not vsatvu svoje podatke pa bi blo...;)
Primercke mi posljite na... border_uros@hotmail.com
sash ::
ja vse to se da nardit pa še marsi kaj več, ko sem sam to delal je bila sicer še starejša verzija Directorja, pa sem vse najdo v helpu kaj sem rabo - pač je bil en projekt za fax, oz predstavitev nekega komunikacijskega sistema. Zadevo bi ti poslal pa je vsega skupaj okrog 500M , pa še to imam samo v izvršni obliki, kjer ne moreš nič spreminjat
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Oj,
sash: poznas kaksne strani, ki ki imajo kaksne primercke gor? al vsi samo HELP uporabljate?
lp UROS
sash: poznas kaksne strani, ki ki imajo kaksne primercke gor? al vsi samo HELP uporabljate?
lp UROS
Ziga Dolhar ::
Border: oglej si www.macromedia.com Za Flash, DW in FW imajo ogromno teg -- ni vrag, da ne bi imeli še za Directorja!
https://dolhar.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Premik podatkov MySQL -> Access/Excel/MSDE/MS SQLOddelek: Programiranje | 1067 (980) | ADF |
» | Win XP --> Win2000 SP4 server domain logon start menu problem..Oddelek: Operacijski sistemi | 1058 (977) | Mercier |
» | Dreamweaver MXOddelek: Izdelava spletišč | 1598 (1163) | Tarzan |
» | Racunalnik za digitalno obdelavoOddelek: Kaj kupiti | 2404 (1994) | 3LeR. |
» | Slo-tech stra in druge strai ?Oddelek: Omrežja in internet | 1638 (1309) | Boogy |